35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
CENTELLASimba wrote:A ja jeszcze chcialam spytac, to chyba Marta o tym pisala, jak sie nazywala ta super masc czy tez zel do gojenia blizn po cesarce
Wiem, ze jeszcze jestem ciazowym szczypiorem i wcale nie powiedziane ze bede rodzic przez cc, ale jak widze swoj pepek, to wole byc przygotowana na samurajska blizne -
Simba wrote:Byl jeszcze jeden
Nazwa krotsza jakas
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dobry
Wpadłam podpisać listę
Idę coś porobić. Chce mi się biszkoptu z malinami i pierogów. Więc chyba udam się najpierw po zakupy.
Ale miałam sen dzisiaj. Śniło mi się że obudziłam się bez brzucha i nie pamiętałam porodu. A zamiast synka urodziłam trzecią córkę.Bozia3, malgos741, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bozia3 wrote:to było to właśnie - tylko jak dla mnie nie do zdobycia - bo oprócz jakiejś francuskiej strony - nikt tego nie sprzedaje - albo ja jestem już budyniowata do potęgi - w każdym razie, jak któraś znajdzie sklep z możliwościa zakupu i ceną to poproszę o linka..
Moze trzeba zalozyc watek: Kosmetyki i art. pielegnacyjne? -
Simba wrote:Nie, naprawde byl jeszcze jeden - link byl do strony z granatowa szata graficzna, a krem kosztowal ok 240 zl. Kurde, kto o tym pisal?
Moze trzeba zalozyc watek: Kosmetyki i art. pielegnacyjne? -
no Marta pisala o centelli i o priorinie...ktos jeszcze pisal o jakims srodku ...Cepan? - nie pamietam jednak dokladnie nazwy, wiec strzelilamSimba wrote:Nie, naprawde byl jeszcze jeden - link byl do strony z granatowa szata graficzna, a krem kosztowal ok 240 zl. Kurde, kto o tym pisal?
Moze trzeba zalozyc watek: Kosmetyki i art. pielegnacyjne?moremi lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no to dokładnie był własnie ten krem....bo ta cała centella to skład włąsnie tego kremu i nikt go nie mógł znaleść - był wrzucony jedyny link z granatową szatą - jakiś francuski - z kremem, który ma taki właśnie skład - ale ja tam nei znalazłam opcji zakupu...
Hellloooooool
-
Sama jestes centella. O to chodzilo, bynajmniej:
http://www.regima.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=2
edit: no dobra, w tych niektorych tez jest centella srellaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 13:18
MartaDidinio lubi tę wiadomość
-
dobra Simba- bedziesz sie okladala babka lancetowa a nie jakimis drogimi specyfikami...francuski link...kto to mogl wrzucic...hmSimba wrote:No ale co nam teraz po skladzie jak nazwy kremu nie mamy?
Hellloooooool
Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no Marta pisala o centelli i o priorinie...ktos jeszcze pisal o jakims srodku ...Cepan? - nie pamietam jednak dokladnie nazwy, wiec strzelilam
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
no wiec dobrze pisała Iwka,
"krem Centella firmy Regima Scar Treatment Programme. To jest krem który nakłada się na plaster uprzednio przyklejony na bliznę. Funkcjonujesz sobie z tym normalnie aż do odklejenia, czyli ok co 2-3 dni trzeba go zmienić. MOzna brac z tym prysznic itd...To jest produkt dla lekarzy ale oczywiście ze wskazaniem do użytku dla pacjenta "iwcia77, mandragora, MartaDidinio lubią tę wiadomość
-
no czyli budyn dzis sie zsiadl na gestoBozia3 wrote:no wiec dobrze pisała Iwka,
"krem Centella firmy Regima Scar Treatment Programme. To jest krem który nakłada się na plaster uprzednio przyklejony na bliznę. Funkcjonujesz sobie z tym normalnie aż do odklejenia, czyli ok co 2-3 dni trzeba go zmienić. MOzna brac z tym prysznic itd...To jest produkt dla lekarzy ale oczywiście ze wskazaniem do użytku dla pacjenta "Bozia3 lubi tę wiadomość
-
wczoraj dostałam 3 olbrzymie siaty ciuchów od kumpeli - takie niebieskie, wielkie torby z Ikei wypchane po brzegi..obdzieliłabym tym połowę bidula...aż mnie przeraża sortowanie i przebieranie tego.,..
kurier przyniósł dzis też łóżeczko...nie wiem czy go już skręcać, czy niech stoi w paczkach na razie.... - ile tygodni wcześniej przygotowałyście łóżeczka?megan8, mysza1975, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:wczoraj dostałam 3 olbrzymie siaty ciuchów od kumpeli - takie niebieskie, wielkie torby z Ikei wypchane po brzegi..obdzieliłabym tym połowę bidula...aż mnie przeraża sortowanie i przebieranie tego.,..
kurier przyniósł dzis też łóżeczko...nie wiem czy go już skręcać, czy niech stoi w paczkach na razie.... - ile tygodni wcześniej przygotowałyście łóżeczka?Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość