35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja tez sobie lubie wyobrazic dwoch takich dużych przystojniakow (juz dorosłych) mówiących do mnie takim niskim głosem: mamo, daj spokój!polarmiś wrote:Tak by bylo najfajniej! Ale jak mysle o Twoich twixach to od razu widze dwoch przystojniakow!
A poza tym to byłoby dla mnie prawdziwe pole do popisu do bycia książkową wredna teściowa
PODWÓJNĄ! Hyhyhyhyhyhy
iwcia77, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, Bozia3, Żanet, Mega, moremi, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
uwazaj ,zebys nie musiala synkow ogladac tylko w Boze Narodzenie
, wiesz co zony potrafia zrobic z mezow
Simba wrote:No ja tez sobie lubie wyobrazic dwoch takich dużych przystojniakow (juz dorosłych) mówiących do mnie takim niskim głosem: mamo, daj spokój!
A poza tym to byłoby dla mnie prawdziwe pole do popisu do bycia książkową wredna teściowa
PODWÓJNĄ! Hyhyhyhyhyhy 
nick nieaktualny, Mega, megan8, moremi, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
No i wlasnie dlatego jedna dziewczyna by sie przydała. Ja juz wiem, ze ewentualne synowe bedą mnie nienawidzieć - jestem zbyt zajebistaiwcia77 wrote:uwazaj ,zebys nie musiala synkow ogladac tylko w Boze Narodzenie
, wiesz co zony potrafia zrobic z mezow 
iwcia77, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, paszczakin, Bozia3, Mega, malgos741, moremi, nick nieaktualny, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
synek ponoc na zone wybiera kobiete "podobna" do swojej mamy , wiec synowa moze tez byc zajebista
Simba wrote:No i wlasnie dlatego jedna dziewczyna by sie przydała. Ja juz wiem, ze ewentualne synowe bedą mnie nienawidzieć - jestem zbyt zajebista
nick nieaktualny, Mega, megan8, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
O nieeee, nie pomyślałam o tym.....iwcia77 wrote:synek ponoc na zone wybiera kobiete "podobna" do swojej mamy , wiec synowa moze tez byc zajebista

Nie dość ze bedą zajebiste to jeszcze młode. Jak ja to zniosę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 14:12
iwcia77, Alis, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jest jeszcze jedna opcja- synek nie znajdzie zadnej zony, ktora dorownalaby w zajebistosci jego mamie i do konca zycia bedzie przy tobie
Simba wrote:O nieeee, nie pomyślałam o tym.....
Nie dość ze bedą zajebiste to jeszcze młode. Jak ja to zniosę?
Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Na 27 stycznia, ale mój gin i tak mi zapowiada koniec grudnia.mama78 wrote:Hej takie upały że ledwo żyję dlatego tylko czasami klikam;-)Simba super że z dzieciakami ok powiedz na kiedy teraz masz termin porodu po zmianie?pozdrawiam wszystkie dziewczyny
iwcia77, nick nieaktualny, megan8, moremi lubią tę wiadomość
-
Fuuuuuuck, to juz wole chujowe synowe...iwcia77 wrote:jest jeszcze jedna opcja- synek nie znajdzie zadnej zony, ktora dorownalaby w zajebistosci jego mamie i do konca zycia bedzie przy tobie

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDo mamy go zawiozlam... Ale ona jutro rano na tydz. wyjeżdża...... szukam naianki na cito!!!!polarmiś wrote:To jak sobie radzisz bez niani? Do pracy z malym jezdzisz?
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia, wszystko jest kwestia gustu. Mozesz zawsze zaczac mowic do dziecka, jak ono juz bedzie Tobie odpowiadac na pytania. Ja tam bede troche wczesniej.Bozia3 wrote:taaa gadanie do miesięcznego dziecka jest bardzo skuteczne
podobnie jak klocki lego...

A klocki sa od 6 m zycia, ale pamietam, ze Ty tego ze swoim nie lubilas robic. Ja zabawe z dzieckiem uwielbialam.
Kolejny dowod na to, ze jestesmy rozne.
Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKapturnica i znalazłam coś takiego
w LUF z niepękniętego pęcherzyka uwalnia się progesteron w niskim stężeniu i on daje "złudzenie" prawidłowego cyklu. W odróżnieniu od PCOS, gdzie nie pęka pęcherzyk i nie uwalnia się progesteron, zaburzona jest oś podwzgórzowo - przysadkowo - jajnikowa i nie mamy miesiączki, nie dojrzewa endometrium, najczęściej mamy do czynienia z długimi cyklami.
LUF. Zwykle w ciągu 38 godzin od wyrzutu LH pęcherzyk pęka, jednak przy tym zaburzeniu oocyt nie zostaje uwolniony. Może to być spowodowane problemami hormonalnymi - złą pracą przysadki i zbyt niskim stężeniem LH. Przyczyną może też być zespól policystycznych jajników. Zaburzenie wykrywa się dzięki badaniom USG i testom na LH. Czasem niepęknięty pęcherzyk przekształca się w ciałko żółte bez uwolnienia jajeczka, dlatego też testy na progesteron w drugiej fazie cyklu mogą nie wykazywać nieprawidłowości, a w przypadku mierzenia temperatury podstawowej ciała obserwuje się hipertermię. Leczenie polega na podawaniu hCG, jeśli problem spowodowany jest zaburzeniami hormonalnymi. Przy PCOS pomaga laparoskopia i "nakłuwanie" jajników.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 15:00
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba gratuluję wspaniałych wieści

Przez to, że o Twoich dzieciach cały czas mowiny Twixy to ją też tam widzę chłopaków, ale to tylko nasza wyobraźnia
Mam hujowy dzień w pracy!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, Żanet, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość