35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no a ja jak w tym kawale :
przychodzi maz z roboty i w drzwiach pyta :
- kochanie co dzis na obiad ?
a zona :
-nic
- a jutro?
- ugotowalam na dwa dni ..
tak wiec ja mam obiad na 2 dniReni wrote:wściekłyście się z tym żarciem? człowiek się głodny robi a te tylko się licytują co która ma na obiad
a jakie kupy potem robicie?kapturnica, Iwone, Aasiula, macduska, inessa, moremi, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni, wizyta u ciebie to musi być niezapomniane przeżycie..
Wychodzisz nocą na siusiu, a tu Reni przewąchuje rzeczy małża w szafie, a pies mierzy jego bokserki...kapturnica, Aasiula, iwcia77, Reni, Mala79, moremi, mysza1975, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inesska- bardzo sie ciesze z super bety
i suwaczek tez taki pozytywny
Ivone- jak dostaniesz ta patelnie to kup od razu 2 - bo 1 dla mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 16:47
Iwone, inessa, kapturnica, Aasiula, moremi, mysza1975, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:
Ivone- jak dostaniesz ta patelnie to kup od razu 2 - bo 1 dla mnie
Nie ma sprawy, jak jeszcze ktoś będzie chętny, to kupimy w hurcie, zawsze to taniej wyjdziemacduska, iwcia77, kapturnica, inessa, mysza1975, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja tez chcę patelnię!
Inessa gratuluje bety!
i tak się spytam... Czy po szczęśliwym rozwiązaniu nadal będziecie chcieli adoptować?
Czy aplikujecie tylko o zdrowe niemowlę?
To intymne pytania, nie musisz odpowiadać, ale chciałam zapytać...
Iwone, iwcia77, inessa, moremi, mysza1975, Mega, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywchodzisz na coś takiego jak darmowy hosting zdjęć, np tu :http://www.iv.pl/ i tam klikasz na takie coś " załącz plik" i wybierasz sobie zdjęcie, potem jest coś takiego - " zapisz na serwer" i jak się zapisze to kopiujesz link i wstawiasz w post.
I już.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 14:52
Aasiula, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny