X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o masz! i co? operacja? nie marudź tylko grzej do medyka!
    iwcia77 wrote:
    ...mam wynik z usg nerki...Naczyniakomięśniakotłuszczak 6 mm :-O....no a moglo byc tak pieknie :( i jutro znowu do lekarza :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 15:32

iwcia77, Aasiula, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak - lagodna wersja raka :( do kontrolowania co 6 miesiecy :( moze sie przezucac na inne organy...no ja tez tak wygooglalam :) ...no na razie sie nie martwie, zobaczymy co lekarz jutro powie.
    paszczakin wrote:
    lo maj gad iwcia, cototo jest?

edit: wygooglalam- to chyba nic bardzo strasznego, prawda? nawet nic sie z tym nie robi, orocz okresowych kontroli.. Ivo pewnie Ci go przycisnal, moze sie jeszcze zdarzyc niestety..

Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    miałam miałam ale czasami tak było, że dwa dni wcześniej
    czekajmy
    mam rękę na gaciach sprawdzam ;-)
    Reni jestes niesamowita :) :D

Reni, kapturnica lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Rzuc to w pizdu..Mowi Ci to nawrocona antypalaczka (poltora roku na odwyku) Palilam raptem 18lat heh
    Ja tez juz nie pale od 2 lat :)

kapturnica lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej guza a nie raka!
    zaraz klapsa w dziąsło dostaniesz jak się nie uspokoisz! Pójdziesz do znachora przepisze leki
    nie czytaj nic w necie
    iwcia77 wrote:
    tak - lagodna wersja raka :( do kontrolowania co 6 miesiecy :( moze sie przezucac na inne organy...no ja tez tak wygooglalam :) ...no na razie sie nie martwie, zobaczymy co lekarz jutro powie.

Aasiula, iwcia77, Mega, paszczakin, kapturnica, Sabina, BISCA, mysza1975, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jestem.
    Puszczać kciuki.
    Wytrzymałam w robocie do 12ej i pojechałam do szpitala i tam sterczalam do 1ej pod blokiem operacyjnym bo operacja jeszcze trwała. O 1ej zlitowala sie nade mna jakaś pielęgniarka i załatwiła mi 5 minutowa wejściówkę na sale wybudzen, także widziałam mojego ukochanego męża :) Dopiero sie wybudzal, ale pielęgniarka powiedziała, ze ok. Jak wyszłam spotkałam tego profesora co go operował i powiedział ze operacja przebiegła prawidłowo i potwierdził, ze jest ok.

Dziewczyny! Nie pamietam żebym sie tak kiedykolwiek w życiu martwiła. Z całego serca dziekuje Wam za wsparcie - jesteście wspaniałe!!! Jeszcze mi emocje nie do końca opadły, wiem ze spokojna będę naprawdę bliżej piątku, czyli jak będziemy mogli razem wrócić do domu.
    Jestem wykończona i chłopaki chyba tez.
    Uffff Simba super wieści ;D

peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ...mam wynik z usg nerki...Naczyniakomięśniakotłuszczak 6 mm :-O....no a moglo byc tak pieknie :( i jutro znowu do lekarza :(
    kurcze iwcia spokojnie do lekarza szybciutko i bedzie dobrze :)

iwcia77, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki, rano nie miałam czasu nawet zetknąć do was, zamawiając jeszcze piach i musiałam być na działce przed robotą. Mój znajomy budowlaniec zaniemogl i wylewka czeka od niedzieli do polowy ogarnieta, brak słów a zawsze moglam na niego liczyć. :-(
    Jutro inna ekipa wylewa i mam go gdzies.
    Di tego idzie @ dużymi krokami.:-(

Simba ccieszę się że z twoim m wszystko ok, niech teraz zdrowieje

iwcia77, kapturnica, Aasiula, Sabina, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • caffe Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, no to ulga :)

mysza1975 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak sie wkurwilam na chlopa wlasnie! Krzywde mu zrobie, jak tylko w drzwiach stanie...
    Mial wczesniej wrocic z pracy, zeby ciut ogarnac chate, a potem pojechac na lotnisko po ojca, ktory wlasnie leci. A on dzwoni, ze cos ma z samochodem i jedzie do warsztatu i nie wie co dalej i kto odbierze ojca... Co prawda, przez gardlo mu nie przeszlo, zebym to ja pojechala po tescia, ale i tak spanikowalam, rzut do odkurzacza i mopa zrobilam, chate opierdolilam w godzine. I co? Gwiazda moja dzwoni, ze jednak w warsztacie nic nie znalezli i wraca do domu, ale po drodze jeszcze cos zalatwi i takie tam bla bla bla. A ja spocona, rozczochrana, wnerwiona, ciasto w piekarniku prawie sie spalilo, corka zestresowana, bo ja ganiam ze szmatka od kurzu...
    Dzizas, nienawidze facetow...

Mega, malgos741, iwcia77, samira, Aasiula, ania.g, caffe, Sabina, EwaT, Bozia3, peppapig, Parka, mysza1975, Niuta lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia nie ma co czytać w necie, trzeba isc do lekarza i on na to coś poradzi. Orzytukam <3

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Iwcia nie czytaj, idź spokojnie do lekarza i sie nie stresuj :)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    N A ja spocona, rozczochrana, wnerwiona, ciasto w piekarniku prawie sie spalilo, corka zestresowana, bo ja ganiam ze szmatka od kurzu...
    Dzizas, nienawidze facetow...
    Wyrabianie w chłopcach nawyku sprzątania po sobie – – prowadzi do wypełniania ideologii gender, a tym samym kryzysu tradycyjnej, katolickiej rodziny.
    Jestes dziewczynka sprzataj za chlopcem inaczej zrobisz go genderem ;)

iwcia77, Iwone, Aasiula, Mega, Sabina, Reni, Bozia3, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    kazal Ci ganiac? kazal?
    sie chuopa nie czepiaj za to zes nadpobudliwa ;
    Wrrrr!!!
    Pewnie, ze nie kazal. Wroci i powie z pretensja w glosie, ze przeciez to on mial sprzatac. A potem zje zupe i pojedzie na lotnisko. I chuj.

iwcia77, samira, Aasiula, Mega, Bozia3, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc5b49872d9b.jpg

kapturnica, Iwone, Aasiula, Mega, Sabina, inessa, peppapig, mysza1975, Lucky lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, nie czytaj głupot z internetu. U Ciebie to na pewno łagodna zmiana. A kontrolować trzeba i tyle.

iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wrrrr!!!
    Pewnie, ze nie kazal. Wroci i powie z pretensja w glosie, ze przeciez to on mial sprzatac. A potem zje zupe i pojedzie na lotnisko. I chuj.
    zrob mu szlabanik na zupę ;D hehehe
    glodny niech jedzie a co !;)

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Iwcia masz u siebie w rodzinie kogoś kto ma cos takiego? To bardzo często jest dziedziczne.

Tak jak dziewczyny piszą nie czytaj za dużo w necie tylko idź do lekarza. <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 16:43

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic mi o tym nie wiadomo :-O , to jest bezobjawowe raczej, mi to wylazlo przypadkiem , bo pewnie Ivo gdzies przydusil i dostalam ataku przypominajacego kolke nerkowa...
    Iwone wrote:
    Iwcia masz u siebie w rodzinie kogoś kto ma cos takiego? To bardzo często jest dziedziczne.

Tak jak dziewczyny piszą nie czytaj za dużo w necie tylko idź do lekarza. <3

Iwone, Mega, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    nic mi o tym nie wiadomo :-O , to jest bezobjawowe raczej, mi to wylazlo przypadkiem , bo pewnie Ivo gdzies przydusil i dostalam ataku przypominajacego kolke nerkowa...
    miałaś robione badanie moczu?

iwcia77 lubi tę wiadomość

‹‹ 4824 4825 4826 4827 4828 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ