35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Moremi takie zycie- strach od komputera odchodzić
pojechałam na weekend i juz nie wiadomo za co się złapać. Ale jest jeszcze Sabina i jej streszczenia
moremi, iwcia77, Żanet, polarmiś, kapturnica, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a ja mysle ze ten model pozujacy do dziewucha a ten niesmialek to chlopak
Moja bratanica do samego końca się tak wykręcała, że lekarz nie mógł określić płci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 23:17
megan8, Sabina, mandragora, malgos741, iwcia77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ponoć właśnie dziewczyny są nieśmiałe
Moja bratanica do samego końca się tak wykręcała, że lekarz nie mógł określić płci
U mnie było na odwrót, dopiero na połówkowym w 20 tygodniu, synek pokazał jajeczka na pierwszym planie, a wstydzi się do teraz i nie chce pokazać buzimoremi, iwcia77, Pusurek, mandragora, Sabina, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:synek ponoc na zone wybiera kobiete "podobna" do swojej mamy , wiec synowa moze tez byc zajebista
Witam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień bobry
Ja nie mogę wstać, bo koty na mnie leżą
Smacznego banana i ciasteczka owsianego
Ps. Nie za wcześnie przyszłyście do szkoły?mandragora, polarmiś, Sabina, kapturnica, iwcia77, Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No to dzień dobry, faktycznie pogoda jakas taka nie teges, leje, wieje... no cóż, powoli szykuje sie do pracy, wczoraj zrobiłam porządek w ciuchach córki, za małe po drodze podrzucę dla siostrzenicy. Miłego dnia. I nich słońce wraca bo chciałam jutro iść nad wodę
mandragora, Sabina, kapturnica, iwcia77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haj laski.Kurde nie moge od 2dni wstac taka jestem spiaca...A dzis z lozka sie zwlekalam na 2razy
Leje od wczoraj..Z rowerow byl guzik to poszlam spac...I ...Dalej bym spala..Glowa mnie boli i Zmeczona jestem jakbym kilofem napizdrzala w kopalni
Milego dzionkaiwcia77, Sabina, mandragora, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
obecna, spozniona- jak widze
...cala noc nie spalam...myslalam o wynikach...i srzelalam partyjki z sandokana ( taka paletka jak do tenisa na baterie, ktora zabija insekty pradem) , bo jakas inwazja komarow nastala od tej wilgoci...ale mam pietra
kapturnica, Sabina, mandragora, Simba, Pusurek, Mega, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
A ja będę jeść kanapki z twarożkiem, jajkiem na twardo i majonezem..
A potem z kilo nektarynek - taki mam plan do południa..
Nagadałam się wczoraj z Bursztynkiem - wróciłam do domu grubo po 21.00. Byłyśmy w barze sałatkowym - na wegetariańskich sałatkach i soku z jakiegoś zielonego ohydztwa...pietruszkowo - pokrzywowo - coś tam....na co mi przyszło na stare lata - zamiast steka z piwem - takie rzeczy muszę znosić...
Bursztyn wróci do domu po 3 sierpnia..z mamą już lepiej, z bratem też.
Miłego dnia dla wszystkichiwcia77, polarmiś, kapturnica, paszczakin, Sabina, mandragora, mama78, Simba, Lucky, Pusurek, moremi, Viv78, Mega, Mango, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
a pozdrowienia i usciski od dziewczyn z forum przekazalas?Bozia3 wrote:A ja będę jeść kanapki z twarożkiem, jajkiem na twardo i majonezem..
A potem z kilo nektarynek - taki mam plan do południa..
Nagadałam się wczoraj z Bursztynkiem - wróciłam do domu grubo po 21.00. Byłyśmy w barze sałatkowym - na wegetariańskich sałatkach i soku z jakiegoś zielonego ohydztwa...pietruszkowo - pokrzywowo - coś tam....na co mi przyszło na stare lata - zamiast steka z piwem - takie rzeczy muszę znosić...
Bursztyn wróci do domu po 3 sierpnia..z mamą już lepiej, z bratem też.
Miłego dnia dla wszystkichSabina, moremi lubią tę wiadomość
-
dokladnie to odbior jest od 8 do 18 :)za pol godziny wyjde z domu, + 20 min autobus, wiec w szpitalu bede ok 10...paszczakin wrote:Iwcia, bedzie dobrze! kiedy dokladnie masz te wyniki?
Kisia, ty mieszkasz nadal w Holandii? Ni strasz mnie tym deszczem, jak tam pada to i do nas moze przyciagnac..
Mojej @ dalej k**wa nie ma.. Ciazy nie biore pod uwage, bo musialoby byc niepokalane poczecie.. Nie fair- za kazdym razem jak blagalam, zeby nie przychodzila to przylazila fladra z przytupem, teraz jak mi zalezy na czasie to jej nie ma.. faken.. niech mnie jakas baba z @ przytuli!Sabina, kapturnica, Pusurek, mandragora, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość