35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Żanet,jesteś bardzo dzielna.
Mysza,a Ty się nie sugeruj porodami koleżanek bo każdy jest inny. Nie mówię że nie boli ale nie ma się co straszyć.
Mysza, dwa pierwsze były dużo lżejsze, statystycznie wychodzi dobrzeBliska 77, Mega, ania.g, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Kiedyś to się gadało, że kobiety w ciąży nie powinny chodzić na pogrzeby. Ale ile w tym prawdy to nie wiem.
Pierwszą ciążę poroniłam krótko po wszystkich świętych,byłam na cmentarzu u ojca, w drugiej do końca ciąży nawet nie myślałam żeby tam iść.
Może to zbieg okoliczności,ale gdybym zaciążyła,to na pewno cmentarz omijałyby z daleka.
Bliska 77, caffe, moremi, ania.g, samira, inessa, Sabina, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Też to gdzieś słyszałam,ale głównie chodziło o to, żeby kobieta ciężarna nie chodziła na cmentarz.
Pierwszą ciążę poroniłam krótko po wszystkich świętych,byłam na cmentarzu u ojca, w drugiej do końca ciąży nawet nie myślałam żeby tam iść.
Może to zbieg okoliczności,ale gdybym zaciążyła,to na pewno cmentarz omijałyby z daleka.Bursztyn, Żanet, Iwone, moremi, inessa, Sabina, mysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:Mysza, dwa pierwsze były dużo lżejsze, statystycznie wychodzi dobrze
Mysza mój poród to tez byla bułką z masłem, moja siostra tez szybko urodziła, obie bez znieczulenia, dasz rade
Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:myślę ze to jednak przesądy, ja w obu ciążach 1go listopada i nie tylko byłam na cmentarzach, teraz w zaawansowanej również a także na psim oraz nie świadoma jeszcze że jestem w ciaży na pogrzebie mamy mojego Taty
Bliska 77, samira, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:
Caffe, masz indywidualistę, konesera
Daję cyca lewego, to nie chce. Kładę się z drugiej strony i daję prawego, to je. I tak odwrotnie tez ma
Simba, Żanet, inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Opuściłam was na dwie godzinki a czytać musiałam że szok, dobrze że w pracy zaglądam bo chyba bym musiała czytać was do 22-ej.
Żanet hardcore że szok. Mały super.
Iness współczuję.
moremi, Żanet, inessa, Sabina, Parka, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
caffe wrote:No ja nie wiem czym on się kieruje
Daję cyca lewego, to nie chce. Kładę się z drugiej strony i daję prawego, to je. I tak odwrotnie tez ma
Bliska 77, caffe, Żanet, Sabina, inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
caffe wrote:A mój mały wybiera sobie, z którego cyca chce jeść
caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:u mnie to samo, w prawym prawie nie mam nic, nie wiem od czego to zależy ale po pierwszym porodzie miałam to samo a co ciekawe w lewej, która jest "dużo pełniejsza" miałam usuwane dwa guzy w wieku 18 lat, może ma to jakiś zwiazek...
ale u mnie cycki działają tak samo jeśli chodzi o ilość pokarmu.
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Skończyłam czytać W Paryżu dzieci nie grymaszą - naprawdę polecam Wam te książkę.
No i przynajmniej wiem, jaki typ humoru uprawiamy od czasu do czasu na naszym forum: surrealizm skatologiczny
Brzmi dumnie, prawda?Sabina, macduska, Żanet, Bliska 77, inessa, Parka, Mega, mysza1975, iwcia77, moremi, Dorka1979, Bursztyn, paszczakin lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dzień przed pierwszym spotkaniem mojego męża miałam sen z gatunku lucid dreams..- obserwowałam pare, kobieta w sukience i mężczyzna tańczyli na zielonej łące, bardzo radośni byli, całowali się, w oddali na wzgorzu widziałam dom
Ewa, taka jedne miała sen o parze na łące, a potem napisała "Zmierzch" i zrobiła majątek. Może też spróbuj :)Meyer się nazywała bodajże.Sabina, Bliska 77, samira, inessa, Mega, EwaT, mysza1975, iwcia77, moremi, ania.g, Dorka1979, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja też w wieku 18l miałam usuwanego guza
ale u mnie cycki działają tak samo jeśli chodzi o ilość pokarmu.
Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny