35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ale wolę WaszeIwone wrote:Reni nie musisz prowadzić notatek. W razie co, wpisujesz na forum co potrzebujesz i za chwilkę dostaniesz odpowiedz, kilka odpowiedzi
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:Super, dobrze że nie czekałaś do poniedziałku.
Bozia jakoś tak za wcześnie na kolki które najczęściej zaczynają się ok 3 tyg.ż. Przychodzi mi do głowy pewna myśl.Skoro nie działają żadne leki, to może Twój mały ma taki sam problem jak mój syn w tym wieku. Też próbowaliśmy wszystkiego -leki, zmiana diety, herbatki koperkowe dla mnie i małego i nic nie pomagało. Pomogło dłuższe noszenie po jedzeniu, nie do jednego "odbicia" tylko dłużej. Czasami trzeba było czekać do trzech "odbić"
Doszliśmy do tego ok 4 m-ca jak już mały pił tylko z butelki a problem z brzuszkiem nadal występował. Poza tym smarowanie brzuszka maścią, majerankową, ciepłe okłady i z czasem zapomnieliśmy o kolkach.
A moze ma nietolerancje laktozy??? Poobserwuj go czy prezy sie i płacze tuz po karmieniu i jak długo to trwa. Jezeli po karmieniu ci pojekuje, popłakuje i sie prezy masz odpowiedz. Bo faktycznie na kolke jest za wczesnie- pojawia sie około 4 tygodnia życia.
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b429694a0c4.jpg
kapturnica wrote:TO NIE JEST FAKE
Wyrabianie w chłopcach nawyku sprzątania po sobie – według abpa Stanisława Gądeckiego – prowadzi do wypełniania ideologii gender, a tym samym kryzysu tradycyjnej, katolickiej rodziny.
W wywiadzie dla "Naszego Dziennika", metropolita poznański abp. Stanisław Gądecki ostrzega przed upadkiem tradycyjnej rodziny. Według hierarchy, szczególnie groźna dla prawidłowego wypełniania ról kobiety i mężczyzny w rodzinie, jest "lansowana pod płaszczykiem programu równościowego – ideologia genderyzmu".
– Niektórym rodzicom podoba się uczenie chłopców, że winni po sobie sprzątać, a nie czekać, aż zrobią to za nich dziewczynki. Pociągające jest również hasło, że wszyscy ludzie są sobie równi i mają prawo do szczęścia – grzmi abp. Gądecki.
kapturnica, Sabina, Mega, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:TO NIE JEST FAKE
Wyrabianie w chłopcach nawyku sprzątania po sobie – według abpa Stanisława Gądeckiego – prowadzi do wypełniania ideologii gender, a tym samym kryzysu tradycyjnej, katolickiej rodziny.
W wywiadzie dla "Naszego Dziennika", metropolita poznański abp. Stanisław Gądecki ostrzega przed upadkiem tradycyjnej rodziny. Według hierarchy, szczególnie groźna dla prawidłowego wypełniania ról kobiety i mężczyzny w rodzinie, jest "lansowana pod płaszczykiem programu równościowego – ideologia genderyzmu".
– Niektórym rodzicom podoba się uczenie chłopców, że winni po sobie sprzątać, a nie czekać, aż zrobią to za nich dziewczynki. Pociągające jest również hasło, że wszyscy ludzie są sobie równi i mają prawo do szczęścia – grzmi abp. Gądecki.
http://www.fakt.pl/polityka/abp-gadecki-chlopcy-nie-powinni-po-sobie-sprzatac,artykuly,493800.htmlkapturnica, peppapig, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
miałam miałam ale czasami tak było, że dwa dni wcześniej
czekajmy
mam rękę na gaciach sprawdzam
caffe wrote:Reni, a Ty zazwyczaj nie miałaś takiego pierdolnięcia w dół tempki w 28dc? bo teraz to jakoś wczesniej Ci spadła?
Spojrzałam na mój bezowulacyjny wykres i ja miałam pierdolnięcie z 25 na 26 dc o 0,21.samira, caffe, Sabina, Mega, iwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam sie słonecznie. Dzis mi jest nerwowo i mdląco, co pykne se e-fajke to na żyganko mnie bierze. Jakis trefny płyn mi małz kupił.
Moje zdanie w przypadku podniesionnego ryzyka w badaniach penatalnych. JEzeli by była choroba zmieniająca tylko wygląd down czy cos podobego ok urodzic. Jezeli ciąza po której urodzi sie roslinka bez wahania bym usunęła- z żalem i płaczem, widziałam dziecko które w bólu i cierpieniu męczyło sie 23 lata ruszajac tylko gałkami ocznymi po czym zmarło w niesamowitych bolesciach nawet nie mogac sie nikomu wyżalic, poskarzyc. Nie narazałabym na takie życie swojego dziecka.Reni, kkisia, samira, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
wmów sobie, że już nie możesz palić
i rzuć to gówno
iwa2014 wrote:Witam sie słonecznie. Dzis mi jest nerwowo i mdląco, co pykne se e-fajke to na żyganko mnie bierze. Jakis trefny płyn mi małz kupił.samira, kapturnica, iwa2014, peppapig, kkisia, Mega, iwcia77, Aasiula, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwa2014 wrote:Witam sie słonecznie. Dzis mi jest nerwowo i mdląco, co pykne se e-fajke to na żyganko mnie bierze. Jakis trefny płyn mi małz kupił.
.samira, iwa2014, peppapig, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77, Aasiula, malgos741, Parka, mysza1975, Lucky lubią tę wiadomość
-
Nazywam się Reni. Od prawie 4 lat nie palę - paliłam 18 lat
iwa2014, kkisia, kapturnica, Sabina, ania.g, samira, Mega, BISCA, iwcia77, Aasiula, malgos741, Parka, mysza1975, Niuta, Lucky lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Rzuc to w pizdu..Mowi Ci to nawrocona antypalaczka (poltora roku na odwyku) Palilam raptem 18lat heh
ja to ciagne raz na jakis czas dla relaksu. Przed pierwsza ciąza paliłam 15 lat w 10 tyg. ciazy mnie odrzuciło i nie pale juz 6 lat. Ale czasem dla relaksu pykne sobie e-fajke raz ,dwa razy na dzien. Uzalezniona nie jestem potrafie sie bez tego obyc. -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Iwa, usun post z moja fotka, ok?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Iwa, usun post z moja fotka, ok?
melduje, zadanie wykonane
Pusurek, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie od wczorajszej wojny z chlopem leb tak napierdziela ze az mi niedobrze
I zeby nie bylo ze sie nie pozegnalam tylko zniknelam to ja mowie baj
Moze kiedys jeszcze zmienie zdanie ale to chyba dopiero po zmianie chlopa
Za wszystkie w ciazy kciukam az do rozwiazania
A za starajace sie kciukam aby ujrzaly wymazone 2 kreski
Bedzie mi was brakowac
Ale coz zycie czasami pisze inne scenariusze niz bysmy chcialy
Jeszcze dzis tylko poczekam na wiesci od Simbysamira, Mega, malgos741, kapturnica, Sabina, Parka, mysza1975, Lucky lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:A mnie od wczorajszej wojny z chlopem leb tak napierdziela ze az mi niedobrze
I zeby nie bylo ze sie nie pozegnalam tylko zniknelam to ja mowie baj
Moze kiedys jeszcze zmienie zdanie ale to chyba dopiero po zmianie chlopa
Za wszystkie w ciazy kciukam az do rozwiazania
A za starajace sie kciukam aby ujrzaly wymazone 2 kreski
Bedzie mi was brakowac
Ale coz zycie czasami pisze inne scenariusze niz bysmy chcialy
Jeszcze dzis tylko poczekam na wiesci od Simby
może jednak ci przejdzie...czasami takie kłótnie sa dobreMega, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość