35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoja ma ojca co weekend, ale są ze soba bardziej zzyci niż mój szwagier że swoją córką, choć mieszkaja razem. Dziecko ma 4 lata i jest dla niej przezroczysty czy niewidzialny. Nigdy jej nie karmił, nie przewijał, nią kapal. Ilość nie zawsze oznacza jakość.
Co nie oznacza że nie wolałabym mieć chłopa w domu
moremi, iwcia77, ania.g, Iwone, Mega, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Moja ma ojca co weekend, ale są ze soba bardziej zzyci niż mój szwagier że swoją córką, choć mieszkaja razem. Dziecko ma 4 lata i jest dla niej przezroczysty czy niewidzialny. Nigdy jej nie karmił, nie przewijał, nią kapal. Ilość nie zawsze oznacza jakość.
Co nie oznacza że nie wolałabym mieć chłopa w domu
Sabcia ja tez bym chciala mojego na miejscu..Nawet bardzo , bardzo.....Przykro mi patrzyc jak moj syn ma łzy w oczach jak moj wyzjezdza..Ale w naszych rejonach zarobic godne pieniadze jest niemozliwe....Ale jak juz jest wszystko robia we 2ch...I widac ,ze rozłaka tez im sluzy mimo wszystko...Sabina, iwcia77, EwaT, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Simba ja bym na twoim miejscu uważała z tym wypłacaniem. Bursztyn chatę kupuje, wiesz remont, urządzanie troche kosztuje
Sabina, moremi, iwcia77, ania.g, Bursztyn, Mega, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jane - czytasz?kapturnica wrote:tobylo u nas na watku na monitoringu cyklu....Udalo im sie bo po3miesiacach suplementacji i odblokowaniu pojawily im sie plemniory.....A ona wczesniej sie i clo ladowala, i tracila kase na monitoringi....A wystarczylo sie zbadac i wiedzieliby od razu....
kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
dobra dziewczynki zmykam do sypialni pa pa dobrej nocki
iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sabcia ja tez bym chciala mojego na miejscu..Nawet bardzo , bardzo.....Przykro mi patrzyc jak moj syn ma łzy w oczach jak moj wyzjezdza..Ale w naszych rejonach zarobic godne pieniadze jest niemozliwe....Ale jak juz jest wszystko robia we 2ch...I widac ,ze rozłaka tez im sluzy mimo wszystko...
. Fajnie na nich patrzeć
. Ale.co zrobić? Nie zawsze ma się to co chce. Mogło być gorzej.
iwcia77, kapturnica, moremi, ania.g, Mega, Dorka1979, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Jak mąż wraca to choć córka jest już zmęczona po całym dniu to muszą się najpierw sobą nacieszyć, wybawić
. Fajnie na nich patrzeć
. Ale.co zrobić? Nie zawsze ma się to co chce. Mogło być gorzej.
Z dwojga zlego wole weekendowego tatusia niz tak jak pisalas faceta , ktory bedzie traktowal dziecko jak zło konieczne....Wiem ,ze nie nadrobia nigdy straconego czasu ale jak juz jestesmy razem staramy sie ten CZas wykorzystac jak najbardziej by byc ze soba...Moze dlatego mimo ,ze jestesmy razem juz ponad 15lat nadal umiemy sie soba cieszyc i nie tylko w lozku....A zdarza mi sie zauwazyc ,ze roznie to bywa u par bedacych ze soba na codzien...Takze, jak ktos ma byc z kims to ani odleglosc , ani rozlaka nic nie zmieni....
Dobranoc dziewczyny, spokojnej nocy dla swiezych mamusiek a staraczkom owocnej nocymoremi, iwcia77, Dorka1979, Sabina, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Wy tu pitu pitu a nadal nie wiemy jakie Jane ma cycki, oraz co sadzi o kupie i Kubusiu Puchatku.
No naprawdę....iwcia77, ania.g, EwaT, moremi, kkisia, Bursztyn, macduska, Mega, Alis, Dorka1979, kapturnica, Sabina, Parka, Reni, caffe, mysza1975, Mala79, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wy tu pitu pitu a nadal nie wiemy jakie Jane ma cycki, oraz co sadzi o kupie i Kubusiu Puchatku.
No naprawdę....
Jane teras sie nie odzywa bo myśli o zdjenciach
A.iwcia77, moremi, Bursztyn, kapturnica, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny