35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:wściekłyście się z tym żarciem? człowiek się głodny robi a te tylko się licytują co która ma na obiad
a jakie kupy potem robicie?
Reni to zależy co było jedzone,jak wzdymające to kibel się trzęsie ,jak coś lżej strawnego to idzie gładko
Iwone, macduska, inessa, iwcia77, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I tak wszystko sie kręci wokół gow....

Właśnie, dzie Bursztyn?
I ciekawe co u Bozi...
paszczakin, macduska, inessa, Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
koniecznie muszę taką kupić
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b311060349c4.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 16:12
inessa, caffe, kapturnica, MartaDidinio, paszczakin, macduska, Elfik, Aasiula, iwcia77, samira, Mega, moremi, mysza1975, Simba, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:
Eee, wiesz jak mam na cos fazę to normalnie się wylaczam z rzeczywistości...
A ile dobra w marketach budowlanych...
inessa, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Stuknę do Ciebie w ścianę

Przeczytałaś dobrze: stuknę DO Ciebie

Caffe, cobys się nie zdziwila, jak tam dłużej posiedzimy w izolacji, to może cie poproszę żebyś zaczeła MNIE STUKAĆ
E tam poproszę, po prostu wyłotoszę!
kapturnica, inessa, macduska, iwcia77, samira, moremi, Mega, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
też mam wrażenie, że pewnych rzeczy można nauczyć..
np. sprzątania ubrań i noszonej bielizny czyli odnoszenie do kosza na brudy - pies jest idealnym nauczycielem, bo co nie schowane to wypożycza sobie do spania...chociaż nie wiem czy nie przymierza
lub... mój miał nawyk przewieszania w szafie przez drążek używanych spodni... i jak parę razy się przejechał, że nie miał co założyć to mu wytłumaczyłam, że ja w koszu na pranie mam pusto więc nie wiem o co kaman.. trudno, żebym chodziła i wąchała jego ciuchy w szafie
paszczakin wrote:A co do wychowania meza to ja twierdze, ze da sie- bo dla mnie nauczenie powtarzlnych zachowan = wychowanie
Ale moze mi sie jakis reformowalny egzemplarz trafil.. Albo nie- to ja jestem takim genialnym wychowawca
- w koncu kota tez wychowalam!
macduska, Iwone, Elfik, Aasiula, iwcia77, Mala79, ania.g, moremi, Mega, mysza1975, caffe, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
ha
zobaczymy jak zreferuje temat.. czy to będzie prezentacja czy tylko wyklepie na blachę zaczęło poszło i już..
paszczakin wrote:no ok, ok, widocznie bozi nie przeszkadza, ze dostanie minusa, bo z porodu dostala 6 (czy 5+, bo kupa?)..
Elfik, macduska, kapturnica, iwcia77, moremi, Mega, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaszczakin to czekamy na relacje z wizyty
bedzie dobrze 
BOOOZZIIAA daj znać co u Was !!!!!!!!!!!!!!!!
zobacz jak wszystkie na to z utesknieniem czekamy!!!!!!!!!!!!!!!
Bursztynku co u CIebie?????
iwcia77, moremi, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Macduska ja mam wczesne owulacje wiec pierwszy test robiłam w 22 dc:D
Tak to można się starać.. W 22 DC to ja najczęściej owulacji jeszcze nie mam...

Wrrr...
macduska, kapturnica, Aasiula, iwcia77, inessa, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Ale sie osmialam z Ciebie...