35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Inesko nie szarzuj, jak nie czujesz się na siłach to nigdzie nie jedź, Twój stryj by to zrozumiał
Inesko, racja, chuchaj dmuchaj na zimneSkładam Ci oficjale gratulacje, dopiero doczytałam radosne wieści
mysza1975, Sabina, inessa, Parka, macduska, Mega, Bliska 77, ewka80, malgos741 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:a jak tam ehmmmmm piczkins?
Tragedii nie ma, lekarka skroiła jakby ciaśniej, albo tak spuchło, jakby co to będziemy modelowaćEwaT, Pusurek, mysza1975, Sabina, inessa, caffe, Parka, moremi, macduska, Bliska 77, Bursztyn, ewka80, promoszka, malgos741, Bozia3, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Mysza mój avatar rodzinny nadal obowiązuje
Budyń, budyń, budyń. Nie załapałam.
Dziś mój M pyta gdzie jego koszula, więc mówię w szafie w pokoju on tam idzie a ja się drę przecież mówię, że w pokoju, stanął jak wryty, a ja idę do szafy do przedpokoju i z duma ogłaszam : tu!Sabina, Parka, Żanet, moremi, macduska, Mega, ania.g, Reni, ewka80, malgos741, Bozia3, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZanet, Sami pod lampami? Adas tez mial bardzo wysoka bilirubine i to dosc dlugo, zolte oczy ma do tej pory. Ja sie naczytalam o toskycznosci zoltaczki i schizy lapie na maxa. Niech lezy pod lampami, to najlepsza terapia.
A porod hardkor. Panie ratuj przed takimi szpitalami... Jak ja sobie pomysle, to moj porod to prawie jak wizyta u kosmetyczki...
Trzym sie i odpoczywaj.mysza1975, Sabina, Bliska 77, inessa, Parka, kapturnica, Mega, ewka80, Alis, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Zanet, no porod konkret... Czyli jednak na sucho to znaczylo, ze Ci dawno wody odeszly? bo my tu mialaysmy taaaakie teorie...
Tak, na sucho po dużo wcześniejszym odejściu wód, wcześniej jak rodziłam przekłuwali mi wody przed samym parciem, mniej bolało jak macica się obkurczała do porodu...mysza1975, Bliska 77, Sabina, Parka, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:Tak, na sucho po dużo wcześniejszym odejściu wód, wcześniej jak rodziłam przekłuwali mi wody przed samym parciem, mniej bolało jak macica się obkurczała do porodu...
Sabina, caffe, Żanet, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Nie chce go odwoływać tylko wolałabym iść i urodzić bez znajomości bolesnych szczegółów.
Mysza, polecam to co polecała Bozia, Kossakowskiego, inicjację porodu przez faceta, no cóż nie dał rady...mysza1975, Parka, kapturnica, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Parka wrote:Hahahhahahaha, Ewa, a jak stwierdziłas, ze jestes w ciazy z Tomusiem?
inessa, mysza1975, Mega, Sabina, ewka80, Bursztyn, Alis, Parka, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Jeste jeste
wkleiłabys jakis link twoim zdaniem pasujący...pliz
tylko nie pajacyki sryki i klaskanie łapkami bo sie zniechęce
ćwiczyłam całą młodość wiec nie jestem nowicjusz jeno troche zaniedbana po porodzieinessa, paszczakin, Żanet, Pusurek, Sabina, ewka80, samira, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no.. bo testy sa przereklamowane
Ewa miala sen, a mi kot powiedzial..
inessa, mysza1975, Mega, Sabina, ania.g, ewka80, Bursztyn, caffe, Iwone, samira, Alis, Parka, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość