35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:Dzień Dobry Dziewczęta,
Melduję się i ja, wczoraj mieliśmy usg, miałam nadzieję na ładne fotki, ale Sami nie chciał współpracować, zasłaniał się rączką i nóżkami. Rozwija się prawidłowo, jest z gatunku chudych - długich (nie wiem po kim), wszystkie przepływy są w porządku. Ma długie kończyny, co wg Lekarki jest dobrym znakiem, bo dzieci z wadami są częściej krótko kończynowe, za to korpulentne. Przeciwwskazań do porodu naturalnego nie ma, więc rodzę SN
Miłego Dnia dla WasWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 12:26
Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Dobre wiesci!
Ja cala zestrachana sprawdzilam wymiar FL, ale moj maly ma wszystko duze i dlugie, i do tego duzo wazy, znaczy korpulentny.95 centyl to w koncu nie przelewki.
Fajnie, ze mozesz rodzic sn.
Też pod tym kątem sprawdzałam wymiary no i mała raczej jest duża i tłuściutka niż długa i chudziutka. Na szczęście kości ma raczej długie, też tak koło 95 centyla. W sumie wszyscy w rodzinie z mojej strony się rodzili duzi i ciężcy - 4-5 kg.
Nie mogę już z moim brzuchem wytrzymać - zaczął się powiększać praktycznie pod samym biustem i ciągnie, śwędzi, kłuje.... grrr.... A ponoć na koniec miał się obniżać a nie podnosić.Pusurek, polarmiś, Bozia3, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Acha - nabylismy wózek (gondola, spacerówka i krzesełko) za całe 200 złotych. Jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu
Nie jest idealny, ale cena mi to kompensuje
Mega, Pusurek, polarmiś, ania.g, Bozia3, Sabina, mysza1975, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:To nie była wersja Daily
ale już się nie wtracam. Chciałam dobrze ale widzę ze wiesz lepiej więc dyskutować nie będę
jakbyś jednak była zainteresowana to :
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/gonapeptyl-na-pekniecie,1684.html
nie napisalam ze wiem lepiej poprpstu popatrzylam na necie i znalazlam takie inf na ten temat..ot cala filozofia.. -
nick nieaktualnyAlis wrote:Też pod tym kątem sprawdzałam wymiary no i mała raczej jest duża i tłuściutka niż długa i chudziutka. Na szczęście kości ma raczej długie, też tak koło 95 centyla. W sumie wszyscy w rodzinie z mojej strony się rodzili duzi i ciężcy - 4-5 kg.
Teraz to sie chyba szykuje wielki pulpet, duzy w kazda strone...
Mega, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
witajcie,
dopiero dzis mnie przeniesli z sali pooperacyjnej na normalna i mam tro he swobody
corcia, poki o jest bardzo grzeczna, z buzki podobna do starszej corki tylko siwusek
starsza corka strasznie przezywa rozstanie ja tez, juz nie koge sie doczekac powrotu do domu a to dopiero w niedziele, chyba jajo tu zniose, dobra obiadek jedzie a dziecie sie budzi oczywiscie wie kiedy
wszystkiego dobregokapturnica, Pusurek, mandragora, paszczakin, Sabina, Sabina, caffe, ania.g, Mango, Mega, mama78, samira, Alis, Bozia3, Aprilka, Niuta, mysza1975, iwcia77, Żanet, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dziewczyny co robily badanie prolaktyny po obciazeniuw Pl... Nie pamietacie jaka cena jest tego badania???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:witajcie,
dopiero dzis mnie przeniesli z sali pooperacyjnej na normalna i mam tro he swobody
corcia, poki o jest bardzo grzeczna, z buzki podobna do starszej corki tylko siwusek
starsza corka strasznie przezywa rozstanie ja tez, juz nie koge sie doczekac powrotu do domu a to dopiero w niedziele, chyba jajo tu zniose, dobra obiadek jedzie a dziecie sie budzi oczywiscie wie kiedy
wszystkiego dobregoBliska 77, caffe, mysza1975, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:nie napisalam ze wiem lepiej poprpstu popatrzylam na necie i znalazlam takie inf na ten temat..ot cala filozofia..
Proponuje zagłębić się w temat bo mój gin podawał to kiedy podejrzewał u mnie problem z pękaniem właśnie pęcherzyków. Wiec może przy twoim pcos by się sprawdziło.
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny