35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
o masz! i co? operacja? nie marudź tylko grzej do medyka!
iwcia77 wrote:...mam wynik z usg nerki...Naczyniakomięśniakotłuszczak 6 mm....no a moglo byc tak pieknie
i jutro znowu do lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 15:32
iwcia77, Aasiula, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
tak - lagodna wersja raka
do kontrolowania co 6 miesiecy
moze sie przezucac na inne organy...no ja tez tak wygooglalam
...no na razie sie nie martwie, zobaczymy co lekarz jutro powie.
paszczakin wrote:lo maj gad iwcia, cototo jest?
edit: wygooglalam- to chyba nic bardzo strasznego, prawda? nawet nic sie z tym nie robi, orocz okresowych kontroli.. Ivo pewnie Ci go przycisnal, moze sie jeszcze zdarzyc niestety..Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ej guza a nie raka!
zaraz klapsa w dziąsło dostaniesz jak się nie uspokoisz! Pójdziesz do znachora przepisze leki
nie czytaj nic w necieiwcia77 wrote:tak - lagodna wersja rakado kontrolowania co 6 miesiecy
moze sie przezucac na inne organy...no ja tez tak wygooglalam
...no na razie sie nie martwie, zobaczymy co lekarz jutro powie.
Aasiula, iwcia77, Mega, paszczakin, kapturnica, Sabina, BISCA, mysza1975, Lucky lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jestem.
Puszczać kciuki.
Wytrzymałam w robocie do 12ej i pojechałam do szpitala i tam sterczalam do 1ej pod blokiem operacyjnym bo operacja jeszcze trwała. O 1ej zlitowala sie nade mna jakaś pielęgniarka i załatwiła mi 5 minutowa wejściówkę na sale wybudzen, także widziałam mojego ukochanego mężaDopiero sie wybudzal, ale pielęgniarka powiedziała, ze ok. Jak wyszłam spotkałam tego profesora co go operował i powiedział ze operacja przebiegła prawidłowo i potwierdził, ze jest ok.
Dziewczyny! Nie pamietam żebym sie tak kiedykolwiek w życiu martwiła. Z całego serca dziekuje Wam za wsparcie - jesteście wspaniałe!!! Jeszcze mi emocje nie do końca opadły, wiem ze spokojna będę naprawdę bliżej piątku, czyli jak będziemy mogli razem wrócić do domu.
Jestem wykończona i chłopaki chyba tez.peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki, rano nie miałam czasu nawet zetknąć do was, zamawiając jeszcze piach i musiałam być na działce przed robotą. Mój znajomy budowlaniec zaniemogl i wylewka czeka od niedzieli do polowy ogarnieta, brak słów a zawsze moglam na niego liczyć.
Jutro inna ekipa wylewa i mam go gdzies.
Di tego idzie @ dużymi krokami.
Simba ccieszę się że z twoim m wszystko ok, niech teraz zdrowiejeiwcia77, kapturnica, Aasiula, Sabina, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyNo jak sie wkurwilam na chlopa wlasnie! Krzywde mu zrobie, jak tylko w drzwiach stanie...
Mial wczesniej wrocic z pracy, zeby ciut ogarnac chate, a potem pojechac na lotnisko po ojca, ktory wlasnie leci. A on dzwoni, ze cos ma z samochodem i jedzie do warsztatu i nie wie co dalej i kto odbierze ojca... Co prawda, przez gardlo mu nie przeszlo, zebym to ja pojechala po tescia, ale i tak spanikowalam, rzut do odkurzacza i mopa zrobilam, chate opierdolilam w godzine. I co? Gwiazda moja dzwoni, ze jednak w warsztacie nic nie znalezli i wraca do domu, ale po drodze jeszcze cos zalatwi i takie tam bla bla bla. A ja spocona, rozczochrana, wnerwiona, ciasto w piekarniku prawie sie spalilo, corka zestresowana, bo ja ganiam ze szmatka od kurzu...
Dzizas, nienawidze facetow...Mega, malgos741, iwcia77, samira, Aasiula, ania.g, caffe, Sabina, EwaT, Bozia3, peppapig, Parka, mysza1975, Niuta lubią tę wiadomość
-
Iwcia nie ma co czytać w necie, trzeba isc do lekarza i on na to coś poradzi. Orzytukam
iwcia77, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:N A ja spocona, rozczochrana, wnerwiona, ciasto w piekarniku prawie sie spalilo, corka zestresowana, bo ja ganiam ze szmatka od kurzu...
Dzizas, nienawidze facetow...
Jestes dziewczynka sprzataj za chlopcem inaczej zrobisz go genderemiwcia77, Iwone, Aasiula, Mega, Sabina, Reni, Bozia3, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:kazal Ci ganiac? kazal?
sie chuopa nie czepiaj za to zes nadpobudliwa ;
Pewnie, ze nie kazal. Wroci i powie z pretensja w glosie, ze przeciez to on mial sprzatac. A potem zje zupe i pojedzie na lotnisko. I chuj.iwcia77, samira, Aasiula, Mega, Bozia3, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Wrrrr!!!
Pewnie, ze nie kazal. Wroci i powie z pretensja w glosie, ze przeciez to on mial sprzatac. A potem zje zupe i pojedzie na lotnisko. I chuj.hehehe
glodny niech jedzie a co !mysza1975 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:...mam wynik z usg nerki...Naczyniakomięśniakotłuszczak 6 mm
....no a moglo byc tak pieknie
i jutro znowu do lekarza
Tak jak dziewczyny piszą nie czytaj za dużo w necie tylko idź do lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 16:43
iwcia77, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nic mi o tym nie wiadomo
, to jest bezobjawowe raczej, mi to wylazlo przypadkiem , bo pewnie Ivo gdzies przydusil i dostalam ataku przypominajacego kolke nerkowa...
Iwone wrote:Iwcia masz u siebie w rodzinie kogoś kto ma cos takiego? To bardzo często jest dziedziczne.
Tak jak dziewczyny piszą nie czytaj za dużo w necie tylko idź do lekarza.Iwone, Mega, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość