35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja mam wyniki z laboratorium , ale nie te z biopsji
mocz- jakas porazka- ciezar wlasciwy ponizej normy, ph za duze ( 7,0 a norma jest do 6,5), leukocyty spadly z 52 do 16 ..ale sa, no i bakterie dodatkowo...
parwowirus : igm-( choroba w toku)- negatywny, igg ( choroba przebyta)- pozytywny
opryszka ustna przebyta, pochwowa nie przebyta ( igg negatywne)
hm , chyba dobrze ...czy nie? -
iwcia77 wrote:a ja mam wyniki z laboratorium , ale nie te z biopsji
mocz- jakas porazka- ciezar wlasciwy ponizej normy, ph za duze ( 7,0 a norma jest do 6,5), leukocyty spadly z 52 do 16 ..ale sa, no i bakterie dodatkowo...
parwowirus : igm-( choroba w toku)- negatywny, igg ( choroba przebyta)- pozytywny
hm , chyba dobrze ...czy nie?
A ja po wczorajszym podaniu pregnylu dzis odvczuwam dosc bolesnie bol w szyjce...Jutro usg ciiekawe co gin tam zobaczy...Oby pekniety pecherzyk po droznej stronie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 21:28
iwcia77, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusur leż plackiem!
Ja dziś z Wami nie posiedze, Młoda zdrzemnęła się popołudniu i na pewno przed 23 nie pójdzie spać, a ja już nie mam siły. Do 3-latki potrzeba energii, a ja przy niej czuję się już czasem taką emerytką
Do jutra!kapturnica, Pusurek, mysza1975, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a ja mam wyniki z laboratorium , ale nie te z biopsji
hm , chyba dobrze ...czy nie?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ide, ide- albo w czwartek sie wybiore a jak nie dam rady to przeciez mam wizyte u ginki 22 lipca ( ona mi zlecila miec te badania na 22.07)Pusurek wrote:Na ten mocz to by moze trzeba bylo posiew zrobic. Infekcje ukladu moczowego sa niestety czeste, szczegolnie w I i III trymestrze. Idziesz z tymi wynikami do lekarza?
Pusurek lubi tę wiadomość
-
Ha, wczoraj bylam ostatnia i zamknelam forumowy dzien a dzis go otwieram
dzien dobry, melduje sie i jade na plazing - smazing, milego dnia i do zobaczenia wieczorem :*
Mega, Sabina, polarmiś, kapturnica, ania.g, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek, witam się i ja
, miłego słonecznego dnia
Pusur jak się czujesz?
AnnaMaria daj znać jak córeczka...Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Dzień doberek, witam się i ja
, miłego słonecznego dnia
Pusur jak się czujesz?
AnnaMaria daj znać jak córeczka...
Dzień dobry! Ja już w pracy, zapowiada się ciężki dzień.
Buziakiiwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry kobitki.Piekny dzionek a moj humor pod psem...
.Niestety kolejny raz pregnyl nie zadzial..temperatura dalej stoi
Ide do gina na 16ta , ktory pewnie utwierdzi mnie tylko w moich przypuszczenia..Najgoprsze , ze laparoskopie juz mialam i kauteryzacje..I nie pomogla jak widacFuck!!!
Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien dobry kobitki.Piekny dzionek a moj humor pod psem...
.Niestety kolejny raz pregnyl nie zadzial..temperatura dalej stoi
Ide do gina na 16ta , ktory pewnie utwierdzi mnie tylko w moich przypuszczenia..Najgoprsze , ze laparoskopie juz mialam i kauteryzacje..I nie pomogla jak widacFuck!!!
może jeszcze skoczy tempka - to nie zawsze tak od razu chyba się podnosi... -
ja mam od wczoraj też jakiś dół zmęczeniowy....mam nadzieję, że to hormony...mam wrażenie, że wszystko mnie przerasta, z niczym nie zdążę i co godzinę chce mi się płakać nad swoim losem - czy któraś przechodziła kiedyś coś podobnego?
Mega, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:laparoskopiai nic chyba nie ma do pękania jajek...one same CI nie pękają, że zażywasz pregnyl?
może jeszcze skoczy tempka - to nie zawsze tak od razu chyba się podnosi..... Mam pcos.
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Witajcie kobietki.
Pozdrawiam wszystkie!
Co u Was,które już urodziły,które zaszły?
Ja już po wakacjach ,było pięknie ,ale trzeba wrócić do pracy.
Ale nie wiem ,czy nie przywieżliśmy jakiegoś pasażera na gapę?
Trzymajcie kciuki!polarmiś, Mega, ania.g, Sabina, Nati74, Mango, Żanet, mama78, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Hej Andzia, znów będziesz musiała nadrabiać zaległości
My jedziemy zaraz oglądać dwa używane wózki. Stwierdziłam, że jednak nie mam ochoty płacić fortuny.
Poza tym od wczoraj rozsadza mi brzuch na wysokości biustu. Niedługo pęknę.polarmiś, Mega, Żanet, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja mam od wczoraj też jakiś dół zmęczeniowy....mam nadzieję, że to hormony...mam wrażenie, że wszystko mnie przerasta, z niczym nie zdążę i co godzinę chce mi się płakać nad swoim losem - czy któraś przechodziła kiedyś coś podobnego?
Wczoraj bylam u ortopedy na kontroli ( noga nadal nie wrocila do stanu pierwotnego), wracajac tramwajem pomoglam babci i nie tylko ja, ktora wywinela orla wsiadajac do tramwaju i nie wiem jak to zrobilam sama wywinelam orla i zwichnelam palec wskazujacy prawej reki. Boli jak cholera ale zlamany nie jest. Ciagle cos mi sie przydarza, ciagle krece sie wokol wlasnej osi, czuje jak mnie wszystko przerasta ! Na szczescie nie jest tak zawsze:-).Mega, Sabina, Żanet, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:no ma laparo do pekania bo podczas niej mialam kauteryzacje jajnika zrobiona by pekaly
.. Mam pcos.
kapturnica lubi tę wiadomość