35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4095ffc7809.jpg
dzień dobrykapturnica, Elfik, Aasiula, macduska, Simba, Mega, iwcia77, Pusurek, samira, caffe, mysza1975, Mala79, BISCA, inessa, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Elfik najlepsze ,że jak pytam męża dlaczego tak było to on mówi że wcale nie wie i sam się sobie dziwi.
Poza tym jest naprawdę dobrym człowiekiem i jak dotychczas to ZAWSZE mogłam na niego liczyć.
Kochana, ja naprawdę napiusalam szacun i to nie była ironia, mój by pewnie wyniósł nta wanienke tylko gdyby musiał przez nią skakać...
A może powietrze nawilzam dla storczyków? Kto to babe zrozumie... Jak stoi widać ma stać..
Skąd ja to znam:-)kapturnica, Aasiula, macduska, Mega, iwcia77, mysza1975, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Krystynka40 wrote:cześć dziewczyny,
Ja mam już 40stkę i dopiero od ub.r. staramy się o dziecko. Od czerwca 2013r 3 poronienia przeważnie po 6 tygodniu. Teraz będę brać Gonal i mamy jeszcze próbować naturalnie...Boje się, że już za późno ale jak któraś z Was napisała wiara czyni cuda. pozdrawiam i będę zaglądać na forum bo to skarbnica wiedzy;)macduska, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A aa i dodam od siebie..Chlopa po slubie nie wychowa..Bo to powinna zrobic matka..Ale mozna go nauczyc wielu rzeczy..I gotowac , wyprac i jak trzeba wyprasowac..Jesli facet nic nie robi w domu to nie jest wina tylko wychowania mamuski, ale tego ,ze mu zona na to pozwala
A jesli podzial obowiazkow od poczatku jest ustalony to mysle ,ze kazdy facet lubi miec wytyczone ramy...Rzadko kiedy potrafi sie sam domyslic ,ze cos trzeba zrobic..Im trzeba mowic ...
macduska, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrystynka40 wrote:cześć dziewczyny,
Ja mam już 40stkę i dopiero od ub.r. staramy się o dziecko. Od czerwca 2013r 3 poronienia przeważnie po 6 tygodniu. Teraz będę brać Gonal i mamy jeszcze próbować naturalnie...Boje się, że już za późno ale jak któraś z Was napisała wiara czyni cuda. pozdrawiam i będę zaglądać na forum bo to skarbnica wiedzy;)kapturnica, Aasiula, Mega, iwcia77, mysza1975, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW temacie snów to z soboty na niedziele w tym hoteliku weselnym śniło mi się ze z jakiegoś powodu nie mogłam chodzić, w ogóle nie czułam nóg i jeździłam na wózku. W pewnym momencie poczułam że wraca mi władza w nogach i WSTAJE z tego wózka i ie , koślawo bo koślawa. Wszyscy krzyczeli CUD CUD.
Obudziłam się i miałam strasznie nogi i plecy ścierpnięte bo te tapczaniki nie należały do najwygodniejszych.
Mówię wam strasznie realne to uczucie we śnie.
A znowu kilka dni temu śniło mi się że widzę wypadek , kogoś przywala obok mojego domu traktor i ja nie mogę znaleźć telefonu żeby zadzwonić na pogotowie ani apteczki do opatrunków. Straszne to było.kapturnica, Mega, iwcia77, samira, mysza1975, Mala79, inessa, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dziś lekki dół. Powiem Wam dziewczyny, że dopiero właściwy mężczyzna spowodował że chcę mieć z nim dziecko.Późno i dlatego mam problem, bo jajeczka się kończą, bo są czasami nieprawidłowe itp.rzeczy. Czasem wydaje mi się to niesprawiedliwe, że my kobiety mamy określony czas na dziecko(wiadomo że nie do 100-etki;)a mężczyźni zawsze mogą zostać ojcami. Nigdy nie myślałam, że nie będę mogła mieć dzieci. Dlatego jestem totalnie zielona w temacie niepłodności. I teraz to ja muszę brać te wszystkie leki, wahania nastroju i zwątpienia, obniżonego poczucia wartości, bo może już nie zostanę matką,presji otoczenia. I czego się nie robi dla dziecka prawda?
nic cieszę się , że do Was dołączyłam , lecę do pracy pozdro i do napisania
Mega, macduska, iwcia77, samira, caffe, Aasiula, moremi, mysza1975, Mala79, BISCA, inessa, malgos741, Sabina, Parka, Alis, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Czesc Babki
Czesc Krycha! Nie lam sie - najwazniejszy krok za Toba - jestes na forum. To tak jakbys trafila na nieformalne, darmowe konsyliumTroche sie poobserwujesz, pochodzicie do lekarzy i sie uda. Bo zasada jest taka, ze MUSI SIE UDAC.
Spac mi sie chce.
I wiecie co? Martwie sie Mandra
A Bursztyn pewnie sie kursowala w w-end, no ale mam nadzieje, ze sie dzisiaj reaktywuje.
Milego dnia!Mega, macduska, Reni, iwcia77, samira, Aasiula, mysza1975, inessa, malgos741, Sabina, Parka, Alis, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
No a ja w PRYWATNEJ przychodni czekałam 40 minut żeby mi pielęgniarka zmierzyła ciśnienie i zaniosła moja kartę do lekarza, jakieś 6 osób przede mną bo to też medycyna pracy, czyli z godzinę mi zejdzie... Masakra
macduska, iwcia77, samira, Aasiula, mysza1975, Mala79, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Witaj. I nie zniechęcaj się od razu bo tu szaleństwo odchodzi czasami.
dobre! Rzadko nie odchodzi tak bym to ujęła. Witaj Krystynka i nie uciekaj od razu
kapturnica, Aasiula, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Ja to musze do listopada poczekać bo moj po pustyniach bedzie popierdzielał na poczatek Atacama pozniej Atarktyda taki maratonik może słyszłyście 4 Deserts, 4 polakow cztery pustynie, razem 1000 kilosów po 4 pustyniach
Masakra !!!iwcia77, macduska, samira, Aasiula, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyDzin dybry!
U mnie slonce, a na forum od rana jakies powazne tematy.
Ja dzis zrobilam handelek z corka z rana, przehandlowalam sypialnie - ona poszla do Adamka do naszego lozka, a ja opanowalam jej - na cala godzinke snu!Corka ma dzis wolne w szkole, wiec ja jeszcze na spacer z wozkem posle, a po poludniu chlop siedzi z Adamkiem, bo ja do fryzjera. I w ten sposob moge prawie caly dzien udawac, ze nie mam malego dziecka.
Milego dnia!kapturnica, Mega, macduska, samira, iwcia77, Aasiula, Reni, mysza1975, Mala79, inessa, malgos741, Sabina, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Witaj Krystyna
Jedno ci mi się narzuciło, to to, że wiesz, ze możesz zaciążyć i to z mężem
To juz dużo..
Utrzymanie ciąży to powazna rzecz, ale przynajmniej polowe możliwych problemów masz z głowy..
Zatem trzymam kciukiMega, iwcia77, macduska, Aasiula, mysza1975, kapturnica, Sabina, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość