Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:14

inessa, caffe, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny u nas od rana słonecznie ale już zbierają się chmury burzowe :)
    Życze każdej z Was dobrego, spokojnego dnia <3
    Zaciążonym sił i zdrówka. Staraczkom no óż wytrwałości, wiary i nadziei no przecie tak się staramy, że w końcu musi się udać !!! co nie?! :)
    Pamietam o Was bardzo <3

caffe, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prawda jest taka, że nawet jak się na zewnątrz wydaje, że bierze się to na miękko to i tak gdzieś tam w środku jest taka iskierka ;-) nadzieja
    więc tak czy inaczej nie da się nie myśleć

inessa, caffe, anna maria, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz racje Reni zawsze jest ta iskierka nadziei do samego końca cyklu :)

caffe, Reni, anna maria, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Cześć dziewczynki :)

U mnie po starem, czyli nic nowego :P Mój suwaczek liczy od początku do dni płodnych, bo pewnie tak będzie, ze @ przyjdzie, ciekawe tylko kiedy. Nie chciałabym żeby mi się cykl wydłużył, bo wtedy musiałabym brac leki, a juz kilka lat temu tak miałam, że na długo mi się @ zatrzymała.

Iwka, jeszcze trochę wytrzymaj, wiem że jest ciężko.

Mango, pewnie nie odpuścisz, bo to jest zbyt ważna rzeczy, żeby o niej zapomnieć tak na pstryknięcie palca.

Miłego dnia :)

Nie odpuszczę o ile wcześniej się nie zadręczę :(

caffe, anna maria, bliska77, inessa, samira, polarmiś lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    caffe wrote:

U mnie po starem, czyli nic nowego :P Mój suwaczek liczy od początku do dni płodnych, bo pewnie tak będzie, ze @ przyjdzie, ciekawe tylko kiedy. Nie chciałabym żeby mi się cykl wydłużył, bo wtedy musiałabym brac leki, a juz kilka lat temu tak miałam, że na długo mi się @ zatrzymała.

Mango, pewnie nie odpuścisz, bo to jest zbyt ważna rzeczy, żeby o niej zapomnieć tak na pstryknięcie palca.

Wiem co czujesz.

Tak sobie pomyślałam, ze może podczas <3 <3 <3 to skup się na tym, czy może czasem nie trzeba sufitu pomalować, albo firanek wymienic? :P

Reni, anna maria, bliska77, inessa, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mango wrote:
    caffe wrote:

Wiem co czujesz.

Tak sobie pomyślałam, ze może podczas <3 <3 <3 to skup się na tym, czy może czasem nie trzeba sufitu pomalować, albo firanek wymienic? :P

Firanki muszę wymienić ;) , więc może wymyślę na jakie ;)

caffe, bliska77, inessa, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    Cześć dziewczynki , wczoraj się cieszyłam że lepiej sie czuje i chyba powiedziałam to w złej chwili bo o około 12,30 jak mnie zaczęło rwać to była katastrofa i teraz od 7 rano to samo , nawet śniadania nie mogę zjeść .

Iwka, tak jak Reni pisze, jeszcze 3 tygodnie i powinno przejść

caffe, inessa, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Reni wrote:
    Inessa miałas rację, że OVu zmieni termin owulacji huuura więc jest dobrze
    wyznaczył tak jak potrzeba, no i krecha nie przerywana
    wiem wiem napaliłam się jak szczerbaty na suchary ale mam robić badania hormonalne 4-6 dc więc bałam się, że to wypadnie na długi weekend (wyjeżdzam) więc cykl byłby w plecy, potem lipiec też bo urlop i trzeba byłoby czekać do sierpnia

Ja w ostatnim cyklu tak się napaliłam, że tym razem wyjdzie i ... :( Teraz nie mogę się pozbierać. Nic mi się nie chce, aż mój M stwierdził, że jemu jest przykro, gdy widzi jak ja to przeżywam :( Muszę nauczyć się nie wkręcać, ale jak???????

oj Mango wiem coś o tym, może skup się na czymś innym, zrób coś dla siebie, cholera, sama nie wiem, bo też mam ten problem

caffe, inessa, Mango, samira, polarmiś, anna maria lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Inessa też tak właśnie się zastanawiam te które zaciążyły to opuściły to forum bez słowa ,tylko ja czasem coś napiszę ,a czytam was codziennie.
    Może też mam zniknąć?
    Latem to będą dopiero tu pustki

Nieprawda - cały czas zaglądam , czytam , jestem na bieżąco , a piszę również może nie tak często , ale się staram..

bliska77, Olena, inessa, Reni, Bursztyn, megan8, samira, grosza, polarmiś, anna maria lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela ma racje odzywa się do nas :D :D :D opisuje co się u niej dzieje !
    A ja martwie sie co np. Ewajoanny bo ona bardzo dawno się nie odzywała :(
    A włśnie Angela czujesz już ruchy dzieciątka? :D

Ja podczas serduszkowania nie mam parcia na dziecko nagorzej jest u mnie pod koniec cyklu kiedy wiem już ,ze już po ptokach i @ idzie wielkimi krokami :( wtedy dół się zaczyna :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 10:08

Mango, angela, Bursztyn, megan8, caffe, bliska77, samira, polarmiś, anna maria, gosia7122 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane dziewuszki!Inessko ja tez mam dół tuz tuż przed@
    Angela jak sie czujesz?
    Iwcia,KaRa współczuje mdłości, ale przejdą niedługo wiec warto sie troszeczke pomęczyć:)
    Reni masz rację w 100% z tą nadzieją!
    Caffe kochana jak tam u Cię?
    Mango Caffe ma racje skup sie na firankach haha
    Aguś jak tam u Ciebie z wykresem? Spójrz na mój heh
    Dzisiaj ide na monitoring, tak po prostu zobaczyć co sie tam dzieje i ciekawa jestem czy pokryje sie to z OVF?
    Wszystkim moim dziewczynkom życzę przyjemnego dnia!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 10:20

megan8, Bursztyn, angela, caffe, inessa, bliska77, samira, Mango, polarmiś, anna maria lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • angela Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Angela ma racje odzywa się do nas :D :D :D opisuje co się u niej dzieje !
    A ja martwie sie co np. Ewajoanny bo ona bardzo dawno się nie odzywała :(
    A włśnie Angela czujesz już ruchy dzieciątka? :D

Ja podczas serduszkowania nie mam parcia na dziecko nagorzej jest u mnie pod koniec cyklu kiedy wiem już ,ze już po ptokach i @ idzie wielkimi krokami :( wtedy dół się zaczyna :(

Witajcie dziewczynki
    Innesko - na ruchy jeszcze za wcześnie - dopiero zaczął się 17sty tydzień, ale brzuszek już widać , szczególnie jak zalożę coś dopasowanego. Dużo pisałyście o mdłościach, mnie na szczęście to ominęło, musiałam tylko zmienić jedzonko na śniadanie, zawsze jadłam muesli tropikalne z mlekiem, a teraz nie mogę na to patrzeć i bardzo ciężko powstrzymać mi się od słodyczy - niesamowicie mnie do nich ciągnie.
    Następne usg prenatalne 19 czerwca - na pewno poznam już płeć - wszyscy mówią,że będzie synek, bo ciąża nie zabrała mi urody, a wręcz przeciwnie, ale ja wiem czy wierzyć w takie stereotypy - kochane w niedzielę zaczął mi się 5 miesiąc, ale zleciało..
    Cały czas myślę o Was i czekam na następne brzuszki..
    Pozdrawiam - miłego tygodnia

megan8, caffe, inessa, Bursztyn, bliska77, samira, Mango, grosza, polarmiś, anna maria lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam jutro wizytę u lekarza
    nadal mam mdłości ,choć pewnie nie tak ostre jak Iwka i KaRa ,ale są raz rano ,raz wieczorem ,nie ma reguły ,bywają też spokojniejsze dni
    i często mi duszno

inessa, Bursztyn, samira, anna maria lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Angela jak sie czujesz?
    Iwcia,KaRa współczuje mdłości, ale przejdą niedługo wiec warto sie troszeczke pomęczyć:)
    Dzisiaj ide na monitoring, tak po prostu zobaczyć co sie tam dzieje i ciekawa jestem czy pokryje sie to z OVF?

Dzięki za pamięć :)

U mnie zlatuje dzień za dniem na zasadzie: dom-praca-dom. Jakoś tak straciłam sens i cel wszystkiego. Żyje się, bo się żyje, ale po co i na co to nie wiem :(

Daj znać czego się dowiedziałaś na monitoringu :) Oby same dobre wieści i tego Ci życzę :)

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela pytałam bo każda ciąża jest inna moja koleżanka pod koniec 4 miesiąca już czuła ruchy. A tak wogóle to czas zwariował do piero czekałyśmy na Twoje testowanie a tu już 5 miesiąc szok. A synek wiem,że tak się mówi ale wiesz czasmi to się sprawdza :D oby było zdrowe to najważniejsze :D
    Bursztynku wierzę,że uda Ci się tam dostać :D
    Ja zaczynam mieć PMS :(

Bursztyn, angela, bliska77, grosza, polarmiś, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe ja mam podobnie z tym sensem :( mam nadzieje,że się nam polepszy i to szybko :)

Bursztyn, caffe, Mango, Olena, anna maria lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    iza37 wrote:
    Angela jak sie czujesz?

Dzięki za pamięć :)

U mnie zlatuje dzień za dniem na zasadzie: dom-praca-dom. Jakoś tak straciłam sens i cel wszystkiego. Żyje się, bo się żyje, ale po co i na co to nie wiem :(

Daj znać czego się dowiedziałaś na monitoringu :) Oby same dobre wieści i tego Ci życzę :)

oj, depresyjnie zabrzmialo, u Inessy tez. ale przyznam, ze i u mnie z tym sensem i celem jeste podobnie :/

inessa, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe ja mam podobnie z tym sensem :( mam nadzieje,że się nam polepszy i to szybko :)

Też mam nadzieję.

Bo tak naprawdę, to człowiek pracuje po to żeby była kasa na jedzenie i opłaty, daj Boże żeby starczyło tez na przyjemności. I do dalej? Po co to całe zabieganie, jak i tak wszystko idzie na "przemiał"? Są marzenia, pragnienia i za pieniądze kupić się tego nie da. Stąd też moje takie zastanowienie się czasem, do czego my zmierzamy?

Bursztyn, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku wiesz ja myślę,że to jest bardziej monotonia codziennego dnia, i chęć życia dla kogoś dla jakiegoś celu, ale nie chodzi o prace ale o coś głebszego, na a my kobiety jeszcze z naszym instynktem macierzyńskim to już wogóle mamy swój cel wyznaczony jakby z góry i jak go brakuje to tak jakby cośsię zgubiło w naszym życiu. Nasze istnienie wtedy staje sie mniej kolorowe i celowe. Lecz mam nadzieje,że w końcu nasz cel zostanie nam dany powierzony jako dar abyśmy znalazły odpowiedni kierunek w naszym życiu :D

angela, megan8, samira, Olena, polarmiś lubią tę wiadomość

‹‹ 450 451 452 453 454 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ