35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moze pomylilas szpital z hotelem *****ania.g wrote:Powiem Wam że dziś bardzo się zdziwiłam. Poszłam do szpitalnej toalety a tam nie dość że czysto to było uwaga: mydło w płynie, ręczniki papierowe i papier toaletowy. No szok normalnie.
moremi, kapturnica, ania.g, Mega, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witajcie kobietki!
Miłego dnia dla wszystkich
U mnie koniec marzeń na ten cykl,wszystko było winą luteiny,beta 0.10,a progesteron tragiczny,biorąc lutkę 2*dziennie 15.46.Nie wiem co znow się pochrzaniło ,bo bez lutki w zeszłym roku miałam 14,a z lutką 22.Czekam na @ ,i na początku sierpnia do ginki.
Dziękuję wszystkim za wsparcie!Simba, Sabina, ania.g, Mega, iwcia77, moremi, Żanet, malgos741 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Haj kobitki no i kolejny dzien..Jak dla mnie m,oglby juz byc nastepny tydzien i zakonczyc ten niewypalowy cykl ,zeby ta cholerna torbiel sie juz wchlonela bo daje mi sie porzadnie we znaki.....
Andzia przykro mi...Ale niestety luteina daje czyste objawy ciazowe zarowno z temperatura w gore jak i ogolnie w samopoczuciu...
Dlatego wole dupka , daje mniej objawow ubocznych ..Trzymaj sie tam...Nie bede pisac banalow , ze kolejny cykl kolejna szansa...Bo Ty to wieszSimba, Andzia33, Sabina, Mega, iwcia77, moremi, Żanet, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Witajcie kobietki!
Miłego dnia dla wszystkich
U mnie koniec marzeń na ten cykl,wszystko było winą luteiny,beta 0.10,a progesteron tragiczny,biorąc lutkę 2*dziennie 15.46.Nie wiem co znow się pochrzaniło ,bo bez lutki w zeszłym roku miałam 14,a z lutką 22.Czekam na @ ,i na początku sierpnia do ginki.
Dziękuję wszystkim za wsparcie!Andzia33, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzolem Dziewuszki. zapierniczam w pracy, Maly spi po pare godz. w nocy w tym upale i z dnia na dzien stracilam nianie... jest gites.. ale do rzeczy. Centella w cenie 280-300. Rozpiętość wynika z tego ze w zestawie oprócz kremu jest zel... BLISKA SERDECZNE GRATULACJE. A MOWILAM ZE CC TEZ DLA LUDZI?
Pusurek, Simba, polarmiś, Alis, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dziś skończył mi się abonament i jestem niemile zaskoczona bo mój wykres zrobił się czarny
Sabina, iwcia77, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Czolem Dziewuszki. zapierniczam w pracy, Maly spi po pare godz. w nocy w tym upale i z dnia na dzien stracilam nianie... jest gites.. ale do rzeczy. Centella w cenie 280-300. Rozpiętość wynika z tego ze w zestawie oprócz kremu jest zel... BLISKA SERDECZNE GRATULACJE. A MOWILAM ZE CC TEZ DLA LUDZI?
MartaDidinio lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny