35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja tak z innej beczki...powoli zaczynaja uciskac mnie jeansy...i zastanawiam sie jak to wyglada z rozmiarowka, bo ogladam na allegro i nie wiem czy moge sobie "M" kupic ? normalnie w h&m kupuje rozmiar 36...rosnie tylko brzuch czy tez biodra? kurde normalnie dylemacik maly sie skrecil...
-
w biodrach mam 94 cm , wiec 51 cm x 2 = 102 czyli o 8 cm wiecej ...hm, udo mam 51 cm - 28x 2= 56 cm...chyba dobrze to licze??? nigdy nie kupowalam ciuchow w necie ....
megan8 wrote:no trochę ci urośnie brzuszek ...
a reszta rozmiarów?
megan8 lubi tę wiadomość
-
Alis wrote:Ja się też przymierzam do cesarki, bo mała się nie chce przekręcić... I jak wcześniej cesarka wydawała mi się idealnym wyjściem, teraz mam wątpliwości, bo po cesarce zalecają kolejną ciążę nie wcześniej niż po roku, a my byśmy chcieli się jeszcze o rodzeństwo postarać, a wiek goni... Ale będzie co ma być.
po roku jesli chcesz rodzic naturalnie, jezeli znowu cc to podobno nie ma znaczenia
Tomcio w domu wykąpany i najedzony, ja padnieta
caffe, moremi, iwcia77, Bursztyn, nick nieaktualny, Bozia3, Żanet, Niuta, nick nieaktualny, mysza1975, Mega, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, gosia7122, Bliska 77, malgos741, Alis, Viv78 lubią tę wiadomość
-
Dla takich wiadomości warto zaglądaćEwaT wrote:Tomcio w domu wykąpany i najedzony, ja padnieta

Ewa super, cieszę się bardzo
iwcia77, nick nieaktualny, EwaT, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!