35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No i okazuje sie ze juz jestem w drugim trymestrze, jakoś przy IVF inaczej sie datę porodu oblicza. Babka sie zdziwiła ze one cos duże jak na ten wiek i zmieniła mi datę porodu jak jej powiedziałam kiedy był transfer.iwcia77 wrote:Kocie- sciskam
za te dobre wiadomosci 
iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Ile ja bym dała zeby mi sie nic nie śniło...moremi wrote:Podpisuję listę

Miłego dnia
Ostatni rok tak mi dał w kość, że nawet nie zauważyłam, że nic mi się nie śni. Dwa tygodnie temu zamknęłam pewną sprawę ze swojego życia (dzięki czemu mam nadzieję, że spadł mi poziom kortyzolu) i od niedzieli codziennie coś mi się śni. Nawet nie wiecie jak mnie to cieszy
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
No to może ten zły to ogórek i zabija witaminki od pomidoraSimba wrote:A pomidor ogórkowi co zabije? Przecież ten ostatni to sama woda

iwcia77, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez lubie wibratory i nie wiem dlaczegoBozia3 wrote:Podobno ta wibra w tych bujaczkach działa...dwie moje znajome miały takie, jak ania.g i były bardzo zadowolone - więc coś może jest na rzeczy....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 13:36
iwcia77, kapturnica, Simba, Mega, Żanet, nick nieaktualny, amelia04072006, Alis, Bozia3, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
ja tez
no takie glupoy ze az strach...ostatnio snil mi sie moj zab...mleczak
, ktory we snie mi w polowie sie wykruszyl
, pozniej moj eks i jakies z nim bara bara
, kurde na jawie mi sie nie chce a w snie to odwalam jakies maniany
Simba wrote:Ile ja bym dała zeby mi sie nic nie śniło...
Simba, Mega, nick nieaktualny, moremi, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
podswiadomosc ma chciceiwcia77 wrote:ja tez
Mega, iwcia77, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

-
No klocki lego wymiatajaBozia3 wrote:taaa gadanie do miesięcznego dziecka jest bardzo skuteczne
podobnie jak klocki lego...
Simba, iwcia77, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
To juz prędzej. Ja te kombinacje toleruje tylko w sałatce greckiej. Inaczej smakuje mi to jak arbuz, za którym nie przepadam. No chyba ze nasączony wódka.Mega wrote:No to może ten zły to ogórek i zabija witaminki od pomidora
Mega, iwcia77, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
polarku Ty jestes madrala- znajaca sie na wielu sprawach- mam pytanie..Moze wiesz..
Czy torbiel zluteinizowana bedzie wydzielala podobne ilosci progesteronu jak cialko zolte i wykres temperatury moze byc identyczny jak w cyklach z potwierdzona owulacja???Bo w styczniowym cyklu mialam torbiel , idealny cykl jednofazowy , ktory pod wpl luteiny podniuosl sie dopiero...W tym biore dupka na wchloniecie a temp nie odbiega od tych z cykli z owulacja potwoerdzona..
Wiesz cos moze na ten temat ?
A moze ktoras z babeczek ma taka wiedzie??Bo sie deczko glowie nad tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 13:28
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

-
A mnie ostatnio sie śnila moja świętej pamięci babcia. We śnie robiła sobie zastrzyk (za życia była lekarka) w nadgarstek, juz myślałam ze sobie jakaś here ładuje, bo to brązowa ciecz była, wiec pytam ja co robi a ona na to rozpina bluzkę i pokazuje mi ze sobie biust zrobiła. No takie sobie babcia zajebiste silikony wszczepila ze aż jej zazdrościlam.iwcia77 wrote:ja tez
Zastrzyk nadal nie wiem po co, bo mnie po tych cyckach zamurowało
Mega, iwcia77, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Alis, moremi, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Taaa, arbuz z wódka, pycha, taka sałatka owocowa opila sie moja siostra na moim weselu a miała wtedy lat 14Simba wrote:To juz prędzej. Ja te kombinacje toleruje tylko w sałatce greckiej. Inaczej smakuje mi to jak arbuz, za którym nie przepadam. No chyba ze nasączony wódka.

a wlali tam pół litra
Simba, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

i jej marzenie