35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPatii22 wrote:inessa wrote:Patii jestem pełna podziwu dla Ciebie
za siłę
Tu nie ma co podziwiać. Nie ma nic gorszego na świecie. A dzieciątko MUSZĘ mieć bo inaczej zwariuję.
To życzę Ci tego z całego
inessa, polarmiś, anna maria lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Patii22 wrote:inessa wrote:Patii jestem pełna podziwu dla Ciebie
za siłę
Tu nie ma co podziwiać. Nie ma nic gorszego na świecie. A dzieciątko MUSZĘ mieć bo inaczej zwariuję.
Ja Tobie i innym też tego życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2013, 20:25
inessa, samira, anna maria lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatii22 wrote:samira wrote:Patii22 wrote:inessa wrote:Patii jestem pełna podziwu dla Ciebie
za siłę
Ja Tobie i innym też tego życzę
inessa, Patii22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatii22 wrote:samira wrote:Patii22 wrote:inessa wrote:Wygląda wg. mnie,ze już była i mam nadzieję,że serduszka też były
Oj serduszka były były, tylko ciekawe kiedy ovu zaznaczy mi owulację ja myślę, że była wczoraj.
a ja myślę ze była u ciebie w 13dc bo największy spadek w tym dniu i potem 14 i 15 dc te plamienia a one są po owulce ponieważ w momencie pękania pęcherzyka narządy są przekrwione to może powodować mikro-krwawienia do jamy otrzewnej i stąd te plamienia dzień i dwa dni po niej, a wzrost tempki w kolejnym dniu sugeruje ze owu już była
może masz rację, teraz tylko trzeba czekać a to nie takie łatwe.
W poniedziałek wracam do pracy do bardzo długiej przerwie (choroba i przegranie z nią naszego synka) to będę miała zajęcie no i stresu dodatkowego. No ale życie toczy się dalej nie patrząc na nas czy tego chcemy czy nie.
Patii, bardzo wspolczuje, to strasznie i niewyobrazalne uczucie, musisz byc silna i dzielna kobieta, Synek na pewno czuwa nad Wamiinessa, samira, Patii22, Bursztyn, polarmiś, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak Wy to robicie,że macie tak krótkie okresy? Zawsze tak macie, czy to po lekach, po hormonach ? Bo ja mam zawsze bardzo obfite i bolesne i od czasu mięśniaka (ok. 6 lat) długie. Pytam bo może nie wiem coś można brać albo lekarza o coś poprosić, bo ja naprawde jestem wykończona
samira, Patii22, polarmiś, anna maria, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Dziewczyny jak Wy to robicie,że macie tak krótkie okresy? Zawsze tak macie, czy to po lekach, po hormonach ? Bo ja mam zawsze bardzo obfite i bolesne i od czasu mięśniaka (ok. 6 lat) długie. Pytam bo może nie wiem coś można brać albo lekarza o coś poprosić, bo ja naprawde jestem wykończona
ja mam tak teraz a szczególnie w tym cyklu ,poprzednia była normalna
inessko myślę ze u ciebie to wina mięśniaka w dużym stopniuinessa, Bursztyn, anna maria, Mango lubią tę wiadomość
-
samira wrote:inessa wrote:Dziewczyny jak Wy to robicie,że macie tak krótkie okresy? Zawsze tak macie, czy to po lekach, po hormonach ? Bo ja mam zawsze bardzo obfite i bolesne i od czasu mięśniaka (ok. 6 lat) długie. Pytam bo może nie wiem coś można brać albo lekarza o coś poprosić, bo ja naprawde jestem wykończona
ja mam tak teraz a szczególnie w tym cyklu ,poprzednia była normalna
inessko myślę ze u ciebie to wina mięśniaka w dużym stopniu
Z tego co wiem to obfite miesiączki i długie cykle to na bank wina mięśniaka. Myślę, że jak Ci go usuną to powinno być lepiej. A pytałaś o to swojego gin?inessa, samira, anna maria, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLekarz powiedział,że zobaczymy co bedzie później ale ja już się boje bo jak nie usuną mi całego mięśniaka to co...
Dzięki za wsparcie kochane.
Ide spać bo lek przestał działać niestety musze wziąć nowy bo ból nie do zniesienia (ja raczej byłam zawsze wytrzymała na ból ale to jest jakaś masakra). Przepraszam że marudze !
Dobrej spokojnej długiej novysamira, Bursztyn, Patii22, anna maria, bliska77, Mango, megan8, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Lekarz powiedział,że zobaczymy co bedzie później ale ja już się boje bo jak nie usuną mi całego mięśniaka to co...
Ide spać bo lek przestał działać niestety musze wziąć nowy bo ból nie do zniesienia (ja raczej byłam zawsze wytrzymała na ból ale to jest jakaś masakra). Przepraszam że marudze !
Dobrej spokojnej długiej novy
masz marudzić bo jak nie nam to komu
I spokojnej nocki ,oby ból zelżał :*inessa, Bursztyn, anna maria, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Lekarz powiedział,że zobaczymy co bedzie później ale ja już się boje bo jak nie usuną mi całego mięśniaka to co...
Dobrej i bezbolesnej nocki
Ja też idę się przytulać do mojego M.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2013, 21:41
samira, polarmiś, anna maria, bliska77, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dziewczyny jak Wy to robicie,że macie tak krótkie okresy? Zawsze tak macie, czy to po lekach, po hormonach ? Bo ja mam zawsze bardzo obfite i bolesne i od czasu mięśniaka (ok. 6 lat) długie. Pytam bo może nie wiem coś można brać albo lekarza o coś poprosić, bo ja naprawde jestem wykończona
Dlugie i obfite okresy mialam wlasciwie odkad zaczelam miesiaczkowac (raz nawet 16 dni!). Na studiach bralam tabletki antykoncepcyjne, to mi sie unormowaly. A po porodzie to tak do 5 dni z jednym dniem potopu totalnego (zdarzalo mi sie nie isc do pracy z tego powodu). Teraz jest fajnie, tylko cykl moglby byc dluzszy jak przedtem...samira, anna maria, grosza, Mango, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:grosza wrote:U mnie z cyklu na cykl jakoś napięcie rośnie albo jakieś poczucie bezsilności narasta sama nie wiem
Grosza, wiem o czym mowisz, znam to uczucie doskonale, bezsilnosc jest chyba najbardziej irytujaca...
Też tak czuję.anna maria, bliska77, grosza, inessa lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Lekarz powiedział,że zobaczymy co bedzie później ale ja już się boje bo jak nie usuną mi całego mięśniaka to co...
Inessa kobietko ja to chcialam przeslac Ci duzo pozytywnej energii na prwade mam dzieje ze wszystkosie Tobie jakos sie pouklada i bedziesz uleczona. Moje tutaj marudzenia, i stekania czasami to nic w porownaniu z tym co ty przechodzisz, zycze moc pozytywnych mysli i bezbolesnych dni, nie wiem czy bede pomocna ale na bol zawsze dobre oklady z termofora albo cieplej poduszeczki....no i spanie jak tylko sie da, trzymaj sie!anna maria, Bursztyn, inessa, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:A tak w ogóle to witam wszystkie Was w nowym dniu. Wczoraj Bursztyn twierdziła, że jest pierwsza na forum ale nie zauważyła, że to ja wchodzę zawsze pierwsza (chyba za słabo się witam) bo mam różnicę czasową 5 godz. tzn, kiedy u mnie 8 rano to u Was w Polsce 3 nad ranem. U mnie piękne słońce, ciepło. Zaraz jadę do kliniki oddać materiał męża a o 12 mam powtórkę IUI (inseminację). Witam nową koleżankę, trzymam za EwęT bo okres spóźnił się na 9 miesięcy, za Insess - by uwolnili ją jak najszybciej od cierpień. A wszystkim powodzenia w tym miesiącu w Igrzyskach Ciążowych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 14:25
anna maria, grosza, Mango, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:anna maria wrote:EwaT wrote:spoznia mi sie okres 3 dni juz (2gi cykl z clo)...nie testuje bo nie chce sie znowu rozczarowac,może w niedziele....
A spoznial Ci sie juz wczesniej?
raczej nie
i mialam przed okresem plamienia
a teraz zero, hmmmm
no ale nie ma co przedwczesnie sie bic z myslami, już mam dosyc tych rozczarowan i nadzei miesiac w miesiac, co ma byc to bedzie
cos mi to zapowiada na brzuszek ,ja juz bym tesciki zrobila.bliska77, samira, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:A tak w ogóle to witam wszystkie Was w nowym dniu. Wczoraj Bursztyn twierdziła, że jest pierwsza na forum ale nie zauważyła, że to ja wchodzę zawsze pierwsza (chyba za słabo się witam) bo mam różnicę czasową 5 godz. tzn, kiedy u mnie 8 rano to u Was w Polsce 3 nad ranem. U mnie piękne słońce, ciepło. Zaraz jadę do kliniki oddać materiał męża a o 12 mam powtórkę IUI (inseminację). Witam nową koleżankę, trzymam za EwęT bo okres spóźnił się na 9 miesięcy, za Insess - by uwolnili ją jak najszybciej od cierpień. A wszystkim powodzenia w tym miesiącu w Igrzyskach Ciążowych.
Polarmis, trzymam kciuki, tym razem sie uda, badz dobrej myslianna maria, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny