35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba spokojnie rozumiem bo to bardzo ważna sprawa i mam andzieje,ze wszystko bedzie dobrze nie - Musi byc dobrze i koniec
i dziekuje
A co do wizyty to tak: jestem cały czas pod telefonem z moim nowym lekarzem,mam zalecenia, na ostatniej wuizycie dostałam recepty na lekarstwo no a u niego mam zgłosić sie ok 8 tygodnia i tak mam wizyte 08.10 to bedzie poczatek 8 tygodnia. No chyba,ze coś zlego bedzie sie działo to mam sie z nim kontaktować.Simba, Bursztyn, ewka80, iwcia77, Bozia3, Sabina, Bliska 77, samira, caffe, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Paszczak super że słyszeliście serducho no i suwak niczego sobie.
ewka80, iwcia77, Sabina, mysza1975, paszczakin lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztyn wrote:Simba, foto z nozkami i namiocikiem dla chlopakow tez superowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 14:04
iwcia77, Bursztyn, ania.g, inessa, Iwone, Sabina, moremi, Parka, Reni, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba - rodzinny awatar bombowy
nie to, ze sie czepiam , ale dorysowac bys mogla sobie dlugie rzesy
to bedzie juz miod- malina familia
Paszczu- no w koncu! super pulcino !Bursztyn, Simba, ewka80, Iwone, Sabina, moremi, samira, mysza1975, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Simba - rodzinny awatar bombowy
Paszczu- no w koncu! super pulcino !Bursztyn, ewka80, iwcia77, moremi, Parka, mysza1975, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Simba - rodzinny awatar bombowy
Paszczu- no w koncu! super pulcino !ewka80, Simba, kapturnica, iwcia77, Bliska 77, moremi, Parka, mysza1975, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn, pacz:
Dlaczego miałbym się spowiadać z tego, że się godziwie odżywiam? Gdybym się opychał pieczonymi trupami zwierząt, to wtedy mielibyście podstawy do indagowania mnie, czemu tak postępuję.
George Bernard Shaw
http://www.wyrwanezkontekstu.pl/literatura/10-pytan-ktore-slysza-wegetarianie-przy-ktorym-trafi-cie-szlag/
to for juBursztyn, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bursztyn, pacz:
Dlaczego miałbym się spowiadać z tego, że się godziwie odżywiam? Gdybym się opychał pieczonymi trupami zwierząt, to wtedy mielibyście podstawy do indagowania mnie, czemu tak postępuję.
George Bernard Shaw
http://www.wyrwanezkontekstu.pl/literatura/10-pytan-ktore-slysza-wegetarianie-przy-ktorym-trafi-cie-szlag/
to for ju
Najprawdziwsza prawda, genialne.
Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek
Ja tam awataru nie zmieniam i to prawda ze teraz nie wiem kto jest kto
Simbe , Paszczaka , Bursztyna i Reni poznaje
Ivone bedzie dobrze jak juz wiecie o co chodzi
Paszczaku no nareszcie i super ze wsio dobrze
Inesko kciukam dalej
Ewa chyba jednak beta byla by wskazana
ewka80, inessa, Simba, iwcia77, Iwone, Bursztyn, Sabina, Parka, samira, mysza1975, paszczakin, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaszczak gratulejszyn Kartofelka Adasia. Znaczy juz wiesz, ze jestes w ciazy.
To dawaj dane do Porodowki, zanim oznajmisz nam to w 8 miesiacu ciazy.Simba, iwcia77, ewka80, inessa, macduska, ania.g, moremi, Parka, mysza1975, paszczakin, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Andzej, nie zadawaj vedżajnowych pytan, bo ony so poniżej pasa.
Nigdy sie nie nauczysz?
Wojtek
wiem że ci hormony doskwierajom dlatego ci wybaczam
szczeże mowionc myslałem o ivf i tak mi sie napisało
A.Simba, iwcia77, Bursztyn, Sabina, moremi, Parka, Reni, caffe, mysza1975, Dorka1979, BISCA lubią tę wiadomość