35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pomóżcie, miałam ból jajników od 3 dni i od wtorku 3 dni pod rząd testy owu +, w poniedziałek pęcherzyk 23mm a wczoraj miałam różowy śluz z nitkami krwi, temp rośnie powoli. Jak myślicie owu już była czy jeszcze nie. Śluz teraz ciężko ocenić bo było przytulanko.
anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Wygląda wg. mnie,ze już była i mam nadzieję,że serduszka też były

Oj serduszka były były, tylko ciekawe kiedy ovu zaznaczy mi owulację ja myślę, że była wczoraj.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria lubią tę wiadomość
[/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatii22 wrote:inessa wrote:Wygląda wg. mnie,ze już była i mam nadzieję,że serduszka też były

Oj serduszka były były, tylko ciekawe kiedy ovu zaznaczy mi owulację ja myślę, że była wczoraj.
a ja myślę ze była u ciebie w 13dc bo największy spadek w tym dniu i potem 14 i 15 dc te plamienia a one są po owulce ponieważ w momencie pękania pęcherzyka narządy są przekrwione to może powodować mikro-krwawienia do jamy otrzewnej i stąd te plamienia dzień i dwa dni po niej, a wzrost tempki w kolejnym dniu sugeruje ze owu już była
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Patii22 wrote:inessa wrote:Wygląda wg. mnie,ze już była i mam nadzieję,że serduszka też były

a ja myślę ze była u ciebie w 13dc bo największy spadek w tym dniu i potem 14 i 15 dc te plamienia a one są po owulce ponieważ w momencie pękania pęcherzyka narządy są przekrwione to może powodować mikro-krwawienia do jamy otrzewnej i stąd te plamienia dzień i dwa dni po niej, a wzrost tempki w kolejnym dniu sugeruje ze owu już była
może masz rację, teraz tylko trzeba czekać a to nie takie łatwe.
W poniedziałek wracam do pracy do bardzo długiej przerwie (choroba i przegranie z nią naszego synka) to będę miała zajęcie no i stresu dodatkowego. No ale życie toczy się dalej nie patrząc na nas czy tego chcemy czy nie.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, Bursztyn, nick nieaktualny, anna maria, Mango, Reni, Olena lubią tę wiadomość
[/link] -
nick nieaktualnyPatii22 wrote:samira wrote:Patii22 wrote:inessa wrote:Wygląda wg. mnie,ze już była i mam nadzieję,że serduszka też były

W poniedziałek wracam do pracy do bardzo długiej przerwie (choroba i przegranie z nią naszego synka) to będę miała zajęcie no i stresu dodatkowego. No ale życie toczy się dalej nie patrząc na nas czy tego chcemy czy nie.
ojej Współczuje Boże aż się wzruszyłam ,przykro mi bardzo <przytulam>
nie wiem co napisać
łzy mi lecą...
nick nieaktualny, Patii22, Bursztyn, nick nieaktualny, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Samira no też racje czasem wcale,bo nie było albo ovu zbzikowało
to tylko maszyna 
Samirko co u Ciebie słychać?
jakoś leci ,staram się nie starać tylko iść na żywioł i pije siemię lniane glutki może pomoże na śluzik ...
inessko a ty kiedy masz ten zbieg bo cały czas o tobie myślę i bardzo bym chciała abyś już była po i żeby było ok..
nick nieaktualny, Bursztyn, megan8, nick nieaktualny, anna maria, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatii kochana nie ma na to słów ale przytulam do serca bardzo mocno i wierzę,że uda się Wam i to bardzo szybko dostać prezent - dzieciątko
aż też się wzruszyłam!!!
Samirka w środe ide do szpitala a w czwrtek jak anestezjolog wyrazi zgode to zabieg brbrbr ale muszę bo jest już masakra ze mną dziś popołudniu to leże bo nie mam sił pisałam o tym wcześniej
Kochana to dużo spontanu i oby udanego
nick nieaktualny, Patii22, megan8, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, anna maria, Mango, angela lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Patii22 wrote:samira wrote:Patii22 wrote:inessa wrote:Wygląda wg. mnie,ze już była i mam nadzieję,że serduszka też były

ojej Współczuje Boże aż się wzruszyłam ,przykro mi bardzo <przytulam>
nie wiem co napisać
łzy mi lecą...
Nie ma porostu słów.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria lubią tę wiadomość
[/link] -
nick nieaktualnyJa słucham i zaglądam na koncert Aleksandry Kurzak na dwójce, coś pięknego, od czasu do czasu lubie taką muzykę sama troche takiego śpiewu się uczyłam kiedyś tam...(trzeba choć w życiu coś pięknego raz na jakiś czas posłuchać zobaczyć, zrobić)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2013, 20:09
Bursztyn, Conducive, anna maria, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Patii kochana nie ma na to słów ale przytulam do serca bardzo mocno i wierzę,że uda się Wam i to bardzo szybko dostać prezent - dzieciątko
aż też się wzruszyłam!!!
Samirka w środe ide do szpitala a w czwrtek jak anestezjolog wyrazi zgode to zabieg brbrbr ale muszę bo jest już masakra ze mną dziś popołudniu to leże bo nie mam sił pisałam o tym wcześniej
To będę mocno w tym dniu trzymała kciuki żeby poszło szybko i sprawnie i wycieli ta cholerę i może się wszystko unormuje wtedy ...
i współczuje samopoczucia
nick nieaktualny, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Patii kochana nie ma na to słów ale przytulam do serca bardzo mocno i wierzę,że uda się Wam i to bardzo szybko dostać prezent - dzieciątko
aż też się wzruszyłam!!!
Ja też mam taką nadzieję
[/link] -
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Patii jestem pełna podziwu dla Ciebie
za siłę 
Tu nie ma co podziwiać. Nie ma nic gorszego na świecie
. A dzieciątko MUSZĘ mieć bo inaczej zwariuję.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, anna maria, Mango, Olena lubią tę wiadomość
[/link] -
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:EwaT wrote:spoznia mi sie okres 3 dni juz (2gi cykl z clo)...nie testuje bo nie chce sie znowu rozczarowac,może w niedziele....
A spoznial Ci sie juz wczesniej?
raczej nie
i mialam przed okresem plamienia
a teraz zero, hmmmm
no ale nie ma co przedwczesnie sie bic z myslami, już mam dosyc tych rozczarowan i nadzei miesiac w miesiac, co ma byc to bedzie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny, anna maria, Mango lubią tę wiadomość