35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
polarmiś wrote:Tak by bylo najfajniej! Ale jak mysle o Twoich twixach to od razu widze dwoch przystojniakow!
A poza tym to byłoby dla mnie prawdziwe pole do popisu do bycia książkową wredna teściowa
PODWÓJNĄ! Hyhyhyhyhyhy
iwcia77, polarmiś, Mango, Sabina, Bozia3, Żanet, Mega, moremi, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
uwazaj ,zebys nie musiala synkow ogladac tylko w Boze Narodzenie
, wiesz co zony potrafia zrobic z mezow
Simba wrote:No ja tez sobie lubie wyobrazic dwoch takich dużych przystojniakow (juz dorosłych) mówiących do mnie takim niskim głosem: mamo, daj spokój!A poza tym to byłoby dla mnie prawdziwe pole do popisu do bycia książkową wredna teściowa
PODWÓJNĄ! Hyhyhyhyhyhy
Sabina, Mega, megan8, moremi, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:uwazaj ,zebys nie musiala synkow ogladac tylko w Boze Narodzenie
, wiesz co zony potrafia zrobic z mezow
iwcia77, polarmiś, Mango, Sabina, paszczakin, Bozia3, Mega, malgos741, moremi, Dorka1979, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
synek ponoc na zone wybiera kobiete "podobna" do swojej mamy , wiec synowa moze tez byc zajebistaSimba wrote:No i wlasnie dlatego jedna dziewczyna by sie przydała. Ja juz wiem, ze ewentualne synowe bedą mnie nienawidzieć - jestem zbyt zajebista
polarmiś, Mega, megan8, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:synek ponoc na zone wybiera kobiete "podobna" do swojej mamy , wiec synowa moze tez byc zajebista
Nie dość ze bedą zajebiste to jeszcze młode. Jak ja to zniosę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 14:12
iwcia77, Alis, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jest jeszcze jedna opcja- synek nie znajdzie zadnej zony, ktora dorownalaby w zajebistosci jego mamie i do konca zycia bedzie przy tobieSimba wrote:O nieeee, nie pomyślałam o tym.....
Nie dość ze bedą zajebiste to jeszcze młode. Jak ja to zniosę?Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
mama78 wrote:Hej takie upały że ledwo żyję dlatego tylko czasami klikam;-)Simba super że z dzieciakami ok powiedz na kiedy teraz masz termin porodu po zmianie?pozdrawiam wszystkie dziewczyny
iwcia77, mama78, megan8, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:jest jeszcze jedna opcja- synek nie znajdzie zadnej zony, ktora dorownalaby w zajebistosci jego mamie i do konca zycia bedzie przy tobie
iwcia77, Sabina, MartaDidinio, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:taaa gadanie do miesięcznego dziecka jest bardzo skuteczne
podobnie jak klocki lego...
A klocki sa od 6 m zycia, ale pamietam, ze Ty tego ze swoim nie lubilas robic. Ja zabawe z dzieckiem uwielbialam.
Kolejny dowod na to, ze jestesmy rozne.Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKapturnica i znalazłam coś takiego
w LUF z niepękniętego pęcherzyka uwalnia się progesteron w niskim stężeniu i on daje "złudzenie" prawidłowego cyklu. W odróżnieniu od PCOS, gdzie nie pęka pęcherzyk i nie uwalnia się progesteron, zaburzona jest oś podwzgórzowo - przysadkowo - jajnikowa i nie mamy miesiączki, nie dojrzewa endometrium, najczęściej mamy do czynienia z długimi cyklami.
LUF. Zwykle w ciągu 38 godzin od wyrzutu LH pęcherzyk pęka, jednak przy tym zaburzeniu oocyt nie zostaje uwolniony. Może to być spowodowane problemami hormonalnymi - złą pracą przysadki i zbyt niskim stężeniem LH. Przyczyną może też być zespól policystycznych jajników. Zaburzenie wykrywa się dzięki badaniom USG i testom na LH. Czasem niepęknięty pęcherzyk przekształca się w ciałko żółte bez uwolnienia jajeczka, dlatego też testy na progesteron w drugiej fazie cyklu mogą nie wykazywać nieprawidłowości, a w przypadku mierzenia temperatury podstawowej ciała obserwuje się hipertermię. Leczenie polega na podawaniu hCG, jeśli problem spowodowany jest zaburzeniami hormonalnymi. Przy PCOS pomaga laparoskopia i "nakłuwanie" jajników.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 15:00
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba gratuluję wspaniałych wieści
Przez to, że o Twoich dzieciach cały czas mowiny Twixy to ją też tam widzę chłopaków, ale to tylko nasza wyobraźnia
Mam hujowy dzień w pracy!polarmiś, Pusurek, Simba, Żanet, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość