X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:35

peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    mój skręcał łóżeczko jak byłam w szpitalu ,trochę późno
    ale lepiej późno niż wcale :D"
    ło matko - czadowo :)

peppapig, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    hm, hm co ty chcesz od 2 bzykoserc...no ja tak wlasnie zaszlam ;D..
    Iwcia kurde mi się nie udało :-( cóż....
    Musimy się więcej postarać :-P

mysza1975, MartaDidinio, iwcia77 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się i ja!

I po kolei.

Co do rozmiaru cycków, to póki co, na szczęście nie drgnęły,ale mój normalny rozmiar to 75F, więc nie narzekam.
    Poza tym brzuszek już mocno widoczny, a jak spotykam kogoś znajomego, to on udaje, że nie widzi, albo co gorsze myśli, że przytyłam i nie ma odwagi zapytać.

My z dziecięcych rzeczy mamy tylko worek ciuchów od sąsiadki. Czeka nas remont pokoju dla Wojtusia. Liczę, że jak pójdę na L4, to będzie więcej czasu i ruszymy do przodu.
    Tak naprawdę to dopiero niedawno dotarło do mnie, że jestem w ciąży, a tu już trzeba się przygotowywać do porodu. Jakieś to nierealne takie.

Po operacji tarczycy na bliznę stosowałam Cepan. Skuteczny niedrogi, śmierdzący. Próbowałam też Contratubexu, ale po nim skóra strasznie mnie swędziała.

Bozia3, Pusurek, kapturnica, Sabina, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    wczoraj dostałam 3 olbrzymie siaty ciuchów od kumpeli - takie niebieskie, wielkie torby z Ikei wypchane po brzegi..obdzieliłabym tym połowę bidula...aż mnie przeraża sortowanie i przebieranie tego.,..:)
    kurier przyniósł dzis też łóżeczko...nie wiem czy go już skręcać, czy niech stoi w paczkach na razie.... - ile tygodni wcześniej przygotowałyście łóżeczka?
    Kurcze, ja tez nie mam lozeczka... Znaczy mam, stoi razem z wozkiem i przewijakiem w piwnicy. Za to spakowalam dzis torbe, bo mnie strach oblecial - dostalam skurczy, takich dosc bolesnych + bole kregoslupa. I lekkie plamienie jakies sie pojawilo. A chlop jutro rano wyjezdza i wraca za tydzien...

iwcia77 lubi tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku to może ty pojedź to sprawdzić. U mojej koleżanki bóle porodowe ograniczyły się do kręgosłupa, a u mnie skurcze porodowe były bezbolesne- lekarz ich nie rozpoznał ;( A dzieć się odwinął?

MartaDidinio, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Pusurku to może ty pojedź to sprawdzić. U mojej koleżanki bóle porodowe ograniczyły się do kręgosłupa, a u mnie skurcze porodowe były bezbolesne- lekarz ich nie rozpoznał ;( A dzieć się odwinął?
    Dziec sie nie odwinal. Tu sie nie jezdzi - tu sie dzwoni... Nie ma czegos takiego jak ginekologiczna izba przyjec. Polozna powiedziala, ze jakby cos sie dzialo, to dzwonic na porodowke do szpitala. I tyle...

mysza1975, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dziec sie nie odwinal. Tu sie nie jezdzi - tu sie dzwoni... Nie ma czegos takiego jak ginekologiczna izba przyjec. Polozna powiedziala, ze jakby cos sie dzialo, to dzwonic na porodowke do szpitala. I tyle...

Super! Porada lekarska przez telefon. No, ale zawsze lepiej niż wujek Google.

Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur to może zadzwoń. Kurcze ale tam macie dziwnie. Jak można pacjenta wyleczyć przez telefon?... Chć to i tak lepiej niż leczenie na ładne oczy...

mysza1975, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, nie czekaj tylko dzwoń. Jak się pojawiło nawet minimalne plamienie to nie zwlekaj!

MartaDidinio, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uzywalam, polecam...
    iwcia77 wrote:
    no Marta pisala o centelli i o priorinie...ktos jeszcze pisal o jakims srodku ...Cepan? - nie pamietam jednak dokladnie nazwy, wiec strzelilam :)

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku i jak tam? Tylko żartowałam z tym wyścigiem, która pierwsza.

My pokój mamy skończony, ale jeszcze wózka nie nabyliśmy. Na nic nie mogę się zdecydować. Ani przez internet ani ze sklepu. Czy któraś z was nabywała wózek w normalnym sklepie?

Strasznie śpiąca jestem... Może mi dziecię całe żelazo wyżarło.

MartaDidinio, ania.g, Bozia3, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur no-spa i lezenie... I dzwon n ate porodowki kurde....A witam tak w ogole... Ja ma mtaki zapierdol w tym tyg. ze tylko Was bede podgladac....
    Pusurek wrote:
    Kurcze, ja tez nie mam lozeczka... Znaczy mam, stoi razem z wozkiem i przewijakiem w piwnicy. Za to spakowalam dzis torbe, bo mnie strach oblecial - dostalam skurczy, takich dosc bolesnych + bole kregoslupa. I lekkie plamienie jakies sie pojawilo. A chlop jutro rano wyjezdza i wraca za tydzien...

mysza1975, Bozia3, Pusurek, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, wsztstko Tobie wysle w prztszlym tyg. bo w tym nie wiem , gdzie skrecic...

iwcia77 lubi tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta to ty nam jeszcze napisz gdzie to cudo kupić ;)

MartaDidinio lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też pamiętam śmierdzący cepan, ale faktycznie bardzo ładnie goi.

mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moge wam polecic na gojenie sie ran taki naturalny produkt Sangre de drago ( smocza krew) - peruwianski srodek na kilka dolegiwosci ale ja stosowalam na blizny.

iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w piatek bedzie przedstawiciel, to ja sie dowiem wszystkiego....
    mandragora wrote:
    Marta to ty nam jeszcze napisz gdzie to cudo kupić ;)

Simba, iwcia77, mandragora lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ok, przestalam plamic, no spa wzieta, mlody szaleje, wiec ma sie dobrze, leze sobie z kotem i sie relaksuje. I tak bede kolejny tydzien lezec, a co! Jeszcze przynajmniej tydzien musze wytrzymac, chlop musi byc przy porodzie. Ze tez nie mial kiedy jechac, no!
    Dziecko przejelo role kucharki, dzis zrobila kotlety z piersi kurczaka z ziemniakami. Ma gotowac caly ten tydzien, jutro jakas zupa w planie. Milo jednak miec dziewczynke w domu! :)

MartaDidinio, ania.g, kapturnica, Simba, Alis, iwcia77, Sabina, Bozia3, mysza1975, samira, Żanet, megan8, Mega, Niuta, mama78 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Iwcia, wsztstko Tobie wysle w prztszlym tyg. bo w tym nie wiem , gdzie skrecic...
    Spokojnie, nie pali sie :D dziekuje bardzo :D

‹‹ 3948 3949 3950 3951 3952 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ