35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Dzień Dobry
Ćwiczyłam 15min a czuję się jakbym ogród przekopała
Idę dziś na spotkanie w sprawie pracy w komisjach wyborczych w październiku :)płacą ok.300zł za dzień ,niby to tylko dwa dni ale kaska się przydatrzymajcie kciuki żeby mnie przyjęli bo jest dużo chętnych
AAA na Obiad mam żurek ,pychainessa, Mega, samira, iwcia77, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Samirka ja kiedyś też byłam w komisjach i nie jest źle pod warunkiem że będziecie mieć "normalnego" przewodniczącego komisji. W mojej zawsze szło szybko, ale były komisje które do rana liczyły i ciągle coś było nie tak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 15:34
inessa, Iwone, samira, kapturnica, Elfik, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:no i pod warunkiem, ze nikt się nie upije bo i tak bywało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 15:44
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:mnie też ogarnął "leń" forumowy i poszłam na łatwiznę, zrobiłam obiadek z paczki - świderki z kiełbasą w sosie grzybowym z knorra
Iwone, MartaDidinio, Mega, samira, kapturnica, Elfik, iwcia77, Mala79, moremi, mysza1975, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wściekłyście się z tym żarciem? człowiek się głodny robi a te tylko się licytują co która ma na obiad
a jakie kupy potem robicie?Mega, inessa, samira, caffe, Simba, kapturnica, Elfik, iwcia77, Mala79, moremi, mysza1975, Parka, Sabina, BISCA, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wściekłyście się z tym żarciem? człowiek się głodny robi a te tylko się licytują co która ma na obiad
a jakie kupy potem robicie?Mega, Reni, Aasiula, inessa, iwcia77, Mala79, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:nie chciałabyś wiedzieć
U mnie już talerze wylizane... idę pomyc gary i pranie nastawićIwone, inessa, kapturnica, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:wściekłyście się z tym żarciem? człowiek się głodny robi a te tylko się licytują co która ma na obiad
a jakie kupy potem robicie?Mega, inessa, Iwone, Aasiula, kapturnica, iwcia77, Mala79, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
no i czy to jest normalne oglądać swoje kupy eh...macduska wrote:śmierdzące, rzadkie twarde, we wszystkich odcieniach brazu - do wyboru do koloru
Mega, Aasiula, macduska, Iwone, inessa, kapturnica, Elfik, iwcia77, Mala79, moremi, mysza1975, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość