35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tez byłam u fryzjera ,ładnie ?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/280e65eb8b35.jpgIwone, macduska, ania.g, ania.g, inessa, iwcia77, kapturnica, moremi, mysza1975, Mega, MartaDidinio, Parka, Simba, Sabina, BISCA, caffe, samira, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do suwaczków miałam problem z nimi i stwierdziłam,ze jest za jasny
a zielony kolor daje nadzieje
a co do adopcji to ogłaszam wszem i wobec,ze DALEJ STARAMY SIE O DZIECKO Z ADOPCJI !!!!
od początku mojej znajomosci z obecnym moim meżem chcielismy adoptowac dzieckoi dalej chcemy!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 17:58
macduska, Iwone, iwcia77, Aasiula, moremi, mysza1975, Mega, MartaDidinio, samira, Elfik, gosia7122, Reni, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nie ma to jak 2 iwony na forum i juz jest konfjuzynmacduska wrote:Inessa, szlejesz z suwaczkami!!
Iwcia, patelnia wymiata ! Też poproszę, razem moze jakiś rabacik ładny dostaniemy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 18:00
inessa, macduska, Iwone, Aasiula, moremi, mysza1975, Mega, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:no fack jak zwykle nie widze fotek wrrr
z tym padlem w pracy zaraz wscieklizny dostane i tych poblokowanych stron...
macduska, iwcia77, Aasiula, Mala79, inessa, moremi, mysza1975, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Co do suwaczków miałam problem z nimi i stwierdziłam,ze jest za jasny
a zielony kolor daje nadzieje
a co do adopcji to ogłaszam wszem i wobec,ze DALEJ STARAMY SIE O DZIECKO Z ADOPCJI !!!!
od początku mojej znajomosci z obecnym moim meżem chcielismy adoptowac dzieckoi dalej chcemy!!!!
Aasiula, inessa, mysza1975, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:masz dwa wyjścia, pierwsze to zmienić pracę, drugie korzystać z prywatnego telefonu z netem
oszczedna jestem a co
na rozmowy po pracy musi mi sluzyc w drodze do domu
iwcia77, Aasiula, Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Nienawidzę tego stanu przed @ chodzę i tylko wpierdzielam wszystko
Wciagnełam obiad na to dwie nektaryny i jeszcze szperam po szfkach
co by tu jeszcze doładować
Wyzeram dosłownie wszystko i do tego jeszcze warczę jak ktoś spojrzy, a jak ktos gada że za dużo to już gryzę
Qzwa ...
I do tego jeszcze mój M mnie wkur...,nie wiem tylko nawet czemu o ranyyyyyyyyy !!! Chyba dla zasady wrrrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 18:39
mysza1975, macduska, Mega, moremi, MartaDidinio, inessa, Parka, Elfik, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:a zmienie ja za jakis czas jeszcze troche musze w niej wytrzymac, a na telefon prywatny szkoda mi bakterii zeby sie z netem laczyc
oszczedna jestem a co
na rozmowy po pracy musi mi sluzyc w drodze do domu
Aasiula, iwcia77, mysza1975, Mega, inessa, Mala79 lubią tę wiadomość