35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Parka wrote:Cycki mnie bolą, wreszcie owu, mam taką nadzieję, a OF się przeprosił ze swoją owu i mi ją skasował, no wreszcie, byłam ciekawa kiedy się wreszcie zorientuje.
jak Wam ładnie idzie
Parka wrote:Moremi, idziesz na monitoring podglądać ?
Mega, Aasiula, iwcia77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
EwaT wrote:która czeka na emeryture?
http://wyborcza.biz/Gieldy/1,114507,16111202,_W_ZUS_nic_nie_ma___a_na_swiecie_czekaja_nas_demograficzne.htmlza chwile każą nam pracować do 80
Aasiula, EwaT, iwcia77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Nie chce mi się nawet tam zaglądać. Jestem strasznie zrażona do tej gazety. Ale to inna historia, a właściwie szereg historii.
Za to artykuł wrzucony przez Simbę spodobał mi się. Jestem noszeniakiem. Jeżeli tylko moje dziecko nie będzie takie duże jak Boziowy Kajtek, to będę nosićAasiula, iwcia77, Mega, Sabina, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:dobra dobra .. zapytać nie można.. Pusur to z porodówki pisała ..można? można
kapturnica, caffe, Aasiula, inessa, samira, moremi, Mega, mysza1975, iwcia77, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja juz nie jestem blondyneczka, tylko lekka szatyneczka z jasnymi pasemkami. Postanowilam cos zmienic w moim zyciu, chlop byl pierwszy na widelcu, ale stwierdzilam, ze jednak zaczne od wlosow.
EwaT, Aasiula, paszczakin, malgos741, moremi, samira, Mega, mysza1975, kapturnica, Parka, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja juz nie jestem blondyneczka, tylko lekka szatyneczka z jasnymi pasemkami. Postanowilam cos zmienic w moim zyciu, chlop byl pierwszy na widelcu, ale stwierdzilam, ze jednak zaczne od wlosow.
moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
No , jà tez dogonilam. Wiec tak :
Asiula, kolezanki straszne hipokrytki. Musisz zmienic fryzure (wybierz taka, zeby zakryc uszy) sorry
Ineska, piatka za bete i za suwaczek
Iwone, prosze mnie wpisac n'a liste "patelniowa"
Macduska, jà bym radzila : testuj, ale ostrzegam, nie jestem zadnym autorytetem bo jak bym dzisiaj miala test w domu to bym zrobila. Zaznaczam ze jestem w 18dc i bezowulacyjny cykl
Dzie raport Bozi ?
paszczakin, Iwone, Aasiula, inessa, malgos741, moremi, Mega, mysza1975, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pusurek ale masz laików 16 000 okrągła sumka
moremi, Aasiula, Mega, mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
BISCA wrote:No , jà tez dogonilam. Wiec tak :
Asiula, kolezanki straszne hipokrytki. Musisz zmienic fryzure (wybierz taka, zeby zakryc uszy) sorry
Ineska, piatka za bete i za suwaczek
Iwone, prosze mnie wpisac n'a liste "patelniowa"
Macduska, jà bym radzila : testuj, ale ostrzegam, nie jestem zadnym autorytetem bo jak bym dzisiaj miala test w domu to bym zrobila. Zaznaczam ze jestem w 18dc i bezowulacyjny cykl
Dzie raport Bozi ?
żeby wyeksponować :)nawet rzęsiska machnełam :0
malgos741, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A mi sie przypomnialo, do czego sie mialam odniesc dzisiaj. Elfik, mi ciaze kot zdiagnozowal
To tak apropos tych rozentuzjazmowanych malolat, o ktorych pisalas. Wczesnie po in vitro dziewczyny pytaly, czy mam juz objawy, a ja nic, tylko mnie jedynie kot nie kochal i unikal bardzo
A normalnie kocha mnie nad zycie.
przy okazji, juz mnie kocha, chyba sie przyzwyczail, ze jego ukochana mamusia inaczej smierdzi..
nianię sobie wychowaszpaszczakin, Aasiula, Mega, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!