X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic mi się nie chce.

Aasiula, Mala79, macduska, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    No tak tak dobrze dobrze tylko trza tez miec na ich zalanie w sensie baku :-) bo na wiatr takich jeszcze nie wymyslili

Kto by tam sie przejmoiwał takimi drobiazgami ;)

kapturnica, Mala79 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Nic mi się nie chce.
    Witaj w klubie ,ogłaszm dzień LENIA ;)

mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, jak dla mnie możesz tu i na 5 linijek przekleństw napisać..
    I smutek ogarnia,..
    Ja jak opierniczylam pania doktor, bo mi dupe obrabiala i miala pretensje, ze przy dziecku chce siedziec, no przestępstwo, potem, ze mnie nie ma (no, zaniose wczesnakowi swoja angine ropna) to po moim występie corke następnego dnia wypisali..wczesniej było powiedziane, ze dziecko ma dociagnac do wagi dwóch kilo, ale po obrazie najwyższego majestatu juz nie musiala...

Nie wiem skąd jesteś, ale znajomi jedni mieli córkę z rozszczepem, drudzy właśnie dziecko mialao cos z nerkami i zyczliwi znajomi lekarze od razu im mówili, tylko centrum matki w Warszawie...
    Ze tam SA najlepsi specjisci i jak cos robić, tylko tam

Aasiula, mysza1975, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawie 12 a ja w betach,dobra jeszcze godzinka i wstaję ;D

Mala79, mysza1975, Mega, macduska, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Cześć dziewczyny :)

Popierdolił mi się w głowie kalendarz i miałam na dzisiaj wyznaczoną wizytę badania słuch u małego i co? i nie poszłam, bo myślałam, ze 22 jest jutro o.O

Zła jestem na siebie maksymalnie :( Udało się przełożyć wizytę na 13 października.

Dobrze ze mialas taka szanse na przelozenie chyba nie znam takiej osoby ktora sie nie wtopila z data
    ja nie zapomne jak po porodzie swiezo bylam tzn Mlodego wyciagneli mi z brzuszka o 11.32 i po calej imprezie zszywania zasnelam to sie obudzilam po kilku godzinach a staremu wpieralam ze przespalam cala noc i chce juz isc na gore Go przytulic i zobaczyc a On do mnie ze nie zaledwie kilka godzin minelo od cc a ja szlam w zaparte ze tak i za cholere nie docieral do mnie ten fakt poklocilam sie z nim poryczalam ze nie chce ze mna isc az wparowala pielegniarka i pokazala mi telefon i date 09-09-2004 godzina 18:55 no i mozecie sobie wyobrazic jak sie poczulam za to staremu wytlumaczyla ze tak sie dzieje czasami bo leki troszke oglupiaja kobietki hahahaha

mysza1975, Aasiula, kapturnica, caffe, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No, pojechałam na badanie moczu bez moczu :P
    TO ja w sobote pojechałam na zawody NORIC WALKING bez kijków ;D

mysza1975, Mala79, kapturnica, Elfik, caffe, samira, macduska, iwcia77, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Prawie 12 a ja w betach,dobra jeszcze godzinka i wstaję ;D
    Ale masz dobrze :-)

Aasiula lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LUBIE TO! hahaha
    caffe wrote:

mysza1975, Aasiula, caffe, Mega, malgos741, paszczakin, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Ale masz dobrze :-)
    Kocham wolne dni od pracy :)
    A dzisiaj to wyjątkowo nic mi sie nie chce ,może to pogoda tak działa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 11:53

mysza1975, Mala79, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

Czyżby moremi i samira cie natchnely?:-)
    A nie nie. Ja tak sama z siebie, czas przestac wygladac jak matka Polka z odrostem na glowie ;) A poza tym mamy jutro sesje zdjeciowa u fotografa i musze wygladac przecudnie. ;) O urodzinach w sobote nie wspomne. ;)

kapturnica, Mala79, mysza1975, Mega, malgos741, macduska, iwcia77, moremi, Sabina, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hój nie matka!
    jak się ma dziecko to się siedzi w domu.. zapyziała, z odrostami, z połamanymi pazurami z odpryskami lakieru. Zero depilacji i prysznica!
    Odrost obecny, odprysku lakieru to u mnie nie uswiadczysz, chociaz przyznam, ze bober dosc dlugo sie trzymal. ;)

kapturnica, mysza1975, Mala79, Reni, Mega, macduska, iwcia77, moremi, Sabina, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Mała, jak dla mnie możesz tu i na 5 linijek przekleństw napisać..
    I smutek ogarnia,..
    Ja jak opierniczylam pania doktor, bo mi dupe obrabiala i miala pretensje, ze przy dziecku chce siedziec, no przestępstwo, potem, ze mnie nie ma (no, zaniose wczesnakowi swoja angine ropna) to po moim występie corke następnego dnia wypisali..wczesniej było powiedziane, ze dziecko ma dociagnac do wagi dwóch kilo, ale po obrazie najwyższego majestatu juz nie musiala...

Nie wiem skąd jesteś, ale znajomi jedni mieli córkę z rozszczepem, drudzy właśnie dziecko mialao cos z nerkami i zyczliwi znajomi lekarze od razu im mówili, tylko centrum matki w Warszawie...
    Ze tam SA najlepsi specjisci i jak cos robić, tylko tam

Przeklenstwa to zuo jak to moj Synek mowi jak mi sie czasami wymsknie spoko co co leczenia Mlodego mam specjaliste z wieloletnim doswiadczeniem a o Warszawie tez slyszalam chociaz dla mnie to w linii prostej jakies 300km chociaz dla Niego i z Nim robie wszystko i jezdzilismy troche po Polsce na konsultacje no bo wiadomo dla dziecka matka zrobi wszystko nawet gdyby miala jesc chleb z margaryna przez caly miesiac

Co do jazdy w szpitalu ja wylazlam na 3cia dobe na wlasne zadanie bo tak mialam dosyc szpitala do ktorego sie przenioslam praktycznie na czas ciazy z malymi przerwami (na slub) podroz poslubna patologia ciazy zajebiaszcze wspomnienia w druga strone Masakra przez duze M gdyby nie prowadzaca moja lekarka to bym dawno spierdzielila z tego szpitala jeszcze w dwupaku i szukala na wlasna reke czegos innego

Ale dzieki za info ze wciaz maja renome w tym co robia ...

mysza1975, Aasiula, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Oj tam. Chlop ostatnio w nocy poszedl zmienic dziecku pieluche, ale bez dziecka. Wrocil z lazienki z mina: Kuffa, cos nie gra. ;)

mysza1975, Aasiula, caffe, Elfik, Reni, samira, Mega, malgos741, macduska, paszczakin, iwcia77, moremi, Sabina, Parka, BISCA, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obym tylko nie pojechała na badanie słuchu dziecka bez dziecka o.O :)

Wtedy bym się musiała umówić od razu na wizytę na oddziale psychiatrii o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 12:13

Aasiula, Mala79, Simba, Pusurek, BISCA, Reni, samira, inessa, Mega, macduska, iwcia77, moremi, mysza1975, Sabina, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znikam na jakis czas troche popracowac .... no i oczywiscie posilic sie slodkim bo bez tego dzien stracony :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 12:20

inessa, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Oj tam. Chlop ostatnio w nocy poszedl zmienic dziecku pieluche, ale bez dziecka. Wrocil z lazienki z mina: Kuffa, cos nie gra. ;)
    Też dobry :)

Pusurek, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, zmęczenie robi swoje

Caffe, będę siedzieć w sali obok

Jestem znana z mówienia do siebie w sklepach.. Gadam a małża nie ma obok bo spierniczyl zanim zaczelam mu opisywac zalety nowego aparatu... Raz patrząc na półki klepnelam w biodro małża stojącego obok, żeby na cos mu zwrócić uwagę, a to nie był małż...
    Wyraz mojej twarzy i burak skutecznie go przekonał, że nie były to końskie zaloty..

O Jezu i jeszcze sobie przypomnialam, wiecie męskie kurtki, standard, patrząc na cos podeszlam do faceta stojącego tyłem i chciałam poszukać portfela w kieszeni, małża oczywiście...
    A facet w granatowej kurtce odwrócił się i nie wiedział co robić...
    Ja tez nie..
    Nie pamiętam juz czy się tlumaczylam, czy po prostu ucieklam..
    Markety budowlane tak na mnie dzialają...

kapturnica, Iwone, Pusurek, samira, inessa, caffe, Mega, Aasiula, macduska, paszczakin, iwcia77, moremi, mysza1975, Sabina, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boshhhh Elfik chcialabym zobaczyc mine klepnietego =D Ze Ci nie odklepal w Twoje posladziorki =D Ty jestes zakrecona jak nalesnik normalnie ....
    Eyy a mowia ,ze to blondynki są zakrecone..Widac nie tylko 8) Ale sie osmialam z Ciebie... 01icon_lol2.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 12:33

Elfik, inessa, Mega, Mala79, iwcia77, moremi, mysza1975, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Ale dzieki za info ze wciaz majay renome w tym co robia ...

Mała, nie mądrze się bron boże. Dokładnie z tego powodu napisalam, bo operacja była rozszczepu w czerwcu, oni tez jeździli na konsultacje znad morza do wawki raz, dwa na miesiac..od jej urodzenia..

Ja myslalam, ze wszędzie SA specjaliści, mieszkam w dużym mieście, a potem się okazało, tak jak piszesz, ze warto się przejechać...

Dobrze, ze masz znajomosci w NFZ i wśród lekarzy... :-)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4558 4559 4560 4561 4562 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ