Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, szlejesz z suwaczkami!!
    Iwcia, patelnia wymiata ! Też poproszę, razem moze jakiś rabacik ładny dostaniemy?

Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże tyle stron
    kiedy wy robicie te wszystkie inne rzczy które sa do zrobienia? ;)

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, mysza1975, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez byłam u fryzjera ,ładnie ? :/
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/280e65eb8b35.jpg

Iwone, nick nieaktualny, ania.g, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica, moremi, mysza1975, Mega, nick nieaktualny, Parka, Simba, nick nieaktualny, BISCA, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Iwcia, patelnia wymiata ! Też poproszę, razem moze jakiś rabacik ładny dostaniemy?
    na to liczę ;)

nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Boże tyle stron
    kiedy wy robicie te wszystkie inne rzczy które sa do zrobienia? ;)
    Nie robimy,:-)

Aasiula, Elfik, EwaT, kapturnica, mysza1975, Mega, nick nieaktualny, Simba, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a serio to ja dzisiaj przy kompie w domku siedzę bo mam papierowej roboty trochę i tak zaglądam i jeszcze Prawo Agaty oglądam takie 3 w 1

nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no fack jak zwykle nie widze fotek wrrr :-( z tym padlem w pracy zaraz wscieklizny dostane i tych poblokowanych stron...

iwcia77, Aasiula, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do suwaczków miałam problem z nimi i stwierdziłam,ze jest za jasny :P a zielony kolor daje nadzieje :D :D :D

a co do adopcji to ogłaszam wszem i wobec,ze DALEJ STARAMY SIE O DZIECKO Z ADOPCJI !!!! :) :) :)
    od początku mojej znajomosci z obecnym moim meżem chcielismy adoptowac dziecko :) i dalej chcemy!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 17:58

nick nieaktualny, Iwone, iwcia77, Aasiula, moremi, mysza1975, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Elfik, gosia7122, Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma to jak 2 iwony na forum i juz jest konfjuzyn :D :D
    macduska wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 18:00

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, Aasiula, moremi, mysza1975, Mega, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    no fack jak zwykle nie widze fotek wrrr :-( z tym padlem w pracy zaraz wscieklizny dostane i tych poblokowanych stron...
    masz dwa wyjścia, pierwsze to zmienić pracę, drugie korzystać z prywatnego telefonu z netem :P

nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, mysza1975, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nie robimy,:-)
    Samo sie robi hłe hłe hłe

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    nie ma to jak 2 iwony na forum i juz jest kofjuzyn :D :D
    Q to była Iwone...yyyyyyyyyyyy :/

iwcia77, Iwone, Aasiula, mysza1975, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Co do suwaczków miałam problem z nimi i stwierdziłam,ze jest za jasny :P a zielony kolor daje nadzieje :D :D :D

a co do adopcji to ogłaszam wszem i wobec,ze DALEJ STARAMY SIE O DZIECKO Z ADOPCJI !!!! :) :) :)
    od początku mojej znajomosci z obecnym moim meżem chcielismy adoptowac dziecko :) i dalej chcemy!!!!
    Moim marzeniem zawsze bylo zaadoptowac dziecko chociaz to nie takie proste z reszta sama to przechodzisz to wiesz pieprzona papierkologia a na koncu jej biedne dziecie ktore lezy i czeka az bedzie go mial kto przytulic....

Aasiula, nick nieaktualny, mysza1975, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Q to była Iwone...yyyyyyyyyyyy :/
    wiedziałam że do mnie piszesz i doliczyłam Twoje zamówienie :)

Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez chce taka patelnie 8)

Iwone, iwcia77, mysza1975, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    masz dwa wyjścia, pierwsze to zmienić pracę, drugie korzystać z prywatnego telefonu z netem :P
    a zmienie ja za jakis czas jeszcze troche musze w niej wytrzymac, a na telefon prywatny szkoda mi bakterii zeby sie z netem laczyc :-D oszczedna jestem a co :-D na rozmowy po pracy musi mi sluzyc w drodze do domu :-D

iwcia77, Aasiula, Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renek, bidoku, ale cie w tej robocie mecza ;)
    83df3c02ad4ac7e8m.jpg

kapturnica, Aasiula, Niuta, nick nieaktualny, Iwone, mysza1975, Mega, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, ale się cieszę z tej bety :) super :)

nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula, mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienawidzę tego stanu przed @ chodzę i tylko wpierdzielam wszystko
    Wciagnełam obiad na to dwie nektaryny i jeszcze szperam po szfkach :O
    co by tu jeszcze doładować :/
    Wyzeram dosłownie wszystko i do tego jeszcze warczę jak ktoś spojrzy, a jak ktos gada że za dużo to już gryzę
    Qzwa ...
    I do tego jeszcze mój M mnie wkur...,nie wiem tylko nawet czemu o ranyyyyyyyyy !!! Chyba dla zasady wrrrrr

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 18:39

mysza1975, nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, Elfik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    a zmienie ja za jakis czas jeszcze troche musze w niej wytrzymac, a na telefon prywatny szkoda mi bakterii zeby sie z netem laczyc :-D oszczedna jestem a co :-D na rozmowy po pracy musi mi sluzyc w drodze do domu :-D
    no wiesz, oszczędzasz na naszym forum?! nie ładnie ;)

Aasiula, iwcia77, mysza1975, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 4564 4565 4566 4567 4568 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ