35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Dziewczyny jak Wy to robicie,że macie tak krótkie okresy? Zawsze tak macie, czy to po lekach, po hormonach ? Bo ja mam zawsze bardzo obfite i bolesne i od czasu mięśniaka (ok. 6 lat) długie. Pytam bo może nie wiem coś można brać albo lekarza o coś poprosić, bo ja naprawde jestem wykończona
zawsze okres miałam 26-28 dni ale obfite i bolesne z dodatkowymi atrakcjamianna maria, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Lekarz powiedział,że zobaczymy co bedzie później ale ja już się boje bo jak nie usuną mi całego mięśniaka to co...
Dzięki za wsparcie kochane.
Ide spać bo lek przestał działać niestety musze wziąć nowy bo ból nie do zniesienia (ja raczej byłam zawsze wytrzymała na ból ale to jest jakaś masakra). Przepraszam że marudze !
Dobrej spokojnej długiej novy
gdzieś widziałam post że dziewczynie usunęli tylko część mięśniaka ale jej to pomogło
więc pozbycie się go jest dobrym pomysłem i jak chcesz to skonsultuj się z jeszcze z dodatkowym lekarzem myślę, że bym się w tej sytuacji zdecydowała szybko na zabiegpo nim będziesz się lepiej czuła często dopiero w czasie zabiegu okazuje się , że nie jest tak źle jak na początku sądzono - słowa mego gina
anna maria, samira, Bursztyn, inessa, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:EwaT wrote:anna maria wrote:EwaT wrote:spoznia mi sie okres 3 dni juz (2gi cykl z clo)...nie testuje bo nie chce sie znowu rozczarowac,może w niedziele....
A spoznial Ci sie juz wczesniej?
raczej nie
i mialam przed okresem plamienia
a teraz zero, hmmmm
no ale nie ma co przedwczesnie sie bic z myslami, już mam dosyc tych rozczarowan i nadzei miesiac w miesiac, co ma byc to bedzie
cos mi to zapowiada na brzuszek ,ja juz bym tesciki zrobila.
EwaT no to jest nadzieja na 2 krechy
a testować będziesz? i kiedy?anna maria, inessa, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
"Boże daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę.I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."Marek Antoniusz
anna maria, samira, Bursztyn, angela, inessa, polarmiś, megan8, Conducive, iza37 lubią tę wiadomość
-
witam serdecznie dziewczynki , u mnie ładnie słonecznie na podwórku ale u mnie w moim ciele wojna , nie wiem juz co robic z tymi moimi mdłościami . Czuję sie okropnie nawet w nocy budzą mnie te mdłości Idę zaraz do miasta i do apteki może mi coś doradzą . Czuję cały czas jak by mnie żołądek bolał w głowie mi sie kręci i cała się trzęsę . Bo ja nie nawidze problemów żołądkowych , zawsze się tego bałam . Mam nadzieję że dziewczynki zafasolkowane nie mają aż tak mocnych dolegliwości . Pozdrawiam was serdecznie i trzymam kciuki za Inesske i staraczki , zobaczycie będzie dobrze
samira, Mango, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:witam serdecznie dziewczynki , u mnie ładnie słonecznie na podwórku ale u mnie w moim ciele wojna , nie wiem juz co robic z tymi moimi mdłościami . Czuję sie okropnie nawet w nocy budzą mnie te mdłości Idę zaraz do miasta i do apteki może mi coś doradzą . Czuję cały czas jak by mnie żołądek bolał w głowie mi sie kręci i cała się trzęsę . Bo ja nie nawidze problemów żołądkowych , zawsze się tego bałam . Mam nadzieję że dziewczynki zafasolkowane nie mają aż tak mocnych dolegliwości . Pozdrawiam was serdecznie i trzymam kciuki za Inesske i staraczki , zobaczycie będzie dobrze
u mnie z mdlosciami troche lepiej ,nie trwaja juz tak dlugo jak wczesniej.Juz sie przyzwyczailam do tego ze caly czas mam takie uczucie jakbym cos na zoldaku miala.Mango, inessa, szczęśliwa, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWItam w sloneczny dzień tzn. słońce jakoś przebija się przez chmury
Kochane bardzo Wam dziękuje za wszystkie ciepłe słowa wobec mojej osoby. Noc mineła dobrze oczywiście na lekach, teraz jestem jeszcze w łóżko bo ból kręgosłupa jest ale leki zaraz bedą musiały być, na całe szczęście leki na krzepniecie zaczynają działać i mniej leci ze mnie. Ja na zabieg chce iśc i nawet muszę ale jak pisałam bardziej boje się tego,ze jak usuną tylko część to czy nie bedzie powtórkiz rozrywki z @!!!
Polarmiś kochana musi się udać naprawde moja sąsiadka tzn moich rodziców za drugim podejściem udało się też im i mają synkażyczę powodzenia kochana.
Iwka ja mam podobnie do Ciebie nie znosze strasznie mdłości no i reszty aż mam wtedy dreszcze i tu dziewczęta doradziły mi herbate z imbirem i rzeczywiście pomaga oraz wiem,że w czasie ciązy można ssać Manti ponoć pomaga na mdłości i zgage.
WItam wszystkie dziewczęta i powodzonka w starankach majowychdla każdej z Was jesteście tak kochane i troskliwe,ze wiem iż każdej sie w końcu uda
Bursztyn, polarmiś, anna maria, Patii22, samira, megan8, Panda, grosza, bliska77, Conducive lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ja w pierwszej ciąży miała od rana do wieczora i przez trzy miesiące mdłości - wiem co to znaczy i oddam każde pieniądze by je mieć z tego samego powodu!!!!! Tak więc tym zemdlonym zazdroszczę i też tak chcę!!!
oj doczekasz sie kochana tych mdloscisamira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku nie wiem ale oni teraz długo nie trzymają w szpitalu ja mam nadzieję,że krótko choć po poprzednim zabiegu leżałam dłużej niż inni przez tą moją krew(zaburzenia krzepnięcia mam no i duża anemia)
A mdłości to wiem,że u koleżanek to było różnie niektóre miały masakryczne inne wogóle nie miały a jedna miała dopiero w trzecim trymestrze!!!
Polarmiś i jak już po? mocno pamiętam kochana!!!
megan8, samira, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
Bardzo ciekawy artykul Samira szczegolnie jesli nie jest sie jeszcze za bardzo w temacie
ale ich tam jest tych ogonkow kurcze powinno to byc rach ciach ciach i po wszsytkim a tutaj czasmi tak jednak nie jest z tym zapylaniem haha...
inessa, samira, Bursztyn, polarmiś, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Na dzisiaj miałam termin @ ale jeszcze nie przyszła ,całą noc nie spałam tak mnie brzuch bolał i boli nadal.Jak to zrobić żeby się nie nakręcać? a jeszcze tem. nie spada i nie wiem co o tym wszystkim myśleć.Tylko ten śluz mam zawsze przed okresem i to mi daje pewność że jednak przyjdzie. Inessa trzyma za Ciebie kciuki na pewno wszystko będzie ok.
inessa, samira, polarmiś, megan8, anna maria, grosza, bliska77, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Bursztynku nie wiem ale oni teraz długo nie trzymają w szpitalu ja mam nadzieję,że krótko choć po poprzednim zabiegu leżałam dłużej niż inni przez tą moją krew(zaburzenia krzepnięcia mam no i duża anemia)
A mdłości to wiem,że u koleżanek to było różnie niektóre miały masakryczne inne wogóle nie miały a jedna miała dopiero w trzecim trymestrze!!!
Polarmiś i jak już po? mocno pamiętam kochana!!!
Inessa, tutaj WSZYSTKIE bedziemy za Ciebie mocno trzymac kciuki, przesylac dobra energie i czarowac wiec nic sie nie martw bo wiem ze bedzie dobrzeinessa, megan8, anna maria, Patii22, Panda, grosza lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Bursztynku jak nauka? Za dużo tak się nie ucz bo wiesz, jak mózg przemęczony to już nie ma sił przyswajać
bedzie dobrze i napewno pięknie pozdajesz egzaminy
nauka bardzo powoli, juz mi sie po prostu nie chce, zmeczona jestem. A mozg- rzeczywiscie- odmawia posluszenstwa i proponuje zeby jakis serial obejrzecWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2013, 13:26
inessa, megan8, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość