X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

Jestem znana z mówienia do siebie w sklepach.. Gadam a małża nie ma obok bo spierniczyl zanim zaczelam mu opisywac zalety nowego aparatu... Raz patrząc na półki klepnelam w biodro małża stojącego obok, żeby na cos mu zwrócić uwagę, a to nie był małż...
    Wyraz mojej twarzy i burak skutecznie go przekonał, że nie były to końskie zaloty..

O Jezu i jeszcze sobie przypomnialam, wiecie męskie kurtki, standard, patrząc na cos podeszlam do faceta stojącego tyłem i chciałam poszukać portfela w kieszeni, małża oczywiście...
    A facet w granatowej kurtce odwrócił się i nie wiedział co robić...
    Ja tez nie..
    Nie pamiętam juz czy się tlumaczylam, czy po prostu ucieklam..
    Markety budowlane tak na mnie dzialają...
    Ja sie musze z Toba koniecznie spotkac w wakacje! :D

Mega, Aasiula, Elfik, iwcia77, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Też dobry :)
    Zmeczony. Ale fakt, ze zakrecony. Jednak kobiety lepiej znosza dlugotrwale niespanie, chlopy to miekkie faje. ;)

caffe, Mega, macduska, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pocwiczylam, pot sie po tylku leje, wiec jeszcze chyba odkurze salon w ramach bycia spoconym i brudnym. Dziecko z dzieckiem na spacerze, to jeszcze milusi prysznic zalicze.
    Czuwaj! ;)

samira, Mega, Mala79, Aasiula, Elfik, iwcia77, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek

Ale tworzycie ciezko was dogonic :)
    Ja wstalam raniutko zaliczylam silownie i zakupy a teraz odpoczywam bo obiad mam z wczoraj :)

inessa, samira, macduska, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko!!!!!!!!!!11
    kobiety Was nadgonic to maskara jakaś!!!!!!!!!
    ale powazne tematy!!!! ja wole nie wypowiadać sie na temat służby zdrowia zwłaszcza jezeli chodzi o leczenie na NFZ bo za dużo przeszłam przez nich wrwrwwr
    Elfik ja mam podobnie gadam też w sklepie i ostatnio taki sam numer zrobiłam gadałam,ze niby do meża a okazało sie,ze obok mnie stał już inny facet myślałam,ze spłone ze wstydu :P
    A dziś odebrałam wynik z piatku beta wzrosła do 238 :) przyrost jest w normie :) ale juz wiecej nie robie bo za dużo stresu mnie to kosztuje!!imieniny a jeden brat wczoraj miał urodziny a drugi jutro ma urodziny :) w piatek jedziemy na imprezke :P
    mój maz i brat mają dziś
    DObrego tygodnia Wam życze :)

caffe, Pusurek, Reni, Mega, ania.g, Mala79, samira, Simba, Aasiula, malgos741, macduska, MartaDidinio, paszczakin, Elfik, iwcia77, moremi, mysza1975, Parka, Lucky, Sabina, BISCA, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, jak beta?

iwcia77 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • caffe Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

Caffe, będę siedzieć w sali obok
    Stuknę do Ciebie w ścianę ;)

Przeczytałaś dobrze: stuknę DO Ciebie ;) :P

inessa, Mega, macduska, kapturnica, Elfik, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    O matko!!!!!!!!!!11
    ale powazne tematy!!!! ja wole nie wypowiadać sie na temat służby zdrowia zwłaszcza jezeli chodzi o leczenie na NFZ bo za dużo przeszłam przez nich wrwrwwr
    Elfik ja mam podobnie gadam też w sklepie i ostatnio taki sam numer zrobiłam gadałam,ze niby do meża a okazało sie,ze obok mnie stał już inny facet myślałam,ze spłone ze wstydu :P
    A dziś odebrałam wynik z piatku beta wzrosła do 238 :) przyrost jest w normie :) ale juz wiecej nie robie bo za dużo stresu mnie to kosztuje!!imieniny a jeden brat wczoraj miał urodziny a drugi jutro ma urodziny :) w piatek jedziemy na imprezke :P
    mój maz i brat mają dziś
    No to superowo ;)

inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa no widzisz :-)

już nic nie rób ..oszczędzaj się, odpoczywaj :-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6ff71bd255c.jpg

caffe, inessa, Mega, Mala79, samira, malgos741, Aasiula, macduska, iwcia77, moremi, Sabina, BISCA, Dorka1979 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7404bd17c36e.jpg

Reni, Mega, Aasiula, macduska, iwcia77, moremi, mysza1975, Sabina, BISCA, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni dziekuje az sie wzruszyłam śliczny tekst :D

samira, Reni, Aasiula, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska super beta! I suwaczek :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 13:38

inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę sie zabrać za obiad.... tylko chęci gdzieś zgubiłam po drodze ;)

Mala79, inessa, Aasiula, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    O matko!!!!!!!!!!11
    mój maz i brat mają dziś
    Ja o Tobie pomyślałam a Ty w tym samym momencie napisałaś posta :) Cieszę się z Twojej bety i trzymam kciuki za pozytywny ciąg dalszy <3

inessa, Aasiula, macduska, MartaDidinio, iwcia77, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Mała, nie mądrze się bron boże. Dokładnie z tego powodu napisalam, bo operacja była rozszczepu w czerwcu, oni tez jeździli na konsultacje znad morza do wawki raz, dwa na miesiac..od jej urodzenia..

Ja myslalam, ze wszędzie SA specjaliści, mieszkam w dużym mieście, a potem się okazało, tak jak piszesz, ze warto się przejechać...

Dobrze, ze masz znajomosci w NFZ i wśród lekarzy... :-)

Ale wcale tego Elfie tak nie odebralam spoko oko :-)
    A znajomosci to se wyrobilam przez moja upartosc (na szczescie) jak mnie wypierdzielali drzwiami a ja oknem znowu im wlazilam
    A i owszem tylko ze wiekszosc teraz sie specjalistami nazywa a wiedzy maja tyle co ja se wygooglam bo i tak sie zdarzalo .... Oczywiscie nie mozna ich wrzucac do jednego wora bo w kazdym miescie sa i tacy i tacy no i ci co lecza za korzysci materialne ale tu poniekad sami ich tego nauczylismy...

inessa, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    dac Ci latarke co bys szybciej je znalazla??

Mega, inessa, Aasiula, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    dac Ci latarke co bys szybciej je znalazla??
    Ha ha ha dawaj, może sie napatoczy ;)

inessa, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ha ha ha dawaj, może sie napatoczy ;)
    albo okulary :-D a co bedziesz dzialac na obiadek bo ja wpadam wszedzie tam gdzie pysznie serwuja nie moje rece :-D

inessa, Mega, MartaDidinio, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super beta Iness :-)

inessa, Mega, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    U nas na forum to dziewczyny w danym dniu nie gotują nic, a na drugi dzień jest obiad z poprzedniego dnia ;) I tym sposobem masz obiad na dwa dnia :)

Reni, Pusurek, inessa, Mala79, Simba, Aasiula, macduska, Mega, kkisia, MartaDidinio, kapturnica, Elfik, iwcia77, moremi, mysza1975, Parka, Sabina, BISCA, Dorka1979 lubią tę wiadomość

‹‹ 4559 4560 4561 4562 4563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ