35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Elfiii tylko zeby nie byl pozniej sąd o kłota..Bo kłota ktoras wysadzi chcac go przetrzymac dluzej...
I bedzie wojna o kłota..I sąd sądem ale sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie
Kurrrfffaaa jakby kot ovu wyczuwal to jak nielubie kotow tak zaraz kupuje sobie siersciuszka ..Baa nawet muw drapaka zainwestuje i lepszej jakosci żwirekElfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mysza, zobaczysz, teraz nie jesteś gotowa, ale jak się zacznie, to adrenalina i inne hormony dadzą o sobie znać plus instynkt, więc wiedz że poczujesz gotowość ☺ i podniecenie ze to już ☺
samira, Mega, mysza1975, Aasiula, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParka wrote:Mysza, zobaczysz, teraz nie jesteś gotowa, ale jak się zacznie, to adrenalina i inne hormony dadzą o sobie znać plus instynkt, więc wiedz że poczujesz gotowość ☺ i podniecenie ze to już ☺
Parka ,jak myszka to poczuje to będzie chciała żeby jak najszybciej było już poMega, mysza1975, Aasiula, Parka lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Mega a jak ty się czujesz bo chyba chora jesteś ,na L4 tak ?!
moremi, mysza1975, samira, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Mysza, zobaczysz, teraz nie jesteś gotowa, ale jak się zacznie, to adrenalina i inne hormony dadzą o sobie znać plus instynkt, więc wiedz że poczujesz gotowość ☺ i podniecenie ze to już ☺
kapturnica, mysza1975, Aasiula, Parka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:rybki , wielorasowiec-szpic pdchalanski
i patyczaki...Moze one wyczuja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 22:37
mysza1975, Aasiula lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:No, wczoraj obejrzałam salę porodową. Nie bardzo mi się podoba
mysza1975, Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Myszą, nie pocieszy cie to, ale doskonale rozumiem...
Mnie nie dane było donosić, czy poodjac jakakolwiek decyzje co do porodu, może i dobrze..
Jakby się udało teraz, będę tak trzesla tyłkiem, ze to będzie pierwszy na świecie przypadek samoistnego rozbicia celulitu na pupie..
Dziewczyny tu SA fajterki, ja zawsze myślę o tej chwili kiedy juz będzie tydzień po, i co by to nie było, juz będzie przeszłością, bo taka chwila nadchodzi zawsze..
Zamotalam, ale to mój sposób na panikę..
O ale wtedy jeszcze nie znalam sposobu z lizakiem;-)Mega, kapturnica, BISCA, mysza1975, Iwone, macduska, Aasiula, iwcia77, Sabina, Parka, Mala79 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Podobno są kobiety co mają orgazm życia podczas porodu, więc kto wie.
moremi, mysza1975, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O ale porodu z orgazmem u nas jeszcze nie było wiec Mysza masz szanse być pionierką!
moremi, mysza1975, Aasiula, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny