X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dwie godzinki odpoczynku kochana ;)
    I dziękuje :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2013, 13:47

megan8, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Na dzisiaj miałam termin @ ale jeszcze nie przyszła ,całą noc nie spałam tak mnie brzuch bolał i boli nadal.Jak to zrobić żeby się nie nakręcać? a jeszcze tem. nie spada i nie wiem co o tym wszystkim myśleć.Tylko ten śluz mam zawsze przed okresem i to mi daje pewność że jednak przyjdzie. Inessa trzyma za Ciebie kciuki na pewno wszystko będzie ok.

Wykres masz naprawdę ładny. Co do śluzu to ja się nie znam, raz go mam raz nie mam ale w rzeczywistości to ja nie mam cierpliwości do obserwacji ani położenia szyjki ani śluzu. W każdym razie trzymam kciuk. A nie nakręcać to chyba się nie da. Ja np. pewnie od jutra będę miała cały zestaw objawów ciążowych, choć to 2 dzień po owulacji. W każdym razie trzymaj się dzielnie, ja to bym od tygodnia testowała :-)

gosia7122, inessa, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmiś to czekamy na pozytywne rozwiązanie :D
    Dwa podejścia i serduszkowanie to daje wielką nadzieję :D :D :D

megan8, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Na dzisiaj miałam termin @ ale jeszcze nie przyszła ,całą noc nie spałam tak mnie brzuch bolał i boli nadal.Jak to zrobić żeby się nie nakręcać? a jeszcze tem. nie spada i nie wiem co o tym wszystkim myśleć.Tylko ten śluz mam zawsze przed okresem i to mi daje pewność że jednak przyjdzie. Inessa trzyma za Ciebie kciuki na pewno wszystko będzie ok.

moim pierwszym objawem było dużo śluzu właśnie ,było go jakoś dużo ,ale wtedy myślałam że mam jakąś infekcję
    no i "mała" była jakby spuchnięta ,

nie nakręcaj się ,daj sobie dwa dni zanim zatestujesz ,no chyba że nie możesz wytrzymać

Bursztyn, inessa, Matylda36, anna maria, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    To dwie godzinki odpoczynku kochana ;)
    I dziękuje :D

Inesska gzie bedziesz miala ta operacje ? moze w Poznaniu?

inessa lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:

Najprostrze rozwiazanie tescik jutro z rana,mnie na poczatku tez brzuch bolal myslalam ze na @.

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna właśnie nie w Trzciance ale lekarze z Poznania tam głównie pracują jeden napewno z Polnej. W Poznaniu bede dopiero 24 maja bo mamy wesele kuzynki :)
    No i rodziców odwiedzimy, może zostaniemy na dłużej jak maż dostanie pare dni urlopu, to może bedziesz i się gdzieś spotkamy?

anna maria, samira lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Anna właśnie nie w Trzciance ale lekarze z Poznania tam głównie pracują jeden napewno z Polnej. W Poznaniu bede dopiero 24 maja bo mamy wesele kuzynki :)
    No i rodziców odwiedzimy, może zostaniemy na dłużej jak maż dostanie pare dni urlopu, to może bedziesz i się gdzieś spotkamy?

Jezeli bede w Poznaniu to napewno sie spotkamy ,mysle ze w Trzciance tez bedziesz miala dobra opieke lekarska wszystko sie uda i szybko do domku pojdziesz.To specjalnie dla Ciebie -Sa anioly na ziemi Cale w bieli.Skrzydla gdzies pochowaly w szafie na dnie,ludzka postac przybraly-

inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu dziękuje za bardzo miłe słowa aż się wzruszyłam. Dbaj bardzo siebie i małą kruszynke pod sercem :D <3
    Tu oddział ginekologiczny jest bardzo dobry i chwalony przyjeżdżają tu kobiety nawet z Piły i innych okolicznych miasteczek, podobnie jak na oddział chirurgiczny, inne to nie wiem.

anna maria, megan8, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku i co jak odpoczęłaś troszke? :)

anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta spokojnej nocy!!! My mamy wieczór z mężem :D ; Do jutra <3

anna maria, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa głowa do góry.. rachu ciachu i po strachu ;-) a potem 9 mscy i nieprzespane noce ;-)

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczęta spokojnej nocy!!! My mamy wieczór z mężem :D ; Do jutra <3

Dobranoc tez znikam ,mamy tu na wsi taka tradycyjna zabawe,ide sobie na frytki i kielbaske z grila.Do jutra

Bursztyn, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze juz 17sty dzien po owulacji bez okresu...juz sama nie wiem co o tym myslec

inessa, samira, anna maria, bliska77, Olena lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to może czas na teścik i kolejny brzuszek na forum hihihhi Pozdrowionka i powodzenia

inessa, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strach przed rozczarowaniem jak co miesiac...

inessa, anna maria lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    strach przed rozczarowaniem jak co miesiac...

a kiedy termin @?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziwne ze to piszesz
    ja tez juz mialam meza, zmarł, teraz mam drugiego
    i tez śniłmi sie nasz papież ale dawno temu, to był taki tłum , jego wizyta czy coś w tym stylu, i takie tłumy, ja tak stałam , on akurat przejeżdżał i odwrócił głowe i spojrzał na mnie....własnie na mnie wśród tego tłumu

inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mialam dostac w środe

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dziwne ze to piszesz
    ja tez juz mialam meza, zmarł, teraz mam drugiego
    i tez śniłmi sie nasz papież ale dawno temu, to był taki tłum , jego wizyta czy coś w tym stylu, i takie tłumy, ja tak stałam , on akurat przejeżdżał i odwrócił głowe i spojrzał na mnie....własnie na mnie wśród tego tłumu

fajny sen. Przykro mi z powodu Twojego meza. To musialo byc trudne dla Ciebie. Mam nadzieje, ze jestes szczesliwa z drugim mezem.
    Zatestuj jutro rano, przynajmniej nie bedziesz sie zastanawiac bo to tez jest wyczerpujace. Trzymam kciuki.

inessa, samira, megan8, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 393 394 395 396 397 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ