X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ja myje okna co dwa tygodnie a kuchenne co tydzien

Nudzi Ci się?

Sabina, iwcia77, Beatka.jk, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardziej od mycia okien nie znoszę mycia lodówki i zamrażarki brrrr

mysza1975, iwcia77, Beatka.jk, moremi lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, litości!

mysza1975, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Po pierwsze takiego avataru żadna z nas nie ma i nie miała ;)
    Po drugie Mała ją lubi ;) Lubi wiele bajkowych postaci, ale ją chyba najbardziej :)

A co do okien - to ja umyłam wszystkie, jak tylko zaczął mi się urlop :) Łącznie ze zmianą firanek ;)
    To ja musiałabym do awataru wstawić konika pony albo coś z monster szajs ;)

Sabina, samira, mysza1975, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak już mam, jak widze kropki na oknach to mam wrażenie że całe mieszkanie jest brudne, bardzo lubie czyste szyby

kapturnica, samira, mysza1975, iwcia77, Sabina, Beatka.jk, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    tak już mam, jak widze kropki na oknach to mam wrażenie że całe mieszkanie jest brudne, bardzo lubie czyste szyby
    Bogu dzięki mam rolety, a poza tym przez firanki kropki słabo widać ;) I żyje się łatwiej :) Ewa jesteś hardkorem :)

mysza1975, Alis, Dorka1979, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    To ja musiałabym do awataru wstawić konika pony albo coś z monster szajs ;)
    Moja ostatnio nagle zaczęła zwracać uwag na księżniczki, więc za jakiś czas pewnie wstawię Barbie ;) Której osobiście nie trawię ;) Wolałabym kota Filemona :)

ania.g, samira, mysza1975, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Beatka.jk Koleżanka

Wysłany: 1 września 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Rezerwa jajnikowa niestety nie wzrasta nam ale z kazdym kolejnym rokiem ubywa,,Rodzimy sie juz z dana rezerwa jajeczek , ktore wytwarzaja sie juz w zyciu plodowym
    Zapytalam bo robiłam to badanie 2 razy w ciągu jakiś 9 mies., oba w tym samym miejscu, ten sam aparat i wynik pierwszego robionego w ubiegłym roku 2,7 a wynik drugiego z lipca br 3,5. Nie kumam...

ania.g, moremi lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Bogu dzięki mam rolety, a poza tym przez firanki kropki słabo widać ;) I żyje się łatwiej :) Ewa jesteś hardkorem :)

Ja też zakładam gęste firanki i mam gdzieś kropki.

Sabina, Beatka.jk lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kładę się spać. Jakaś zmordowana dziś jestem. Chyba nicnierobieniem.
    Dobranoc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 22:34

ania.g, Beatka.jk, iwcia77, Żanet, Dorka1979, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• Beatka.jk Koleżanka

Wysłany: 1 września 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc kobitki

Dorka1979, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    hejak,bylysmy w Russels Hall Dudley bo tu najblizej,dzis juz jest lepiej krwawienie ustalo,rano miala jeszcze troche bole brzucha,ale popoludniu pierwsze spotkanie z polozna,ktora byla bardzo mila i pocieszajaca,a takze przepraszajaca za angielska sluzbe zdrowia,no ale tak tu jest..,zobaczymy co jutro usg pokaze,modle sie zeby wszystko ok bylo,ona jak juz dzis dostala karte ciazy,to jest taka wniebowzietai podekscytowana ze szok.a u mnie wciaz niska temp,to chyba owulki jednak niebylo chociaz test pokazywal dwa dni i wczoraj tak bol kilka godzin jajnikowy,wiec juz niewiem co to bylo,narazie chyba musze skupic sie na mlodej,a u nas jak bedzie to bedzie...dzieki za slowa wsparcia kobietki,przekazalam jej , otworzyla sobie konto na bellybestfriend :)
    matka i corka na jednym ovufriend :) tego jeszcze chyba nie bylo ;)
    nadal trzymam za nia kciuki :)

Sabina, ania.g, Simba, malgos741, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ja myje okna co dwa tygodnie a kuchenne co tydzien
    Andrzej, teraz przyje....es extremalnie :)

Mega, Dorka1979, Sabina, EwaT, Simba, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Hah zeby moj chcial obiady w szkole jesc miala bym luzik :(
    A tak pochodzil kilka miesiecy pare lat temu i bylo stanowcze nie, ze zarcie ohydne..To gotuje w domu..
    No to ja dziś od syna usłyszałam komentarz gdy zapytałam czy chce na obiady w szkole chodzić: a po co jak w domu mam takie pyszne. Aż mi się buźka uśmiechnęła gdy to usłyszałam.
    Oczywiście witam się w nocy.

Mega, Bozia3, Żanet, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nasze zaduszki to też pogański obyczaj ...:) a tam przynajmniej se dyni pojesz...;)
    U nas na wsi rozkręca się Halloween. Moje dzieciaki zaczęły chodzić po domach i mówić cukierek albo psikus, zaraz po nich inne zaczęły też chodzić, my zaopatrujemy się w stertę cukierków aby było czym częstość a w zeszłym roku M wydrążył dynię i postawiliśmy ze swieczką na oknie

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 00:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dzizass Ewka zlituj sie, też masz adhd?
    Gdyby miała tyle okien co ja to też by sobie dała na luz tak jak my ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 00:51

mysza1975 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    To ja bym musiała kilka razy dziennie myć bo w salonie mam dwa wielkie okna przy ktorych nasza niunia ( czytaj pies) mokrym nosem co chwilę mizia po szybie zaglądając na dwór

ania.g, Sabina, Żanet, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatka.jk wrote:
    Zapytalam bo robiłam to badanie 2 razy w ciągu jakiś 9 mies., oba w tym samym miejscu, ten sam aparat i wynik pierwszego robionego w ubiegłym roku 2,7 a wynik drugiego z lipca br 3,5. Nie kumam...

No co tu kumac..Pcos bym podejrzewala z takim wynikiem v ;)
    Akurat jesli rezerwa jest na takim poziomie jajek Ci wystarczy na dlugie lata..
    A co do rezerwy to bywaja na jej temat rozne opinie, ze nie do konca oddaje fakty..Duzo kobiet z bardzo niska rezerwa daje sie ladnie stymulowac i ma zdrowe dzieci.A czasem kobiety z wysoka rezerwa maja niepelnowartosciowe komorki jajowe..A to ,ze wyniki wychodza rozne to juz widzialam nie raz.Nie sugerowala bym sie nim za bardzo oprocZ tego ,ze czas Cie az tak strasznie nie goni ;) ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 07:05

Sabina, Beatka.jk, Bursztyn, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    No to ja dziś od syna usłyszałam komentarz gdy zapytałam czy chce na obiady w szkole chodzić: a po co jak w domu mam takie pyszne. Aż mi się buźka uśmiechnęła gdy to usłyszałam.
    Oczywiście witam się w nocy.
    wie jak podejsc mamusie ;)

Żanet, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry we wtorek :D
    Zaraz dzieciak ucieka do szkoły a ja spowrotem do wyrka ;)

kapturnica, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4272 4273 4274 4275 4276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: