35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwcia nawet nie wolno ci myślec ze coś będzie nie tak, jutro na 99% będziesz miała dobre wyniki! ten 1% jakby wyników nie było jutro a pojutrze
będzie dobrze
iwcia77, moremi, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny jak wy jecie ten proszek MACA,posypalam sobie salatke ,yyyy,nie jest to najlepszy dodatek,a mojemu zmieszalam z salatka z tunczykiem i dalam do pracy zobaczymy co powie jak wroci? dziwny smak...jak dla mnie
polarmiś, iwcia77, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:polarku Ty jestes madrala- znajaca sie na wielu sprawach- mam pytanie..Moze wiesz..
Czy torbiel zluteinizowana bedzie wydzielala podobne ilosci progesteronu jak cialko zolte i wykres temperatury moze byc identyczny jak w cyklach z potwierdzona owulacja???Bo w styczniowym cyklu mialam torbiel , idealny cykl jednofazowy , ktory pod wpl luteiny podniuosl sie dopiero...W tym biore dupka na wchloniecie a temp nie odbiega od tych z cykli z owulacja potwoerdzona..
Wiesz cos moze na ten temat ?
A moze ktoras z babeczek ma taka wiedzie??Bo sie deczko glowie nad tym -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nic nie jest standardowe tutaj
ginekolog informuje cie o wszystkich mozliwosciach badan prenatalnych , do ciebie nalezy wybor jakie chcesz zrobic i czy wogole chcesz. mozna zrobic wszystkie albo zadnego albo 1 albo 2- decyduje matka
Simba wrote:To u Was standardowo nie robią? Sorry, moze o tym pisałasSimba, Pusurek, Alis, MartaDidinio lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiaPoli wrote:dziewczyny jak wy jecie ten proszek MACA,posypalam sobie salatke ,yyyy,nie jest to najlepszy dodatek,a mojemu zmieszalam z salatka z tunczykiem i dalam do pracy zobaczymy co powie jak wroci? dziwny smak...jak dla mnie
moremi lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:nic nie jest standardowe tutaj
ginekolog informuje cie o wszystkich mozliwosciach badan prenatalnych , do ciebie nalezy wybor jakie chcesz zrobic i czy wogole chcesz. mozna zrobic wszystkie albo zadnego albo 1 albo 2- decyduje matka
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pojutrze to ja lece do polandii
, wiec wyniki MUSZA BYC JUTRO!
Mega wrote:Iwcia nawet nie wolno ci myślec ze coś będzie nie tak, jutro na 99% będziesz miała dobre wyniki! ten 1% jakby wyników nie było jutro a pojutrzebędzie dobrze
Simba, Pusurek, Żanet, Mega, malgos741, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny