35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Dzin dybry!
U mnie slonce, a na forum od rana jakies powazne tematy.
Ja dzis zrobilam handelek z corka z rana, przehandlowalam sypialnie - ona poszla do Adamka do naszego lozka, a ja opanowalam jej - na cala godzinke snu!Corka ma dzis wolne w szkole, wiec ja jeszcze na spacer z wozkem posle, a po poludniu chlop siedzi z Adamkiem, bo ja do fryzjera. I w ten sposob moge prawie caly dzien udawac, ze nie mam malego dziecka.
Milego dnia!
Wyrodna matka...
Do fryzjera się zachciewa i dziecko porzuca, eh...
Czyżby moremi i samira cie natchnely?
Aasiula, Mega, macduska, mysza1975, Pusurek, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Popierdolił mi się w głowie kalendarz i miałam na dzisiaj wyznaczoną wizytę badania słuch u małego i co? i nie poszłam, bo myślałam, ze 22 jest jutro
Zła jestem na siebie maksymalnieUdało się przełożyć wizytę na 13 października.
Witam nowe dziewczynymacduska, Mega, mysza1975, samira, Mala79, Simba, inessa, malgos741, iwcia77, Sabina, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
hój nie matka!
jak się ma dziecko to się siedzi w domu.. zapyziała, z odrostami, z połamanymi pazurami z odpryskami lakieru. Zero depilacji i prysznica!
Pusurek wrote:Corka ma dzis wolne w szkole, wiec ja jeszcze na spacer z wozkem posle, a po poludniu chlop siedzi z Adamkiem, bo ja do fryzjera. I w ten sposob moge prawie caly dzien udawac, ze nie mam malego dziecka.
)Mega, Aasiula, mysza1975, caffe, samira, kapturnica, Mala79, Pusurek, Simba, inessa, macduska, iwcia77, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dlatego na ile moge omijam lekarzy na fundusz..Ale cholera nie mozna za wszystko ciagle placic...
A najsmeiszniejsze ejst ,ze do tego samego lekarza za jkasiorke masz wizyte w ciagu tygodnia...Kasa kurFFa kasa rzadzi!!
mysza1975, samira, Aasiula, kapturnica, caffe, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Wszedzie tak jest niezaleznie od specjalisty mojego Maluszka do nefrologa pani z wielka laska moglaby zapisac na nfz na druga polowe przyszlego roku paranoja za co my wszyscy placimy!!!! o sobie to juz nie wspomne gdyby nie fakt ze mam troszke tyci tyci znajomosci w NFZ i wsrod grona lekarzy to bym se mogla krzyzyk nad lozkiem za wczasu powiesic Kur... Mac! zem se tak to powiedziala
Wiem doskonale o czym mowicie kochane
Pare lat temu szukano u mnie choroby i diagnozy .Wszystkie ,ale to wszystkie badania zrobiłam prywatnie łacznie z rezonansami z kontrastem i bez tomografie i cała resztę ,bo w NFZ zapisy były dopiero za rok !!!!!
Zostawiłam tone kasy wiec pytam za co my płacimy !!!
Ja pierdziele !!Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Wiem doskonale o czym mowicie kochane
Pare lat temu szukano u mnie choroby i diagnozy .Wszystkie ,ale to wszystkie badania zrobiłam prywatnie łacznie z rezonansami z kontrastem i bez tomografie i cała resztę ,bo w NFZ zapisy były dopiero za rok !!!!!
Zostawiłam tone kasy wiec pytam za co my płacimy !!!
Ja pierdziele !!Aasiula, mysza1975, inessa, Mega, iwcia77, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Zawieje , zaleje kurWa mac normalnie ulewa..DoPSze ,ze samochody wymyslili bo bym chyba plynela do miasta
Ale sie jesien zaczynabo na wiatr takich jeszcze nie wymyslili
mysza1975, Aasiula, Mega, macduska lubią tę wiadomość