X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry

witaj Krysia :)

ide dalej w kimono , bom nietomna...

samira, Mega, Aasiula, mysza1975, Mala79, inessa, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam. Trzeba popracowac trochę.

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzin dybry!
    U mnie slonce, a na forum od rana jakies powazne tematy. ;)
    Ja dzis zrobilam handelek z corka z rana, przehandlowalam sypialnie - ona poszla do Adamka do naszego lozka, a ja opanowalam jej - na cala godzinke snu! :) Corka ma dzis wolne w szkole, wiec ja jeszcze na spacer z wozkem posle, a po poludniu chlop siedzi z Adamkiem, bo ja do fryzjera. I w ten sposob moge prawie caly dzien udawac, ze nie mam malego dziecka. ;)

Milego dnia! :)

Wyrodna matka...
    Do fryzjera się zachciewa i dziecko porzuca, eh...
    :-) :-) :-) :-)

Czyżby moremi i samira cie natchnely?:-)

Aasiula, Mega, macduska, mysza1975, Pusurek, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Spamerki ja juz godzinke walcze w pracy i byle dotrwac do 21wszej milego dzionka chociaz u mnie pogoda bardzo kaprysna raz deszcz i wiatr a za chwile wychodzi sloneczko i tak na zmiane

Mega, mysza1975, kapturnica lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Popierdolił mi się w głowie kalendarz i miałam na dzisiaj wyznaczoną wizytę badania słuch u małego i co? i nie poszłam, bo myślałam, ze 22 jest jutro o.O

Zła jestem na siebie maksymalnie :( Udało się przełożyć wizytę na 13 października.

Witam nowe dziewczyny :)

macduska, Mega, mysza1975, samira, Mala79, Simba, inessa, malgos741, iwcia77, Sabina, Parka, BISCA lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja słyszałam i widziałam coś tam na temat w tv. Morderczy maraton. No,no, chylę czoło i jestem pod wrażeniem.
    a dziękować ,dziękować :)

mysza1975, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hój nie matka!
    jak się ma dziecko to się siedzi w domu.. zapyziała, z odrostami, z połamanymi pazurami z odpryskami lakieru. Zero depilacji i prysznica!
    Pusurek wrote:
    Corka ma dzis wolne w szkole, wiec ja jeszcze na spacer z wozkem posle, a po poludniu chlop siedzi z Adamkiem, bo ja do fryzjera. I w ten sposob moge prawie caly dzien udawac, ze nie mam malego dziecka. ;)
    )

Mega, Aasiula, mysza1975, caffe, samira, kapturnica, Mala79, Pusurek, Simba, inessa, macduska, iwcia77, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe znowu.. jak byłaś w ciąży też chyba coś tam o badaniu zapomniałaś :-)

Mega, mysza1975, caffe, Simba, inessa, macduska, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a ja odpoczywam do soboty, w sensie l4 mam

mysza1975, caffe, kapturnica, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NOOO a ja pospałam godzinkę ,nie moge sie z wyra sciagnąć !!! Ludzie normalnie oczyska mi zgniją, dalej bym spała :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 11:16

mysza1975, kapturnica, Mega, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja. Ale jesiennie u mnie :-(.

Mala79, inessa, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Caffe znowu.. jak byłaś w ciąży też chyba coś tam o badaniu zapomniałaś :-)
    No, pojechałam na badanie moczu bez moczu :P

Aasiula, samira, mysza1975, Elfik, kapturnica, Simba, Reni, Mega, iwcia77, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dlatego na ile moge omijam lekarzy na fundusz..Ale cholera nie mozna za wszystko ciagle placic... :-/ A najsmeiszniejsze ejst ,ze do tego samego lekarza za jkasiorke masz wizyte w ciagu tygodnia...Kasa kurFFa kasa rzadzi!!
    Wszedzie tak jest niezaleznie od specjalisty mojego Maluszka do nefrologa pani z wielka laska moglaby zapisac na nfz na druga polowe przyszlego roku paranoja za co my wszyscy placimy!!!! o sobie to juz nie wspomne gdyby nie fakt ze mam troszke tyci tyci znajomosci w NFZ i wsrod grona lekarzy to bym se mogla krzyzyk nad lozkiem za wczasu powiesic Kur... Mac! zem se tak to powiedziala

mysza1975, samira, Aasiula, kapturnica, caffe, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No, pojechałam na badanie moczu bez moczu :P

Hehe, siostro moja rodzona...:-) :-) :-)

Ja do tego ciąży nie potrzebuje:-) :-)

mysza1975, kapturnica, Aasiula, caffe, Mega, macduska, iwcia77, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No a ja odpoczywam do soboty, w sensie l4 mam
    no i wywinela sie od pracy Cfaniara :-P

Aasiula, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Wszedzie tak jest niezaleznie od specjalisty mojego Maluszka do nefrologa pani z wielka laska moglaby zapisac na nfz na druga polowe przyszlego roku paranoja za co my wszyscy placimy!!!! o sobie to juz nie wspomne gdyby nie fakt ze mam troszke tyci tyci znajomosci w NFZ i wsrod grona lekarzy to bym se mogla krzyzyk nad lozkiem za wczasu powiesic Kur... Mac! zem se tak to powiedziala

Wiem doskonale o czym mowicie kochane
    Pare lat temu szukano u mnie choroby i diagnozy .Wszystkie ,ale to wszystkie badania zrobiłam prywatnie łacznie z rezonansami z kontrastem i bez tomografie i cała resztę ,bo w NFZ zapisy były dopiero za rok !!!!!
    Zostawiłam tone kasy wiec pytam za co my płacimy !!!
    Ja pierdziele !!

Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawieje , zaleje kurWa mac normalnie ulewa..DoPSze ,ze samochody wymyslili bo bym chyba plynela do miasta :-/
    Ale sie jesien zaczyna :(

Aasiula, mysza1975, Mala79, Mega, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Wiem doskonale o czym mowicie kochane
    Pare lat temu szukano u mnie choroby i diagnozy .Wszystkie ,ale to wszystkie badania zrobiłam prywatnie łacznie z rezonansami z kontrastem i bez tomografie i cała resztę ,bo w NFZ zapisy były dopiero za rok !!!!!
    Zostawiłam tone kasy wiec pytam za co my płacimy !!!
    Ja pierdziele !!
    Temat kur... rzeka az zjebalam kierownika ktory mi przeszkadza w spamowaniu z Wami przed chwila (tzn nie tak do konca bo mam zajebistego jako czlowieka) tylko fakt ze przez niego watek stracilam co chcialam napisac ....

Aasiula, mysza1975, inessa, Mega, iwcia77, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Zawieje , zaleje kurWa mac normalnie ulewa..DoPSze ,ze samochody wymyslili bo bym chyba plynela do miasta :-/
    Ale sie jesien zaczyna :(
    No tak tak dobrze dobrze tylko trza tez miec na ich zalanie w sensie baku :-) bo na wiatr takich jeszcze nie wymyslili

mysza1975, Aasiula, Mega, macduska lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    No tak tak dobrze dobrze tylko trza tez miec na ich zalanie w sensie baku :-) bo na wiatr takich jeszcze nie wymyslili
    Oj taM SZCZEGOLIK ;D

Mala79, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4557 4558 4559 4560 4561 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ