35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Po pierwsze takiego avataru żadna z nas nie ma i nie miała
Po drugie Mała ją lubiLubi wiele bajkowych postaci, ale ją chyba najbardziej
A co do okien - to ja umyłam wszystkie, jak tylko zaczął mi się urlopŁącznie ze zmianą firanek
Sabina, samira, mysza1975, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyEwaT wrote:tak już mam, jak widze kropki na oknach to mam wrażenie że całe mieszkanie jest brudne, bardzo lubie czyste szyby
I żyje się łatwiej
Ewa jesteś hardkorem
mysza1975, Alis, Dorka1979, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:To ja musiałabym do awataru wstawić konika pony albo coś z monster szajs
Której osobiście nie trawię
Wolałabym kota Filemona
ania.g, samira, mysza1975, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Rezerwa jajnikowa niestety nie wzrasta nam ale z kazdym kolejnym rokiem ubywa,,Rodzimy sie juz z dana rezerwa jajeczek , ktore wytwarzaja sie juz w zyciu plodowym
ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:hejak,bylysmy w Russels Hall Dudley bo tu najblizej,dzis juz jest lepiej krwawienie ustalo,rano miala jeszcze troche bole brzucha,ale popoludniu pierwsze spotkanie z polozna,ktora byla bardzo mila i pocieszajaca,a takze przepraszajaca za angielska sluzbe zdrowia,no ale tak tu jest..,zobaczymy co jutro usg pokaze,modle sie zeby wszystko ok bylo,ona jak juz dzis dostala karte ciazy,to jest taka wniebowzietai podekscytowana ze szok.a u mnie wciaz niska temp,to chyba owulki jednak niebylo chociaz test pokazywal dwa dni i wczoraj tak bol kilka godzin jajnikowy,wiec juz niewiem co to bylo,narazie chyba musze skupic sie na mlodej,a u nas jak bedzie to bedzie...dzieki za slowa wsparcia kobietki,przekazalam jej , otworzyla sobie konto na bellybestfriend
tego jeszcze chyba nie bylo
nadal trzymam za nia kciukiSabina, ania.g, Simba, malgos741, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Hah zeby moj chcial obiady w szkole jesc miala bym luzik
A tak pochodzil kilka miesiecy pare lat temu i bylo stanowcze nie, ze zarcie ohydne..To gotuje w domu..
Oczywiście witam się w nocy.Mega, Bozia3, Żanet, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:nasze zaduszki to też pogański obyczaj ...
a tam przynajmniej se dyni pojesz...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Bogu dzięki mam rolety, a poza tym przez firanki kropki słabo widać
I żyje się łatwiej
Ewa jesteś hardkorem
ania.g, Sabina, Żanet, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Beatka.jk wrote:Zapytalam bo robiłam to badanie 2 razy w ciągu jakiś 9 mies., oba w tym samym miejscu, ten sam aparat i wynik pierwszego robionego w ubiegłym roku 2,7 a wynik drugiego z lipca br 3,5. Nie kumam...
No co tu kumac..Pcos bym podejrzewala z takim wynikiem v
Akurat jesli rezerwa jest na takim poziomie jajek Ci wystarczy na dlugie lata..
A co do rezerwy to bywaja na jej temat rozne opinie, ze nie do konca oddaje fakty..Duzo kobiet z bardzo niska rezerwa daje sie ladnie stymulowac i ma zdrowe dzieci.A czasem kobiety z wysoka rezerwa maja niepelnowartosciowe komorki jajowe..A to ,ze wyniki wychodza rozne to juz widzialam nie raz.Nie sugerowala bym sie nim za bardzo oprocZ tego ,ze czas Cie az tak strasznie nie goni...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 07:05
Sabina, Beatka.jk, Bursztyn, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:No to ja dziś od syna usłyszałam komentarz gdy zapytałam czy chce na obiady w szkole chodzić: a po co jak w domu mam takie pyszne. Aż mi się buźka uśmiechnęła gdy to usłyszałam.
Oczywiście witam się w nocy.Żanet, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość