X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4095ffc7809.jpg

dzień dobry

kapturnica, Elfik, Aasiula, macduska, Simba, Mega, iwcia77, Pusurek, samira, caffe, mysza1975, Mala79, BISCA, inessa, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Elfik najlepsze ,że jak pytam męża dlaczego tak było to on mówi że wcale nie wie i sam się sobie dziwi.
    Poza tym jest naprawdę dobrym człowiekiem i jak dotychczas to ZAWSZE mogłam na niego liczyć.

Kochana, ja naprawdę napiusalam szacun i to nie była ironia, mój by pewnie wyniósł nta wanienke tylko gdyby musiał przez nią skakać...;-)
    A może powietrze nawilzam dla storczyków? Kto to babe zrozumie... Jak stoi widać ma stać..
    Skąd ja to znam:-) :-) :-) :-) :-) :-)

kapturnica, Aasiula, macduska, Mega, iwcia77, mysza1975, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4095ffc7809.jpg

dzień dobry

Reni, no twoje obrazki zmarłemu by humor poprawiły :-)

Aasiula, macduska, Reni, Mega, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krystynka40 wrote:
    cześć dziewczyny,
    Ja mam już 40stkę i dopiero od ub.r. staramy się o dziecko. Od czerwca 2013r 3 poronienia przeważnie po 6 tygodniu. Teraz będę brać Gonal i mamy jeszcze próbować naturalnie...Boje się, że już za późno ale jak któraś z Was napisała wiara czyni cuda. pozdrawiam i będę zaglądać na forum bo to skarbnica wiedzy;)
    Wtam nową koleżankę :)

macduska, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A aa i dodam od siebie..Chlopa po slubie nie wychowa..Bo to powinna zrobic matka..Ale mozna go nauczyc wielu rzeczy..I gotowac , wyprac i jak trzeba wyprasowac..Jesli facet nic nie robi w domu to nie jest wina tylko wychowania mamuski, ale tego ,ze mu zona na to pozwala :) A jesli podzial obowiazkow od poczatku jest ustalony to mysle ,ze kazdy facet lubi miec wytyczone ramy...Rzadko kiedy potrafi sie sam domyslic ,ze cos trzeba zrobic..Im trzeba mowic ...
    o to to to to !!!:)

macduska, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Krystynka :-)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krystynka40 wrote:
    cześć dziewczyny,
    Ja mam już 40stkę i dopiero od ub.r. staramy się o dziecko. Od czerwca 2013r 3 poronienia przeważnie po 6 tygodniu. Teraz będę brać Gonal i mamy jeszcze próbować naturalnie...Boje się, że już za późno ale jak któraś z Was napisała wiara czyni cuda. pozdrawiam i będę zaglądać na forum bo to skarbnica wiedzy;)
    Witaj. I nie zniechęcaj się od razu bo tu szaleństwo odchodzi czasami.

kapturnica, Aasiula, Mega, iwcia77, mysza1975, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Krycha :) I opowiadaj cos o sobie wiecej :)

Aasiula, Mega, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W temacie snów to z soboty na niedziele w tym hoteliku weselnym śniło mi się ze z jakiegoś powodu nie mogłam chodzić, w ogóle nie czułam nóg i jeździłam na wózku. W pewnym momencie poczułam że wraca mi władza w nogach i WSTAJE z tego wózka i ie , koślawo bo koślawa. Wszyscy krzyczeli CUD CUD.
    Obudziłam się i miałam strasznie nogi i plecy ścierpnięte bo te tapczaniki nie należały do najwygodniejszych.

Mówię wam strasznie realne to uczucie we śnie.

A znowu kilka dni temu śniło mi się że widzę wypadek , kogoś przywala obok mojego domu traktor i ja nie mogę znaleźć telefonu żeby zadzwonić na pogotowie ani apteczki do opatrunków. Straszne to było.

kapturnica, Mega, iwcia77, samira, mysza1975, Mala79, inessa, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Krystynka40 Nowa

Wysłany: 22 września 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś lekki dół. Powiem Wam dziewczyny, że dopiero właściwy mężczyzna spowodował że chcę mieć z nim dziecko.Późno i dlatego mam problem, bo jajeczka się kończą, bo są czasami nieprawidłowe itp.rzeczy. Czasem wydaje mi się to niesprawiedliwe, że my kobiety mamy określony czas na dziecko(wiadomo że nie do 100-etki;)a mężczyźni zawsze mogą zostać ojcami. Nigdy nie myślałam, że nie będę mogła mieć dzieci. Dlatego jestem totalnie zielona w temacie niepłodności. I teraz to ja muszę brać te wszystkie leki, wahania nastroju i zwątpienia, obniżonego poczucia wartości, bo może już nie zostanę matką,presji otoczenia. I czego się nie robi dla dziecka prawda?:) nic cieszę się , że do Was dołączyłam , lecę do pracy pozdro i do napisania

Mega, macduska, iwcia77, samira, caffe, Aasiula, moremi, mysza1975, Mala79, BISCA, inessa, malgos741, Sabina, Parka, Alis, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Babki :)
    Czesc Krycha! Nie lam sie - najwazniejszy krok za Toba - jestes na forum. To tak jakbys trafila na nieformalne, darmowe konsylium ;) Troche sie poobserwujesz, pochodzicie do lekarzy i sie uda. Bo zasada jest taka, ze MUSI SIE UDAC.

Spac mi sie chce.
    I wiecie co? Martwie sie Mandra :-/
    A Bursztyn pewnie sie kursowala w w-end, no ale mam nadzieje, ze sie dzisiaj reaktywuje.

Milego dnia!

Mega, macduska, Reni, iwcia77, samira, Aasiula, mysza1975, inessa, malgos741, Sabina, Parka, Alis, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a ja w PRYWATNEJ przychodni czekałam 40 minut żeby mi pielęgniarka zmierzyła ciśnienie i zaniosła moja kartę do lekarza, jakieś 6 osób przede mną bo to też medycyna pracy, czyli z godzinę mi zejdzie... Masakra

macduska, iwcia77, samira, Aasiula, mysza1975, Mala79, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Witaj. I nie zniechęcaj się od razu bo tu szaleństwo odchodzi czasami.
    he he he czasami ;) dobre! Rzadko nie odchodzi tak bym to ujęła. Witaj Krystynka i nie uciekaj od razu ;)

kapturnica, Aasiula, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie Mandra... Uspokuj koleżanki, co?

macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    właśnie Mandra... Uspokuj koleżanki, co?
    Też o niej myślałam, widziałam ze się odezwała kilka dni temu na innym wątku. Więc żyje. Mandra daj głos!!!!

iwcia77, Mega, mysza1975, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i Bozia, może już ją wypuścili ze szpitala?. Booooooozia! Wszystko dobrze?

iwcia77, Mega, Aasiula, mysza1975, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja to musze do listopada poczekać bo moj po pustyniach bedzie popierdzielał na poczatek Atacama pozniej Atarktyda taki maratonik może słyszłyście 4 Deserts, 4 polakow cztery pustynie, razem 1000 kilosów po 4 pustyniach
    Masakra !!!
    Ja słyszałam i widziałam coś tam na temat w tv. Morderczy maraton. No,no, chylę czoło i jestem pod wrażeniem.

iwcia77, macduska, samira, Aasiula, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzin dybry!
    U mnie slonce, a na forum od rana jakies powazne tematy. ;)
    Ja dzis zrobilam handelek z corka z rana, przehandlowalam sypialnie - ona poszla do Adamka do naszego lozka, a ja opanowalam jej - na cala godzinke snu! :) Corka ma dzis wolne w szkole, wiec ja jeszcze na spacer z wozkem posle, a po poludniu chlop siedzi z Adamkiem, bo ja do fryzjera. I w ten sposob moge prawie caly dzien udawac, ze nie mam malego dziecka. ;)

Milego dnia! :)

kapturnica, Mega, macduska, samira, iwcia77, Aasiula, Reni, mysza1975, Mala79, inessa, malgos741, Sabina, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Mandra zgłoś się.
    Witam nową koleżankę.

iwcia77, Aasiula, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Krystyna :-)

Jedno ci mi się narzuciło, to to, że wiesz, ze możesz zaciążyć i to z mężem :-)

To juz dużo..
    Utrzymanie ciąży to powazna rzecz, ale przynajmniej polowe możliwych problemów masz z głowy..
    Zatem trzymam kciuki :-)

Mega, iwcia77, macduska, Aasiula, mysza1975, kapturnica, Sabina, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

‹‹ 4556 4557 4558 4559 4560 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ