35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja tak z innej beczki...powoli zaczynaja uciskac mnie jeansy...i zastanawiam sie jak to wyglada z rozmiarowka, bo ogladam na allegro i nie wiem czy moge sobie "M" kupic ? normalnie w h&m kupuje rozmiar 36...rosnie tylko brzuch czy tez biodra? kurde normalnie dylemacik maly sie skrecil...
-
w biodrach mam 94 cm , wiec 51 cm x 2 = 102 czyli o 8 cm wiecej ...hm, udo mam 51 cm - 28x 2= 56 cm...chyba dobrze to licze??? nigdy nie kupowalam ciuchow w necie ....megan8 wrote:no trochę ci urośnie brzuszek ...
a reszta rozmiarów?megan8 lubi tę wiadomość
-
Alis wrote:Ja się też przymierzam do cesarki, bo mała się nie chce przekręcić... I jak wcześniej cesarka wydawała mi się idealnym wyjściem, teraz mam wątpliwości, bo po cesarce zalecają kolejną ciążę nie wcześniej niż po roku, a my byśmy chcieli się jeszcze o rodzeństwo postarać, a wiek goni... Ale będzie co ma być.
po roku jesli chcesz rodzic naturalnie, jezeli znowu cc to podobno nie ma znaczenia
Tomcio w domu wykąpany i najedzony, ja padnietacaffe, moremi, iwcia77, Bursztyn, polarmiś, Bozia3, Żanet, Niuta, samira, mysza1975, Mega, MartaDidinio, Simba, mama78, ania.g, Sabina, gosia7122, Bliska 77, malgos741, Alis, Viv78 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Tomcio w domu wykąpany i najedzony, ja padnieta
Ewa super, cieszę się bardzoiwcia77, peppapig, EwaT, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!