35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Ja tez byłam u fryzjera ,ładnie ?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/280e65eb8b35.jpgiwcia77, Aasiula, MartaDidinio, inessa lubią tę wiadomość
-
A my po usg. Wojtuś już nisko w miednicy, ale to podobno na szczęście nie świadczy to wcześniejszym porodzie. Waga ok 2600, ale gina powiedziała, że ze względu ma to, że ma już tak nisko główkę pomiar może być mocno zaniżony i w realu powinno być ok 3000. Przepływy ok, łożysko II stopnia. Jest nadzieja, że nie urodzę wcześniej.
Inessa, super beta, odpoczywaj, nie stresuj się, tym razem się uda!iwcia77, Aasiula, Iwone, moremi, Mega, macduska, MartaDidinio, inessa, kapturnica, Parka, Simba, Sabina, BISCA, caffe, Pusurek, samira, Elfik, gosia7122, megan8, ania.g lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:A my po usg. Wojtuś już nisko w miednicy, ale to podobno na szczęście nie świadczy to wcześniejszym porodzie. Waga ok 2600, ale gina powiedziała, że ze względu ma to, że ma już tak nisko główkę pomiar może być mocno zaniżony i w realu powinno być ok 3000. Przepływy ok, łożysko II stopnia. Jest nadzieja, że nie urodzę wcześniej.
Inessa, super beta, odpoczywaj, nie stresuj się, tym razem się uda!iwcia77, mysza1975, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
Iwone ja myśle ze całe forum będzie chciało te patelnie!
Aasiula, Iwone, macduska, mysza1975, iwcia77, inessa, kapturnica, Lucky, malgos741, samira lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Troszkę sie jej oczy rozjezdzaja ale to pewnie z miłości
Aasiula, iwcia77, inessa, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Troszkę sie jej oczy rozjezdzaja ale to pewnie z miłości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 19:28
iwcia77, Lucky, Aasiula, inessa, Mega, MartaDidinio lubią tę wiadomość
-
Witam się wieczorową porą
dałam rade przeczytać, uff.
Wieczorem u znajomych oglądaliśmy mecz i do teraz nie było kiedy wejść na forum i się odezwać. I tyle tematów, ze już nie wiem o czym.
Inessa, super beta, a to że dałaś suwaczek to znak, że wreszcie pozytywnie myślisz, tak trzymaj &&&
Mysza, następna Ty czy Ania? Tak wszystkie odjechałyście, zaraz wszystkie zaciążone będą mamuśkami, a my ciągle w tyle.
Cycki mnie bolą, wreszcie owu, mam taką nadzieję, a OF się przeprosił ze swoją owu i mi ją skasował, no wreszcie, byłam ciekawa kiedy się wreszcie zorientuje.
Pusur, z Ciebie trza brać przykład, wiesz jak o siebie zadbać dziewczyno.
Mega, no patrz, w końcu wylądowałaś na L4, a moje przeziębienie przeszło i do roboty dziś poszłam.
Moremi, idziesz na monitoring podglądać ?
Witam Krysię40podoba mi się, że masz tę 4 w nicku, od razu wiadomo, o co cho
Witam w klubie, choć ja wolałabym mieć jeszcze 0 za 4 .
Elfik, Twoje teksty wymiatająDobrze Cię tu mieć
Lucky, Aasiula, inessa, moremi, macduska, mysza1975, Mega, iwcia77, malgos741, Pusurek, samira lubią tę wiadomość