35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje okna wołają o pomstę do nieba. Myte jakoś na wiosnę. Teraz po remoncie i cyklinowaniu na pewno trzeba będzie umyć. Ale ja osobiście nie zamierzam, mam to gdzieś. Prawdopodobnie kimś się wyręczę
mysza1975, Beatka.jk, Sabina, Żanet, Dorka1979, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Moje okna wołają o pomstę do nieba. Myte jakoś na wiosnę. Teraz po remoncie i cyklinowaniu na pewno trzeba będzie umyć. Ale ja osobiście nie zamierzam, mam to gdzieś. Prawdopodobnie kimś się wyręczę
Popieram!ania.g, Żanet, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:pytałam ale nikt mi nie odpowiedział
iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Moje okna wołają o pomstę do nieba. Myte jakoś na wiosnę. Teraz po remoncie i cyklinowaniu na pewno trzeba będzie umyć. Ale ja osobiście nie zamierzam, mam to gdzieś. Prawdopodobnie kimś się wyręczę
ja to zawsze mężowi jęczę, że brudne, że wysoko, że mam lęk wysokości itp po jakiś trzech miesiącach mięknie i myjeno ale oczywiście nie tak dokładnie jak ja bym to zrobiła gdybym miała chęć hahaha
mysza1975, ania.g, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:może się wycofać..albo co?
no ten numer to raczej Ci nie przejdzie ;-)moim skromnym zdaniem oczywiścieale do odważnych świat należy......
a w ogóle to nie strasz...bo ja usiłuję zajść co prawda jak na razie nieudolnie ale starania i próby trwają no i jeszcze się rozmyślęMega, mysza1975, Bozia3, Żanet, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Dziewczyny, planujecie swoje maluch zapisać na basen?
mój kolega chodził ze swoim synkiem na basen, maluch był jeszcze, specjalna nieprzemakalna pielucha i inne gadżetyczy się nauczył pływać nie pamiętam, bo to było już kilka lat temu, ale fajnie było patrzeć na starego jak gęba mu się śmieje od ucha do ucha i słuchać tych jego basenowych opowieści i obserwować jak nawiązuje się między nimi taka fajna męska więź
mysza1975, caffe, samira, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Beatka.jk wrote:ja to zawsze mężowi jęczę, że brudne, że wysoko, że mam lęk wysokości itp po jakiś trzech miesiącach mięknie i myje
no ale oczywiście nie tak dokładnie jak ja bym to zrobiła gdybym miała chęć hahaha
Beatka.jk lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Beatka.jk wrote:Kobitki, a ja mam takie pytanie z dup...
czy jest możliwe żeby rezerwa jajnikowa wzrosła? tak po prostu
Rezerwa jajnikowa niestety nie wzrasta nam ale z kazdym kolejnym rokiem ubywa,,Rodzimy sie juz z dana rezerwa jajeczek , ktore wytwarzaja sie juz w zyciu plodowymiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:trzymam kciuki za Twoja corke
W ktorym szpitalu byliscie?Sabina, mysza1975, ania.g, Żanet, mandragora, caffe, samira, iwcia77, Bursztyn, Dorka1979, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój Ł dzisiaj stwierdził, że fajnie by było jak bym jeszcze trochę ponosiła dziecko np.: tak z rok, ale zaraz potem sie poprawił i powiedział, jak tak na Ciebie patrzę, to coś mi sie wydaje, że dziś w nocy - najdalej jutro pojedziemy do szpitala... Ech
ania.g, Sabina, mysza1975, Parka, samira, iwcia77, Bursztyn, Bozia3, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:Mój Ł dzisiaj stwierdził, że fajnie by było jak bym jeszcze trochę ponosiła dziecko np.: tak z rok, ale zaraz potem sie poprawił i powiedział, jak tak na Ciebie patrzę, to coś mi sie wydaje, że dziś w nocy - najdalej jutro pojedziemy do szpitala... Ech
Sabina, Żanet, mysza1975, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Sabinka za Dore teraz robisz;)
Po drugie Mała ją lubiLubi wiele bajkowych postaci, ale ją chyba najbardziej
A co do okien - to ja umyłam wszystkie, jak tylko zaczął mi się urlopŁącznie ze zmianą firanek
Żanet, mysza1975, kapturnica, ania.g, Parka, samira, iwcia77, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny