35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to lobuz z tego Sama! Mialam nadzieje zobaczyc jego buzke.Żanet wrote:Dzień Dobry Dziewczęta,
Melduję się i ja, wczoraj mieliśmy usg, miałam nadzieję na ładne fotki, ale Sami nie chciał współpracować, zasłaniał się rączką i nóżkami. Rozwija się prawidłowo, jest z gatunku chudych - długich (nie wiem po kim), wszystkie przepływy są w porządku. Ma długie kończyny, co wg Lekarki jest dobrym znakiem, bo dzieci z wadami są częściej krótko kończynowe, za to korpulentne. Przeciwwskazań do porodu naturalnego nie ma, więc rodzę SN
Miłego Dnia dla Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 12:26
Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Dobre wiesci!
Ja cala zestrachana sprawdzilam wymiar FL, ale moj maly ma wszystko duze i dlugie, i do tego duzo wazy, znaczy korpulentny.
95 centyl to w koncu nie przelewki. 
Fajnie, ze mozesz rodzic sn.
Też pod tym kątem sprawdzałam wymiary no i mała raczej jest duża i tłuściutka niż długa i chudziutka. Na szczęście kości ma raczej długie, też tak koło 95 centyla. W sumie wszyscy w rodzinie z mojej strony się rodzili duzi i ciężcy - 4-5 kg.
Nie mogę już z moim brzuchem wytrzymać - zaczął się powiększać praktycznie pod samym biustem i ciągnie, śwędzi, kłuje.... grrr.... A ponoć na koniec miał się obniżać a nie podnosić.
Pusurek, polarmiś, Bozia3, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Acha - nabylismy wózek (gondola, spacerówka i krzesełko) za całe 200 złotych. Jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu
Nie jest idealny, ale cena mi to kompensuje
Mega, Pusurek, polarmiś, ania.g, Bozia3, Sabina, mysza1975, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:To nie była wersja Daily
ale już się nie wtracam. Chciałam dobrze ale widzę ze wiesz lepiej więc dyskutować nie będę 
jakbyś jednak była zainteresowana to :
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/gonapeptyl-na-pekniecie,1684.html
nie napisalam ze wiem lepiej poprpstu popatrzylam na necie i znalazlam takie inf na ten temat..ot cala filozofia..

-
nick nieaktualnyJestem ciekawa, jak bedzie u mnie teraz, bo corka byla w miare duza (3800g ), ale przez to, ze byla dluga ( 59 cm ), to i tak wydawala sie chudziaskiem.Alis wrote:Też pod tym kątem sprawdzałam wymiary no i mała raczej jest duża i tłuściutka niż długa i chudziutka. Na szczęście kości ma raczej długie, też tak koło 95 centyla. W sumie wszyscy w rodzinie z mojej strony się rodzili duzi i ciężcy - 4-5 kg.

Teraz to sie chyba szykuje wielki pulpet, duzy w kazda strone...
Mega, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
witajcie,
dopiero dzis mnie przeniesli z sali pooperacyjnej na normalna i mam tro he swobody
corcia, poki o jest bardzo grzeczna, z buzki podobna do starszej corki tylko siwusek
starsza corka strasznie przezywa rozstanie ja tez, juz nie koge sie doczekac powrotu do domu a to dopiero w niedziele, chyba jajo tu zniose, dobra obiadek jedzie a dziecie sie budzi oczywiscie wie kiedy
wszystkiego dobrego
kapturnica, Pusurek, mandragora, paszczakin, Sabina, Sabina, caffe, ania.g, Mango, Mega, mama78, samira, Alis, Bozia3, Aprilka, Niuta, mysza1975, iwcia77, Żanet, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa robilam dawno temu ( jakies 15 lat temu ), to koszt byl 120 zet. Ale ktoras tu pisala, ze 40, wiec ja nie kumam. Poszukaj po cennikach w przychodniach i labach.kapturnica wrote:Dziewczyny co robily badanie prolaktyny po obciazeniuw Pl... Nie pamietacie jaka cena jest tego badania???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatka sliczna, a to nam sie udaly te forumowe szczescia!Bliska 77 wrote:witajcie,
dopiero dzis mnie przeniesli z sali pooperacyjnej na normalna i mam tro he swobody
corcia, poki o jest bardzo grzeczna, z buzki podobna do starszej corki tylko siwusek
starsza corka strasznie przezywa rozstanie ja tez, juz nie koge sie doczekac powrotu do domu a to dopiero w niedziele, chyba jajo tu zniose, dobra obiadek jedzie a dziecie sie budzi oczywiscie wie kiedy
wszystkiego dobrego
Bliska 77, caffe, mysza1975, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja to odebrałam zgoła inaczej.kapturnica wrote:nie napisalam ze wiem lepiej poprpstu popatrzylam na necie i znalazlam takie inf na ten temat..ot cala filozofia..
Proponuje zagłębić się w temat bo mój gin podawał to kiedy podejrzewał u mnie problem z pękaniem właśnie pęcherzyków. Wiec może przy twoim pcos by się sprawdziło.
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny