35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pomóżcie, miałam ból jajników od 3 dni i od wtorku 3 dni pod rząd testy owu +, w poniedziałek pęcherzyk 23mm a wczoraj miałam różowy śluz z nitkami krwi, temp rośnie powoli. Jak myślicie owu już była czy jeszcze nie. Śluz teraz ciężko ocenić bo było przytulanko.
anna maria, inessa, samira lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Wygląda wg. mnie,ze już była i mam nadzieję,że serduszka też były
Oj serduszka były były, tylko ciekawe kiedy ovu zaznaczy mi owulację ja myślę, że była wczoraj.inessa, samira, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatii22 wrote:inessa wrote:Wygląda wg. mnie,ze już była i mam nadzieję,że serduszka też były
Oj serduszka były były, tylko ciekawe kiedy ovu zaznaczy mi owulację ja myślę, że była wczoraj.
a ja myślę ze była u ciebie w 13dc bo największy spadek w tym dniu i potem 14 i 15 dc te plamienia a one są po owulce ponieważ w momencie pękania pęcherzyka narządy są przekrwione to może powodować mikro-krwawienia do jamy otrzewnej i stąd te plamienia dzień i dwa dni po niej, a wzrost tempki w kolejnym dniu sugeruje ze owu już byłainessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Patii22 wrote:inessa wrote:Wygląda wg. mnie,ze już była i mam nadzieję,że serduszka też były
Oj serduszka były były, tylko ciekawe kiedy ovu zaznaczy mi owulację ja myślę, że była wczoraj.
a ja myślę ze była u ciebie w 13dc bo największy spadek w tym dniu i potem 14 i 15 dc te plamienia a one są po owulce ponieważ w momencie pękania pęcherzyka narządy są przekrwione to może powodować mikro-krwawienia do jamy otrzewnej i stąd te plamienia dzień i dwa dni po niej, a wzrost tempki w kolejnym dniu sugeruje ze owu już była
może masz rację, teraz tylko trzeba czekać a to nie takie łatwe.
W poniedziałek wracam do pracy do bardzo długiej przerwie (choroba i przegranie z nią naszego synka) to będę miała zajęcie no i stresu dodatkowego. No ale życie toczy się dalej nie patrząc na nas czy tego chcemy czy nie.samira, inessa, megan8, Bursztyn, polarmiś, anna maria, Mango, Reni, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatii22 wrote:samira wrote:Patii22 wrote:inessa wrote:Wygląda wg. mnie,ze już była i mam nadzieję,że serduszka też były
a ja myślę ze była u ciebie w 13dc bo największy spadek w tym dniu i potem 14 i 15 dc te plamienia a one są po owulce ponieważ w momencie pękania pęcherzyka narządy są przekrwione to może powodować mikro-krwawienia do jamy otrzewnej i stąd te plamienia dzień i dwa dni po niej, a wzrost tempki w kolejnym dniu sugeruje ze owu już była
W poniedziałek wracam do pracy do bardzo długiej przerwie (choroba i przegranie z nią naszego synka) to będę miała zajęcie no i stresu dodatkowego. No ale życie toczy się dalej nie patrząc na nas czy tego chcemy czy nie.
ojej Współczuje Boże aż się wzruszyłam ,przykro mi bardzo <przytulam>
nie wiem co napisaćłzy mi lecą...
inessa, Patii22, Bursztyn, polarmiś, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Samira no też racje czasem wcale,bo nie było albo ovu zbzikowało
to tylko maszyna
Samirko co u Ciebie słychać?
jakoś leci ,staram się nie starać tylko iść na żywioł i pije siemię lniane glutki może pomoże na śluzik ...
inessko a ty kiedy masz ten zbieg bo cały czas o tobie myślę i bardzo bym chciała abyś już była po i żeby było ok..inessa, Bursztyn, megan8, polarmiś, anna maria, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatii kochana nie ma na to słów ale przytulam do serca bardzo mocno i wierzę,że uda się Wam i to bardzo szybko dostać prezent - dzieciątko
aż też się wzruszyłam!!!
Samirka w środe ide do szpitala a w czwrtek jak anestezjolog wyrazi zgode to zabieg brbrbr ale muszę bo jest już masakra ze mną dziś popołudniu to leże bo nie mam sił pisałam o tym wcześniej
Kochana to dużo spontanu i oby udanegosamira, Patii22, megan8, bliska77, Bursztyn, polarmiś, anna maria, Mango, angela lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Patii22 wrote:samira wrote:Patii22 wrote:inessa wrote:Wygląda wg. mnie,ze już była i mam nadzieję,że serduszka też były
W poniedziałek wracam do pracy do bardzo długiej przerwie (choroba i przegranie z nią naszego synka) to będę miała zajęcie no i stresu dodatkowego. No ale życie toczy się dalej nie patrząc na nas czy tego chcemy czy nie.
ojej Współczuje Boże aż się wzruszyłam ,przykro mi bardzo <przytulam>
nie wiem co napisaćłzy mi lecą...
Nie ma porostu słów.inessa, samira, polarmiś, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa słucham i zaglądam na koncert Aleksandry Kurzak na dwójce, coś pięknego, od czasu do czasu lubie taką muzykę sama troche takiego śpiewu się uczyłam kiedyś tam...(trzeba choć w życiu coś pięknego raz na jakiś czas posłuchać zobaczyć, zrobić)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2013, 20:09
Bursztyn, Conducive, anna maria, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Patii kochana nie ma na to słów ale przytulam do serca bardzo mocno i wierzę,że uda się Wam i to bardzo szybko dostać prezent - dzieciątko
aż też się wzruszyłam!!!
Samirka w środe ide do szpitala a w czwrtek jak anestezjolog wyrazi zgode to zabieg brbrbr ale muszę bo jest już masakra ze mną dziś popołudniu to leże bo nie mam sił pisałam o tym wcześniej
Kochana to dużo spontanu i oby udanego
To będę mocno w tym dniu trzymała kciuki żeby poszło szybko i sprawnie i wycieli ta cholerę i może się wszystko unormuje wtedy ...
i współczuje samopoczuciainessa, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Patii kochana nie ma na to słów ale przytulam do serca bardzo mocno i wierzę,że uda się Wam i to bardzo szybko dostać prezent - dzieciątko
aż też się wzruszyłam!!!
Kochana to dużo spontanu i oby udanego
Ja też mam taką nadziejęinessa, samira, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Patii jestem pełna podziwu dla Ciebie
za siłę
Tu nie ma co podziwiać. Nie ma nic gorszego na świecie. A dzieciątko MUSZĘ mieć bo inaczej zwariuję.
inessa, samira, bliska77, Bursztyn, polarmiś, anna maria, Mango, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:EwaT wrote:spoznia mi sie okres 3 dni juz (2gi cykl z clo)...nie testuje bo nie chce sie znowu rozczarowac,może w niedziele....
A spoznial Ci sie juz wczesniej?
raczej nie
i mialam przed okresem plamienia
a teraz zero, hmmmm
no ale nie ma co przedwczesnie sie bic z myslami, już mam dosyc tych rozczarowan i nadzei miesiac w miesiac, co ma byc to bedziesamira, inessa, megan8, polarmiś, anna maria, Mango lubią tę wiadomość