X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja tez, ale po co takie rzeczy wklejasz?
    Bo to zycie? Takie wlasnie jest?

AsiaPoli, iwcia77 lubią tę wiadomość

• AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziendoberek :-D

Mega lubi tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Zapoznałam się z glukometrem, kłucie w palec nie jest takie straszne :)

Pusurek, iwcia77, moremi, Simba, Żanet, MartaDidinio, malgos741 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    moze pomylilas szpital z hotelem ***** :D
    To był jeden ze szpitali powiatowych w mojej okolicy :)
    Laboratorium mają ekspresowe, po półtorej godzinie od pobrania miałam wyniki. Także ja już laboratoriom diagnostyki podziękuję.

kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry.
    Zapoznałam się z glukometrem, kłucie w palec nie jest takie straszne :)
    Zuch! A jaki masz model? Ja mam taki maciupki ( FreeStyle Lite ), wymaga malej ilosci krwi, chociaz przy takim upale, to krew sika prawie. ;)

A dietka jak? Sniadanie zjedzone?

Mega, ania.g, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ale pospalam :D wczorajszy dzien mnie wykończył

Pusurek, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Zuch! A jaki masz model? Ja mam taki maciupki ( FreeStyle Lite ), wymaga malej ilosci krwi, chociaz przy takim upale, to krew sika prawie. ;)

A dietka jak? Sniadanie zjedzone?
    Też jest malutki Contour TS firmy Bayer. Bardzo fajny w obsłudze. Tu starcza maleńka kropla krwi, przytykasz ją do paska i pasek automatycznie ją zasysa.Szwagier jest cukrzykiem i miał dwa na składzie to pożyczył póki nie dostanę z poradni własnego. Śniadanko zjedzone, biały serek chudy i dwie grzanki z ciemnego pieczywa.

Pusurek, Mega, iwcia77, moremi, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Też jest malutki Contour TS firmy Bayer. Bardzo fajny w obsłudze. Tu starcza maleńka kropla krwi, przytykasz ją do paska i pasek automatycznie ją zasysa.Szwagier jest cukrzykiem i miał dwa na składzie to pożyczył póki nie dostanę z poradni własnego. Śniadanko zjedzone, biały serek chudy i dwie grzanki z ciemnego pieczywa.
    Pamietaj, dokladaj do kazdego posilku mase warzyw - pomidor, salata, ogorek. One opozniaja wchlanianie glukozy do jelit i w ten sposob obnizaja jej stezenie we krwi. Jak jesz kanapki, to rob sobie takie pietrowe, ze na dole wedlinka, a na gorze masa zielonosci, to sie zapchasz zdrowo.
    Z ranca polecam tez owsianke ( na mleku albo wodzie z utartym jablkiem i cynamonem ). Trzyma dlugo, a cynamon tez obniza opoznia wchlanianie glukozy.
    Jakby co, to pytaj. :)

ania.g, iwcia77, moremi, Simba lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :-) dziś pospałam. Miłego dnia życzę wszystkim.

Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze masakra z tym cukrem, ja uwielbiam słodkie... Jak zajdę to mnie to ominie, o!
    Miałam z córką i siostra podreptac nad wodę ale normalnie nie dam rady taka jestem dentka ... Jeszcze jeden taki dzien w pracy i se w łeb szczele :D

Pusurek, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D
    Chlop moj dzwonil przed chwila, ze chce kupic bujaczek.
    http://allegro.pl/okazja-bright-starts-hustawka-hybrydowa-sahara-i4440869494.html
    On uwielbia takie gadzety :D Powiedzialam mu, ze bede malego bujac noga w foteliku ( klasycznie, przy obieraniu ziemniakow ), a on na to: Ale bujaczak ma wibracje!
    No i nie mialam wiecej argumentow! :D
    Ale kupic mu zakazalam.

Mega, ania.g, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie że nie powinno się łączyć pomidora i zielonego ogórka? Zabijają sobie nawzajem witaminy

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

współczuję cukrzykom. U mnie na śniadanie jak zwykle - chleb z serem biały i miodem (ewentualnie konfiturami).

Teraz czekam aż się zrobi gorąco i idę się chłoodzić do Tesco :)

Mega, Pusurek, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Cześć Dziewczyny,

współczuję cukrzykom. U mnie na śniadanie jak zwykle - chleb z serem biały i miodem (ewentualnie konfiturami).
    Ale wiesz, jakie bedziemy szczuplutkie i zgrabne? ;) Trzeba szukac jasnych stron tego wyzwania. ;)

Alis, ania.g, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale wiesz, jakie bedziemy szczuplutkie i zgrabne? ;) Trzeba szukac jasnych stron tego wyzwania. ;)

Prawda, prawda. Mi zresztą też już za dużo czasu na objadanie się nie zostało. Dieta matki karmiącej to tez niezłe wyzwanie :)

Mega, Pusurek, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pamietaj, dokladaj do kazdego posilku mase warzyw - pomidor, salata, ogorek. One opozniaja wchlanianie glukozy do jelit i w ten sposob obnizaja jej stezenie we krwi. Jak jesz kanapki, to rob sobie takie pietrowe, ze na dole wedlinka, a na gorze masa zielonosci, to sie zapchasz zdrowo.
    Z ranca polecam tez owsianke ( na mleku albo wodzie z utartym jablkiem i cynamonem ). Trzyma dlugo, a cynamon tez obniza opoznia wchlanianie glukozy.
    Jakby co, to pytaj. :)
    Dzięki, na pewno nie raz skorzystam z porady :)

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    :D
    Chlop moj dzwonil przed chwila, ze chce kupic bujaczek.
    http://allegro.pl/okazja-bright-starts-hustawka-hybrydowa-sahara-i4440869494.html
    On uwielbia takie gadzety :D Powiedzialam mu, ze bede malego bujac noga w foteliku ( klasycznie, przy obieraniu ziemniakow ), a on na to: Ale bujaczak ma wibracje!
    No i nie mialam wiecej argumentow! :D
    Ale kupic mu zakazalam.
    Fajny.
    Ja już mam kupiony taki
    http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-wibracje-t4145-i4436011007.html

Pusurek, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Fajny.
    Ja już mam kupiony taki
    http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-wibracje-t4145-i4436011007.html
    Fajnie mozna w nim malucha do spania polozyc. Ale co jest kurka takiego w tych wibrach? ;)
    Ja powiedzialam chlopu, zeby kupil duzy parasol ogrodowy zamiast bujaczka, to sie nam wszystkim przyda. ;)

ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno ta wibra w tych bujaczkach działa...dwie moje znajome miały takie, jak ania.g i były bardzo zadowolone - więc coś może jest na rzeczy....

kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może dzieci przyzwyczajają się że jak je nosimy w brzuch to też jest jakiś rodzaj, bujania czy wibracji. Zasypiają też świetnie w samochodach :) Dzięki leżaczkowi bujaczkowi, można spokojnie pójść do łazienki czy zrobić cokolwiek :) Poprzednio sprawdził się znakomicie.

iwcia77, kapturnica, Pusurek, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 3993 3994 3995 3996 3997 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ