35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wspomagacze? ja bralam kwas foliowy, clositol, siemie lniane caly cykl, w 1 fazie bralam wieska a w 2 fazie progesteron. Widzialas moj wykres? tam chyba zazdnaczone mam...aha i zel C+ przed
( 2cm w strzykawce)
Mega wrote:Iwciaaaaa!!!! A ty te wspomagacze to bralas od 1 dnia cyklu???Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 14:07
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:problem w tym ze jade do pl za 2 tyg a w pl nie ma upalow i potrzebne mi beda jeansy, bo moje mnie juz cisna...
iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymowie Ci wez moje...Jak nie chcesz starych to mam starlet nowe. Z fajnym pasem, jak chcesz to moge zdjecia Tobie wyslacPusurek wrote:Iwka, dzis jest 30 stopni, jutro ma byc to samo. Ty se lepiej szorty kup, z dzinach zginiesz marnie... Ja dzis umieralam, najpierw policja, potem przemykanie miedzy domami, zeby troche cienia zlapac. Masakra, jak goraco...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:wspomagacze? ja bralam kwas foliowy, clositol, siemie lniane caly cykl, w 1 fazie bralam wieska a w 2 fazie progesteron. Widzialas moj wykres? tam chyba zazdnaczone mam...aha i zel C+ przed
( 2cm w strzykawce)
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:wspomagacze? ja bralam kwas foliowy, clositol, siemie lniane caly cykl, w 1 fazie bralam wieska a w 2 fazie progesteron. Widzialas moj wykres? tam chyba zazdnaczone mam...aha i zel C+ przed
( 2cm w strzykawce)
malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiezle. Ciagnal jak zloto. Dla mnie te laktatory to narzedzia tortur, trzeba dobrze piers ufiksowac
zeby nie bolalo. Elektryczny mialam przt pierwszym dziecku to mi tak wciagal cyca ze myslalm ze padne. pzry recznym trzeba sie troche dlonia napompowac. Ja generalnie bylam mleczna to tak 40 w 2 min. doilam:0 Potem doszlam juz do takiej perfekcji, ze raz dobrze nadusilam pompke i strumyczek dobra min lecial. kwestia wprawy. Ja sie po prostu elektrycznego balam...
Pusurek wrote:Marta, a jak Ci sluzyl ten Avent reczny? Bo myslalam chwilke nad nim.Pusurek, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:bo mam ataki paniki
Doskonale Cię rozumiem mam tak samo jeśli chodzi o latanie...myślałam nawet o kursie na symulatorach ponoć pomaga...
A czeka mnie teraz jeszcze 4 razy samolot po około 5 godzin no dla mnie dramat ...a niby najbezpieczniejszy środek transportu....iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualnyDziewczyny a tak w ogóle z rzeczy, które kusza dla bobasów, a które są przydatne, tylko podkreślam, ze moje dziecko na tej nędznej butelczynie
to:
butelki rzecz jasna
podgrzewacz- nie tylko dla butelkowców, tez na słoiczki
pojemniki na pokarm plastikowe- ja mam aventu- wcześniej na mleko, teraz mrożę w nich zupki
sterylizator parowy
niania elektryczna-można spokojnie iść pod prysznic...
bujaczek-tez można spokojnie z tym iść pod prysznic...))I Z DZIECKIEM W SRODKU...
smoki!!! ja ZE SMOKIEM POJECHAŁAM JUŻ NA PORODOWKEiwcia77, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się lekko już zrobiona
Pilnuję grilla i browarówmoja rodzina czyli domowi i brat z rodziną grają w piłkę a ja się spokojnie alkoholizuje
Misku wqrw mi przeszedł. Dziękuję za pamięćjestem na etapie resetu i przedstawianiu mózgu. Ciężko mi idzie ale dam radę
!!!
MartaDidinio, Mega, EwaT, malgos741, samira, iwcia77, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
witajcie wieczorowa pora,
nie odzywalam sie bo mialam fatalny dzien, nie spie od 4 czyli spalam jakies 3 godziny a spojenie dzis tak mnie boli ze nie moglam noga ruszyc, doslownie, z samochodu moj m pomagal mi wysiadac, sama nie dalabym rady, dziewczyny, chce juz urodzic powaga
Ewa, bardzo dobre wiesci, teraz Tomaszek ma to co dla Niego najwazniejsze czyli milosc i kochajacych rodzicow obok siebie
Bursztynku, ciesze sie ze z Mama lepiej, trzymam kciuki za jutrzejsze Wasze spotkaniePusurek, Sabina, samira, MartaDidinio, Mega, EwaT, malgos741, iwcia77, ania.g, Bursztyn, mysza1975, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Sabinko ja tez sączę porto i czekam na @, rano pewnie zawita bo już mam plamienia
na ten cykl planuje termometr, wiesiołka i inozytol, nic wiecej. Skończyły mi sie testy owulacyjne i na razie nie zamierzam kupować, czekam na urlop, na wyjeździe planuje całkowicie wszystko odstawić, a co! Jak wakacje to wakacje!
AnnaMaria jak sie czujesz i jak maleństwo?
Wesołego wieczoraBliska 77, Sabina, malgos741, iwcia77, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość