Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    caffe wrote:
    iza37 wrote:
    Hej kochane dziewuszki!Inessko ja tez mam dół tuz tuż przed@
    Angela jak sie czujesz?
    Iwcia,KaRa współczuje mdłości, ale przejdą niedługo wiec warto sie troszeczke pomęczyć:)
    Reni masz rację w 100% z tą nadzieją!
    Caffe kochana jak tam u Cię?
    Mango Caffe ma racje skup sie na firankach haha
    Aguś jak tam u Ciebie z wykresem? Spójrz na mój heh
    Dzisiaj ide na monitoring, tak po prostu zobaczyć co sie tam dzieje i ciekawa jestem czy pokryje sie to z OVF?
    Wszystkim moim dziewczynkom życzę przyjemnego dnia!!!

Dzięki za pamięć :)

U mnie zlatuje dzień za dniem na zasadzie: dom-praca-dom. Jakoś tak straciłam sens i cel wszystkiego. Żyje się, bo się żyje, ale po co i na co to nie wiem :(

Daj znać czego się dowiedziałaś na monitoringu :) Oby same dobre wieści i tego Ci życzę :)

oj, depresyjnie zabrzmialo, u Inessy tez. ale przyznam, ze i u mnie z tym sensem i celem jeste podobnie :/

Dla mnie ciężkie to wszystko jest, taki bezsens mnie ogarnia. Ktos może powie, ciesz się bo jestes zdrowa, masz co jeść, masz pracę. No i ok, ale kto powiedział, że zawsze będę zdrowa, będę miała co jeść, pracę. Życie zlatuje na tym żeby cos mieć albo czegoś nie mieć. I jaki w tym sens?

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny naszym celem miedzy innymi oczywiście są dzieci.Te, które ich JESZCZE nie mają wkrótce nie będą sie zastanawiały co jest ich celem, bo go osiagną..zobaczycie....Caffe kochana nie załamuj się!!!Inessko ty też!PMS-przeżywam okropnie:(((Bursztynku będzie oki!!!Trzymam mocno&&& Oczywiście ze dam znać po.Wizyte mam na 20-30 więc pewnie jutro napiszę albo wieczorem z telefonu. Ja dzis czuje sie fatalnie, mam jakieś duszności, zawroty głowy i okropny ból lewego jajnika ała

inessa, megan8, caffe, bliska77, samira, grosza, polarmiś, gosia7122, Panda lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    inessa wrote:
    Angela ma racje odzywa się do nas :D :D :D opisuje co się u niej dzieje !
    A ja martwie sie co np. Ewajoanny bo ona bardzo dawno się nie odzywała :(
    A włśnie Angela czujesz już ruchy dzieciątka? :D

Ja podczas serduszkowania nie mam parcia na dziecko nagorzej jest u mnie pod koniec cyklu kiedy wiem już ,ze już po ptokach i @ idzie wielkimi krokami :( wtedy dół się zaczyna :(

Witajcie dziewczynki
    Innesko - na ruchy jeszcze za wcześnie - dopiero zaczął się 17sty tydzień, ale brzuszek już widać , szczególnie jak zalożę coś dopasowanego. Dużo pisałyście o mdłościach, mnie na szczęście to ominęło, musiałam tylko zmienić jedzonko na śniadanie, zawsze jadłam muesli tropikalne z mlekiem, a teraz nie mogę na to patrzeć i bardzo ciężko powstrzymać mi się od słodyczy - niesamowicie mnie do nich ciągnie.
    Następne usg prenatalne 19 czerwca - na pewno poznam już płeć - wszyscy mówią,że będzie synek, bo ciąża nie zabrała mi urody, a wręcz przeciwnie, ale ja wiem czy wierzyć w takie stereotypy - kochane w niedzielę zaczął mi się 5 miesiąc, ale zleciało..
    Cały czas myślę o Was i czekam na następne brzuszki..
    Pozdrawiam - miłego tygodnia

Angela - oprócz urody - to jeszcze brak mdłości przemawia za chłopakiem. Mnie z synkiem w ciąży a ni raz nie zemdliło - a dziewczyny z dziewczynkami męczyły się okrutnie..:) Także patrząc na sprawę "zwyczajowo" - szukaj imion chłopięcych...;)

caffe, inessa, bliska77, samira, angela, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Dziewczyny naszym celem miedzy innymi oczywiście są dzieci.Te, które ich JESZCZE nie mają wkrótce nie będą sie zastanawiały co jest ich celem, bo go osiagną..zobaczycie....Caffe kochana nie załamuj się!!!Inessko ty też!PMS-przeżywam okropnie:(((Bursztynku będzie oki!!!Trzymam mocno&&& Oczywiście ze dam znać po.Wizyte mam na 20-30 więc pewnie jutro napiszę albo wieczorem z telefonu. Ja dzis czuje sie fatalnie, mam jakieś duszności, zawroty głowy i okropny ból lewego jajnika ała

Izuś, czasami nie da się nie załamać. Najgorzej jest gdy tych chwil zwątpienia jest więcej niż tych radosnych.

inessa, iza37, Reni, Olena lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mango wrote:
    caffe wrote:
    Cześć dziewczynki :)

U mnie po starem, czyli nic nowego :P Mój suwaczek liczy od początku do dni płodnych, bo pewnie tak będzie, ze @ przyjdzie, ciekawe tylko kiedy. Nie chciałabym żeby mi się cykl wydłużył, bo wtedy musiałabym brac leki, a juz kilka lat temu tak miałam, że na długo mi się @ zatrzymała.

Iwka, jeszcze trochę wytrzymaj, wiem że jest ciężko.

Mango, pewnie nie odpuścisz, bo to jest zbyt ważna rzeczy, żeby o niej zapomnieć tak na pstryknięcie palca.

Miłego dnia :)

Nie odpuszczę o ile wcześniej się nie zadręczę :(

Wiem co czujesz.

Tak sobie pomyślałam, ze może podczas <3 <3 <3 to skup się na tym, czy może czasem nie trzeba sufitu pomalować, albo firanek wymienic? :P

tylko broń boże nie maluj paznokci ;-)

Bursztyn, iza37, inessa, caffe, Panda lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ciekawe jakbyś to zrobiła oj już moja wyobraźnia działa :P

iza37, samira, anna maria, Panda lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:14

samira, inessa, polarmiś, angela, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    A ciekawe jakbyś to zrobiła oj już moja wyobraźnia działa :P

jest to możliwe hahaha

samira, inessa, Mango, anna maria lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a widziałyście dzisiaj: w Hiszpanii przyszły na świat bliźnięta trzymające się za ręcę :-)
    http://www.tvn24.pl/niezwykle-narodziny-przyszly-na-swiat-trzymajac-sie-za-rece,326956,s.html

inessa, iza37, caffe, grosza, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

niesamowite te bliźniaki :D

inessa, Reni, caffe, polarmiś lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a widziałyście dzisiaj: w Hiszpanii przyszły na świat bliźnięta trzymające się za ręcę :-)
    http://www.tvn24.pl/niezwykle-narodziny-przyszly-na-swiat-trzymajac-sie-za-rece,326956,s.html

super!!!!!!!!!!

inessa, anna maria lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko co tam u Ciebie kochana?

samira, inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    caffe wrote:
    Mango wrote:
    caffe wrote:

U mnie po starem, czyli nic nowego :P Mój suwaczek liczy od początku do dni płodnych, bo pewnie tak będzie, ze @ przyjdzie, ciekawe tylko kiedy. Nie chciałabym żeby mi się cykl wydłużył, bo wtedy musiałabym brac leki, a juz kilka lat temu tak miałam, że na długo mi się @ zatrzymała.

Mango, pewnie nie odpuścisz, bo to jest zbyt ważna rzeczy, żeby o niej zapomnieć tak na pstryknięcie palca.

Wiem co czujesz.

Tak sobie pomyślałam, ze może podczas <3 <3 <3 to skup się na tym, czy może czasem nie trzeba sufitu pomalować, albo firanek wymienic? :P

u rąk czy u nóg ;) ?

samira, inessa, caffe lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango i tu i tu :P
    A bliźniaki piękne :D
    Samirko co słychać u CIebie?

caffe, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:14

inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Samirko co tam u Ciebie kochana?

a nic takiego ,w sobotę pisałam co rąbię obecnie i niedzielę ,i o tym ze idę na wystawę kwiatów i w sumie zaliczyliśmy obecność bo kwiatów dużo ale ogrodowych i pokaz florystyczny ale nic specjalnego ,ładne bukiety ale na wpół gotowe wcześniej i tylko je dokańczali ,zdjęcia zrobiłam:)
    aaa. czekam na termin @ niby 25.05 ale może być później albo dużo później tz. mam na myśli 03.2014 :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 12:51

Reni, Mango, caffe, inessa, Bursztyn, iza37, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Reni wrote:
    caffe wrote:
    Mango wrote:
    caffe wrote:

Wiem co czujesz.

u rąk czy u nóg ;) ?

Można se tez nogi depilować celem zwiększenia doznań :P

Reni, inessa, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mhmm caffe to już wyrafinowana forma.. dorzućmy bikini woskiem :-)

caffe, inessa, Mango, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mhmm caffe to już wyrafinowana forma.. dorzućmy bikini woskiem :-)

Tia :P :P :P

inessa, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jesteście niemożliwe :D :D :D
    Samirko no w końcu musi się udać Wam <3

Mango, caffe, samira, bliska77, iza37 lubią tę wiadomość

‹‹ 451 452 453 454 455 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ