35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:a jak tam ehmmmmm piczkins?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 18:16
mysza1975, EwaT, paszczakin, moremi, macduska, Mega, malgos741, Bozia3, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Iwone przytulam mocno
Żanet, dużo siły życzę
Paszczaku gratuluję jeszcze raz
Inessa, ja bym nie poszła na pogrzeb na Twoim miejscu.
Bozia, takie długie czekanie po terminie nie jest wcale bezpieczne. Ciekawe czy zdonżom Ci podać znieczulenie hehehehemysza1975, Sabina, Simba, paszczakin, moremi, Żanet, Bliska 77, Iwone, Mega, ewka80, malgos741, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Doczytałam wczorajszy dzień.
Nie załapałam sie niestety na rodzinny avatar Simby!
Paszczak - gratulacje. Pamiętam swoje pierwsze usg. Jak tylko zobaczyłam i usłyszałam tą tętniącą kropke juz wiedziałam, że ją kocham.
Iwone, Inessa.
No i chyba nie powinnam czytać opisu porodu Żanet.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 18:20
Sabina, paszczakin, moremi, Żanet, Iwone, Mega, ania.g, ewka80, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:ze niby przez ivf-efa sie pojawi ? bo naturalnie nie da rady?
tego nie powiedziałam
ale to ze jestes open na taka mozliwosc znaczy że przyjdzie prawie napewno
w przypadku gdyby natura okazała się bardzo złosliwa mój drogi Bursztynieiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ty nie mydlij piczkinsem tylko gadaj jak Twój klikugodzinny tescior?
EwaT, moremi, mysza1975, kapturnica, ewka80, malgos741, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Inesska zgadzam sie z dziewczynami - nie jedź.
Mysza mój avatar rodzinny nadal obowiązuje
Andzej, weź kurna zmień ten avatar, bo to jajo wyglada jakby sie najpierw w kurzu wytarzaloinessa, moremi, Sabina, mysza1975, Żanet, Mega, ewka80, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:tego nie powiedziałam
ale to ze jestes open na taka mozliwosc znaczy że przyjdzie prawie napewno
w przypadku gdyby natura okazała się bardzo złosliwa mój drogi Bursztyniemoremi, EwaT, mysza1975, samira, kapturnica, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inessa, przykro mi. Nie musisz jechac na pogrzeb jesli nie czujesz takiej potrzeby
Zanet, bardzo dzielna kobieta z Ciebie, Twoj opis robi wrazenie, jeszcze raz serdecznie Ci gratuluje, Samuel jest sliczny
Bozia, czy to CC czy to SN- jestes w dobrych rekachinessa, mysza1975, Żanet, kapturnica, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Wlasnie EwaT, zawsze jak ktora testuje to musi podac wynik, a od teraz prosimy Cie o podawanie dwoch wynikow tego z rana i ten po paru godzinach
Sabina, mysza1975, Parka, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:test check&go - wynik po paru godzinach - WIELKIE GÓWNO
Sabina, EwaT, moremi, inessa, mysza1975, paszczakin, Żanet, Parka, kapturnica, Mega, Bursztyn, Reni, ewka80, Bozia3, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:tez odnosze takie wrazenie
wyczyscilbys go chociaz, jesli juz musisz tym jajcami epatowac
ale tak jajo podobno wygląda...takie piękne i dorodne
kocham jajamoremi, Sabina, inessa, Simba, mysza1975, Parka, Mega, Bursztyn, ewka80, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Żanet..no no.. po takim opisie dostajesz dyplom
a ja poważnie się zastanowię nad ciążą
Reni, na szczęście dziecko w ramionach po porodzie rekompensuje wszystkoinessa, caffe, Sabina, mysza1975, Parka, macduska, Mega, Bursztyn, Reni, ewka80 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mysza przezyjesz poród, nawet po to żeby potem w nieskończoność o tym opowiadać
a poza tym jak chcesz go niby teraz odwołać?
Nie chce go odwoływać tylko wolałabym iść i urodzić bez znajomości bolesnych szczegółów.Sabina, Parka, ewka80 lubią tę wiadomość