Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia gdzie jesteś.. Bursztynie a Ty? Czy coś wiesz co z Bozią? Dalej w szpitalu?

nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CIekawe połaczenie smacznego obiadu i kupy!!!!!!!! :P :P :P
    wiem,ze tak jest a na naszym forum czesto jest ten temat poruszany!! :D

Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, Iwone, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no i czy to jest normalne oglądać swoje kupy eh... hahaa2.gif
    a mój syn to kiedyś nawet zdjęcia swoich robił...:-)

Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wściekłyście się z tym żarciem? człowiek się głodny robi a te tylko się licytują co która ma na obiad

a jakie kupy potem robicie?

Reni to zależy co było jedzone,jak wzdymające to kibel się trzęsie ,jak coś lżej strawnego to idzie gładko :P

Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczerze mówiąc to było pytanie retoryczne :-/

Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, mysza1975, Simba, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia gdzie jesteś.. Bursztynie a Ty? Czy coś wiesz co z Bozią? Dalej w szpitalu?
    No własnie też o niej myślałam,co u niej ,ktoś coś wie co u Bozi ?

nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no i czy to jest normalne oglądać swoje kupy eh... hahaa2.gif
    poczekaj aż urodzisz i zaczniesz oglądać kupki niemowlaka :D

Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    szczerze mówiąc to było pytanie retoryczne :-/
    na przyszłość bardziej się zastanów o co pytasz sama widzisz jakie to skutki niesie ze sobą :-D

Iwone, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak wszystko sie kręci wokół gow.... ;)
    Właśnie, dzie Bursztyn?
    I ciekawe co u Bozi...

paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak na 100% wszystko JEST dobrze!

paszczakin, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dobra .. zapytać nie można.. Pusur to z porodówki pisała ..można? można ;-)

Mega, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, moremi, mysza1975, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

koniecznie muszę taką kupić :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b311060349c4.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 16:12

nick nieaktualny, caffe, kapturnica, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, Elfik, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, moremi, mysza1975, Simba, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Boshhhh Elfik chcialabym zobaczyc mine klepnietego =D Ze Ci nie odklepal w Twoje posladziorki =D Ty jestes zakrecona jak nalesnik normalnie ....
    Eyy a mowia ,ze to blondynki są zakrecone..Widac nie tylko 8) Ale sie osmialam z Ciebie... 01icon_lol2.gif

Eee, wiesz jak mam na cos fazę to normalnie się wylaczam z rzeczywistości...
    A ile dobra w marketach budowlanych...

nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Stuknę do Ciebie w ścianę ;)

Przeczytałaś dobrze: stuknę DO Ciebie ;) :P

Caffe, cobys się nie zdziwila, jak tam dłużej posiedzimy w izolacji, to może cie poproszę żebyś zaczeła MNIE STUKAĆ;-)

E tam poproszę, po prostu wyłotoszę!
    :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, Mega, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mam wrażenie, że pewnych rzeczy można nauczyć..
    np. sprzątania ubrań i noszonej bielizny czyli odnoszenie do kosza na brudy - pies jest idealnym nauczycielem, bo co nie schowane to wypożycza sobie do spania...chociaż nie wiem czy nie przymierza ;-)
    lub... mój miał nawyk przewieszania w szafie przez drążek używanych spodni... i jak parę razy się przejechał, że nie miał co założyć to mu wytłumaczyłam, że ja w koszu na pranie mam pusto więc nie wiem o co kaman.. trudno, żebym chodziła i wąchała jego ciuchy w szafie
    paszczakin wrote:
    A co do wychowania meza to ja twierdze, ze da sie- bo dla mnie nauczenie powtarzlnych zachowan = wychowanie ;)

Ale moze mi sie jakis reformowalny egzemplarz trafil.. Albo nie- to ja jestem takim genialnym wychowawca :D - w koncu kota tez wychowalam!

nick nieaktualny, Iwone, Elfik, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, ania.g, moremi, Mega, mysza1975, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Caffe, cobys się nie zdziwila, jak tam dłużej posiedzimy w izolacji, to może cie poproszę żebyś zaczeła MNIE STUKAĆ;-)

E tam poproszę, po prostu wyłotoszę!
    :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
    Ty łerotomanko =D

Elfik, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha
    zobaczymy jak zreferuje temat.. czy to będzie prezentacja czy tylko wyklepie na blachę zaczęło poszło i już..
    paszczakin wrote:
    no ok, ok, widocznie bozi nie przeszkadza, ze dostanie minusa, bo z porodu dostala 6 (czy 5+, bo kupa?).. ;)

Elfik, nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77, moremi, Mega, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczakin to czekamy na relacje z wizyty :) bedzie dobrze :D

BOOOZZIIAA daj znać co u Was !!!!!!!!!!!!!!!!
    zobacz jak wszystkie na to z utesknieniem czekamy!!!!!!!!!!!!!!!

Bursztynku co u CIebie?????

iwcia77, moremi, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

troche zamotałam ale to był numer stulecia ,

Wyobraziłam sobie i usiadlam:-) :-) :-) :-) :-)
    Nie przesadzałabym z tą szczerością w rodzinie...;-)

nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Macduska ja mam wczesne owulacje wiec pierwszy test robiłam w 22 dc:D

Tak to można się starać.. W 22 DC to ja najczęściej owulacji jeszcze nie mam...:-) :-) :-)
    Wrrr...;-)

nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 4562 4563 4564 4565 4566 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ