X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski mąki orkiszowe , czy pełnoziarniste dostanie sie w normalnych sklepach spozywczych , takich lepsiejszych typu delikatesy ;)

Parka, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 09:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Laski mąki orkiszowe , czy pełnoziarniste dostanie sie w normalnych sklepach spozywczych , takich lepsiejszych typu delikatesy ;)
    Fakt autentyczny, u nas są w sklepach społem.

Mega, Parka, kapturnica, mysza1975, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Oblatalam i niestety kapka... Jeszcze do stokrotki nie zaglądałam...

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello dziewczynki :-)
    Kawka z rańca najlepsza ;-)
    Słoneczko świeci i do roboty trzeba iść ale to na 11tą.

Parka, Sabina, Mega, inessa, mysza1975, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się z rana kawką,ale wczoraj dałyście czadu :)
    witaj Jane,Aasiula
    dziś znowu słoneczko miłego dzionka :)

kapturnica, Sabina, mysza1975, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

ewka
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Niestety nie udało mi się zarejestrować syna do poradni ZP. O 15 będę rozmawiała z lekarzem i liczę na to że jeśli jej powiem, że syn jest po próbie samobójczej to jednak nas dziś przyjmie. Jeśli nie, to za tydzień od 6 będę czekać pod przychodnią, bo przyjmują tylko 5 osób :(

Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Mam wkurwa od rana. Mysle ze to rodzaj poznego pms, takiego na dzien przed @.
    Bozia, jakies nowiny?
    Simba, juz zacisniete &&
    Ania, mam nadzieje ze ta opuchlizna to nic powaznego

Sabina, kkisia, inessa, mysza1975, Parka, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziopki
    Żadnych nowych wieści....nic się nie dzieje szczególnego...więc proszę cierpliwie czekać i nie wpychać się przed szereg....:)
    Dziś idę znów do lekarza - zobaczymy co mi tam wymaca :)

ALe dałyście wczoraj czadu z Jane...biedna dziewczyna aż się zatkała w końcu, bo stado bab zaczęło jej wmawiać, że na pewno wszystkie chłopy to chuje i każdy, którego w domu nie ma tydzień - to na pewno się poza domem onanizuje na widok cipek innych bab lub po prostu zdradza...No i jak tu być normalnym na tym forum? :) Dziewczyna się zwierza - i się dowiedziała....:)

A chłopy też są różne - ja np. znam taką parę, gdzie kobieta jest niezaspokojona - bo ona by chciała codziennie, a chłop ma temperament na dwa razy w miesiącu - więc nie ma co generalizować.....

Bursztyn, kapturnica, Iwone, Reni, kkisia, Mega, ania.g, EwaT, caffe, inessa, mysza1975, Parka, samira, Dorka1979, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O zesz Iwona masakra jakaś! Co to za świat :-(

Iwone, mysza1975, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Witam Dziopki
    Żadnych nowych wieści....nic się nie dzieje szczególnego...więc proszę cierpliwie czekać i nie wpychać się przed szereg....:)
    Dziś idę znów do lekarza - zobaczymy co mi tam wymaca :)

ALe dałyście wczoraj czadu z Jane...biedna dziewczyna aż się zatkała w końcu, bo stado bab zaczęło jej wmawiać, że na pewno wszystkie chłopy to chuje i każdy, którego w domu nie ma tydzień - to na pewno się poza domem onanizuje na widok cipek innych bab lub po prostu zdradza...No i jak tu być normalnym na tym forum? :) Dziewczyna się zwierza - i się dowiedziała....:)

A chłopy też są różne - ja np. znam taką parę, gdzie kobieta jest niezaspokojona - bo ona by chciała codziennie, a chłop ma temperament na dwa razy w miesiącu - więc nie ma co generalizować.....
    Bozia, ostatnio duzo Cie macaja, ale jak widac nie ma to wplywu na przyspieszenie porodu. Moja kumpela-Twoja para porodowa- jesli nic sie nie wydarz, ma sie zglosic w przyszly czwartek i chca jej wywolywac porod. Przy pierwszym dziecku 3 lata temu tez tak bylo

mysza1975, samira, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

Niestety nie udało mi się zarejestrować syna do poradni ZP. O 15 będę rozmawiała z lekarzem i liczę na to że jeśli jej powiem, że syn jest po próbie samobójczej to jednak nas dziś przyjmie. Jeśli nie, to za tydzień od 6 będę czekać pod przychodnią, bo przyjmują tylko 5 osób :(
    trzymam kciuki zeby sie udalo

Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

Iwona takie poradnie to o dupe rozbić....lepiej od razu szukać jakiegoś ośrodka dobrego, który się zajmuje leczeniem nerwic i zaburzeń, albo szukać prywatnie...bo z doświadczenia wiem, że z tych poradni to niczego konstruktywnego nie wyniesiecie...

Iwone, kapturnica, ewka80, caffe, mysza1975, samira, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Bozia, ostatnio duzo Cie macaja, ale jak widac nie ma to wplywu na przyspieszenie porodu. Moja kumpela-Twoja para porodowa- jesli nic sie nie wydarz, ma sie zglosic w przyszly czwartek i chca jej wywolywac porod. Przy pierwszym dziecku 3 lata temu tez tak bylo
    ja też na to obstawiam, że za tydzień pójdę na wywołanie albo na cc

mysza1975, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Iwona takie poradnie to o dupe rozbić....lepiej od razu szukać jakiegoś ośrodka dobrego, który się zajmuje leczeniem nerwic i zaburzeń, albo szukać prywatnie...bo z doświadczenia wiem, że z tych poradni to niczego konstruktywnego nie wyniesiecie...
    niekoniecznie, czasem zdarzaja sie dobre poradnie. Ale faktycznie, poszlabym prywatnie bo tutaj nie ma na co czekac. Oczywiscie zalezy to od sytuacji finansowej rodziny.

kapturnica, Iwone, mysza1975, Dorka1979, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja też na to obstawiam, że za tydzień pójdę na wywołanie albo na cc
    ale przeciez mieli Ci nie wywolywac? o ile dobrze pamietam

mysza1975 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Zależy mi do tej lekarki, bo ma dobre opinie, poza tym jest z polecenia. Jeśli jednak będą problemy z dostaniem się do niej, to mam już kilka adresów i będę próbowała w innym miejscu.
    Wiem że nie mogę za dużo czekać.

kapturnica, Bozia3, Sabina, caffe, mysza1975, Dorka1979, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Wiem że nie mogę za dużo czekać.
    powiedzialabym raczej: w ogole nie mozesz czekac

Iwone, Mega, mysza1975, Dorka1979, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie koniecznie coś ukrywa
    faceci są prosto zbudowani.. to jak budowa cepa
    boją się złego wyniku..bo to będzie świadczyło o ich męskości
    żaden facet nie chciałby usłyszeć..ty to nawet dziecka nie potrafisz zrobić ..a w sumie do tego się sprowadza taka sytuacja
    dla nich to jak kop w twarz

p.s. witam się i witam nową koleżankę
    p.s.2 czy nowa koleżanka wypełniła ankietę? ;-)
    iwcia77 wrote:
    pomyslalm , ze facet jane moze cos miec do ukrycia skoro tak sie cyrtoli z tym badaniem ...

Simba, ewka80, Sabina, Bursztyn, kkisia, Mega, caffe, inessa, mysza1975, Dorka1979, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo
    Widzę, że macie sezon "przyjęć", to może i mnie przyjmiecie?

Juz się kufa czuję jak zboczeniec, podgladam was, hihram się do kompa, a nie ujawniam...

Cos o mnie?
    Z metryki wynika, że się tu kwalifikuje, nawet bardzo..
    Mam prawie trzyletnią córkę,która maltretuje mnie chińska tortura pozbawiania snu, juz myślę o założeniu jej niebieskiej karty..;-)

jak AA, to jestem uzależniona od czekolady i coli, i tak wiem, świetnie robią na płodność :-D

Jestem również ujową panią domu, ujowszej nie ma...

A najlepsze, staram się 29 cykl, zatem te, co pisały, ze maja 24 CS mogą się pocieszyć, że ktoś ma gorzej...

Więcej grzechów nie pamiętam, żadnego nie żałuje i proszę o przyjęcie do grona zacnych babek..:-)

Iwone, Simba, Reni, ewka80, Bozia3, Sabina, kapturnica, Bursztyn, kkisia, Mega, ania.g, caffe, inessa, mysza1975, Parka, samira, Niuta, macduska, Dorka1979, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 4471 4472 4473 4474 4475 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ