X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Moremi takie zycie- strach od komputera odchodzić ;) pojechałam na weekend i juz nie wiadomo za co się złapać. Ale jest jeszcze Sabina i jej streszczenia ;)
    Nie chwalcie mnie tak, bo to może przez to Renek rzadziej zagląda ;)

moremi, iwcia77, Żanet, polarmiś, kapturnica, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ja mysle ze ten model pozujacy do dziewucha a ten niesmialek to chlopak :)
    Ponoć właśnie dziewczyny są nieśmiałe ;) Moja bratanica do samego końca się tak wykręcała, że lekarz nie mógł określić płci :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 23:17

megan8, Sabina, mandragora, malgos741, iwcia77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ponoć właśnie dziewczyny są nieśmiałe ;) Moja bratanica do samego końca się tak wykręcała, że lekarz nie mógł określić płci :D

U mnie było na odwrót, dopiero na połówkowym w 20 tygodniu, synek pokazał jajeczka na pierwszym planie, a wstydzi się do teraz i nie chce pokazać buzi ;)

moremi, iwcia77, Pusurek, mandragora, Sabina, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    synek ponoc na zone wybiera kobiete "podobna" do swojej mamy , wiec synowa moze tez byc zajebista ;D
    A wiesz jak to jest z takimi samymi biegunami , odpychają się i tak samo jak będą dwie zajebiste to za bardzo za sobą nie będą przepadać .
    Witam

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Chyba muszę ograniczyć przekleństwa. Przecież ja matka będę!
    oj tam oj tam nie musisz , dzieci się przyzwyczają

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsza! Ale wy spiooooooooochy jestescie! :P
    U mnie banan i mleko na dzien dobry. I juz jest 27 stopni... Czuje sie, jakbym mieszkala na Florydzie. ;)
    Milego dnia! :)

moremi, mandragora, Sabina, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa i owsiane ciasteczko, pogoda barowa ide spac. ( puppy nie dala nam pospac tej nocy - rozwolnienie, smierdzace bąki, nadpopudliwosc)

kapturnica, Aprilka, iwcia77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień bobry :)
    Ja nie mogę wstać, bo koty na mnie leżą :)
    Smacznego banana i ciasteczka owsianego :)
    Ps. Nie za wcześnie przyszłyście do szkoły? ;)

mandragora, polarmiś, Sabina, kapturnica, iwcia77, Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dzień dobry, faktycznie pogoda jakas taka nie teges, leje, wieje... no cóż, powoli szykuje sie do pracy, wczoraj zrobiłam porządek w ciuchach córki, za małe po drodze podrzucę dla siostrzenicy. Miłego dnia. I nich słońce wraca bo chciałam jutro iść nad wodę :D

mandragora, Sabina, kapturnica, iwcia77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko udanego pobytu u teściów, wszystkim pysznego śniadanka :D

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ;) i ja się melduje obecna nieprzytomna bo to nie moja godzina ;( no ale dzisiaj wcześnie do pracy wiec trzeba ;(

Sabina, kapturnica, Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie z rana :)

Leje , zimno poszla bym dalej spac ale musze isc do fryzjera

Ciezarowki jak tam dzis sie czujecie
    Staraczki co u was

Sabina, kapturnica, iwcia77, Pusurek, Mega, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    U mnie też leje. Ja palaszuje bułkę z pasztetem w pracy, bo zaspalam do pracy. A takie śniadanie w pracy to popierdulka nie jedzenie :-O

Mega dzięki :-) jedziemy wieczorkiem :-)

kapturnica, iwcia77, mandragora, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj laski.Kurde nie moge od 2dni wstac taka jestem spiaca...A dzis z lozka sie zwlekalam na 2razy :-/
    Leje od wczoraj..Z rowerow byl guzik to poszlam spac...I ...Dalej bym spala..Glowa mnie boli i Zmeczona jestem jakbym kilofem napizdrzala w kopalni ;D
    Milego dzionka

iwcia77, Sabina, mandragora, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:) u mnie tez cieplutko i 1 dzien wakacji :) plan dnia jest ....mycie okien na dzis i pyszny obiadzik ....wszystkim miłego pogodnego dnia.

kapturnica, iwcia77, Sabina, mandragora, mysza1975 lubią tę wiadomość

Aprilka
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obecna, spozniona- jak widze ;) ...cala noc nie spalam...myslalam o wynikach...i srzelalam partyjki z sandokana ( taka paletka jak do tenisa na baterie, ktora zabija insekty pradem) , bo jakas inwazja komarow nastala od tej wilgoci...ale mam pietra :(

kapturnica, Sabina, mandragora, Simba, Pusurek, Mega, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja będę jeść kanapki z twarożkiem, jajkiem na twardo i majonezem..:) A potem z kilo nektarynek - taki mam plan do południa..:)

Nagadałam się wczoraj z Bursztynkiem - wróciłam do domu grubo po 21.00. Byłyśmy w barze sałatkowym - na wegetariańskich sałatkach i soku z jakiegoś zielonego ohydztwa...pietruszkowo - pokrzywowo - coś tam....na co mi przyszło na stare lata - zamiast steka z piwem - takie rzeczy muszę znosić...:)

Bursztyn wróci do domu po 3 sierpnia..z mamą już lepiej, z bratem też.
    Miłego dnia dla wszystkich :)

iwcia77, polarmiś, kapturnica, paszczakin, Sabina, mandragora, mama78, Simba, Lucky, Pusurek, moremi, Viv78, Mega, Mango, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    banan? pusur, ja cie proooosze!
    no i jeszcze z mlekiem....;)

Pusurek lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pozdrowienia i usciski od dziewczyn z forum przekazalas?
    Bozia3 wrote:
    A ja będę jeść kanapki z twarożkiem, jajkiem na twardo i majonezem..:) A potem z kilo nektarynek - taki mam plan do południa..:)

Nagadałam się wczoraj z Bursztynkiem - wróciłam do domu grubo po 21.00. Byłyśmy w barze sałatkowym - na wegetariańskich sałatkach i soku z jakiegoś zielonego ohydztwa...pietruszkowo - pokrzywowo - coś tam....na co mi przyszło na stare lata - zamiast steka z piwem - takie rzeczy muszę znosić...:)

Bursztyn wróci do domu po 3 sierpnia..z mamą już lepiej, z bratem też.
    Miłego dnia dla wszystkich :)

Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie to odbior jest od 8 do 18 :)za pol godziny wyjde z domu, + 20 min autobus, wiec w szpitalu bede ok 10...
    paszczakin wrote:
    Iwcia, bedzie dobrze! kiedy dokladnie masz te wyniki?

Kisia, ty mieszkasz nadal w Holandii? Ni strasz mnie tym deszczem, jak tam pada to i do nas moze przyciagnac..

Mojej @ dalej k**wa nie ma.. Ciazy nie biore pod uwage, bo musialoby byc niepokalane poczecie.. Nie fair- za kazdym razem jak blagalam, zeby nie przychodzila to przylazila fladra z przytupem, teraz jak mi zalezy na czasie to jej nie ma.. faken.. niech mnie jakas baba z @ przytuli!

Sabina, kapturnica, Pusurek, mandragora, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4001 4002 4003 4004 4005 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ