35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam
Ją znowu tkwie pod przedszkolemznowu staruszek nie chce odpalic. Ale jak tylko wystygnie jadę z nim do innego mechanika, który zdiagnozowania nas przez telefon. Oby trafnie, bo wczoraj sąsiad nic mi nie pomógł
EwaT, Beatka.jk, Mega, malgos741, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam
Ją znowu tkwie pod przedszkolemznowu staruszek nie chce odpalic. Ale jak tylko wystygnie jadę z nim do innego mechanika, który zdiagnozowania nas przez telefon. Oby trafnie, bo wczoraj sąsiad nic mi nie pomógł
diagnoza przez tel.? ;-)niezły jest, mechanik wróżka ze szklana kulą ;-)no ja do swojego to muszę zawsze podjechać - następnym razem pogadam z nim, co on sobie myśliSabina, ania.g, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Czesc Babki
My juz w Jastrzebiej Gorze, dzis zerwalam sie za 5 szosta i wyciagnelam M na spacer nad morze, a potem poczekalismy az otworza piekarnie, wypilismy po kawce i zjedlismy jagodzianke - jest super! To jest smak zycia.
Brzuch mi rosnie jak oszalaly, na szczescie na razie nie rozlewa sie po bokach, tylko jest pilkowaty i mam nadzieje, ze taki pozostanie.
Wybieramy sie do Leby na wydmy, a dzien zapowiada sie pieknie. No i polmetek ciazy za pasem. Sciskam Was!
Beatka.jk, ania.g, EwaT, Bozia3, Sabina, Mega, Lucky, Żanet, Pusurek, Viv78, Alis, Bursztyn, caffe, inessa, Dorka1979, samira, malgos741, moremi, Parka, gosia7122, macduska, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No co tu kumac..Pcos bym podejrzewala z takim wynikiem v
Akurat jesli rezerwa jest na takim poziomie jajek Ci wystarczy na dlugie lata..
A co do rezerwy to bywaja na jej temat rozne opinie, ze nie do konca oddaje fakty..Duzo kobiet z bardzo niska rezerwa daje sie ladnie stymulowac i ma zdrowe dzieci.A czasem kobiety z wysoka rezerwa maja niepelnowartosciowe komorki jajowe..A to ,ze wyniki wychodza rozne to juz widzialam nie raz.Nie sugerowala bym sie nim za bardzo oprocZ tego ,ze czas Cie az tak strasznie nie goni...
a no dziękii żadne PCOS
na szczęście nie mam i nie zamierzam mieć ;-)ech... tak sobie rozkminiam, bo z tych pożal się boże wyników rezerwa jest dość wysoka, do tego te moje komórki są ładne, stymulować nie trzeba bo sama sobie ogarniam no po prostu tylko zachodzić i rodzić
zaraz po unormowaniu TSH i Prolaktyny oczywiście....no dobra kończę to marudzenie i mimo wprost fantastycznej ;-( pogody za oknem lecę do dentysty sadysty
a raczej do ortodonty będzie trochę milej ale równie drogo
kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Czesc Babki
My juz w Jastrzebiej Gorze, dzis zerwalam sie za 5 szosta i wyciagnelam M na spacer nad morze, a potem poczekalismy az otworza piekarnie, wypilismy po kawce i zjedlismy jagodzianke - jest super! To jest smak zycia.
Brzuch mi rosnie jak oszalaly, na szczescie na razie nie rozlewa sie po bokach, tylko jest pilkowaty i mam nadzieje, ze taki pozostanie.
Wybieramy sie do Leby na wydmy, a dzien zapowiada sie pieknie. No i polmetek ciazy za pasem. Sciskam Was!
żyć nie umieraćmiłego odpoczynku
Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wypoczywaj, aktualizacje zdjecia brzuszka z twixami poproszę
Nie dane było mi pospać bo zadzwonił kurier ze ma przesyłkę, zamówione książki do szkoły przyszły. Poza tym moja teściowa to sie tak trzaska po kuchni jakby specjalnie... Diabeł nie człowiek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 09:53
Simba, kapturnica, Bursztyn, inessa, Dorka1979, Beatka.jk, Parka, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Dzień dobry. Szara rzeczywistość. Szkoła, praca, podobno wakacje jakieś były?
AsiaPoli, całe szczęście ze wszystko dobrze.
Żanet, następna relacja z porodu chyba Twoja
Parka na razie relacji z porodu nie ma, jestem jeszcze w dwupaku, ale mam inne spostrzeżenia i takie ciche marzenia:
O czy marzy kobieta na końcówce ciąży?
- że te rozpłaszczone spuchnięte stopy, które bolą jak tylko na nie stajesz zmieszczą się w te cudowne buty, zwane szpilkami, na których śmigałaś jeszcze do niedawna i naprawdę są Twoje a nie szafy na wieczność...
- że odzyskasz smukłą dłoń i włożysz te śliczne cudowne pierścioneczki, które zalegają po rożnego rodzaju puzderkach...
- że Twój wymarzony zegarek CK zmieści się na nadgarstek bez dorabiania kolejnej dziurki w pasku...
- że Twój płaski brzuszek, z którego byłaś taka dumna odzyska swój kształt i będziesz mogła na siebie patrzeć z profilu i nie będzie tam wielgachnego arbuza...
- że piersi, których zazdrościły Ci wszystkie koleżanki, będą z powrotem Twoje, a te wielgachne balony odejdą w zapomnienie, po wymemłaniu ich przez małego ssaka na każde żądanie...
- marzę o tym, aby się wyspać, tak od przyłożenia głowy do poduszki do wstania rano w takiej samej pozycji, bez żadnych przerw na przewracanie się na bok, bolących bioder, pilnowania, że ma się spać na lewym boku, siku, skurczy łydek i innych tego typu atrakcji...
Krótko mówiąc mam nadzieję, na odzyskanie siebie, bo inaczej chuj ze mnie a nie matka będzie...
Miłego Dnia dla Staraczek, jeszcze możecie sie rozmyślić
Żartowałam życzę Wam zielonej fali
Simba, Sabina, ania.g, Mega, Bursztyn, Dorka1979, Bozia3, samira, Beatka.jk, Parka, gosia7122, monia 70, mysza1975, iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Czesc Babki
Simba ślicznie wyglądasz, drugi trymestr dodaje energii, miłego urlopowania nad polskim morzemWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 10:10
Bozia3, Simba, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beatka.jk wrote:a no dzięki
i żadne PCOS
na szczęście nie mam i nie zamierzam mieć ;-)ech... tak sobie rozkminiam, bo z tych pożal się boże wyników rezerwa jest dość wysoka, do tego te moje komórki są ładne, stymulować nie trzeba bo sama sobie ogarniam no po prostu tylko zachodzić i rodzić
zaraz po unormowaniu TSH i Prolaktyny oczywiście....no dobra kończę to marudzenie i mimo wprost fantastycznej ;-( pogody za oknem lecę do dentysty sadysty
a raczej do ortodonty będzie trochę milej ale równie drogo
Moj syn gore juz nosi , w pazdzierniku zakladamy dol ..Szarpnie znow kieszonka..Ale te gorne co ma od kwietnia to efekt super Jego problemem sa krzywo wyrosniete kly zarowno na gorze jak i na dole...Gora sie bardzo szybko ladnie wyprostowala..Takze nie zal kasy jesli efekt jest.
Super ,ze nie masz pcos..Ja mam heheh plus hashi z niedoczynnoscia oraz jak ostatnio wyszlo hieperprolaktynemia czynnosciowa..PELNY FULL PAKIET
Dodatkowo cierpie na ciagly brak malza Wiec starania u mnie takie na pol gwizdka...
Moze do men... zajdeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 10:39
Sabina, Beatka.jk, ania.g, Parka lubią tę wiadomość