35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:moze pomylilas szpital z hotelem *****
Laboratorium mają ekspresowe, po półtorej godzinie od pobrania miałam wyniki. Także ja już laboratoriom diagnostyki podziękuję.kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Dzień dobry.
Zapoznałam się z glukometrem, kłucie w palec nie jest takie straszne
A dietka jak? Sniadanie zjedzone?Mega, ania.g, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Zuch! A jaki masz model? Ja mam taki maciupki ( FreeStyle Lite ), wymaga malej ilosci krwi, chociaz przy takim upale, to krew sika prawie.
A dietka jak? Sniadanie zjedzone?Pusurek, Mega, iwcia77, moremi, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Też jest malutki Contour TS firmy Bayer. Bardzo fajny w obsłudze. Tu starcza maleńka kropla krwi, przytykasz ją do paska i pasek automatycznie ją zasysa.Szwagier jest cukrzykiem i miał dwa na składzie to pożyczył póki nie dostanę z poradni własnego. Śniadanko zjedzone, biały serek chudy i dwie grzanki z ciemnego pieczywa.
Z ranca polecam tez owsianke ( na mleku albo wodzie z utartym jablkiem i cynamonem ). Trzyma dlugo, a cynamon tez obniza opoznia wchlanianie glukozy.
Jakby co, to pytaj.ania.g, iwcia77, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
dziś pospałam. Miłego dnia życzę wszystkim.
Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kurcze masakra z tym cukrem, ja uwielbiam słodkie... Jak zajdę to mnie to ominie, o!
Miałam z córką i siostra podreptac nad wodę ale normalnie nie dam rady taka jestem dentka ... Jeszcze jeden taki dzien w pracy i se w łeb szczele
Pusurek, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Chlop moj dzwonil przed chwila, ze chce kupic bujaczek.
http://allegro.pl/okazja-bright-starts-hustawka-hybrydowa-sahara-i4440869494.html
On uwielbia takie gadzetyPowiedzialam mu, ze bede malego bujac noga w foteliku ( klasycznie, przy obieraniu ziemniakow ), a on na to: Ale bujaczak ma wibracje!
No i nie mialam wiecej argumentow!
Ale kupic mu zakazalam.Mega, ania.g, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Cześć Dziewczyny,
współczuję cukrzykom. U mnie na śniadanie jak zwykle - chleb z serem biały i miodem (ewentualnie konfiturami).
Trzeba szukac jasnych stron tego wyzwania.
Alis, ania.g, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale wiesz, jakie bedziemy szczuplutkie i zgrabne?
Trzeba szukac jasnych stron tego wyzwania.
Prawda, prawda. Mi zresztą też już za dużo czasu na objadanie się nie zostało. Dieta matki karmiącej to tez niezłe wyzwanieMega, Pusurek, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Pamietaj, dokladaj do kazdego posilku mase warzyw - pomidor, salata, ogorek. One opozniaja wchlanianie glukozy do jelit i w ten sposob obnizaja jej stezenie we krwi. Jak jesz kanapki, to rob sobie takie pietrowe, ze na dole wedlinka, a na gorze masa zielonosci, to sie zapchasz zdrowo.
Z ranca polecam tez owsianke ( na mleku albo wodzie z utartym jablkiem i cynamonem ). Trzyma dlugo, a cynamon tez obniza opoznia wchlanianie glukozy.
Jakby co, to pytaj.Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Pusurek wrote:
Chlop moj dzwonil przed chwila, ze chce kupic bujaczek.
http://allegro.pl/okazja-bright-starts-hustawka-hybrydowa-sahara-i4440869494.html
On uwielbia takie gadzetyPowiedzialam mu, ze bede malego bujac noga w foteliku ( klasycznie, przy obieraniu ziemniakow ), a on na to: Ale bujaczak ma wibracje!
No i nie mialam wiecej argumentow!
Ale kupic mu zakazalam.
Ja już mam kupiony taki
http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-wibracje-t4145-i4436011007.htmlPusurek, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Fajny.
Ja już mam kupiony taki
http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-wibracje-t4145-i4436011007.html
Ja powiedzialam chlopu, zeby kupil duzy parasol ogrodowy zamiast bujaczka, to sie nam wszystkim przyda.ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Może dzieci przyzwyczajają się że jak je nosimy w brzuch to też jest jakiś rodzaj, bujania czy wibracji. Zasypiają też świetnie w samochodach
Dzięki leżaczkowi bujaczkowi, można spokojnie pójść do łazienki czy zrobić cokolwiek
Poprzednio sprawdził się znakomicie.
iwcia77, kapturnica, Pusurek, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4