35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Jezdem i ja.
Jeno pochlonieta
Jakos nie chcialam tu etosem matki epatowac, bo faktycznie forum robi sie macierzynskie w polowie, wiec sobie tylko czytalam.
Adas wychodzi na ludzi, zdazylo mu sie przespac 3 godziny w nocy ( co prawda tylko raz, ale wzbudzilo to w nas nadzieje na lepsze jutro). W dzien nie sypia, chyba, ze jest w wozku na spacerze. Postanowilam wiec nie byc stara ciotka ( pozdrawiam Bozie ) i kupilismy bujaczek z wibra i sercem matki.
Pare chwil snu w ciagu dnia jest warte kazdej ceny i wyrzeczenia sie swoich zasad.
Bujaczek dzis przyjezdza, zdam relacje jak dziala.
Mega, Simba, Bursztyn, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej babeczki,
Ja tylko na chwilke zerkam z biura
Dayneris Witaj !!!
Czy robilas juz jakies badania w kierunku plodnosci ?
Mam takie pytanie : od kiedy pamietam, zawsze bolaly mnie piersi przed miesiaczka. Nawet mocno. Od kiedy usunieto mi ciaze laparoskopowo (CP) moj cykl wrocil do normy. Owulcja chyba jest bo wszystko na to wskazuje, dlugosc cyklu rowniez unormowala sie bardzo szybko ale od tej pory nie czuje zadnego bolu piersi. tak sie zastanawiam czy to moze byc problem z progesteronem.
Czy ktoras z Was ma natchnienie zeby cos zasugerowac ?
Milego popoludniaSimba, Sabina, ania.g, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ooo Pusurek! Widzę ze olalas moje własne, osobiste pytanie do ciebie związane z Chodakowska! Foch! Ale wybaczam ci bos matka i do tego karmiąca
Ps
To jakie proste ćwiczenia na brzuch polecasz z Chodakowska dla początkujących? Obiecałam sobie zacząć ćwiczyć od poniedziałku...kapturnica, Pusurek, samira, malgos741, Sabina, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Hej babeczki,
Ja tylko na chwilke zerkam z biura
Dayneris Witaj !!!
Czy robilas juz jakies badania w kierunku plodnosci ?
Mam takie pytanie : od kiedy pamietam, zawsze bolaly mnie piersi przed miesiaczka. Nawet mocno. Od kiedy usunieto mi ciaze laparoskopowo (CP) moj cykl wrocil do normy. Owulcja chyba jest bo wszystko na to wskazuje, dlugosc cyklu rowniez unormowala sie bardzo szybko ale od tej pory nie czuje zadnego bolu piersi. tak sie zastanawiam czy to moze byc problem z progesteronem.
Czy ktoras z Was ma natchnienie zeby cos zasugerowac ?
Milego popoludnia
Wydaje mi sie ze trzeba by było zbadać poziom progesteronu u ciebie zeby to dokładnie wiedzieć
EwaT, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Simba wypoczywaj, aktualizacje zdjecia brzuszka z twixami poproszę
Nie dane było mi pospać bo zadzwonił kurier ze ma przesyłkę, zamówione książki do szkoły przyszły. Poza tym moja teściowa to sie tak trzaska po kuchni jakby specjalnie... Diabeł nie człowiek...to na pewno dla Twojego dobra
EwaT, caffe, Mega, Sabina, Bursztyn, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Ooo Pusurek! Widzę ze olalas moje własne, osobiste pytanie do ciebie związane z Chodakowska! Foch! Ale wybaczam ci bos matka i do tego karmiąca
Ps
To jakie proste ćwiczenia na brzuch polecasz z Chodakowska dla początkujących? Obiecałam sobie zacząć ćwiczyć od poniedziałku...
Chodakowska ma raczej cale sety cwiczen, nie rozgranicza obszarow ciala, kazde cwiczenie angazuje cale cialo i to jest super. Polecam skalpel 2, ale widze, ze go chyba nie ma w sieci ( ew. chomik ).
Sa dosc nowe treningi z Detocell Academy na YT, ten jest fajny na poslady i uda ( brzuch oczywiscie tez ), ale nie wyglada na trening dla poczatkujacych.
https://www.youtube.com/watch?v=gwo2G_RnC78
Fajne treningi z duza iloscia na brzuch to speed efect i turbo power ( na plytach, ale moze gdzies na chomiku znajdziesz )
A dla poczatkujacych niezawodny skalpel ( https://www.youtube.com/watch?v=5BzcqxRvusE ), cwiczenia na brzuch sa na koncu, ale warto zrobic caly trening.
Mozemy sie umowic na wspolny trening, ja od poniedzialku tez zaczynam cwiczyc. Niech moc bedzie z nami!Mega, malgos741, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:We Wroclawiu, czyli u siebie. No i życzliwi lekarze też się liczą.
kompetentni i życzliwi to duży sukces ! człowiek od razu inaczej się czuje jak znajdą dla pacjenta trochę czasu, okażą zainteresowanie, wytłumaczą....niby oczywiste a jednak raczej rzadko spotykane
inessa, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:Parka na razie relacji z porodu nie ma, jestem jeszcze w dwupaku, ale mam inne spostrzeżenia i takie ciche marzenia:
O czy marzy kobieta na końcówce ciąży?
- że te rozpłaszczone spuchnięte stopy, które bolą jak tylko na nie stajesz zmieszczą się w te cudowne buty, zwane szpilkami, na których śmigałaś jeszcze do niedawna i naprawdę są Twoje a nie szafy na wieczność...
- że odzyskasz smukłą dłoń i włożysz te śliczne cudowne pierścioneczki, które zalegają po rożnego rodzaju puzderkach...
- że Twój wymarzony zegarek CK zmieści się na nadgarstek bez dorabiania kolejnej dziurki w pasku...
- że Twój płaski brzuszek, z którego byłaś taka dumna odzyska swój kształt i będziesz mogła na siebie patrzeć z profilu i nie będzie tam wielgachnego arbuza...
- że piersi, których zazdrościły Ci wszystkie koleżanki, będą z powrotem Twoje, a te wielgachne balony odejdą w zapomnienie, po wymemłaniu ich przez małego ssaka na każde żądanie...
- marzę o tym, aby się wyspać, tak od przyłożenia głowy do poduszki do wstania rano w takiej samej pozycji, bez żadnych przerw na przewracanie się na bok, bolących bioder, pilnowania, że ma się spać na lewym boku, siku, skurczy łydek i innych tego typu atrakcji...
Krótko mówiąc mam nadzieję, na odzyskanie siebie, bo inaczej chuj ze mnie a nie matka będzie...
Miłego Dnia dla Staraczek, jeszcze możecie sie rozmyślić
Żartowałam życzę Wam zielonej fali
to ja się jeszcze zastanowię...hm może starego namówię żeby zaszedł i urodziłw końcu brzuch ma jakby już był...więc nie powinien mi marudzić, że z profilu się oglądać nie może i że koszule są ciasne bo i tak są
a w szpilkach nie chodzi, więc żalu miał nie będzie
Żanet, inessa, Mega, Bursztyn, Parka, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurku, mój Mały jak nie chciał dzisiaj spać to mu powiedziałam, ze jeśli zaśnie to mu tata coś kupi
no i zasnął
Tata jeszcze o tym nie wieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 15:10
Pusurek, samira, Żanet, Sabina, inessa, Mega, malgos741, moremi, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Pusurku, mój Mały jak nie chciał dzisiaj spać to mu powiedziałam, ze jeśli zaśnie to mu tata coś kupi
no i zasnął
Ale w ten sposob to mozna pojsc z torbami. Za rok bedzie chcial ajfona za ladne pojscie spac.caffe, samira, kapturnica, inessa, Mega, Sabina, moremi, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dobre dobre!
Ale w ten sposob to mozna pojsc z torbami. Za rok bedzie chcial ajfona za ladne pojscie spac.Pusurek, inessa, moremi, mysza1975, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Beatka.jk wrote:to ja się jeszcze zastanowię...hm może starego namówię żeby zaszedł i urodził
w końcu brzuch ma jakby już był...więc nie powinien mi marudzić, że z profilu się oglądać nie może i że koszule są ciasne bo i tak są
a w szpilkach nie chodzi, więc żalu miał nie będzie
Oj jeżeli ma naturalne warunki, to namawiajmysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny