SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4095ffc7809.jpg

dzień dobry

kapturnica, Elfik, Aasiula, macduska, Simba, Mega, iwcia77, Pusurek, samira, caffe, mysza1975, Mala79, BISCA, inessa, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Elfik najlepsze ,że jak pytam męża dlaczego tak było to on mówi że wcale nie wie i sam się sobie dziwi.
    Poza tym jest naprawdę dobrym człowiekiem i jak dotychczas to ZAWSZE mogłam na niego liczyć.

Kochana, ja naprawdę napiusalam szacun i to nie była ironia, mój by pewnie wyniósł nta wanienke tylko gdyby musiał przez nią skakać...;-)
    A może powietrze nawilzam dla storczyków? Kto to babe zrozumie... Jak stoi widać ma stać..
    Skąd ja to znam:-) :-) :-) :-) :-) :-)

kapturnica, Aasiula, macduska, Mega, iwcia77, mysza1975, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4095ffc7809.jpg

dzień dobry

Reni, no twoje obrazki zmarłemu by humor poprawiły :-)

Aasiula, macduska, Reni, Mega, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krystynka40 wrote:
    cześć dziewczyny,
    Ja mam już 40stkę i dopiero od ub.r. staramy się o dziecko. Od czerwca 2013r 3 poronienia przeważnie po 6 tygodniu. Teraz będę brać Gonal i mamy jeszcze próbować naturalnie...Boje się, że już za późno ale jak któraś z Was napisała wiara czyni cuda. pozdrawiam i będę zaglądać na forum bo to skarbnica wiedzy;)
    Wtam nową koleżankę :)

macduska, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A aa i dodam od siebie..Chlopa po slubie nie wychowa..Bo to powinna zrobic matka..Ale mozna go nauczyc wielu rzeczy..I gotowac , wyprac i jak trzeba wyprasowac..Jesli facet nic nie robi w domu to nie jest wina tylko wychowania mamuski, ale tego ,ze mu zona na to pozwala :) A jesli podzial obowiazkow od poczatku jest ustalony to mysle ,ze kazdy facet lubi miec wytyczone ramy...Rzadko kiedy potrafi sie sam domyslic ,ze cos trzeba zrobic..Im trzeba mowic ...
    o to to to to !!!:)

macduska, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Krystynka :-)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krystynka40 wrote:
    cześć dziewczyny,
    Ja mam już 40stkę i dopiero od ub.r. staramy się o dziecko. Od czerwca 2013r 3 poronienia przeważnie po 6 tygodniu. Teraz będę brać Gonal i mamy jeszcze próbować naturalnie...Boje się, że już za późno ale jak któraś z Was napisała wiara czyni cuda. pozdrawiam i będę zaglądać na forum bo to skarbnica wiedzy;)
    Witaj. I nie zniechęcaj się od razu bo tu szaleństwo odchodzi czasami.

kapturnica, Aasiula, Mega, iwcia77, mysza1975, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Krycha :) I opowiadaj cos o sobie wiecej :)

Aasiula, Mega, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W temacie snów to z soboty na niedziele w tym hoteliku weselnym śniło mi się ze z jakiegoś powodu nie mogłam chodzić, w ogóle nie czułam nóg i jeździłam na wózku. W pewnym momencie poczułam że wraca mi władza w nogach i WSTAJE z tego wózka i ie , koślawo bo koślawa. Wszyscy krzyczeli CUD CUD.
    Obudziłam się i miałam strasznie nogi i plecy ścierpnięte bo te tapczaniki nie należały do najwygodniejszych.

Mówię wam strasznie realne to uczucie we śnie.

A znowu kilka dni temu śniło mi się że widzę wypadek , kogoś przywala obok mojego domu traktor i ja nie mogę znaleźć telefonu żeby zadzwonić na pogotowie ani apteczki do opatrunków. Straszne to było.

kapturnica, Mega, iwcia77, samira, mysza1975, Mala79, inessa, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Krystynka40 Nowa

Wysłany: 22 września 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś lekki dół. Powiem Wam dziewczyny, że dopiero właściwy mężczyzna spowodował że chcę mieć z nim dziecko.Późno i dlatego mam problem, bo jajeczka się kończą, bo są czasami nieprawidłowe itp.rzeczy. Czasem wydaje mi się to niesprawiedliwe, że my kobiety mamy określony czas na dziecko(wiadomo że nie do 100-etki;)a mężczyźni zawsze mogą zostać ojcami. Nigdy nie myślałam, że nie będę mogła mieć dzieci. Dlatego jestem totalnie zielona w temacie niepłodności. I teraz to ja muszę brać te wszystkie leki, wahania nastroju i zwątpienia, obniżonego poczucia wartości, bo może już nie zostanę matką,presji otoczenia. I czego się nie robi dla dziecka prawda?:) nic cieszę się , że do Was dołączyłam , lecę do pracy pozdro i do napisania

Mega, macduska, iwcia77, samira, caffe, Aasiula, moremi, mysza1975, Mala79, BISCA, inessa, malgos741, Sabina, Parka, Alis, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Babki :)
    Czesc Krycha! Nie lam sie - najwazniejszy krok za Toba - jestes na forum. To tak jakbys trafila na nieformalne, darmowe konsylium ;) Troche sie poobserwujesz, pochodzicie do lekarzy i sie uda. Bo zasada jest taka, ze MUSI SIE UDAC.

Spac mi sie chce.
    I wiecie co? Martwie sie Mandra :-/
    A Bursztyn pewnie sie kursowala w w-end, no ale mam nadzieje, ze sie dzisiaj reaktywuje.

Milego dnia!

Mega, macduska, Reni, iwcia77, samira, Aasiula, mysza1975, inessa, malgos741, Sabina, Parka, Alis, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a ja w PRYWATNEJ przychodni czekałam 40 minut żeby mi pielęgniarka zmierzyła ciśnienie i zaniosła moja kartę do lekarza, jakieś 6 osób przede mną bo to też medycyna pracy, czyli z godzinę mi zejdzie... Masakra

macduska, iwcia77, samira, Aasiula, mysza1975, Mala79, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Witaj. I nie zniechęcaj się od razu bo tu szaleństwo odchodzi czasami.
    he he he czasami ;) dobre! Rzadko nie odchodzi tak bym to ujęła. Witaj Krystynka i nie uciekaj od razu ;)

kapturnica, Aasiula, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie Mandra... Uspokuj koleżanki, co?

macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    właśnie Mandra... Uspokuj koleżanki, co?
    Też o niej myślałam, widziałam ze się odezwała kilka dni temu na innym wątku. Więc żyje. Mandra daj głos!!!!

iwcia77, Mega, mysza1975, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i Bozia, może już ją wypuścili ze szpitala?. Booooooozia! Wszystko dobrze?

iwcia77, Mega, Aasiula, mysza1975, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja to musze do listopada poczekać bo moj po pustyniach bedzie popierdzielał na poczatek Atacama pozniej Atarktyda taki maratonik może słyszłyście 4 Deserts, 4 polakow cztery pustynie, razem 1000 kilosów po 4 pustyniach
    Masakra !!!
    Ja słyszałam i widziałam coś tam na temat w tv. Morderczy maraton. No,no, chylę czoło i jestem pod wrażeniem.

iwcia77, macduska, samira, Aasiula, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzin dybry!
    U mnie slonce, a na forum od rana jakies powazne tematy. ;)
    Ja dzis zrobilam handelek z corka z rana, przehandlowalam sypialnie - ona poszla do Adamka do naszego lozka, a ja opanowalam jej - na cala godzinke snu! :) Corka ma dzis wolne w szkole, wiec ja jeszcze na spacer z wozkem posle, a po poludniu chlop siedzi z Adamkiem, bo ja do fryzjera. I w ten sposob moge prawie caly dzien udawac, ze nie mam malego dziecka. ;)

Milego dnia! :)

kapturnica, Mega, macduska, samira, iwcia77, Aasiula, Reni, mysza1975, Mala79, inessa, malgos741, Sabina, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Mandra zgłoś się.
    Witam nową koleżankę.

iwcia77, Aasiula, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Krystyna :-)

Jedno ci mi się narzuciło, to to, że wiesz, ze możesz zaciążyć i to z mężem :-)

To juz dużo..
    Utrzymanie ciąży to powazna rzecz, ale przynajmniej polowe możliwych problemów masz z głowy..
    Zatem trzymam kciuki :-)

Mega, iwcia77, macduska, Aasiula, mysza1975, kapturnica, Sabina, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

‹‹ 4556 4557 4558 4559 4560 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ