35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:niekoniecznie, czasem zdarzaja sie dobre poradnie. Ale faktycznie, poszlabym prywatnie bo tutaj nie ma na co czekac. Oczywiscie zalezy to od sytuacji finansowej rodziny.
Na razie jednak widzę dużą, pozytywną zmianę u syna. Codziennie rozmawiamy i staramy się razem znaleźć jakieś rozwiązanie. Syn traktuje nasze rozmowy jak rodzaj terapii i jako odbudowanie naszych relacji.Bozia3, mysza1975, macduska, Dorka1979, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Halo
Widzę, że macie sezon "przyjęć", to może i mnie przyjmiecie?
Juz się kufa czuję jak zboczeniec, podgladam was, hihram się do kompa, a nie ujawniam...
Cos o mnie?
Z metryki wynika, że się tu kwalifikuje, nawet bardzo..
Mam prawie trzyletnią córkę,która maltretuje mnie chińska tortura pozbawiania snu, juz myślę o założeniu jej niebieskiej karty..
jak AA, to jestem uzależniona od czekolady i coli, i tak wiem, świetnie robią na płodność
Jestem również ujową panią domu, ujowszej nie ma...
A najlepsze, staram się 29 cykl, zatem te, co pisały, ze maja 24 CS mogą się pocieszyć, że ktoś ma gorzej...
Więcej grzechów nie pamiętam, żadnego nie żałuje i proszę o przyjęcie do grona zacnych babek..
Na poczatek klasyczny zestaw pytan: jakie masz cycki (Tereska czy Ciccolina) co sadzisz o kupie niemowlaka? (odrzut czy nutella) co sadzisz o dewiancie Puchatku?
Reni, Sabina, kapturnica, Bursztyn, kkisia, Mega, ania.g, caffe, mysza1975, Parka, macduska, Dorka1979, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Dzieki za kciuki.
Dzisiaj rano jadac do pracy, myslalam o tym, ze Miska na forum brakuje.
I wlasnie - moze nalezy dodac do naszej ankiety pytanie o karmienie cycem?
Milego dnia laski.
Bozia3, Sabina, Reni, Bursztyn, kkisia, Mega, inessa, mysza1975, Parka, Dorka1979, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ale przeciez mieli Ci nie wywolywac? o ile dobrze pamietam
caffe, mysza1975, inessa, Parka, macduska, Dorka1979, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/97c287aeaa4b.jpg
Simba wrote:Witaj Elfik
Na poczatek klasyczny zestaw pytan: jakie masz cycki (Tereska czy Ciccolina) co sadzisz o kupie niemowlaka? (odrzut czy nutella) co sadzisz o dewiancie Puchatku?
kapturnica, Simba, Mega, mysza1975, Parka, macduska, Dorka1979, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Halo
Widzę, że macie sezon "przyjęć", to może i mnie przyjmiecie?
Juz się kufa czuję jak zboczeniec, podgladam was, hihram się do kompa, a nie ujawniam...
Cos o mnie?
Z metryki wynika, że się tu kwalifikuje, nawet bardzo..
Mam prawie trzyletnią córkę,która maltretuje mnie chińska tortura pozbawiania snu, juz myślę o założeniu jej niebieskiej karty..
jak AA, to jestem uzależniona od czekolady i coli, i tak wiem, świetnie robią na płodność
Jestem również ujową panią domu, ujowszej nie ma...
A najlepsze, staram się 29 cykl, zatem te, co pisały, ze maja 24 CS mogą się pocieszyć, że ktoś ma gorzej...
Więcej grzechów nie pamiętam, żadnego nie żałuje i proszę o przyjęcie do grona zacnych babek..
Ewa zapomnialas dziewczynom dopisac jakie masz cycki
ps.no wreszciemysza1975, Parka, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik do mnie pijesz? Do mnie!!' Chcesz iść na gole klaty? Uprzedzam, przy mojej wadze i wielkości cyckow nie masz szans !
Witaj w naszych skromnych progachja też mam 3-latke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 10:07
kapturnica, Mega, caffe, mysza1975, Parka, Dorka1979, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sab ona ma tak zawsze..fika do wszystkich
Zartuje
Zajevista kobitka z niej Wam powiem i dla mnie to jak miod na uszy jak mi terapie wstrzasowe zapodaje w chwilach zwatpieniaElfik, Sabina, Mega, caffe, mysza1975, inessa, Parka, Dorka1979, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Brakuje ale co zrobisz? nic nie zrobisz..
to raczej nie chodzi o samo karmienie tylko o wywalenie wymienia na światło dzienne..zamiast delikatnie zasłonić np chustą
Simba wrote:Dzien dobry
Dzieki za kciuki.
Dzisiaj rano jadac do pracy, myslalam o tym, ze Miska na forum brakuje.
I wlasnie - moze nalezy dodac do naszej ankiety pytanie o karmienie cycem?
Milego dnia laski.Mega, mysza1975, Parka, macduska, Dorka1979, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Bursztynku biorę taką opcję pod uwagę że może trzeba będzie iść prywatnie i jeśli tylko zauważę że jest taka potrzeba, to nie będę czekać.
Na razie jednak widzę dużą, pozytywną zmianę u syna. Codziennie rozmawiamy i staramy się razem znaleźć jakieś rozwiązanie. Syn traktuje nasze rozmowy jak rodzaj terapii i jako odbudowanie naszych relacji.kapturnica, Iwone, caffe, samira, macduska, Dorka1979, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Elfik do mnie pijesz? Do mnie!!' Chcesz iść na gole klaty? Uprzedzam, przy mojej wadze i wielkości cyckow nie masz szans !
wiec wstrzymalabym sie z tym przyjeciemSabina, Simba, Reni, mysza1975, Parka, macduska, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nie chciałam mieć wywoływane do terminu, ale jeśli ciąża się przeciąga dwa tygodnie po terminie - to już po prostu trzeba...w PL jest teraz taki niepisany zwyczaj wywoływać 8-9 dni po terminie - myślę, że to rozsądne, bo przenoszone bardzo ciąże to też niedobra sprawa...więc jeśli urośnie bardzo dziecko, a nie urodzę za tydzień - to obstawiam, że w przyszły weekend coś się będzie dziać...
-
Simba wrote:Witaj Elfik
Sumba, ja to ze starego chowu, chcesz się bliżej poznać z moimi cycami, to najpierw kino, kwiatek, kolacji nie musi być - wiadomo kryzys, ale chociaż pizza z piwem?
Eee, sorry, cofam piwo...
Kupy zmienia głownie mąż, ja zazwyczaj mam wtedy strasznie ważne i niesamowicie ważne zajęcia niemożliwe do wykonania w innym terminie... Więc...
No, chyba, ze muszę, dziecko chodzące z kupa w majtach to jednak patologia:-)
Puchatek? To jedyna lektura, której nie doczytalam w szkole, dopiero jak byłam dorosła,żeby się dfowiedziec o co kaman. Żeby było jasne, ja kocham książki i czytalam wszystko co w łapy wpadlo, nawet Jackie Collins jedna zaliczylam, a o tym małym rozumku nie mogłam..
Od dziecka widać wolalam towarzystwo inteligentnych osób;-)kapturnica, kkisia, Sabina, Bozia3, Mega, ania.g, caffe, mysza1975, inessa, samira, Parka, macduska, Dorka1979, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Sumba, ja to ze starego chowu, chcesz się bliżej poznać z moimi cycami, to najpierw kino, kwiatek, kolacji nie musi być - wiadomo kryzys, ale chociaż pizza z piwem?
Eee, sorry, cofam piwo...
Kupy zmienia głownie mąż, ja zazwyczaj mam wtedy strasznie ważne i niesamowicie ważne zajęcia niemożliwe do wykonania w innym terminie... Więc...
No, chyba, ze muszę, dziecko chodzące z kupa w majtach to jednak patologia:-)
Puchatek? To jedyna lektura, której nie doczytalam w szkole, dopiero jak byłam dorosła,żeby się dfowiedziec o co kaman. Żeby było jasne, ja kocham książki i czytalam wszystko co w łapy wpadlo, nawet Jackie Collins jedna zaliczylam, a o tym małym rozumku nie mogłam..
Od dziecka widać wolalam towarzystwo inteligentnych osób;-)
To nie to za JA chce sie poznac z Twoimi cyckami. Takie sa procedury przyjecia do naszej klasykapturnica, Elfik, kkisia, Bursztyn, Mega, Reni, caffe, mysza1975, Parka, Dorka1979, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:a skad wiesz jakie ma cycki? nie ujawnila
wiec wstrzymalabym sie z tym przyjeciemwidzialas? Kapta jej dobry pr robi
to podejrzane.... hm....
kapturnica, kkisia, Elfik, Mega, mysza1975, Dorka1979, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:OK
To nie to za JA chce sie poznac z Twoimi cyckami. Takie sa procedury przyjecia do naszej klasySabina, kkisia, Mega, Reni, caffe, mysza1975, Dorka1979, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Sab ona ma tak zawsze..fika do wszystkich
Zartuje
Zajevista kobitka z niej Wam powiem i dla mnie to jak miod na uszy jak mi terapie wstrzasowe zapodaje w chwilach zwatpieniaSabina, kkisia, Bursztyn, mysza1975, macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość