35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Lo matko! Alescie napisały! Dotarłam do końca, mogę isc spać. A tak w ogóle to straciłam głos, nie wiem, w weekend musz isc do pracy ale jak mi nie przejdzie to w poniedziałek muszę isc do lekarza. Czy jako starającej sie przysługują mi jakieś tabletki na gardło? Possalam 1 septolete ale potem Poczytałam, ze niewskazane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 23:58
iwcia77, kapturnica, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Simba, skoro tak ładnie w ciąży wyglądasz, to potwierdza się, że chłopaki nosisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 01:03
kapturnica, ewka80, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry, BRYYYY......
No nie wierze??
Ja dzis pierwsza, taka swieżynka ze mnie ,ze juz o 6tej spac nie moge...
Jakies pomerdanie z poplataniem..Ale wg planu zaczelam dzis nowy cykl..Jeszcze bez staran ale obserwacje trza prowadzic dalejMega, moremi, Dorka1979, Parka, malgos741, inessa, mysza1975, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja tez sie witam, gardło mam w fatalnym stanie
. Zaraz wyszukuję rodzinkę i zmiatam pod kołderkę...
Simba usg trzymam kciuki
Paszczaku co tam slychac u ciebie?
Ineska nie podnos sobie dzisiaj ciśnienia,co?
wszystkim miłego dniakapturnica, Dorka1979, ewka80, Simba, caffe, inessa, mysza1975, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Znowu wstałam ze spuchniętymi dłońmi w tym prawa dużo bardziej. Dziś przed 16 mam wizytę u gina prowadzącego. A odbieram też przed wizytą wynik posiewu na paciorkowce. Młodsza jeszcze śpi, do szkoły dopiero na 10:30 a starsza będzie miała plan nauczania pewnie dopiero od poniedziałku.
Miłego dniamoremi, Sabina, ewka80, Dorka1979, Mega, Parka, malgos741, caffe, inessa, mysza1975, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bry
Aniu, ja też mam dzisiaj spuchnięte dłonie.
To dzisiaj trzymam kciuki za Simbę i Anię.
A Mega nie pochwaliła się jak poszło na zawodach córki. Mega poproszę o adres na priv. Jak pójdę na pocztę to hurtem.
Miłego dniaewka80, Parka, ania.g, Simba, inessa, mysza1975, samira, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się z rana i polecam stronę http://www.happytv.pl ciekawe informacje o ciąży i macierzyństwie. Jest tam też odcinek programu nagrany z ratownikiem, który pokazuje jak ratować maluszka gdy ma bezdech lub czymś się zakrztusi.
moremi, Sabina, Mega, Parka, ania.g, Simba, inessa, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bry
Aniu, ja też mam dzisiaj spuchnięte dłonie.
To dzisiaj trzymam kciuki za Simbę i Anię.
A Mega nie pochwaliła się jak poszło na zawodach córki. Mega poproszę o adres na priv. Jak pójdę na pocztę to hurtem.
Miłego dnia
A na zawodach była 3 na 600 m, a w skoku w dał mi powiedziała tak: tez dobrze ale nie przywiazywalam do tego wagi, bardziej mi zależało na biegumoremi, Parka, Aasiula, Dorka1979, Sabina, malgos741, ewka80, ania.g, inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Nie w temacie jestem, co wysylasz?
A na zawodach była 3 na 600 m, a w skoku w dał mi powiedziała tak: tez dobrze ale nie przywiazywalam do tego wagi, bardziej mi zależało na biegu600 to był mój dystans w podstawówce, później dłuższe.
Ty się nie intererejak mówię podać, to podać.
Dorka1979, Parka, Mega, kapturnica, inessa, mysza1975, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDzien doberek
Mega ja tez w wyrku , ledwie zyje , gardlo zawalone niby temperatury nie mam a czuje sie jakby mnie czolg przejechal
Laski czy dzisiejsza temperature zignorowac jak mam stan podgoraczkowy 37,6
Simba kciuki za usg
Ania tylko wroc od lekarza pierwszenstwo ma Bozia
Dorka1979, Mega, Parka, Sabina, kapturnica, ewka80, ania.g, Simba, Bozia3, caffe, inessa, mysza1975, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Gratuluję
600 to był mój dystans w podstawówce, później dłuższe.
Ty się nie intererejak mówię podać, to podać.
mysza1975, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Czy ktos mi może zdradzić sekret gdzie mozna kupic mąkę orkiszowa? To ze w necie to wiem, ale nie bede przecież kg maki kurierem zamawiać
chodzi mi o stacjonarne sklepy...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Parka wrote:
kapturnica, Parka, mysza1975, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Czy ktos mi może zdradzić sekret gdzie mozna kupic mąkę orkiszowa? To ze w necie to wiem, ale nie bede przecież kg maki kurierem zamawiać
chodzi mi o stacjonarne sklepy...
w sklepie ekologicznym "Smak natury", to sieć, może u Ciebie też jest?
Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość