X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jezdem i ja. ;) Jeno pochlonieta ;) Jakos nie chcialam tu etosem matki epatowac, bo faktycznie forum robi sie macierzynskie w polowie, wiec sobie tylko czytalam.
    Adas wychodzi na ludzi, zdazylo mu sie przespac 3 godziny w nocy ( co prawda tylko raz, ale wzbudzilo to w nas nadzieje na lepsze jutro ;) ). W dzien nie sypia, chyba, ze jest w wozku na spacerze. Postanowilam wiec nie byc stara ciotka ( pozdrawiam Bozie ) i kupilismy bujaczek z wibra i sercem matki. ;) :P Pare chwil snu w ciagu dnia jest warte kazdej ceny i wyrzeczenia sie swoich zasad. ;) :P Bujaczek dzis przyjezdza, zdam relacje jak dziala.
    hehehehe, mój w bujaczku zasnął tylko raz hahaha, ale ważne, ze masz nadzieję na lepsze jutro ;)

Mega, Simba, Bursztyn, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    hehehehe, mój w bujaczku zasnął tylko raz hahaha, ale ważne, ze masz nadzieję na lepsze jutro ;)
    Dzieki za pocieche caffe :P

caffe, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki,

Ja tylko na chwilke zerkam z biura ;)

Dayneris Witaj !!!
    Czy robilas juz jakies badania w kierunku plodnosci ?

Mam takie pytanie : od kiedy pamietam, zawsze bolaly mnie piersi przed miesiaczka. Nawet mocno. Od kiedy usunieto mi ciaze laparoskopowo (CP) moj cykl wrocil do normy. Owulcja chyba jest bo wszystko na to wskazuje, dlugosc cyklu rowniez unormowala sie bardzo szybko ale od tej pory nie czuje zadnego bolu piersi. tak sie zastanawiam czy to moze byc problem z progesteronem.
    Czy ktoras z Was ma natchnienie zeby cos zasugerowac ?

Milego popoludnia :)

Simba, Sabina, ania.g, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzieki za pocieche caffe :P
    spoko ;)

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Pusurek! Widzę ze olalas moje własne, osobiste pytanie do ciebie związane z Chodakowska! Foch! Ale wybaczam ci bos matka i do tego karmiąca ;)

Ps
    To jakie proste ćwiczenia na brzuch polecasz z Chodakowska dla początkujących? Obiecałam sobie zacząć ćwiczyć od poniedziałku... ;)

kapturnica, Pusurek, samira, malgos741, Sabina, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Hej babeczki,

Ja tylko na chwilke zerkam z biura ;)

Dayneris Witaj !!!
    Czy robilas juz jakies badania w kierunku plodnosci ?

Mam takie pytanie : od kiedy pamietam, zawsze bolaly mnie piersi przed miesiaczka. Nawet mocno. Od kiedy usunieto mi ciaze laparoskopowo (CP) moj cykl wrocil do normy. Owulcja chyba jest bo wszystko na to wskazuje, dlugosc cyklu rowniez unormowala sie bardzo szybko ale od tej pory nie czuje zadnego bolu piersi. tak sie zastanawiam czy to moze byc problem z progesteronem.
    Czy ktoras z Was ma natchnienie zeby cos zasugerowac ?

Milego popoludnia :)

Wydaje mi sie ze trzeba by było zbadać poziom progesteronu u ciebie zeby to dokładnie wiedzieć

EwaT, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Wydaje mi sie ze trzeba by było zbadać poziom progesteronu u ciebie zeby to dokładnie wiedzieć

bingo! ;)

Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Beatka.jk Koleżanka

Wysłany: 2 września 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Simba wypoczywaj, aktualizacje zdjecia brzuszka z twixami poproszę ;)
    Nie dane było mi pospać bo zadzwonił kurier ze ma przesyłkę, zamówione książki do szkoły przyszły. Poza tym moja teściowa to sie tak trzaska po kuchni jakby specjalnie... Diabeł nie człowiek...
    mamusia? ;-) to na pewno dla Twojego dobra ;-)

EwaT, caffe, Mega, Sabina, Bursztyn, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ooo Pusurek! Widzę ze olalas moje własne, osobiste pytanie do ciebie związane z Chodakowska! Foch! Ale wybaczam ci bos matka i do tego karmiąca ;)

Ps
    To jakie proste ćwiczenia na brzuch polecasz z Chodakowska dla początkujących? Obiecałam sobie zacząć ćwiczyć od poniedziałku... ;)
    Sorki, musialam nie doczytac, bo przeciez nie jest mozliwe, zebym nie odpowiedziala na cos, co dotyczy guru. ;)
    Chodakowska ma raczej cale sety cwiczen, nie rozgranicza obszarow ciala, kazde cwiczenie angazuje cale cialo i to jest super. Polecam skalpel 2, ale widze, ze go chyba nie ma w sieci ( ew. chomik ).
    Sa dosc nowe treningi z Detocell Academy na YT, ten jest fajny na poslady i uda ( brzuch oczywiscie tez ), ale nie wyglada na trening dla poczatkujacych.
    https://www.youtube.com/watch?v=gwo2G_RnC78

Fajne treningi z duza iloscia na brzuch to speed efect i turbo power ( na plytach, ale moze gdzies na chomiku znajdziesz )

A dla poczatkujacych niezawodny skalpel ( https://www.youtube.com/watch?v=5BzcqxRvusE ), cwiczenia na brzuch sa na koncu, ale warto zrobic caly trening.
    Mozemy sie umowic na wspolny trening, ja od poniedzialku tez zaczynam cwiczyc. Niech moc bedzie z nami! ;)

Mega, malgos741, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Beatka.jk Koleżanka

Wysłany: 2 września 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    We Wroclawiu, czyli u siebie. No i życzliwi lekarze też się liczą.
    będzie dobrze :-) kompetentni i życzliwi to duży sukces ! człowiek od razu inaczej się czuje jak znajdą dla pacjenta trochę czasu, okażą zainteresowanie, wytłumaczą....niby oczywiste a jednak raczej rzadko spotykane

inessa, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Beatka.jk Koleżanka

Wysłany: 2 września 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Parka na razie relacji z porodu nie ma, jestem jeszcze w dwupaku, ale mam inne spostrzeżenia i takie ciche marzenia:
    O czy marzy kobieta na końcówce ciąży?
    - że te rozpłaszczone spuchnięte stopy, które bolą jak tylko na nie stajesz zmieszczą się w te cudowne buty, zwane szpilkami, na których śmigałaś jeszcze do niedawna i naprawdę są Twoje a nie szafy na wieczność...
    - że odzyskasz smukłą dłoń i włożysz te śliczne cudowne pierścioneczki, które zalegają po rożnego rodzaju puzderkach...
    - że Twój wymarzony zegarek CK zmieści się na nadgarstek bez dorabiania kolejnej dziurki w pasku...
    - że Twój płaski brzuszek, z którego byłaś taka dumna odzyska swój kształt i będziesz mogła na siebie patrzeć z profilu i nie będzie tam wielgachnego arbuza...
    - że piersi, których zazdrościły Ci wszystkie koleżanki, będą z powrotem Twoje, a te wielgachne balony odejdą w zapomnienie, po wymemłaniu ich przez małego ssaka na każde żądanie...
    - marzę o tym, aby się wyspać, tak od przyłożenia głowy do poduszki do wstania rano w takiej samej pozycji, bez żadnych przerw na przewracanie się na bok, bolących bioder, pilnowania, że ma się spać na lewym boku, siku, skurczy łydek i innych tego typu atrakcji...
    Krótko mówiąc mam nadzieję, na odzyskanie siebie, bo inaczej chuj ze mnie a nie matka będzie...
    Miłego Dnia dla Staraczek, jeszcze możecie sie rozmyślić :)
    Żartowałam życzę Wam zielonej fali ;)

to ja się jeszcze zastanowię...hm może starego namówię żeby zaszedł i urodził ;-) w końcu brzuch ma jakby już był...więc nie powinien mi marudzić, że z profilu się oglądać nie może i że koszule są ciasne bo i tak są ;-) a w szpilkach nie chodzi, więc żalu miał nie będzie ;-)

Żanet, inessa, Mega, Bursztyn, Parka, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku, mój Mały jak nie chciał dzisiaj spać to mu powiedziałam, ze jeśli zaśnie to mu tata coś kupi :P no i zasnął :)

Tata jeszcze o tym nie wie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 15:10

Pusurek, samira, Żanet, Sabina, inessa, Mega, malgos741, moremi, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Pusurku, mój Mały jak nie chciał dzisiaj spać to mu powiedziałam, ze jeśli zaśnie to mu tata coś kupi :P no i zasnął :)
    Dobre dobre! ;)
    Ale w ten sposob to mozna pojsc z torbami. Za rok bedzie chcial ajfona za ladne pojscie spac. ;) :P

caffe, samira, kapturnica, inessa, Mega, Sabina, moremi, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dobre dobre! ;)
    Ale w ten sposob to mozna pojsc z torbami. Za rok bedzie chcial ajfona za ladne pojscie spac. ;) :P
    Za rok będę musiała uważać na słowa bo mi się tatuś może odwdzięczyć tym samym :P

Pusurek, inessa, moremi, mysza1975, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Beatka.jk Koleżanka

Wysłany: 2 września 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Mowisz masz ;)
    śliczny brzunio :-)

caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatka.jk wrote:
    śliczny brzunio :-)
    No własnie Simba, czego się najadłaś? ;)

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, dzieki Mega za odpowiedz ! Masz racje, mysle, ze to sie wyjasni i tak niedlugo. Podejrzewam, ze w ramach IVF przebadaja mi wszystki hormony ;)

Dobra, zmykam. Nadrobie was wieczorkiem :)

Mega, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatka.jk wrote:
    to ja się jeszcze zastanowię...hm może starego namówię żeby zaszedł i urodził ;-) w końcu brzuch ma jakby już był...więc nie powinien mi marudzić, że z profilu się oglądać nie może i że koszule są ciasne bo i tak są ;-) a w szpilkach nie chodzi, więc żalu miał nie będzie ;-)

Oj jeżeli ma naturalne warunki, to namawiaj :)

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur podobny do cie jak w pysk strzelił

Pusurek, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Pusur podobny do cie jak w pysk strzelił
    A wszyscy mowia, ze do łojca. ;) Ale mam nadzieje, ze tez ze mnie cos bedzie mial. ;)

moremi, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 4275 4276 4277 4278 4279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ