Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja tez, ale po co takie rzeczy wklejasz?
    Bo to zycie? Takie wlasnie jest?

AsiaPoli, iwcia77 lubią tę wiadomość

• AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziendoberek :-D

Mega lubi tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Zapoznałam się z glukometrem, kłucie w palec nie jest takie straszne :)

nick nieaktualny, iwcia77, moremi, Simba, Żanet, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    moze pomylilas szpital z hotelem ***** :D
    To był jeden ze szpitali powiatowych w mojej okolicy :)
    Laboratorium mają ekspresowe, po półtorej godzinie od pobrania miałam wyniki. Także ja już laboratoriom diagnostyki podziękuję.

kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry.
    Zapoznałam się z glukometrem, kłucie w palec nie jest takie straszne :)
    Zuch! A jaki masz model? Ja mam taki maciupki ( FreeStyle Lite ), wymaga malej ilosci krwi, chociaz przy takim upale, to krew sika prawie. ;)

A dietka jak? Sniadanie zjedzone?

Mega, ania.g, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ale pospalam :D wczorajszy dzien mnie wykończył

nick nieaktualny, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Zuch! A jaki masz model? Ja mam taki maciupki ( FreeStyle Lite ), wymaga malej ilosci krwi, chociaz przy takim upale, to krew sika prawie. ;)

A dietka jak? Sniadanie zjedzone?
    Też jest malutki Contour TS firmy Bayer. Bardzo fajny w obsłudze. Tu starcza maleńka kropla krwi, przytykasz ją do paska i pasek automatycznie ją zasysa.Szwagier jest cukrzykiem i miał dwa na składzie to pożyczył póki nie dostanę z poradni własnego. Śniadanko zjedzone, biały serek chudy i dwie grzanki z ciemnego pieczywa.

nick nieaktualny, Mega, iwcia77, moremi, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Też jest malutki Contour TS firmy Bayer. Bardzo fajny w obsłudze. Tu starcza maleńka kropla krwi, przytykasz ją do paska i pasek automatycznie ją zasysa.Szwagier jest cukrzykiem i miał dwa na składzie to pożyczył póki nie dostanę z poradni własnego. Śniadanko zjedzone, biały serek chudy i dwie grzanki z ciemnego pieczywa.
    Pamietaj, dokladaj do kazdego posilku mase warzyw - pomidor, salata, ogorek. One opozniaja wchlanianie glukozy do jelit i w ten sposob obnizaja jej stezenie we krwi. Jak jesz kanapki, to rob sobie takie pietrowe, ze na dole wedlinka, a na gorze masa zielonosci, to sie zapchasz zdrowo.
    Z ranca polecam tez owsianke ( na mleku albo wodzie z utartym jablkiem i cynamonem ). Trzyma dlugo, a cynamon tez obniza opoznia wchlanianie glukozy.
    Jakby co, to pytaj. :)

ania.g, iwcia77, moremi, Simba lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :-) dziś pospałam. Miłego dnia życzę wszystkim.

Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze masakra z tym cukrem, ja uwielbiam słodkie... Jak zajdę to mnie to ominie, o!
    Miałam z córką i siostra podreptac nad wodę ale normalnie nie dam rady taka jestem dentka ... Jeszcze jeden taki dzien w pracy i se w łeb szczele :D

nick nieaktualny, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D
    Chlop moj dzwonil przed chwila, ze chce kupic bujaczek.
    http://allegro.pl/okazja-bright-starts-hustawka-hybrydowa-sahara-i4440869494.html
    On uwielbia takie gadzety :D Powiedzialam mu, ze bede malego bujac noga w foteliku ( klasycznie, przy obieraniu ziemniakow ), a on na to: Ale bujaczak ma wibracje!
    No i nie mialam wiecej argumentow! :D
    Ale kupic mu zakazalam.

Mega, ania.g, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie że nie powinno się łączyć pomidora i zielonego ogórka? Zabijają sobie nawzajem witaminy

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

współczuję cukrzykom. U mnie na śniadanie jak zwykle - chleb z serem biały i miodem (ewentualnie konfiturami).

Teraz czekam aż się zrobi gorąco i idę się chłoodzić do Tesco :)

Mega, nick nieaktualny, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Cześć Dziewczyny,

współczuję cukrzykom. U mnie na śniadanie jak zwykle - chleb z serem biały i miodem (ewentualnie konfiturami).
    Ale wiesz, jakie bedziemy szczuplutkie i zgrabne? ;) Trzeba szukac jasnych stron tego wyzwania. ;)

Alis, ania.g, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale wiesz, jakie bedziemy szczuplutkie i zgrabne? ;) Trzeba szukac jasnych stron tego wyzwania. ;)

Prawda, prawda. Mi zresztą też już za dużo czasu na objadanie się nie zostało. Dieta matki karmiącej to tez niezłe wyzwanie :)

Mega, nick nieaktualny, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pamietaj, dokladaj do kazdego posilku mase warzyw - pomidor, salata, ogorek. One opozniaja wchlanianie glukozy do jelit i w ten sposob obnizaja jej stezenie we krwi. Jak jesz kanapki, to rob sobie takie pietrowe, ze na dole wedlinka, a na gorze masa zielonosci, to sie zapchasz zdrowo.
    Z ranca polecam tez owsianke ( na mleku albo wodzie z utartym jablkiem i cynamonem ). Trzyma dlugo, a cynamon tez obniza opoznia wchlanianie glukozy.
    Jakby co, to pytaj. :)
    Dzięki, na pewno nie raz skorzystam z porady :)

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    :D
    Chlop moj dzwonil przed chwila, ze chce kupic bujaczek.
    http://allegro.pl/okazja-bright-starts-hustawka-hybrydowa-sahara-i4440869494.html
    On uwielbia takie gadzety :D Powiedzialam mu, ze bede malego bujac noga w foteliku ( klasycznie, przy obieraniu ziemniakow ), a on na to: Ale bujaczak ma wibracje!
    No i nie mialam wiecej argumentow! :D
    Ale kupic mu zakazalam.
    Fajny.
    Ja już mam kupiony taki
    http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-wibracje-t4145-i4436011007.html

nick nieaktualny, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Fajny.
    Ja już mam kupiony taki
    http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-wibracje-t4145-i4436011007.html
    Fajnie mozna w nim malucha do spania polozyc. Ale co jest kurka takiego w tych wibrach? ;)
    Ja powiedzialam chlopu, zeby kupil duzy parasol ogrodowy zamiast bujaczka, to sie nam wszystkim przyda. ;)

ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno ta wibra w tych bujaczkach działa...dwie moje znajome miały takie, jak ania.g i były bardzo zadowolone - więc coś może jest na rzeczy....

kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może dzieci przyzwyczajają się że jak je nosimy w brzuch to też jest jakiś rodzaj, bujania czy wibracji. Zasypiają też świetnie w samochodach :) Dzięki leżaczkowi bujaczkowi, można spokojnie pójść do łazienki czy zrobić cokolwiek :) Poprzednio sprawdził się znakomicie.

iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 3993 3994 3995 3996 3997 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ