35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:śpio wszyskie?
EwaT, mysza1975, iwcia77, moremi, ania.g, Dorka1979, Sabina, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:mój ideał
chodzi o figure
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2752525/Mel-B-displays-flawless-body-tiny-bikini-long-braids-kissing-husband-Stephen-Belafonte-Mexico.htmlEwaT lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:taaa, najpiewrw nastraszyly dziewczynę, a teraz pociezaja
Mysza mój poród to tez byla bułką z masłem, moja siostra tez szybko urodziła, obie bez znieczulenia, dasz rade
No jakby nie mam innego wyjścia.Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nadrobic pol dnia z forum to jakas masakra
Ewa- awatarek lub raczej EWAtarek mi sie podobawydaje mi sie, ze to juz zaplodnone jajo ...tylko nie wiem czy to zygota czy blastocysta ...hm matura z bioli a w glowie zostalo niewiele
Zanet- jak ty to przezylas??? szoking! nie ma to tamto- zamawiam Pusurowa opcje porodu czyli tzw " piardnięcie w mąkę"...podziwiam, gratuluje. Synus sliczny- podobny do mamusi.
na forum panuje dziwna zasada : te, co staraja sie o dziecko - zaciekle bronia i pilnuja kolejki a te, co juz wielkimi krokami sa przed porodem zaczynaja sie w kolejce przepuszac:D
moremi, Iwone, ania.g, Dorka1979, kapturnica, Sabina, ewka80, Bursztyn, Mega, Parka, mysza1975, samira, Bozia3, Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Inesska-bardzo mi przykro, jesli dla ciebie pogrzeb ma byc emocjonalnie wyczerpujacy to nie idz, potrzebujesz teraz spokoju i radosci.
a co do zabobonow to mi mowili, zeby nie patrzec na nieboszczyka ( jezeli otwieraja trumne)Dorka1979, ewka80, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
dobranoc
tutaj w italii robia tez strudelka w taki sposob , ze kupuja te gotowe zrolowane swieze ciasto francuskie , laduja jablka , cynamon, zaklejaja i wrzucaja do piekarnika. nawet niezle
moremi wrote:Powodzeniaja chyba dzisiaj zrobię
a teraz dobranocDorka1979, kapturnica, Sabina, samira, moremi, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Dziewczyny musielismy odwołac wyjazd do moich rodziców bo zmarł wujek mojego meża a tescia brat ( tesc zmarł w maju a teraz wujek miał wielkie poczucie humoru !!! )
w niedziele juz jest pogrzeb bo mieszkają w małej wiosce w środku puszczy!!! -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no.. bo testy sa przereklamowane
Ewa miala sen, a mi kot powiedzial..
ania.g, kapturnica, Sabina, ewka80, Bursztyn, Mega, Parka, mysza1975, samira, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny