35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
KaRa wrote:Hej kobietki. Ja tez już po wizycie u gin. Malenstwo ma 9,5 mm. Widzieliśmy i slyszelismy z mężem serduszko! Niesamowite przeżycie. Uśmiech nie schodzi nam z ust
pięknie jest czytać o tyminessa, Mango, KaRa, anna maria, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
Fajnie macie Iwka y Kara, musi to bys niesamowite uczucie i mysle ze w naszym wieku sie do tego inaczej podchodzi i czerpie sie wiecej radosci z ciazy niz jak sie ma 20 lat. Innesko bardzo sie ciesze ze juz po wszytkim i jestes w domku, teraz tylko odpoczywac i nabierac sily na serduszkowanie. Dziekuje dziewczyny za chec pomocy z termometrem, narazie bede jechala na tym i zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak narazie to w moim biezacym cyklu Ovu zaczelo mi brac pod uwage temperatury, mimo ze jestem dwa dni przed okresem podobno mam dni plodne ha ha ha ha, no ale wiem, ze to tylko program i jak zaczne nowy cykl mam nadzieje, ze mi wykryje owulacje i potwierdzi testy owulacyjne. Zmykam bo dzis meza urodzinki wiec trzeba mu swietowac. Milego wieczoru dziewczynki.
inessa, Mango, samira, KaRa, anna maria, bliska77, Panda, polarmiś, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane ja znów na chwile jestem jakaś leniwa i leże i przysypiam
Iwka, KaRa, Ania wielkie gratulacje dla Was i bardzo się cieszę Waszym Małym Wielkim Szczęściem dbajcei bardzo o Was. Na oddziale też słyszałam bicie małych serduszek coś niesamowitego.....
Poza tym było nas kilka z niepłodnością na zabiegach różnego rodzaju ze mną w pokoju była dziewczyna w moim wieku co stara się już 9 lat...i po zabiegu dali jej szanse na nowo bo dwa lata tmu udało im się ale w 8 tyg.poroniła.
Dziewczyny starające UDA SIĘ W KOŃCU !!!!!!!!!!! Pamietajcie tak jak lekarz mi powiedział,ze nigdy nie zabiera się kobiecie nadziei bo zawsze jest malutki procent na zajście - zawsze......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czekam na Wasze zajście w tym miesiącu potem ja zaczne się powoli staraćsamira, Mango, KaRa, anna maria, megan8, Jolka76, Panda, polarmiś, grosza, iwka76, angela, Bursztyn, iza37, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywww.instytut-mikroekologii.pl/o-nas/
dziewczęta poczytajcie sobie artykuły i wogóle czym się zajmuje ten instytut tam nawet jest o problemach z zajściem wciaże bardzo to wszystko ciekawe naprawde no i na inne schorzenia choroby problemami z jelitami no i inne to mi zaproponował lekarz specjalizujący się w niepłodności ginekolog który mnie operował. WARTO !!!Mango, samira, KaRa, anna maria, bliska77, Panda, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:www.instytut-mikroekologii.pl/o-nas/
dziewczęta poczytajcie sobie artykuły i wogóle czym się zajmuje ten instytut tam nawet jest o problemach z zajściem wciaże bardzo to wszystko ciekawe naprawde no i na inne schorzenia choroby problemami z jelitami no i inne to mi zaproponował lekarz specjalizujący się w niepłodności ginekolog który mnie operował. WARTO !!!
super stronka
Inessko witaj w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 17:54
inessa, bliska77, Jolka76, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
Inesska tak sie cieszę ze siły i przede wszystkim wiara w cud Ci wraca!!! Odpoczywaj kochana!
Jolka ja uzywalam zwykłego termometru i udało mi sie zaobserwować/ potwierdzić owulacje w każdym cyklu.
Najważniejsze to zawsze mierzyć o tej samej porze. Także nie przejmuj sie tym za bardzoPowodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 18:03
inessa, anna maria, bliska77, megan8, Jolka76, Panda, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Samirko a nie powinnaś się wygrzać wyleżeć w łóżeczku. Dbaj o siebie kochana bo z tym to nie żarty wiem co nie co o tym z własnego doświadczenia. Przytulam do serca i wspieram pamięcia
mi tak gorąco ze jakbym się grzała to się usmażę ..
zaraz kolacyjka i cukiereczki czytaj tabsyinessa, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Inessę w pierwszej kolejności i wszystkie pozostałe dziewczynki...gorący okres maturalny więc nie mam czasu na forum, ale podgldaam cały czas żeby nie przegapić powrotu naszej kochanej Inessy :)podziwiam, ze mimo trudnego zabiegu już myślisz Inesso o "pracy" nad dzieciątkiem...podziwiam!
anna maria, inessa, bliska77, polarmiś, Bursztyn, KaRa, caffe lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:anna maria wrote:Inesska Ciesze sie ze juz jestes w domku .Iwka a ty tez juz w domku?
oczywiscie kobietko że w domku i jak zwykle leniuch w łóżku hihihi Po przyjezdzie znów mnie trochę pomuliło ale już jest lepiej , piję sobie kawe INKE . Nawet wycyganiłam kopię zdjęcia maleństwa żeby mieć co pokazać tatusiowi , bo już nie daje mi żyć wydzwania co chwilkę żeby zapytać czy nie robie czegoś czego mi nie wolno hihihi Ale mam nadzieje że jesteś szcześliwa po tej wizycie u ginekologa , bo ja to się poryczałam ze szczęścia
Tak to jest naprawde niesamowite ja narazie widzialam serduszko a za 2 tyg.dr .powiedzial ze posucham,caly dzien jetem pod wrazenieminessa, caffe lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:Hej kobietki. Ja tez już po wizycie u gin. Malenstwo ma 9,5 mm. Widzieliśmy i slyszelismy z mężem serduszko! Niesamowite przeżycie. Uśmiech nie schodzi nam z ust
my mamy to samo z mezeminessa, bliska77, Bursztyn, KaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka a mam wyjście
a do tego myśle o Waszych starankach i o Waszych dzieciątkach pod sercem
Miłość to jedyny skarb, który rozmnaża się poprzez dzielenie:
to jedyny dar rosnący tym bardziej, im więcej się z niego czerpie.
To jedyne przedsięwzięcie, w którym tym więcej się zarabia,
im więcej się wydaje; podaruj ją, rzuć daleko od siebie,
rozprosz ją na cztery wiatry, opróżnij z niej kieszenie,
wysyp ją z koszyka, a nazajutrz będziesz miał jej więcej niż dotychczas.anna maria, Mano, bliska77, Jolka76, Panda, Olena, Bursztyn, iza37, caffe lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj gin powiedzial ze za 2 tygodnie (najpozniej do 12 tyg.ciazy) moge zrobic badanie krwi z ktorego mozna odczytac czy dzidzia ma zespol Downa, dzisiaj duzo z mezem o tym rozmawialismy i my nie chcemy robic tego badania,chcemy miec to dziecko chore czy zdrowe!
inessa, Jolka76, KaRa, iza37, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Dorka a mam wyjście
a do tego myśle o Waszych starankach i o Waszych dzieciątkach pod sercem
Miłość to jedyny skarb, który rozmnaża się poprzez dzielenie:
to jedyny dar rosnący tym bardziej, im więcej się z niego czerpie.
To jedyne przedsięwzięcie, w którym tym więcej się zarabia,
im więcej się wydaje; podaruj ją, rzuć daleko od siebie,
rozprosz ją na cztery wiatry, opróżnij z niej kieszenie,
wysyp ją z koszyka, a nazajutrz będziesz miał jej więcej niż dotychczas.
Inesska Ty musisz sie szybko zregenerowac ,duzo witamin i snu .A jak juz nabiezesz sil to wiesz co robic;-)bliska77, inessa, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:A ja biorę antybiotyk ,tak mnie piecze cewka moczowa ze szok a nawet ciągną mnie mięśnie i piecze skóra rak ,karku i kolan co lekarka powiedziała ze to może być efekt tego zapalenia
Samirka, dbaj o siebie, wykuruj się porządnieanna maria, inessa lubią tę wiadomość