35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Na dzisiaj miałam termin @ ale jeszcze nie przyszła ,całą noc nie spałam tak mnie brzuch bolał i boli nadal.Jak to zrobić żeby się nie nakręcać? a jeszcze tem. nie spada i nie wiem co o tym wszystkim myśleć.Tylko ten śluz mam zawsze przed okresem i to mi daje pewność że jednak przyjdzie. Inessa trzyma za Ciebie kciuki na pewno wszystko będzie ok.
Wykres masz naprawdę ładny. Co do śluzu to ja się nie znam, raz go mam raz nie mam ale w rzeczywistości to ja nie mam cierpliwości do obserwacji ani położenia szyjki ani śluzu. W każdym razie trzymam kciuk. A nie nakręcać to chyba się nie da. Ja np. pewnie od jutra będę miała cały zestaw objawów ciążowych, choć to 2 dzień po owulacji. W każdym razie trzymaj się dzielnie, ja to bym od tygodnia testowałagosia7122, inessa, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:Na dzisiaj miałam termin @ ale jeszcze nie przyszła ,całą noc nie spałam tak mnie brzuch bolał i boli nadal.Jak to zrobić żeby się nie nakręcać? a jeszcze tem. nie spada i nie wiem co o tym wszystkim myśleć.Tylko ten śluz mam zawsze przed okresem i to mi daje pewność że jednak przyjdzie. Inessa trzyma za Ciebie kciuki na pewno wszystko będzie ok.
moim pierwszym objawem było dużo śluzu właśnie ,było go jakoś dużo ,ale wtedy myślałam że mam jakąś infekcję
no i "mała" była jakby spuchnięta ,
nie nakręcaj się ,daj sobie dwa dni zanim zatestujesz ,no chyba że nie możesz wytrzymaćBursztyn, inessa, Matylda36, anna maria, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Na dzisiaj miałam termin @ ale jeszcze nie przyszła ,całą noc nie spałam tak mnie brzuch bolał i boli nadal.Jak to zrobić żeby się nie nakręcać? a jeszcze tem. nie spada i nie wiem co o tym wszystkim myśleć.Tylko ten śluz mam zawsze przed okresem i to mi daje pewność że jednak przyjdzie. Inessa trzyma za Ciebie kciuki na pewno wszystko będzie ok.
Najprostrze rozwiazanie tescik jutro z rana,mnie na poczatku tez brzuch bolal myslalam ze na @.inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnna właśnie nie w Trzciance ale lekarze z Poznania tam głównie pracują jeden napewno z Polnej. W Poznaniu bede dopiero 24 maja bo mamy wesele kuzynki
No i rodziców odwiedzimy, może zostaniemy na dłużej jak maż dostanie pare dni urlopu, to może bedziesz i się gdzieś spotkamy?anna maria, samira lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Anna właśnie nie w Trzciance ale lekarze z Poznania tam głównie pracują jeden napewno z Polnej. W Poznaniu bede dopiero 24 maja bo mamy wesele kuzynki
No i rodziców odwiedzimy, może zostaniemy na dłużej jak maż dostanie pare dni urlopu, to może bedziesz i się gdzieś spotkamy?
Jezeli bede w Poznaniu to napewno sie spotkamy ,mysle ze w Trzciance tez bedziesz miala dobra opieke lekarska wszystko sie uda i szybko do domku pojdziesz.To specjalnie dla Ciebie -Sa anioly na ziemi Cale w bieli.Skrzydla gdzies pochowaly w szafie na dnie,ludzka postac przybraly-inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu dziękuje za bardzo miłe słowa aż się wzruszyłam. Dbaj bardzo siebie i małą kruszynke pod sercem
Tu oddział ginekologiczny jest bardzo dobry i chwalony przyjeżdżają tu kobiety nawet z Piły i innych okolicznych miasteczek, podobnie jak na oddział chirurgiczny, inne to nie wiem.anna maria, megan8, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziwne ze to piszesz
ja tez juz mialam meza, zmarł, teraz mam drugiego
i tez śniłmi sie nasz papież ale dawno temu, to był taki tłum , jego wizyta czy coś w tym stylu, i takie tłumy, ja tak stałam , on akurat przejeżdżał i odwrócił głowe i spojrzał na mnie....własnie na mnie wśród tego tłumuinessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dziwne ze to piszesz
ja tez juz mialam meza, zmarł, teraz mam drugiego
i tez śniłmi sie nasz papież ale dawno temu, to był taki tłum , jego wizyta czy coś w tym stylu, i takie tłumy, ja tak stałam , on akurat przejeżdżał i odwrócił głowe i spojrzał na mnie....własnie na mnie wśród tego tłumu
fajny sen. Przykro mi z powodu Twojego meza. To musialo byc trudne dla Ciebie. Mam nadzieje, ze jestes szczesliwa z drugim mezem.
Zatestuj jutro rano, przynajmniej nie bedziesz sie zastanawiac bo to tez jest wyczerpujace. Trzymam kciuki.inessa, samira, megan8, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość