35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:postanowiłam experymentalnie poćwiczyc z twoim guru
wkleiłabys jakis link twoim zdaniem pasujący...pliz
tylko nie pajacyki sryki i klaskanie łapkami bo sie zniechęce
ćwiczyłam całą młodość wiec nie jestem nowicjusz jeno troche zaniedbana po porodzie
Na poczatek polecam skalpel, ale to pilates, wiec sie wynudzisz.
Wiekszosc programow oparta jest na tabacie, powinno Ci podejsc. Lapkami sie nie klaska ( cos przegapilam?).
Ja osobiscie lubie ten trening http://www.youtube.com/watch?v=7ox61vrNmto
Zajebiscie daje po udach i posladach, a ze ja mam tam najwiwksze braki, to cwicze go dosc czesto.
Wejdz sobie na jej kanal na YT, jest sporo i ciagle nowych ( ona nieustajaco wrzuca nowe filmiki, nudy nie ma ), widze, ze tez inni udostepniaja jej programy ( nielegalnie, wiec za chwile moga zniknac )
Probuj i podziel sie opinia.EwaT, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:Nowe zdjęcie dla cioć z forum
Pojdziemy na plaze, da sie im po lopatce, a my po browarku. ; )Niech jeszcze Iwka dojedzie z Ivkiem i bedzie milusio.
mysza1975, inessa, Sabina, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:O mamciu, kolejna byc moze nawrocona.
Na poczatek polecam skalpel, ale to pilates, wiec sie wynudzisz.
Wiekszosc programow oparta jest na tabacie, powinno Ci podejsc. Lapkami sie nie klaska ( cos przegapilam?).
Ja osobiscie lubie ten trening http://www.youtube.com/watch?v=7ox61vrNmto
Zajebiscie daje po udach i posladach, a ze ja mam tam najwiwksze braki, to cwicze go dosc czesto.
Wejdz sobie na jej kanal na YT, jest sporo i ciagle nowych ( ona nieustajaco wrzuca nowe filmiki, nudy nie ma ), widze, ze tez inni udostepniaja jej programy ( nielegalnie, wiec za chwile moga zniknac )
Probuj i podziel sie opinia.
bede meldowaćPusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:No, ale jak Bozia bedzie po to ja wskoczę na pierwsze miejsce na porodówce i dopiero będę miała stresa.
Ostatnie 3 dni Wojtus bardzo aktywny, mam nadzieje, że to oznacza, że dobrze mu tam w środku a nie że chce juz wyjść.mysza1975, Bliska 77, Żanet, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dogonić was dzisiaj problem miałam
Zanet ale przeżycia, niech Sami zdrowo sie chowa
Paszczaku wiec oficjalnie już jesteś w ciąży, no to oficjalne gratulacje
Ineska mimo wszystko nie szłabym na pogrzeb...
Iwone przytulam, jesteście już na dobrej drodze, wszystko sie poukłada, dobrze ze w porę zareagowalas...
Ewa ta Chodakowska kat jestale sie zawzielam i w poniedziałek zamierzam całego skalpela lyknac, a co!
Sabina, kapturnica, inessa, ewka80, Pusurek, Żanet, malgos741, Iwone, samira, Parka, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tera to ucichły, a? A jak miałam robotę i nawet zerknąć nie mogłam to jedna przed drugą! Nie spać, konwersować!
Sabina, paszczakin, Bliska 77, Bursztyn, Simba, Parka, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:nie ma kurna kartofla.. bedzie z jajkiem, troche podobne..
mega, co Ty robisz o tej porze w pracy? czasami rano w nocy pracujesz, czasami wieczorem w nocy, co Ty kobieto robisz?
pracuje po 12 godzin najczęściej, czasem po 13 i zdarza sie 10. Teoretycznie praca biurowa z klientem, a ze dojazd do pracy zajmuje mi 1,5 godziny to tadk wychodzi ze w nocy rano i w nocy wieczorem jestem
Żanet, Sabina, Parka, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Sami slodziak! Musimy zrobic spotkanie chlopakow latem!
Pojdziemy na plaze, da sie im po lopatce, a my po browarku. ; )Niech jeszcze Iwka dojedzie z Ivkiem i bedzie milusio.
O tak, znakomity pomysł z tymi browarkamiMega, Pusurek, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość