X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Moremi takie zycie- strach od komputera odchodzić ;) pojechałam na weekend i juz nie wiadomo za co się złapać. Ale jest jeszcze Sabina i jej streszczenia ;)
    Nie chwalcie mnie tak, bo to może przez to Renek rzadziej zagląda ;)

moremi, iwcia77, Żanet, nick nieaktualny, kapturnica, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ja mysle ze ten model pozujacy do dziewucha a ten niesmialek to chlopak :)
    Ponoć właśnie dziewczyny są nieśmiałe ;) Moja bratanica do samego końca się tak wykręcała, że lekarz nie mógł określić płci :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 23:17

megan8, nick nieaktualny, mandragora, malgos741, iwcia77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ponoć właśnie dziewczyny są nieśmiałe ;) Moja bratanica do samego końca się tak wykręcała, że lekarz nie mógł określić płci :D

U mnie było na odwrót, dopiero na połówkowym w 20 tygodniu, synek pokazał jajeczka na pierwszym planie, a wstydzi się do teraz i nie chce pokazać buzi ;)

moremi, iwcia77, nick nieaktualny, mandragora, nick nieaktualny, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    synek ponoc na zone wybiera kobiete "podobna" do swojej mamy , wiec synowa moze tez byc zajebista ;D
    A wiesz jak to jest z takimi samymi biegunami , odpychają się i tak samo jak będą dwie zajebiste to za bardzo za sobą nie będą przepadać .
    Witam

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Chyba muszę ograniczyć przekleństwa. Przecież ja matka będę!
    oj tam oj tam nie musisz , dzieci się przyzwyczają

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsza! Ale wy spiooooooooochy jestescie! :P
    U mnie banan i mleko na dzien dobry. I juz jest 27 stopni... Czuje sie, jakbym mieszkala na Florydzie. ;)
    Milego dnia! :)

moremi, mandragora, nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa i owsiane ciasteczko, pogoda barowa ide spac. ( puppy nie dala nam pospac tej nocy - rozwolnienie, smierdzace bąki, nadpopudliwosc)

kapturnica, Aprilka, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień bobry :)
    Ja nie mogę wstać, bo koty na mnie leżą :)
    Smacznego banana i ciasteczka owsianego :)
    Ps. Nie za wcześnie przyszłyście do szkoły? ;)

mandragora, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dzień dobry, faktycznie pogoda jakas taka nie teges, leje, wieje... no cóż, powoli szykuje sie do pracy, wczoraj zrobiłam porządek w ciuchach córki, za małe po drodze podrzucę dla siostrzenicy. Miłego dnia. I nich słońce wraca bo chciałam jutro iść nad wodę :D

mandragora, nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko udanego pobytu u teściów, wszystkim pysznego śniadanka :D

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ;) i ja się melduje obecna nieprzytomna bo to nie moja godzina ;( no ale dzisiaj wcześnie do pracy wiec trzeba ;(

nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie z rana :)

Leje , zimno poszla bym dalej spac ale musze isc do fryzjera

Ciezarowki jak tam dzis sie czujecie
    Staraczki co u was

nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    U mnie też leje. Ja palaszuje bułkę z pasztetem w pracy, bo zaspalam do pracy. A takie śniadanie w pracy to popierdulka nie jedzenie :-O

Mega dzięki :-) jedziemy wieczorkiem :-)

kapturnica, iwcia77, mandragora, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj laski.Kurde nie moge od 2dni wstac taka jestem spiaca...A dzis z lozka sie zwlekalam na 2razy :-/
    Leje od wczoraj..Z rowerow byl guzik to poszlam spac...I ...Dalej bym spala..Glowa mnie boli i Zmeczona jestem jakbym kilofem napizdrzala w kopalni ;D
    Milego dzionka

iwcia77, nick nieaktualny, mandragora, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:) u mnie tez cieplutko i 1 dzien wakacji :) plan dnia jest ....mycie okien na dzis i pyszny obiadzik ....wszystkim miłego pogodnego dnia.

kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, mandragora, mysza1975 lubią tę wiadomość

Aprilka
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obecna, spozniona- jak widze ;) ...cala noc nie spalam...myslalam o wynikach...i srzelalam partyjki z sandokana ( taka paletka jak do tenisa na baterie, ktora zabija insekty pradem) , bo jakas inwazja komarow nastala od tej wilgoci...ale mam pietra :(

kapturnica, nick nieaktualny, mandragora, Simba, nick nieaktualny, Mega, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja będę jeść kanapki z twarożkiem, jajkiem na twardo i majonezem..:) A potem z kilo nektarynek - taki mam plan do południa..:)

Nagadałam się wczoraj z Bursztynkiem - wróciłam do domu grubo po 21.00. Byłyśmy w barze sałatkowym - na wegetariańskich sałatkach i soku z jakiegoś zielonego ohydztwa...pietruszkowo - pokrzywowo - coś tam....na co mi przyszło na stare lata - zamiast steka z piwem - takie rzeczy muszę znosić...:)

Bursztyn wróci do domu po 3 sierpnia..z mamą już lepiej, z bratem też.
    Miłego dnia dla wszystkich :)

iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica, paszczakin, nick nieaktualny, mandragora, nick nieaktualny, Simba, Lucky, nick nieaktualny, moremi, Viv78, Mega, Mango, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    banan? pusur, ja cie proooosze!
    no i jeszcze z mlekiem....;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pozdrowienia i usciski od dziewczyn z forum przekazalas?
    Bozia3 wrote:
    A ja będę jeść kanapki z twarożkiem, jajkiem na twardo i majonezem..:) A potem z kilo nektarynek - taki mam plan do południa..:)

Nagadałam się wczoraj z Bursztynkiem - wróciłam do domu grubo po 21.00. Byłyśmy w barze sałatkowym - na wegetariańskich sałatkach i soku z jakiegoś zielonego ohydztwa...pietruszkowo - pokrzywowo - coś tam....na co mi przyszło na stare lata - zamiast steka z piwem - takie rzeczy muszę znosić...:)

Bursztyn wróci do domu po 3 sierpnia..z mamą już lepiej, z bratem też.
    Miłego dnia dla wszystkich :)

nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie to odbior jest od 8 do 18 :)za pol godziny wyjde z domu, + 20 min autobus, wiec w szpitalu bede ok 10...
    paszczakin wrote:
    Iwcia, bedzie dobrze! kiedy dokladnie masz te wyniki?

Kisia, ty mieszkasz nadal w Holandii? Ni strasz mnie tym deszczem, jak tam pada to i do nas moze przyciagnac..

Mojej @ dalej k**wa nie ma.. Ciazy nie biore pod uwage, bo musialoby byc niepokalane poczecie.. Nie fair- za kazdym razem jak blagalam, zeby nie przychodzila to przylazila fladra z przytupem, teraz jak mi zalezy na czasie to jej nie ma.. faken.. niech mnie jakas baba z @ przytuli!

nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, mandragora, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4001 4002 4003 4004 4005 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ