35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsiula mój fryz przy twoim to pan pikuś ,ale wiesz fryzurkę ci skrócili a za to uszy ci wydłużyli ,tak jakoś mało proporcjonalnie to wygląda hahaha

Pusurku dawaj tu fotę
mysza super wieści ,tak w sumie to za tydzień już spokojnie możesz rodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 21:47
Mega, inessa, mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość
-
taki obrońca? https://www.youtube.com/watch?v=js_6r79jy1Ipaszczakin wrote:chyba kota obronnego

bo nasz kot to jest taki obronca... z urzedu
paszczakin lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kurde to może sie pomylili i nie tam gdzie trzeba poprzycinalisamira wrote:Asiula mój fryz przy twoim to pan pikuś ,ale wiesz fryzurkę skrócili a za to uszy ci wydłużyli ,tak jakoś mało proporcjonalnie to wygląda hahaha

Pusurku dawaj tu fotę
mysza super wieści ,tak w sumie to za tydzień już spokojnie możesz rodzić
;O o ja naiwna
Wiedziałasm że coś nie tak
samira, Mega lubią tę wiadomość
-
Gdzie jest fotka Asiuli? bo o czymś piszecie, a ja nie widzę.
no i gdzie jest Bursztyn?
bo Reni to chociaż czuwa (pozdrawiamy Panią)
edit: skumałam. to o kozę chodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 21:52
Aasiula, samira, Mega, inessa, mysza1975, macduska, BISCA, kapturnica, Parka, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Kiepsko z tym monitoringiem, bo w rozjazdach strasznych jestem. W czwartek dopiero, ale to już powinno być po owulacji. Zobaczymy.
To przynajmniej będziesz miała potwierdzoną
i czy jedno czy więcej jaj wyhodowałaś

A nasze
? Widac że był wykend
moremi, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
-
Ejjj no ja ci dam kozęmoremi wrote:Gdzie jest fotka Asiuli? bo o czymś piszecie, a ja nie widzę.
no i gdzie jest Bursztyn?
bo Reni to chociaż czuwa (pozdrawiamy Panią)
edit: skumałam. to o kozę chodzi
moremi, Mega, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:mysza super wieści ,tak w sumie to za tydzień już spokojnie możesz rodzić

Nie, nie, nie mogę. Nie gotowa na to jeszcze jestem. I nie mówię o remoncie, ale gotowości psychicznej.
samira, kapturnica, moremi, Mega, ania.g, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A mi sie przypomnialo, do czego sie mialam odniesc dzisiaj. Elfik, mi ciaze kot zdiagnozowal
To tak apropos tych rozentuzjazmowanych malolat, o ktorych pisalas. Wczesnie po in vitro dziewczyny pytaly, czy mam juz objawy, a ja nic, tylko mnie jedynie kot nie kochal i unikal bardzo
A normalnie kocha mnie nad zycie.
przy okazji, juz mnie kocha, chyba sie przyzwyczail, ze jego ukochana mamusia inaczej smierdzi..

No i pozamiatane, dziołchy robimy grafik, a ty paszczak tylko pilnuj, żeby kot do każdej trafił na 11 dpo... Po cholerę nerwy, kot nas nie chce znać, wpierniczamy pol butelki kwasu foliowego i czekany na serducho;-)
Kot się przytula, kupujemy wino wypijamy z kotem...
Potem kota wysyłany do następnej...
I nie przetrzymywać! Puchaty i ladny, ale jest na misji...
Kufa, lece do sklepu po kuwete:-)
-
Zwierzęta swoje wiedza, tego jestem pewna
kapturnica, Aasiula, moremi, mysza1975, Iwone, Mega, macduska, iwcia77, paszczakin, Sabina, Simba, Niuta lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:No i pozamiatane, dziołchy robimy grafik, a ty paszczak tylko pilnuj, żeby kot do każdej trafił na 11 dpo... Po cholerę nerwy, kot nas nie chce znać, wpierniczamy pol butelki kwasu foliowego i czekany na serducho;-)
-
HAHAHAHAHA
No ta znów pojechała 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 22:25
mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No ja mam trzy. W tym dwa czarne. I na początku ciąży uciekały ode mnie, a mi było strasznie przykro z tego powodu.Elfik wrote:No i pozamiatane, dziołchy robimy grafik, a ty paszczak tylko pilnuj, żeby kot do każdej trafił na 11 dpo... Po cholerę nerwy, kot nas nie chce znać, wpierniczamy pol butelki kwasu foliowego i czekany na serducho;-)
-
Mogę Ci je przywieźć za 1,5 tygodnia. na 9 dni. kuwetę i żarcie też przywiozę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 22:30
kapturnica, Aasiula, samira, Mega, mysza1975, iwcia77, Pusurek, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyno dobra za dwa tygodniemysza1975 wrote:Nie, nie, nie mogę. Nie gotowa na to jeszcze jestem. I nie mówię o remoncie, ale gotowości psychicznej.

myszko ale nie ma bata,co weszło wyjść musi i co zrobisz-nic nie zrobisz
a tak po prawdzie mało która kobieta jest tak naprawdę psychicznie przygotowana do porodu i ogólnie bycia mamą ,czy to po raz pierwszy czy po raz enty
Iwone, Aasiula, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Nie, nie, nie mogę. Nie gotowa na to jeszcze jestem. I nie mówię o remoncie, ale gotowości psychicznej.
Dzizas, pewnie jak by na moja gotowość czekali, to moja corka by maturę zdawała z macicy jeszcze...
Ale ten wielki brzuch odwrocilby uwagę od odstających uszu na pewno...
kapturnica, Iwone, Aasiula, Mega, moremi, mysza1975, macduska, iwcia77, ania.g, Simba, Niuta lubią tę wiadomość
-
Elfiii tylko zeby nie byl pozniej sąd o kłota..Bo kłota ktoras wysadzi chcac go przetrzymac dluzej...
I bedzie wojna o kłota..I sąd sądem ale sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie
Kurrrfffaaa jakby kot ovu wyczuwal to jak nielubie kotow tak zaraz kupuje sobie siersciuszka ..Baa nawet muw drapaka zainwestuje i lepszej jakosci żwirek
Mega, Aasiula, Elfik, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
ŚWIĘTE SŁOWAsamira wrote:no dobra za dwa tygodnie

myszko ale nie ma bata,co weszło wyjść musi i co zrobisz-nic nie zrobisz
a tak po prawdzie mało która kobieta jest tak naprawdę psychicznie przygotowana do porodu i ogólnie bycia mamą ,czy to po raz pierwszy czy po raz enty
Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
No udławię sie kiedyś od tych Twoich postów QuwaElfik wrote:Dzizas, pewnie jak by na moja gotowość czekali, to moja corka by maturę zdawała z macicy jeszcze...

Ale ten wielki brzuch odwrocilby uwagę od odstających uszu na pewno...
Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Elfiii tylko zeby nie byl pozniej sąd o kłota..Bo kłota ktoras wysadzi chcac go przetrzymac dluzej...
I bedzie wojna o kłota..I sąd sądem ale sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie
Kurrrfffaaa jakby kot ovu wyczuwal to jak nielubie kotow tak zaraz kupuje sobie siersciuszka ..Baa nawet muw drapaka zainwestuje i lepszej jakosci żwirek
Przekupstwem chcesz córko w ciąże zajść, nie godzi się, nie godzi...
A potem będzie: kap wierzchem jedzie..
Nie może być, na kłocie?...
Aasiula, Mega, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH