35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Iwona- jesli nie chcesz to nie odpowiadaj- ale jesli Twoj syn mial probe samobojcza to powinien byl przebywac na oddziale psych.przez jakis czas, i potem nie ma ceregieli z czekaniem na wizyte u psychiatry czy psychologa, wiec pytanie brzmi- czy przebywal? Z tego co wiem takie sa procedury i dlatego dziwi mnie to czekanie, proszenie o zarejestrowanie itd.
caffe, mysza1975, samira, macduska, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jak ma takie metody terapii, jak EwaT - to aż się boję co tu będzie - chyba Bursztyn nie załatwi sprawy i trzeba będzie psychiatry szukac...
Bozia3, Sabina, Elfik, Bursztyn, Mega, caffe, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hehe, kap ja tez cie kofam...
Co do przenoszenia, jak ktoś miał regularne miesiączki to ok, u mnie było zgadywanie i gin się okazał partaczem, czyli mogłam mieć owulke w 40 DC i kliku lekarzy mi mówiło, ze cora musi być młodsza, BTW jest wczesniakiem. Czyli jak wiesz ile naprawdę ma ciąża to ma sens, bo wiesz, ze naprawdę przenoszona...
Ale.. Chce powiedzieć, ze jak byłam w szpitalu, to wszystkie askurat co byly na porodowce bo przenosiły, miały zielone wody..
Może przypadek, ale ..
kapturnica, kkisia, Mega, caffe, mysza1975, inessa, samira, Parka, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ma rekomendacje
widzialas? Kapta jej dobry pr robi
to podejrzane.... hm....
taaa...potem bedziwe nepotyzm, korupcja a na koncu porobstwo(chcociaz to ostatnie to akurat jest pozadane
)
kapturnica, kkisia, Sabina, Simba, mysza1975, macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bozia ona to robi lagodniej niz ksiondz A
Blagam, nie pisz, ze robie to łagodniej niż ksiondz, bo mnie juz za superpedofila wezmą...
Simba,nie podejrzewam cie, INO trudną udaję, nie zmacam się teraz, druga polowa cyklu, cycki opadły z braku progesteronu,i z czym do ludzi..
Push upy czas wyciągać..
kkisia, Sabina, Mega, ania.g, mysza1975, Parka, macduska, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Blagam, nie pisz, ze robie to łagodniej niż ksiondz, bo mnie juz za superpedofila wezmą...
Simba,nie podejrzewam cie, INO trudną udaję, nie zmacam się teraz, druga polowa cyklu, cycki opadły z braku progesteronu,i z czym do ludzi..
Push upy czas wyciągać..
Ps,,dobrze teraz bylo?Elfik, Mega, mysza1975, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Iwone, patrze na Twoj avatar i zastanawiam sie, czy ten ludzik jest sympatyczny czy ta kula tylko czeka zeby otworzyc paszcze i nas wciagnac
To zalezy w jakiej fazie cyklu jesteś.
Jak przed owu to jest figlarny i sympatyczny..
Jak przed @ to wk...wiający, wredny, bezczelny, chce cię ugryźć i w dodatku nie umył zębów...kapturnica, Iwone, Mega, mysza1975, macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:dobra to ona jest bardziej chVjowa od najchVjowszego ksieNdza w Pl
Ps,,dobrze teraz bylo?
Teraz jeszcze wyjdzie, ze mam największego w Pl...
Conchita wysiada, dobre bo polskie...Mega, caffe, mysza1975, samira, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Nie, nie przebywał na oddziele. Gdyby udała mu się ta próba to trafił by na izbę przyjęć i obowiązkowo miałby psychiatręIwone wrote:ale on nie zdążył połknąć wszystkiego, bo koledzy go odnaleźli i zabrali wszystkie tabletki
wiec jesli wezwaliscie pogotowie- to z automatu idzie na oddzial i reszta postepowania jak wczesniej napisalam
wiec nadal nie rozumiem?
Iwone, caffe, samira, macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:-tego co piszesz wynika ze jakas ilosc polknal, wiec rozumiem ze wezwaliscie pogotowie?
wiec jesli wezwaliscie pogotowie- to z automatu idzie na oddzial i reszta postepowania jak wczesniej napisalam
wiec nadal nie rozumiem?
Dokladnie nawet jak ktos po duzej dawce alk targnie sie na zycie to od razu na oddzial zabieraja.A po wytrzezwieniu ma robione badania czy nadaje sie na oddzial czy jedynie do wizyt ambulatoryjnych ...Bursztyn, kkisia, mysza1975, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość