Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa super beta. Daj znac, kiedy do Gorzowa zjezdzasz i w jakim celu...

nick nieaktualny, iwcia77, moremi, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Nie Iwonko nie wycofujemy sie z adopcji :) idziemy dalej !!!!
    Jak dobrze pójdzie to będziesz miała od razu dwoje :) <3

nick nieaktualny, ania.g, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, mysza1975, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Dzień Dobry

Ćwiczyłam 15min a czuję się jakbym ogród przekopała :)

Idę dziś na spotkanie w sprawie pracy w komisjach wyborczych w październiku :)płacą ok.300zł za dzień ,niby to tylko dwa dni ale kaska się przyda :) trzymajcie kciuki żeby mnie przyjęli bo jest dużo chętnych :D

AAA na Obiad mam żurek ,pycha :)
    Samirka ja kiedyś też byłam w komisjach i nie jest źle pod warunkiem że będziecie mieć "normalnego" przewodniczącego komisji. W mojej zawsze szło szybko, ale były komisje które do rana liczyły i ciągle coś było nie tak.

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Samirka ja kiedyś też byłam w komisjach i nie jest źle pod warunkiem że będziecie mieć "normalnego" przewodniczącego komisji. W mojej zawsze szło szybko, ale były komisje które do rana liczyły i ciągle coś było nie tak.
    no i pod warunkiem, ze nikt się nie upije bo i tak bywało, w ostatnich byłam przeodniczacą i na szczescie miałam same baby to nie było problemu z alkoholem ale raz byłam w takiej co się ten gość od łączności z internetem nadźgał i wróciłam do domu nad ranem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 15:34

nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, kapturnica, Elfik, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my mamy miesko od wczoraj a do tego ziemniaczki i może ogórek w occie :) prosto i szybko :P

Iwone, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    no i pod warunkiem, ze nikt się nie upije bo i tak bywało
    Z tym to nie taki problem, bo na protokole podpisują się tylko ci, którzy byli przy liczeniu, ale jedna osoba mniej w komisji na pewno przedłuża pracę. Jak nawali informatyk to chyba pozostaje czekać aż wytrzeźwieje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 15:44

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa , w którym dniu cyklu zrobiłaś test?

• Iwone Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie też ogarnął "leń" forumowy i poszłam na łatwiznę, zrobiłam obiadek z paczki - świderki z kiełbasą w sosie grzybowym z knorra :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    mnie też ogarnął "leń" forumowy i poszłam na łatwiznę, zrobiłam obiadek z paczki - świderki z kiełbasą w sosie grzybowym z knorra :D
    przebiję was wszystkie z obiadowym leniem - cała rodzina jedliśmy obiad który ugotowała moja mama ;-)

Iwone, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, kapturnica, Elfik, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, mysza1975, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska ja mam wczesne owulacje wiec pierwszy test robiłam w 22 dc :)

A z tym obiadem to fajnie,ze mama Wam zrobiła :D

Mega, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wściekłyście się z tym żarciem? człowiek się głodny robi a te tylko się licytują co która ma na obiad

a jakie kupy potem robicie?

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Simba, kapturnica, Elfik, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, mysza1975, Parka, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Jak dobrze pójdzie to będziesz miała od razu dwoje :) <3
    Pieknie :)

Iwone, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wściekłyście się z tym żarciem? człowiek się głodny robi a te tylko się licytują co która ma na obiad

nie chciałabyś wiedzieć :D :P

Mega, Reni, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 14:51

nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    07icon_smile4.gif

.

Mega, Iwone, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    nie chciałabyś wiedzieć :D :P
    Dokładnie! ;)
    U mnie już talerze wylizane... idę pomyc gary i pranie nastawić

Iwone, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

śmierdzące, rzadkie twarde, we wszystkich odcieniach brazu - do wyboru do koloru :-)

Mega, nick nieaktualny, Iwone, Aasiula, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie robie cycki z kiełkami w sosie sojowym z ziemniorami i mizerią
    ;D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i czy to jest normalne oglądać swoje kupy eh... hahaa2.gif
    macduska wrote:
    śmierdzące, rzadkie twarde, we wszystkich odcieniach brazu - do wyboru do koloru :-)

Mega, Aasiula, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, kapturnica, Elfik, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, mysza1975, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    o żesz w dupę HAHAHAHAHAHAHA

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4561 4562 4563 4564 4565 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ