X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Patii22 Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomóżcie, miałam ból jajników od 3 dni i od wtorku 3 dni pod rząd testy owu +, w poniedziałek pęcherzyk 23mm a wczoraj miałam różowy śluz z nitkami krwi, temp rośnie powoli. Jak myślicie owu już była czy jeszcze nie. Śluz teraz ciężko ocenić bo było przytulanko.

anna maria, inessa, samira lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]34bwugpjlw1uov6q.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygląda wg. mnie,ze już była i mam nadzieję,że serduszka też były :D

Patii22, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość

• Patii22 Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Oj serduszka były były, tylko ciekawe kiedy ovu zaznaczy mi owulację ja myślę, że była wczoraj.

inessa, samira, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovu chyba wyznacza po 3 wyższych tempkach albo 5 poprostu nie pamiętam ;)

Patii22, samira, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patii22 wrote:
    inessa wrote:

Oj serduszka były były, tylko ciekawe kiedy ovu zaznaczy mi owulację ja myślę, że była wczoraj.

a ja myślę ze była u ciebie w 13dc bo największy spadek w tym dniu i potem 14 i 15 dc te plamienia a one są po owulce ponieważ w momencie pękania pęcherzyka narządy są przekrwione to może powodować mikro-krwawienia do jamy otrzewnej i stąd te plamienia dzień i dwa dni po niej, a wzrost tempki w kolejnym dniu sugeruje ze owu już była :)

inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Ovu chyba wyznacza po 3 wyższych tempkach albo 5 poprostu nie pamiętam ;)

masz inessko racje po 3 a niekiedy po dwóch nawet albo wcale :P

inessa, bliska77, anna maria, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira no też racje czasem wcale,bo nie było albo ovu zbzikowało ;) to tylko maszyna ;)
    Samirko co u Ciebie słychać? :D

samira, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

• Patii22 Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Patii22 wrote:
    inessa wrote:

a ja myślę ze była u ciebie w 13dc bo największy spadek w tym dniu i potem 14 i 15 dc te plamienia a one są po owulce ponieważ w momencie pękania pęcherzyka narządy są przekrwione to może powodować mikro-krwawienia do jamy otrzewnej i stąd te plamienia dzień i dwa dni po niej, a wzrost tempki w kolejnym dniu sugeruje ze owu już była :)

może masz rację, teraz tylko trzeba czekać a to nie takie łatwe.
    W poniedziałek wracam do pracy do bardzo długiej przerwie (choroba i przegranie z nią naszego synka) to będę miała zajęcie no i stresu dodatkowego. No ale życie toczy się dalej nie patrząc na nas czy tego chcemy czy nie. :-(

samira, inessa, megan8, Bursztyn, polarmiś, anna maria, Mango, Reni, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patii22 wrote:
    samira wrote:
    Patii22 wrote:
    inessa wrote:

W poniedziałek wracam do pracy do bardzo długiej przerwie (choroba i przegranie z nią naszego synka) to będę miała zajęcie no i stresu dodatkowego. No ale życie toczy się dalej nie patrząc na nas czy tego chcemy czy nie. :-(

ojej Współczuje Boże aż się wzruszyłam ,przykro mi bardzo <przytulam> <3

nie wiem co napisać :( łzy mi lecą...

inessa, Patii22, Bursztyn, polarmiś, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samira no też racje czasem wcale,bo nie było albo ovu zbzikowało ;) to tylko maszyna ;)
    Samirko co u Ciebie słychać? :D

jakoś leci ,staram się nie starać tylko iść na żywioł i pije siemię lniane glutki może pomoże na śluzik ...
    inessko a ty kiedy masz ten zbieg bo cały czas o tobie myślę i bardzo bym chciała abyś już była po i żeby było ok..<3

inessa, Bursztyn, megan8, polarmiś, anna maria, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patii kochana nie ma na to słów ale przytulam do serca bardzo mocno i wierzę,że uda się Wam i to bardzo szybko dostać prezent - dzieciątko <3 aż też się wzruszyłam!!!

Samirka w środe ide do szpitala a w czwrtek jak anestezjolog wyrazi zgode to zabieg brbrbr ale muszę bo jest już masakra ze mną dziś popołudniu to leże bo nie mam sił pisałam o tym wcześniej :(
    Kochana to dużo spontanu i oby udanego <3

samira, Patii22, megan8, bliska77, Bursztyn, polarmiś, anna maria, Mango, angela lubią tę wiadomość

• Patii22 Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Patii22 wrote:
    samira wrote:
    Patii22 wrote:
    inessa wrote:

ojej Współczuje Boże aż się wzruszyłam ,przykro mi bardzo <przytulam> <3

nie wiem co napisać :( łzy mi lecą...

Nie ma porostu słów. :-(

inessa, samira, polarmiś, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja słucham i zaglądam na koncert Aleksandry Kurzak na dwójce, coś pięknego, od czasu do czasu lubie taką muzykę sama troche takiego śpiewu się uczyłam kiedyś tam...(trzeba choć w życiu coś pięknego raz na jakiś czas posłuchać zobaczyć, zrobić)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2013, 20:09

Bursztyn, Conducive, anna maria, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Patii kochana nie ma na to słów ale przytulam do serca bardzo mocno i wierzę,że uda się Wam i to bardzo szybko dostać prezent - dzieciątko <3 aż też się wzruszyłam!!!

Samirka w środe ide do szpitala a w czwrtek jak anestezjolog wyrazi zgode to zabieg brbrbr ale muszę bo jest już masakra ze mną dziś popołudniu to leże bo nie mam sił pisałam o tym wcześniej :(

To będę mocno w tym dniu trzymała kciuki żeby poszło szybko i sprawnie i wycieli ta cholerę i może się wszystko unormuje wtedy ...

i współczuje samopoczucia <3

inessa, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patii jestem pełna podziwu dla Ciebie <3 za siłę <3

Patii22, anna maria lubią tę wiadomość

• Patii22 Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Ja też mam taką nadzieję :-)

inessa, samira, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka dzięki mam tej zarazy dość :( brbrbrrbr

samira, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość

• Patii22 Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Patii jestem pełna podziwu dla Ciebie <3 za siłę <3

Tu nie ma co podziwiać. Nie ma nic gorszego na świecie :-(. A dzieciątko MUSZĘ mieć bo inaczej zwariuję.

inessa, samira, bliska77, Bursztyn, polarmiś, anna maria, Mango, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patii22 <3 <3 <3

Patii22, polarmiś, anna maria, Mango, Olena lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 3 maja 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    EwaT wrote:
    spoznia mi sie okres 3 dni juz (2gi cykl z clo)...nie testuje bo nie chce sie znowu rozczarowac,może w niedziele....

A spoznial Ci sie juz wczesniej?

raczej nie
    i mialam przed okresem plamienia
    a teraz zero, hmmmm
    no ale nie ma co przedwczesnie sie bic z myslami, już mam dosyc tych rozczarowan i nadzei miesiac w miesiac, co ma byc to bedzie

samira, inessa, megan8, polarmiś, anna maria, Mango lubią tę wiadomość

‹‹ 390 391 392 393 394 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ