35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:a drugie sedno jest takie że jak chcecie dziecka to powinien częściej patrzeć na twoją
malgos741, macduska, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
jane wrote:Spodobała mi się ta opcja z dowozem
Tylko czy abstynencja przed badaniem musi być przynajmniej kilkudniowa?
musi byc minimum te3dni a najlepiej 3do 5dni....Przeciez mozesz ty go zapisac ja tak robilam..Moj byl zapisany na poniedzialek a wracal w sobote..No i w piatek masturbatora odpalil na wieczor i na badania w poniedzialek bylo jak ta lala
Chyba ten dzien ,czy dwa dasz rade wytrzymac ????malgos741, moremi, Sabina, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:róznie z tym bywa
ogólnie faceci to chujeAlis, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:musi byc minimum te3dni a najlepiej 3do 5dni....Przeciez mozesz ty go zapisac ja tak robilam..Moj byl zapisany na poniedzialek a wracal w sobote..No i w piatek masturbatora odpalil na wieczor i na badania w poniedzialek bylo jak ta lala
Chyba ten dzien ,czy dwa dasz rade wytrzymac ????malgos741, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
nick nieaktualny
-
jane wrote:Spodobała mi się ta opcja z dowozem
Tylko czy abstynencja przed badaniem musi być przynajmniej kilkudniowa?01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
iwcia77 wrote:wiesz nie pamietam, ale przypomniala mi sie ta historia, bo paietam jak sie dziewczyna zalamala
no zalamala sie..Okazalo sie po badanaich ze azoospermia wyszla..Jprdole jaka miala zalamke..Ale odstawil to gowno wzial sie za odblokowanie i jestw 11tym tygodniu ciazy..A zeszlo im prawie 2lata,.,,I tez sie ociagal z badaniembo jak to??on facet 100% i mialby miec problem..Tym bardziej ,ze corke ma..No niestety plodnosc nie ejst nam danaraz na zawsze....moremi, Sabina, iwcia77, Mega, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:no nie wszyscy
reszta to gejeEwaT, Sabina, iwcia77, samira, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Zostawić Was na kilka godzin i potem godzina czytania.
Aga, polecam nebulizator do inhalacji. Nawet sama sól fizjologiczna robi dużo dobrego. I koniecznie oklepywanie po plecach tylko główka niżej od reszty ciała.
Bozia, wstrzymujesz kolejkę
Asiula, Jane witajcie.
Mysza, nie martw się na zapas. Jeden zapis z ktg jeszcze nie przesądza sprawy
Inessa, no kto robi test w środku dnia na rozcieńczonym moczu. Na pewno wszystko jest dobrze. Przypominam się że ja miałam mega bladziocha w dniu bety powyżej 300. Trzymam kciuki
Dziewczyny, padam na pysk. Intensywny dzień. Na razie nie mam siły zwlec się z kanapy pod prysznic i tak zalegam czekając na dopływ energii.moremi, malgos741, Sabina, kapturnica, macduska, iwcia77, Mega, Dorka1979, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
EwaT wrote:a jeżeli bedzie dziecko to bedzie miało ojca przez tydzien w miesiącu? myslałas o tym?
.Takie czasy Ewa ,ze nie zawsze sie ma jak sie chce.A w zyciu bywa roznie i czasem jest taka sytuacja, ze malz lub zona pracuja za granica lub pracuja w trasie......moremi, Sabina, iwcia77, Bursztyn, Mega, Dorka1979, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:a jeżeli bedzie dziecko to bedzie miało ojca przez tydzien w miesiącu? myslałas o tym?
Sabina, iwcia77, Mega, Dorka1979, ewka80, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
tak, teraz sobie przypomnialam- to ten przypadek !!! dzieki!! bardzo sie ciesze ze im sie udalo, a nawiazalam do tej historii , bo pomyslalm , ze facet jane moze cos miec do ukrycia skoro tak sie cyrtoli z tym badaniem ...tez najbardziej zapamietalam zalamke tej biednej robotki , strasznie bylo mi jej zal...(kapturnica wrote:no zalamala sie..Okazalo sie po badanaich ze azoospermia wyszla..Jprdole jaka miala zalamke..Ale odstawil to gowno wzial sie za odblokowanie i jestw 11tym tygodniu ciazy..A zeszlo im prawie 2lata,.,,I tez sie ociagal z badaniembo jak to??on facet 100% i mialby miec problem..Tym bardziej ,ze corke ma..No niestety plodnosc nie ejst nam danaraz na zawsze....
kapturnica, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Kurde ja musialam niespelna dwulatka zostawic i wyjechac do pracy za granice.Jezdzilam tak prawie 2lata..I wcale nie chcialam ale nie mialam wyboru.,.Moj malz stracil prace a kredyt wisial nam na szyji...
I wyplakalam wiele nocy ale lepiej czasem takei zycie niz bycie na garnuszku mopsu...A ttakie rozwiazanie mnie nie satysfakcjonowalo....macduska, iwcia77, Simba, Mega, Dorka1979, Elfik, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:tak, teraz sobie przypomnialam- to ten przypadek !!! dzieki!! bardzo sie ciesze ze im sie udalo, a nawiazalam do tej historii , bo pomyslalm , ze facet jane moze cos miec do ukrycia skoro tak sie cyrtoli z tym badaniem ...tez najbardziej zapamietalam zalamke tej biednej robotki , strasznie bylo mi jej zal...(
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny