X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Jane teras sie nie odzywa bo myśli o zdjenciach
    A.
    albo o zdjenciu....majtek ;)

EwaT, iwcia77, macduska, Mega, kapturnica, Sabina, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to fakt! nie ma solidniejszych ponoc :D ;D
    Bursztyn wrote:
    poczulam sie jak poniemiecki kibel ;)

Bursztyn, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lo matko! Alescie napisały! Dotarłam do końca, mogę isc spać. A tak w ogóle to straciłam głos, nie wiem, w weekend musz isc do pracy ale jak mi nie przejdzie to w poniedziałek muszę isc do lekarza. Czy jako starającej sie przysługują mi jakieś tabletki na gardło? Possalam 1 septolete ale potem Poczytałam, ze niewskazane :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 23:58

iwcia77, kapturnica, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Simba, skoro tak ładnie w ciąży wyglądasz, to potwierdza się, że chłopaki nosisz :)
    No to ciekawe, ja znam tą teorię że dziewczynka urodę zabiera a przy chłopcu się ładnie wygląda, tylko,że u mnie już dwóch ginekologów powiedziało że córka będzie a wszyscy na około mowią że ładnie w ciąży wyglądam. Ja to się do mojego M podsmiewam, że jak wieczorem tusz zmyję z oczu to od razu widać że dziewczynka będzie. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 01:03

kapturnica, ewka80, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jane wrote:
    Tego się obawiam - że żołnierzyki są kaput.
    To mu powiedz że trzy dni przed przyjazdem ma pozbyć się starych żołnierzyków i na świeżo do Ciebie podchodzić ;)

kapturnica, moremi, ewka80, caffe, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, BRYYYY......
    No nie wierze??
    Ja dzis pierwsza, taka swieżynka ze mnie ,ze juz o 6tej spac nie moge...
    Jakies pomerdanie z poplataniem..Ale wg planu zaczelam dzis nowy cykl..Jeszcze bez staran ale obserwacje trza prowadzic dalej ;)

Mega, moremi, Dorka1979, Parka, malgos741, inessa, mysza1975, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie witam, gardło mam w fatalnym stanie :(. Zaraz wyszukuję rodzinkę i zmiatam pod kołderkę...
    Simba usg trzymam kciuki
    Paszczaku co tam slychac u ciebie?
    Ineska nie podnos sobie dzisiaj ciśnienia,co?
    wszystkim miłego dnia :D

kapturnica, Dorka1979, ewka80, Simba, caffe, inessa, mysza1975, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Znowu wstałam ze spuchniętymi dłońmi w tym prawa dużo bardziej. Dziś przed 16 mam wizytę u gina prowadzącego. A odbieram też przed wizytą wynik posiewu na paciorkowce. Młodsza jeszcze śpi, do szkoły dopiero na 10:30 a starsza będzie miała plan nauczania pewnie dopiero od poniedziałku.
    Miłego dnia :)

moremi, Sabina, ewka80, Dorka1979, Mega, Parka, malgos741, caffe, inessa, mysza1975, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Aniu, ja też mam dzisiaj spuchnięte dłonie.

To dzisiaj trzymam kciuki za Simbę i Anię.
    A Mega nie pochwaliła się jak poszło na zawodach córki. Mega poproszę o adres na priv. Jak pójdę na pocztę to hurtem.

ewka80, Parka, ania.g, Simba, inessa, mysza1975, samira, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 09:51

moremi, ewka80, Dorka1979, Parka, Mega, ania.g, mysza1975, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)
    Ja też dziś nie mogłam założyć obrączki. Epidemia?
    Simba i Ania trzymam za Was kciuki <3

moremi, ewka80, Dorka1979, Mega, ania.g, Simba, mysza1975, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana i polecam stronę http://www.happytv.pl ciekawe informacje o ciąży i macierzyństwie. Jest tam też odcinek programu nagrany z ratownikiem, który pokazuje jak ratować maluszka gdy ma bezdech lub czymś się zakrztusi.

moremi, Sabina, Mega, Parka, ania.g, Simba, inessa, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :)

Aniu, ja też mam dzisiaj spuchnięte dłonie.

To dzisiaj trzymam kciuki za Simbę i Anię.
    A Mega nie pochwaliła się jak poszło na zawodach córki. Mega poproszę o adres na priv. Jak pójdę na pocztę to hurtem.
    Nie w temacie jestem, co wysylasz? ;)
    A na zawodach była 3 na 600 m, a w skoku w dał mi powiedziała tak: tez dobrze ale nie przywiazywalam do tego wagi, bardziej mi zależało na biegu :)

moremi, Parka, Aasiula, Dorka1979, Sabina, malgos741, ewka80, ania.g, inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Nie w temacie jestem, co wysylasz? ;)
    A na zawodach była 3 na 600 m, a w skoku w dał mi powiedziała tak: tez dobrze ale nie przywiazywalam do tego wagi, bardziej mi zależało na biegu :)
    Gratuluję :) 600 to był mój dystans w podstawówce, później dłuższe.
    Ty się nie interere :P jak mówię podać, to podać.

Dorka1979, Parka, Mega, kapturnica, inessa, mysza1975, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek

Mega ja tez w wyrku , ledwie zyje , gardlo zawalone niby temperatury nie mam a czuje sie jakby mnie czolg przejechal

Laski czy dzisiejsza temperature zignorowac jak mam stan podgoraczkowy 37,6

Simba kciuki za usg
    Ania tylko wroc od lekarza pierwszenstwo ma Bozia

Dorka1979, Mega, Parka, Sabina, kapturnica, ewka80, ania.g, Simba, Bozia3, caffe, inessa, mysza1975, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Gratuluję :) 600 to był mój dystans w podstawówce, później dłuższe.
    Ty się nie interere :P jak mówię podać, to podać.
    Ok, ok panie generale! ;)

mysza1975, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry,

ale wczoraj wieczorem dałyście czadu, ja nie mogę, chichrałam się do kompa w kółko 2smiech.gif

a dzisiaj też zasmarkana, kaszląca już, cała obolała, ale do roboty muszę iść, nie ma to tamto

Mega, kapturnica, Sabina, ewka80, ania.g, mysza1975, samira, Dorka1979, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktos mi może zdradzić sekret gdzie mozna kupic mąkę orkiszowa? To ze w necie to wiem, ale nie bede przecież kg maki kurierem zamawiać ;) chodzi mi o stacjonarne sklepy...

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    dzień dobry,

ale wczoraj wieczorem dałyście czadu, ja nie mogę, chichrałam się do kompa w kółko 2smiech.gif

a dzisiaj też zasmarkana, kaszląca już, cała obolała, ale do roboty muszę iść, nie ma to tamto
    Ja na szczęście mogę dzisiaj sie oddać slodkiemu nicnierobieniu ;)

kapturnica, Parka, mysza1975, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Czy ktos mi może zdradzić sekret gdzie mozna kupic mąkę orkiszowa? To ze w necie to wiem, ale nie bede przecież kg maki kurierem zamawiać ;) chodzi mi o stacjonarne sklepy...

w sklepie ekologicznym "Smak natury", to sieć, może u Ciebie też jest?

Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

‹‹ 4470 4471 4472 4473 4474 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ