SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    O matko!!!!!!!!!!11
    kobiety Was nadgonic to maskara jakaś!!!!!!!!!
    ale powazne tematy!!!! ja wole nie wypowiadać sie na temat służby zdrowia zwłaszcza jezeli chodzi o leczenie na NFZ bo za dużo przeszłam przez nich wrwrwwr
    Elfik ja mam podobnie gadam też w sklepie i ostatnio taki sam numer zrobiłam gadałam,ze niby do meża a okazało sie,ze obok mnie stał już inny facet myślałam,ze spłone ze wstydu :P
    A dziś odebrałam wynik z piatku beta wzrosła do 238 :) przyrost jest w normie :) ale juz wiecej nie robie bo za dużo stresu mnie to kosztuje!!imieniny a jeden brat wczoraj miał urodziny a drugi jutro ma urodziny :) w piatek jedziemy na imprezke :P
    mój maz i brat mają dziś
    DObrego tygodnia Wam życze :)
    Inesssko cieszę się ze betka rośnie,oby tak dalej <3

inessa, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    U nas na forum to dziewczyny w danym dniu nie gotują nic, a na drugi dzień jest obiad z poprzedniego dnia ;) I tym sposobem masz obiad na dwa dnia :)
    Biore ten przepis!

inessa, caffe, Mala79, macduska, Mega, MartaDidinio, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Biore ten przepis!
    Wstawić w cudne przepisy? ;)

inessa, Mala79, macduska, Mega, Pusurek, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja pocwiczylam, pot sie po tylku leje, wiec jeszcze chyba odkurze salon w ramach bycia spoconym i brudnym. Dziecko z dzieckiem na spacerze, to jeszcze milusi prysznic zalicze.
    Czuwaj! ;)
    Powiedz co bierzesz i daj namiary na dilera ;)

inessa, Mega, Pusurek, MartaDidinio, Elfik, moremi, mysza1975, Parka, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    O matko!!!!!!!!!!11
    ale powazne tematy!!!! ja wole nie wypowiadać sie na temat służby zdrowia zwłaszcza jezeli chodzi o leczenie na NFZ bo za dużo przeszłam przez nich wrwrwwr
    Elfik ja mam podobnie gadam też w sklepie i ostatnio taki sam numer zrobiłam gadałam,ze niby do meża a okazało sie,ze obok mnie stał już inny facet myślałam,ze spłone ze wstydu :P
    A dziś odebrałam wynik z piatku beta wzrosła do 238 :) przyrost jest w normie :) ale juz wiecej nie robie bo za dużo stresu mnie to kosztuje!!imieniny a jeden brat wczoraj miał urodziny a drugi jutro ma urodziny :) w piatek jedziemy na imprezke :P
    mój maz i brat mają dziś
    Inessa cudowne wiesci <3

inessa, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Inessa mam nadzieję i życzę Ci żeby teraz wszystko już było ok. Wycofacie się wtedy z adopcji?

inessa, caffe, macduska, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    O matko!!!!!!!!!!11
    mój maz i brat mają dziś
    PIEKNIE UROSŁA BRAWO INESSKA !!!!:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 14:42

inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie Iwonko nie wycofujemy sie z adopcji :) idziemy dalej !!!!

malgos741, caffe, Mega, ania.g, MartaDidinio, Iwone, iwcia77, moremi, mysza1975, Sabina, BISCA, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry

Ćwiczyłam 15min a czuję się jakbym ogród przekopała :)

Idę dziś na spotkanie w sprawie pracy w komisjach wyborczych w październiku :)płacą ok.300zł za dzień ,niby to tylko dwa dni ale kaska się przyda :) trzymajcie kciuki żeby mnie przyjęli bo jest dużo chętnych :D

AAA na Obiad mam żurek ,pycha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 14:46

inessa, caffe, Mega, Pusurek, Iwone, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :-)
    Ja już w robocie od 11 tej ;-)
    Ineska super beta <3
    Witam nową koleżankę, grunt to teraz szybko działać. :-)

inessa, samira, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko i suwaczeK masz przefajowy ;)

inessa, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj wstyd mi !
    zapomniałam przywitac nową koleżanke!
    Witaj Krysiu :) :) :)

macduska, iwcia77, mysza1975, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    No, zmęczenie robi swoje

Caffe, będę siedzieć w sali obok

Jestem znana z mówienia do siebie w sklepach.. Gadam a małża nie ma obok bo spierniczyl zanim zaczelam mu opisywac zalety nowego aparatu... Raz patrząc na półki klepnelam w biodro małża stojącego obok, żeby na cos mu zwrócić uwagę, a to nie był małż...
    Wyraz mojej twarzy i burak skutecznie go przekonał, że nie były to końskie zaloty..

O Jezu i jeszcze sobie przypomnialam, wiecie męskie kurtki, standard, patrząc na cos podeszlam do faceta stojącego tyłem i chciałam poszukać portfela w kieszeni, małża oczywiście...
    A facet w granatowej kurtce odwrócił się i nie wiedział co robić...
    Ja tez nie..
    Nie pamiętam juz czy się tlumaczylam, czy po prostu ucieklam..
    Markety budowlane tak na mnie dzialają...
    Qufa Elfik bo się udławię kotletem :-) :-)

Mega, Aasiula, Elfik, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Zmeczony. chlopy to miekkie faje. ;)
    dobrze , że nie zawsze! ;-)

Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    albo okulary :-D a co bedziesz dzialac na obiadek bo ja wpadam wszedzie tam gdzie pysznie serwuja nie moje rece :-D
    Pulpety w sosie własnym (chciałam w pomidorowym ale córa ogłosiła protest;)) z ziemniaczkami i Mix sałat ;) poszłam na latwizne

inessa, MartaDidinio, Mala79, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jutro pieke chleb i bułeczki, zrobię oponki no i na obiad pene z kurczakiem i pieczarkami, wiec odrobie za dzisiaj ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 15:01

inessa, macduska, Aasiula, iwcia77, Mala79, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w kwestii pomyłek , to mój mąż wykonał numer następujący. Były ferie zimowe i on był w domu i po południu mieliśmy jechać z chłopakami na narty a po drodze zabrac mojego siosrzeńca, który miał być dowieziony na trase. Ja miałam w szkole dyżur i 0 14 miałam wrócic do domu. Około 13 mój M odebrał telefon domowy i dowiedział się ze Kuba ( mój siotrzeniec ) niebędzie dowieziony tam gdzie miał być tylko coś tam zgoła ineczej, niewazne. Mój się wnerwił i coś tam zaczął na matkę Kuby tzn moją siostrę najeżdżać ze nie można się z nia umówić, zawsze cos nawala i takie tam... i tak sobie gadali trochę jak geś z prosięciem aż go coś tknęło i się zorientował że nie rozmawia ze mną tylko z moją siostrą.......

troche zamotałam ale to był numer stulecia ,

Mega, samira, MartaDidinio, inessa, Aasiula, kapturnica, Elfik, iwcia77, Mala79, moremi, mysza1975, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Powiedz co bierzesz i daj namiary na dilera ;)
    Nie chcesz tego wiedziec - ostatnio jade na wkurwie - nie polecam! ;) :P

macduska, Mega, MartaDidinio, Simba, inessa, Aasiula, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa !!!!!

http://www.iv.pl/images/87232394548960342948.jpg

Mega, inessa, Iwone, Aasiula, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Pulpety w sosie własnym (chciałam w pomidorowym ale córa ogłosiła protest;)) z ziemniaczkami i Mix sałat ;) poszłam na latwizne
    Witam serdecznie. W morde, ze tak brzydko powiem, aczkolwiek komplement w zamysle- ja orzechy i zolty ser w oplakanej ilosci mam na obiad poniewaz na permanentnej diecie jestem...

macduska, inessa, Mega, Aasiula, iwcia77, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 4560 4561 4562 4563 4564 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ