X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Patii22 Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomóżcie, miałam ból jajników od 3 dni i od wtorku 3 dni pod rząd testy owu +, w poniedziałek pęcherzyk 23mm a wczoraj miałam różowy śluz z nitkami krwi, temp rośnie powoli. Jak myślicie owu już była czy jeszcze nie. Śluz teraz ciężko ocenić bo było przytulanko.

anna maria, inessa, samira lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]34bwugpjlw1uov6q.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygląda wg. mnie,ze już była i mam nadzieję,że serduszka też były :D

Patii22, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość

• Patii22 Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Oj serduszka były były, tylko ciekawe kiedy ovu zaznaczy mi owulację ja myślę, że była wczoraj.

inessa, samira, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovu chyba wyznacza po 3 wyższych tempkach albo 5 poprostu nie pamiętam ;)

Patii22, samira, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patii22 wrote:
    inessa wrote:

Oj serduszka były były, tylko ciekawe kiedy ovu zaznaczy mi owulację ja myślę, że była wczoraj.

a ja myślę ze była u ciebie w 13dc bo największy spadek w tym dniu i potem 14 i 15 dc te plamienia a one są po owulce ponieważ w momencie pękania pęcherzyka narządy są przekrwione to może powodować mikro-krwawienia do jamy otrzewnej i stąd te plamienia dzień i dwa dni po niej, a wzrost tempki w kolejnym dniu sugeruje ze owu już była :)

inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Ovu chyba wyznacza po 3 wyższych tempkach albo 5 poprostu nie pamiętam ;)

masz inessko racje po 3 a niekiedy po dwóch nawet albo wcale :P

inessa, bliska77, anna maria, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira no też racje czasem wcale,bo nie było albo ovu zbzikowało ;) to tylko maszyna ;)
    Samirko co u Ciebie słychać? :D

samira, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

• Patii22 Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Patii22 wrote:
    inessa wrote:

a ja myślę ze była u ciebie w 13dc bo największy spadek w tym dniu i potem 14 i 15 dc te plamienia a one są po owulce ponieważ w momencie pękania pęcherzyka narządy są przekrwione to może powodować mikro-krwawienia do jamy otrzewnej i stąd te plamienia dzień i dwa dni po niej, a wzrost tempki w kolejnym dniu sugeruje ze owu już była :)

może masz rację, teraz tylko trzeba czekać a to nie takie łatwe.
    W poniedziałek wracam do pracy do bardzo długiej przerwie (choroba i przegranie z nią naszego synka) to będę miała zajęcie no i stresu dodatkowego. No ale życie toczy się dalej nie patrząc na nas czy tego chcemy czy nie. :-(

samira, inessa, megan8, Bursztyn, polarmiś, anna maria, Mango, Reni, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patii22 wrote:
    samira wrote:
    Patii22 wrote:
    inessa wrote:

W poniedziałek wracam do pracy do bardzo długiej przerwie (choroba i przegranie z nią naszego synka) to będę miała zajęcie no i stresu dodatkowego. No ale życie toczy się dalej nie patrząc na nas czy tego chcemy czy nie. :-(

ojej Współczuje Boże aż się wzruszyłam ,przykro mi bardzo <przytulam> <3

nie wiem co napisać :( łzy mi lecą...

inessa, Patii22, Bursztyn, polarmiś, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samira no też racje czasem wcale,bo nie było albo ovu zbzikowało ;) to tylko maszyna ;)
    Samirko co u Ciebie słychać? :D

jakoś leci ,staram się nie starać tylko iść na żywioł i pije siemię lniane glutki może pomoże na śluzik ...
    inessko a ty kiedy masz ten zbieg bo cały czas o tobie myślę i bardzo bym chciała abyś już była po i żeby było ok..<3

inessa, Bursztyn, megan8, polarmiś, anna maria, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patii kochana nie ma na to słów ale przytulam do serca bardzo mocno i wierzę,że uda się Wam i to bardzo szybko dostać prezent - dzieciątko <3 aż też się wzruszyłam!!!

Samirka w środe ide do szpitala a w czwrtek jak anestezjolog wyrazi zgode to zabieg brbrbr ale muszę bo jest już masakra ze mną dziś popołudniu to leże bo nie mam sił pisałam o tym wcześniej :(
    Kochana to dużo spontanu i oby udanego <3

samira, Patii22, megan8, bliska77, Bursztyn, polarmiś, anna maria, Mango, angela lubią tę wiadomość

• Patii22 Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Patii22 wrote:
    samira wrote:
    Patii22 wrote:
    inessa wrote:

ojej Współczuje Boże aż się wzruszyłam ,przykro mi bardzo <przytulam> <3

nie wiem co napisać :( łzy mi lecą...

Nie ma porostu słów. :-(

inessa, samira, polarmiś, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja słucham i zaglądam na koncert Aleksandry Kurzak na dwójce, coś pięknego, od czasu do czasu lubie taką muzykę sama troche takiego śpiewu się uczyłam kiedyś tam...(trzeba choć w życiu coś pięknego raz na jakiś czas posłuchać zobaczyć, zrobić)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2013, 20:09

Bursztyn, Conducive, anna maria, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Patii kochana nie ma na to słów ale przytulam do serca bardzo mocno i wierzę,że uda się Wam i to bardzo szybko dostać prezent - dzieciątko <3 aż też się wzruszyłam!!!

Samirka w środe ide do szpitala a w czwrtek jak anestezjolog wyrazi zgode to zabieg brbrbr ale muszę bo jest już masakra ze mną dziś popołudniu to leże bo nie mam sił pisałam o tym wcześniej :(

To będę mocno w tym dniu trzymała kciuki żeby poszło szybko i sprawnie i wycieli ta cholerę i może się wszystko unormuje wtedy ...

i współczuje samopoczucia <3

inessa, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patii jestem pełna podziwu dla Ciebie <3 za siłę <3

Patii22, anna maria lubią tę wiadomość

• Patii22 Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Ja też mam taką nadzieję :-)

inessa, samira, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka dzięki mam tej zarazy dość :( brbrbrrbr

samira, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość

• Patii22 Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Patii jestem pełna podziwu dla Ciebie <3 za siłę <3

Tu nie ma co podziwiać. Nie ma nic gorszego na świecie :-(. A dzieciątko MUSZĘ mieć bo inaczej zwariuję.

inessa, samira, bliska77, Bursztyn, polarmiś, anna maria, Mango, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patii22 <3 <3 <3

Patii22, polarmiś, anna maria, Mango, Olena lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 3 maja 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    EwaT wrote:
    spoznia mi sie okres 3 dni juz (2gi cykl z clo)...nie testuje bo nie chce sie znowu rozczarowac,może w niedziele....

A spoznial Ci sie juz wczesniej?

raczej nie
    i mialam przed okresem plamienia
    a teraz zero, hmmmm
    no ale nie ma co przedwczesnie sie bic z myslami, już mam dosyc tych rozczarowan i nadzei miesiac w miesiac, co ma byc to bedzie

samira, inessa, megan8, polarmiś, anna maria, Mango lubią tę wiadomość

‹‹ 390 391 392 393 394 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ