35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:caffe wrote:iza37 wrote:Hej kochane dziewuszki!Inessko ja tez mam dół tuz tuż przed@
Angela jak sie czujesz?
Iwcia,KaRa współczuje mdłości, ale przejdą niedługo wiec warto sie troszeczke pomęczyć
Reni masz rację w 100% z tą nadzieją!
Caffe kochana jak tam u Cię?
Mango Caffe ma racje skup sie na firankach haha
Aguś jak tam u Ciebie z wykresem? Spójrz na mój heh
Dzisiaj ide na monitoring, tak po prostu zobaczyć co sie tam dzieje i ciekawa jestem czy pokryje sie to z OVF?
Wszystkim moim dziewczynkom życzę przyjemnego dnia!!!
Dzięki za pamięć
U mnie zlatuje dzień za dniem na zasadzie: dom-praca-dom. Jakoś tak straciłam sens i cel wszystkiego. Żyje się, bo się żyje, ale po co i na co to nie wiem
Daj znać czego się dowiedziałaś na monitoringuOby same dobre wieści i tego Ci życzę
oj, depresyjnie zabrzmialo, u Inessy tez. ale przyznam, ze i u mnie z tym sensem i celem jeste podobnie
Dla mnie ciężkie to wszystko jest, taki bezsens mnie ogarnia. Ktos może powie, ciesz się bo jestes zdrowa, masz co jeść, masz pracę. No i ok, ale kto powiedział, że zawsze będę zdrowa, będę miała co jeść, pracę. Życie zlatuje na tym żeby cos mieć albo czegoś nie mieć. I jaki w tym sens?inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny naszym celem miedzy innymi oczywiście są dzieci.Te, które ich JESZCZE nie mają wkrótce nie będą sie zastanawiały co jest ich celem, bo go osiagną..zobaczycie....Caffe kochana nie załamuj się!!!Inessko ty też!PMS-przeżywam okropnie:(((Bursztynku będzie oki!!!Trzymam mocno&&& Oczywiście ze dam znać po.Wizyte mam na 20-30 więc pewnie jutro napiszę albo wieczorem z telefonu. Ja dzis czuje sie fatalnie, mam jakieś duszności, zawroty głowy i okropny ból lewego jajnika ała
inessa, megan8, caffe, bliska77, samira, grosza, polarmiś, gosia7122, Panda lubią tę wiadomość
-
angela wrote:inessa wrote:Angela ma racje odzywa się do nas
opisuje co się u niej dzieje !
A ja martwie sie co np. Ewajoanny bo ona bardzo dawno się nie odzywała
A włśnie Angela czujesz już ruchy dzieciątka?
Ja podczas serduszkowania nie mam parcia na dziecko nagorzej jest u mnie pod koniec cyklu kiedy wiem już ,ze już po ptokach i @ idzie wielkimi krokamiwtedy dół się zaczyna
Witajcie dziewczynki
Innesko - na ruchy jeszcze za wcześnie - dopiero zaczął się 17sty tydzień, ale brzuszek już widać , szczególnie jak zalożę coś dopasowanego. Dużo pisałyście o mdłościach, mnie na szczęście to ominęło, musiałam tylko zmienić jedzonko na śniadanie, zawsze jadłam muesli tropikalne z mlekiem, a teraz nie mogę na to patrzeć i bardzo ciężko powstrzymać mi się od słodyczy - niesamowicie mnie do nich ciągnie.
Następne usg prenatalne 19 czerwca - na pewno poznam już płeć - wszyscy mówią,że będzie synek, bo ciąża nie zabrała mi urody, a wręcz przeciwnie, ale ja wiem czy wierzyć w takie stereotypy - kochane w niedzielę zaczął mi się 5 miesiąc, ale zleciało..
Cały czas myślę o Was i czekam na następne brzuszki..
Pozdrawiam - miłego tygodnia
Angela - oprócz urody - to jeszcze brak mdłości przemawia za chłopakiem. Mnie z synkiem w ciąży a ni raz nie zemdliło - a dziewczyny z dziewczynkami męczyły się okrutnie..Także patrząc na sprawę "zwyczajowo" - szukaj imion chłopięcych...
caffe, inessa, bliska77, samira, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Dziewczyny naszym celem miedzy innymi oczywiście są dzieci.Te, które ich JESZCZE nie mają wkrótce nie będą sie zastanawiały co jest ich celem, bo go osiagną..zobaczycie....Caffe kochana nie załamuj się!!!Inessko ty też!PMS-przeżywam okropnie:(((Bursztynku będzie oki!!!Trzymam mocno&&& Oczywiście ze dam znać po.Wizyte mam na 20-30 więc pewnie jutro napiszę albo wieczorem z telefonu. Ja dzis czuje sie fatalnie, mam jakieś duszności, zawroty głowy i okropny ból lewego jajnika ała
Izuś, czasami nie da się nie załamać. Najgorzej jest gdy tych chwil zwątpienia jest więcej niż tych radosnych.inessa, iza37, Reni, Olena lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Mango wrote:caffe wrote:Cześć dziewczynki
U mnie po starem, czyli nic nowegoMój suwaczek liczy od początku do dni płodnych, bo pewnie tak będzie, ze @ przyjdzie, ciekawe tylko kiedy. Nie chciałabym żeby mi się cykl wydłużył, bo wtedy musiałabym brac leki, a juz kilka lat temu tak miałam, że na długo mi się @ zatrzymała.
Iwka, jeszcze trochę wytrzymaj, wiem że jest ciężko.
Mango, pewnie nie odpuścisz, bo to jest zbyt ważna rzeczy, żeby o niej zapomnieć tak na pstryknięcie palca.
Miłego dnia
Nie odpuszczę o ile wcześniej się nie zadręczę
Wiem co czujesz.
Tak sobie pomyślałam, ze może podczasto skup się na tym, czy może czasem nie trzeba sufitu pomalować, albo firanek wymienic?
tylko broń boże nie maluj paznokciBursztyn, iza37, inessa, caffe, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a widziałyście dzisiaj: w Hiszpanii przyszły na świat bliźnięta trzymające się za ręcę
http://www.tvn24.pl/niezwykle-narodziny-przyszly-na-swiat-trzymajac-sie-za-rece,326956,s.htmlinessa, iza37, caffe, grosza, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:caffe wrote:Mango wrote:caffe wrote:Cześć dziewczynki
U mnie po starem, czyli nic nowegoMój suwaczek liczy od początku do dni płodnych, bo pewnie tak będzie, ze @ przyjdzie, ciekawe tylko kiedy. Nie chciałabym żeby mi się cykl wydłużył, bo wtedy musiałabym brac leki, a juz kilka lat temu tak miałam, że na długo mi się @ zatrzymała.
Mango, pewnie nie odpuścisz, bo to jest zbyt ważna rzeczy, żeby o niej zapomnieć tak na pstryknięcie palca.
Miłego dnia
Wiem co czujesz.
Tak sobie pomyślałam, ze może podczasto skup się na tym, czy może czasem nie trzeba sufitu pomalować, albo firanek wymienic?
tylko broń boże nie maluj paznokci
u rąk czy u nóg?
samira, inessa, caffe lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Samirko co tam u Ciebie kochana?
a nic takiego ,w sobotę pisałam co rąbię obecnie i niedzielę ,i o tym ze idę na wystawę kwiatów i w sumie zaliczyliśmy obecność bo kwiatów dużo ale ogrodowych i pokaz florystyczny ale nic specjalnego ,ładne bukiety ale na wpół gotowe wcześniej i tylko je dokańczali ,zdjęcia zrobiłam:)
aaa. czekam na termin @ niby 25.05 ale może być później albo dużo później tz. mam na myśli 03.2014
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 12:51
Reni, Mango, caffe, inessa, Bursztyn, iza37, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Reni wrote:caffe wrote:Mango wrote:caffe wrote:Cześć dziewczynki
Miłego dnia
Wiem co czujesz.
tylko broń boże nie maluj paznokci
u rąk czy u nóg?
Można se tez nogi depilować celem zwiększenia doznańReni, inessa, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny