35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje okna wołają o pomstę do nieba. Myte jakoś na wiosnę. Teraz po remoncie i cyklinowaniu na pewno trzeba będzie umyć. Ale ja osobiście nie zamierzam, mam to gdzieś. Prawdopodobnie kimś się wyręczę
mysza1975, Beatka.jk, Sabina, Żanet, Dorka1979, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
ania.g wrote:Moje okna wołają o pomstę do nieba. Myte jakoś na wiosnę. Teraz po remoncie i cyklinowaniu na pewno trzeba będzie umyć. Ale ja osobiście nie zamierzam, mam to gdzieś. Prawdopodobnie kimś się wyręczę

Popieram!
ania.g, Żanet, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam do piątku wolne ale musiałam miec jasność co do planu zajęć mojego dziecka wiec nie chciałam wcześniej mieszać...samira wrote:pytałam ale nikt mi nie odpowiedział

iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Moje okna wołają o pomstę do nieba. Myte jakoś na wiosnę. Teraz po remoncie i cyklinowaniu na pewno trzeba będzie umyć. Ale ja osobiście nie zamierzam, mam to gdzieś. Prawdopodobnie kimś się wyręczę

ja to zawsze mężowi jęczę, że brudne, że wysoko, że mam lęk wysokości itp po jakiś trzech miesiącach mięknie i myje
no ale oczywiście nie tak dokładnie jak ja bym to zrobiła gdybym miała chęć hahaha
mysza1975, ania.g, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:może się wycofać..albo co?
no ten numer to raczej Ci nie przejdzie ;-)moim skromnym zdaniem oczywiście
ale do odważnych świat należy...... 
a w ogóle to nie strasz...bo ja usiłuję zajść co prawda jak na razie nieudolnie ale starania i próby trwają no i jeszcze się rozmyślę
Mega, mysza1975, Bozia3, Żanet, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Dziewczyny, planujecie swoje maluch zapisać na basen?
mój kolega chodził ze swoim synkiem na basen, maluch był jeszcze, specjalna nieprzemakalna pielucha i inne gadżety
czy się nauczył pływać nie pamiętam, bo to było już kilka lat temu, ale fajnie było patrzeć na starego jak gęba mu się śmieje od ucha do ucha i słuchać tych jego basenowych opowieści i obserwować jak nawiązuje się między nimi taka fajna męska więź
mysza1975, caffe, samira, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
SprytnieBeatka.jk wrote:ja to zawsze mężowi jęczę, że brudne, że wysoko, że mam lęk wysokości itp po jakiś trzech miesiącach mięknie i myje
no ale oczywiście nie tak dokładnie jak ja bym to zrobiła gdybym miała chęć hahaha
Beatka.jk lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Beatka.jk wrote:Kobitki, a ja mam takie pytanie z dup...

czy jest możliwe żeby rezerwa jajnikowa wzrosła? tak po prostu
Rezerwa jajnikowa niestety nie wzrasta nam ale z kazdym kolejnym rokiem ubywa,,Rodzimy sie juz z dana rezerwa jajeczek , ktore wytwarzaja sie juz w zyciu plodowym
iwcia77 lubi tę wiadomość

-
hejak,bylysmy w Russels Hall Dudley bo tu najblizej,dzis juz jest lepiej krwawienie ustalo,rano miala jeszcze troche bole brzucha,ale popoludniu pierwsze spotkanie z polozna,ktora byla bardzo mila i pocieszajaca,a takze przepraszajaca za angielska sluzbe zdrowia,no ale tak tu jest..,zobaczymy co jutro usg pokaze,modle sie zeby wszystko ok bylo,ona jak juz dzis dostala karte ciazy,to jest taka wniebowzietai podekscytowana ze szok.a u mnie wciaz niska temp,to chyba owulki jednak niebylo chociaz test pokazywal dwa dni i wczoraj tak bol kilka godzin jajnikowy,wiec juz niewiem co to bylo,narazie chyba musze skupic sie na mlodej,a u nas jak bedzie to bedzie...dzieki za slowa wsparcia kobietki,przekazalam jej , otworzyla sobie konto na bellybestfriendBursztyn wrote:trzymam kciuki za Twoja corke
W ktorym szpitalu byliscie?
Sabina, mysza1975, ania.g, Żanet, mandragora, caffe, samira, iwcia77, Bursztyn, Dorka1979, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój Ł dzisiaj stwierdził, że fajnie by było jak bym jeszcze trochę ponosiła dziecko np.: tak z rok, ale zaraz potem sie poprawił i powiedział, jak tak na Ciebie patrzę, to coś mi sie wydaje, że dziś w nocy - najdalej jutro pojedziemy do szpitala... Ech
ania.g, Sabina, mysza1975, Parka, samira, iwcia77, Bursztyn, Bozia3, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość
-
No to zobaczymy jaki z Twojego Ł prorok będzieŻanet wrote:Mój Ł dzisiaj stwierdził, że fajnie by było jak bym jeszcze trochę ponosiła dziecko np.: tak z rok, ale zaraz potem sie poprawił i powiedział, jak tak na Ciebie patrzę, to coś mi sie wydaje, że dziś w nocy - najdalej jutro pojedziemy do szpitala... Ech
Sabina, Żanet, mysza1975, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyPo pierwsze takiego avataru żadna z nas nie ma i nie miałaania.g wrote:Sabinka za Dore teraz robisz;)

Po drugie Mała ją lubi
Lubi wiele bajkowych postaci, ale ją chyba najbardziej 
A co do okien - to ja umyłam wszystkie, jak tylko zaczął mi się urlop
Łącznie ze zmianą firanek
Żanet, mysza1975, kapturnica, ania.g, Parka, samira, iwcia77, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH